Sziasztok!
Barbi!
Oké, megyünk bölcsi után! Köszi a meghívást! Nem tudom pontosan hányra érkezünk, mert valahova be kell iktatni Zsuzsa délelőtti alvását is, de hát ugye az nála max 40 perc szokott lenni.
Totka!
Köszi a tippet... nekem úgy tűnik, csukott szájjal alszik, de szörtyög, horkantgat és olyan jó mélyről. Meg szopi közben is horkantgat. Szerinted érdemes elvinni ezzel ide a szakrendelésre? Szívesebben megyek szakrendelésre, mert ott nagyobb valószínűséggel találják ki ha tényleg baja van, nem? Vagy beutaló kell?
Göndörzsóf!
Jó látni titeket! Eszméletlen, hogy Gergő emlékszik még Zsuzsára!!! Majd hozd el a legközelebbi talira, biztos élvezni fogja.
Annamami:
Részemről már rég letárgyaltuk, hogy jöttök velünk pénteken Juccékhoz!

Csak azt kéne eldönteni, hol is találkozzunk...
És milyen érdekes szeme van Mazsinak! Eddig észre se vettem a cirádákat a szemében! Tök jó! Cakkos!
Orrzúzás: szegény Marci! De szerintem benne van a pakliban, üdv a horzsolt orrú gyerekek anyukái táborában!

Klubot kéne alapítanunk.
Bodza!
Vigyázz nagyon magatokra. Azóta voltál megint neurológusnál? Mondtak valami újat? Ez olyan furcsa számomra, hogy a fáradtság így jelentkezik, ráadásul eszméletlen félelmetes lehetett!
Dúla ügyben meg szeretnélek kikérdezni! Pl hogy hol találtad???
And:
Ne má' elhozd azt a mozzarella golyót Barbiékhoz! Egyétek meg! Vagy nem szeretitek a mozzarellát?? Nem most van amúgy is a tejterheléses héten? Apropó, hogy megy? Van valami különbség?
Megann!
Boldog szülinapot!
Totka:

Sajnálom hogy ennyi nyavalya jött össze neked egyszerre... sztem kérdezz azért meg egy IBCLC szopis tanácsadót is, az ő képzésük felkészíti őket arra, hogy orvosoknak egészségügyi konzíliumot adjanak szopival kapcsolatban, arról nem is beszélve, hogy van olyan IBCLC képesítésű szopis tanácsadó aki egyben orvos. Amúgy én paraszti ésszel úgy gondolnám, hogy ha arra gondolnak, hogy a szopi miatt több vitaminra, ásványi anyagra, stb, van szükséged, akkor nem immunológust ajánlanának, hanem egy multivitamint...
De látom nem én vagyok az első akinek ez jutott eszébe.
Jucc!
Mi továbbra is megyünk a talira! És visszük Annamamiékat is!
Rólunk:
Ma volt Zsuzsa első bölcsis napja... reggel háromnegyed nyolcra érkeztünk, de kiderült, beszoktatás alatt csak 9-re kell. Kár, mert 8:15-kor van a reggeli, amit nagyon élvezett Zsuzsa, a kis minimanó székeken ücsörögni a többi minimanóval és rágcsálni (mi mást mint a kedvenc) paradicsomát. A sajtos kenyérből egy falatot volt hajlandó, a tejeskávéból meg csak egy kortyot. Utána szépen elszöszölt a játékokkal, ismerkedett a többi gyerekkel és úgy tűnt nekem, tök jól érzi magát. Igaz, én is ott voltam, de próbáltam a háttérben maradni. Végül háromnegyed tízkor jöttünk el. Mikor megérkeztünk, kicsit aggódtam, mert volt ott egy kisfiú aki nem viccelek végig ordította az egész időt és féltem, ez Zsuzsára is hatással lesz majd. De ő konstatálta hogy mi van és tepert tova az autókhoz, a kisfiú megmaradt háttérzajnak. Nagyon kitartó volt, még akkor is sírt mikor eljöttünk, igaz, kicsit halkabban.

Szegény állítólag egyszer már beszokott, de beteg lett és ma volt az első napja azóta. Azért ez egyedi eset volt, a többi gyerek meg se nyekkent, és voltak 5-6-an a csoportban összesen. Sajnáltam is a dadákat, mert próbálkoztak vigasztalni, elterelni a figyelmét, és nem nagyon engedte magát. Szerintem volt benne némi műbalhé is mert azért a nagy hiszti közepette bevágott egy szép adag reggelit. De nagyon remélem, Zsuzsa nem ilyen lesz.

Holnap tehát csak kilencre megyünk, még nem tudom, mi a pontos menetrend, hogy most tovább maradunk együtt, vagy ugyanannyit marad ott, de én kimegyek... majd meglátjuk.