Sziasztok anyák és babák!
Ma állat módra elfáradtam,reggel kilenc óta most ültem le,nem számítva a két pisilést
Reggel elvittem Mancát oviba,aztán elrongyoltam Csillaghegyre a barátnőmhöz,beadtam neki valamit,majd elmentem tömegközlekedéssel az Óbudai Stop Shop-ba.Vettem magamnak egy nadrágot,de mér most nem tetszik,egyszerűen nem volt kedvem kiadni 15.000.-Ftot egy gatyáért(mert ugyanis az tetszett volna igazán),persze Mandulának is vettem egy kabátot,mert az apja közölte,hogy ami rajta van(először volt rajta a Corában vettem 4000,.Ft-ért),az kívülről hideg anyag(belülről tök meleg),így fázik a gyerek.No,vettem egyet 7.000.-Ft ért,hátha az melegebb
Mandula marhára élvezte az úszást,de "sajna anya nem voltak cápák,ezért nem vettem fel apa búvárszemüvegét"Az apja ugyanis adott neki reggel egy marha nagy búvármaszkot és vitte az usziba.
Tünde!
Én mindig mondtam,hogy a pasi csak teher

no,viccen kívül,apa mindjárt itthon lesz és egy nap alatt megszokod.
A fogyi kontra csoki mizéria engem is kísért,hasonló okokkal magyarázom én is,azaz az egyik felem megelégedett magával(igaz normál esetben 59-60 kiló vagyok és nem 140 magas:-)),a másik fele pedig tudja,hogy tenni kell,tenni kell.
Etetőszék
Nekünk brevi műanyag van,a tisztántarthatósága miatt nagyon szeretem,meg jó nagy.Igaz nálunk van elég hely.
Autósülés
Az első,hordozónak is használt,baboo concord ülésünk után ,mi megint csak egy concordnál kötöttünk ki,méghozzá egy trimax-nál,amiben az a jó,a biztonságosságán kívül,hogy 2 in 1. Azaz, mikor a gyereknek már csak ülésmagasító kell,kb.5-6 éves korától,akkor lepattintom róla az ülést és marad a magasító.Magyarul 2 üléssel megússzuk a 12 évet.,mert ha jól tudm addig kell. ha jól emlékszem 2004 novemberében vettük és 39.000.-Ft volt?!
Anyóstéma(még mindig)
Meggyőződésem csajok,hogy két dologról beszélünk.Amit én(és hozzám hasonlóan még itt egy páran átélnek),az nem anyós kérdés.Szerencsések azok,akiknek kedves rendes EMBER az anyósuk,mert kaptak egy csodás nagyit a gyereküknek és egy kis anyapótlékot(ha lehet ilyet mondtani).De vagyunk egy páran,akik kénytelenek majdnem napi szinten(de lehet,hogy csak havi szinten)szembenézni egy jellemtelen,önző emberrel,aki szószerint megmérgezi a párkapcsolatot.
RITA!Hiszem,hogy lényedből adódóan kizárt,hogy rossz anyós lennél,mert nem vagy rossz ember.(bár csak az írásaid alapján ismerlek,de simán ki merem jelenteni).
de mit kezdjek egy olyan emberrek,aki a haldokló apámtól sajnálja a látogatási időt(nem a saját idejét,hanem a fia idejét) és féltékeny,hogy látogatóba megyünk egy beteg meberhez,akit nem tudom,hogy mikor láthatok újra,hisz nem a szomszádban lakik.
Vagy mit kezdjek egy olyan emberrel,aki családot mozgósít,hogy a fiát "megmentse ebből a házasságból"?
vagy mit kezdjek egy olyan emberrel,aki közli,hogy nem tud nekünk kaját adni(terhes voltam a lányommal),mert nincs pénze még 2 embernek főzni,ha enni akarunk menjünk és vegyünk magunknak?
És mit kezdjek egy olyan emberrel,aki DNS vizsgálatot kér,hogy valóban a fia az apja az unikájának?!
Én ezekről a problémákról beszélek,nem pedig arról,hogy nem dícséri meg a főztömet,vagy kijelenti,hogy ő jobban tud főzni,vg gyerekt nevelni..ezek ennél súlyosabb dolgok.
Mindezek ellenére egyszer nem álltam szembe az anyósommal,nem kértem ki magamnak az áskálódásokat és nem kérem a férjemtől ,hogy tagadja meg az anyját.(holott néha ezt tenné,mert megnyomorította a gyerekkorát és a mai napig az érzelmi zsarolás művészetét gyakorolja,azon az emberen,akit állítólag mindennél jobban szeret.Ha ez így van,vajon miért nem boldog attól,hogy a fia boldog).
Véleményem szerint egy anyós nem attól "rosszul meg",mert anyós lesz(és tudok rengeteg példát felhozni,akik remek anyósok),hanem azért,mert alapvetően jellemhibával kűzd.Súlyos jellemhibával.
A gondom az,hogy a gyerekünket hogyan engedjem át neki,akércsak pár órára is,ha nem ismer sem embert,sem istent és ha képes volt a gyerekeit az apjuk ellen nevelni(az egyiket sikerült,am ásikat hála,nem),akkor miért ne csinálná a lányommal ugyanezt,ellenem?
Bocsánat,hogy így kiakadtam,csak tényleg szerettem volna,ha értené mindenki,hogy én nem az anyós-viccek téméjából csinálok ügyet és lenne szívem szerint árva férjem