A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

szegény gyerek meg lehet, hogy azt sem tudja, mi aza fülzsír...
de belrúgni egy kismama hasába, aki ráadásul a felesége? én ezeket nem bírom felfogni ésszel.

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Barbi!

Oké, megyünk bölcsi után! Köszi a meghívást! Nem tudom pontosan hányra érkezünk, mert valahova be kell iktatni Zsuzsa délelőtti alvását is, de hát ugye az nála max 40 perc szokott lenni.

Totka!

Köszi a tippet... nekem úgy tűnik, csukott szájjal alszik, de szörtyög, horkantgat és olyan jó mélyről. Meg szopi közben is horkantgat. Szerinted érdemes elvinni ezzel ide a szakrendelésre? Szívesebben megyek szakrendelésre, mert ott nagyobb valószínűséggel találják ki ha tényleg baja van, nem? Vagy beutaló kell?

Göndörzsóf!

Jó látni titeket! Eszméletlen, hogy Gergő emlékszik még Zsuzsára!!! Majd hozd el a legközelebbi talira, biztos élvezni fogja.

Annamami:

Részemről már rég letárgyaltuk, hogy jöttök velünk pénteken Juccékhoz! :) Csak azt kéne eldönteni, hol is találkozzunk...

És milyen érdekes szeme van Mazsinak! Eddig észre se vettem a cirádákat a szemében! Tök jó! Cakkos! :)

Orrzúzás: szegény Marci! De szerintem benne van a pakliban, üdv a horzsolt orrú gyerekek anyukái táborában! :) Klubot kéne alapítanunk. :D

Bodza!

Vigyázz nagyon magatokra. Azóta voltál megint neurológusnál? Mondtak valami újat? Ez olyan furcsa számomra, hogy a fáradtság így jelentkezik, ráadásul eszméletlen félelmetes lehetett!

Dúla ügyben meg szeretnélek kikérdezni! Pl hogy hol találtad???

And:

Ne má' elhozd azt a mozzarella golyót Barbiékhoz! Egyétek meg! Vagy nem szeretitek a mozzarellát?? Nem most van amúgy is a tejterheléses héten? Apropó, hogy megy? Van valami különbség?

Megann!

Boldog szülinapot! :)

Totka:

:( Sajnálom hogy ennyi nyavalya jött össze neked egyszerre... sztem kérdezz azért meg egy IBCLC szopis tanácsadót is, az ő képzésük felkészíti őket arra, hogy orvosoknak egészségügyi konzíliumot adjanak szopival kapcsolatban, arról nem is beszélve, hogy van olyan IBCLC képesítésű szopis tanácsadó aki egyben orvos. Amúgy én paraszti ésszel úgy gondolnám, hogy ha arra gondolnak, hogy a szopi miatt több vitaminra, ásványi anyagra, stb, van szükséged, akkor nem immunológust ajánlanának, hanem egy multivitamint...

De látom nem én vagyok az első akinek ez jutott eszébe. :)

Jucc!

Mi továbbra is megyünk a talira! És visszük Annamamiékat is!

Rólunk:

Ma volt Zsuzsa első bölcsis napja... reggel háromnegyed nyolcra érkeztünk, de kiderült, beszoktatás alatt csak 9-re kell. Kár, mert 8:15-kor van a reggeli, amit nagyon élvezett Zsuzsa, a kis minimanó székeken ücsörögni a többi minimanóval és rágcsálni (mi mást mint a kedvenc) paradicsomát. A sajtos kenyérből egy falatot volt hajlandó, a tejeskávéból meg csak egy kortyot. Utána szépen elszöszölt a játékokkal, ismerkedett a többi gyerekkel és úgy tűnt nekem, tök jól érzi magát. Igaz, én is ott voltam, de próbáltam a háttérben maradni. Végül háromnegyed tízkor jöttünk el. Mikor megérkeztünk, kicsit aggódtam, mert volt ott egy kisfiú aki nem viccelek végig ordította az egész időt és féltem, ez Zsuzsára is hatással lesz majd. De ő konstatálta hogy mi van és tepert tova az autókhoz, a kisfiú megmaradt háttérzajnak. Nagyon kitartó volt, még akkor is sírt mikor eljöttünk, igaz, kicsit halkabban. :( Szegény állítólag egyszer már beszokott, de beteg lett és ma volt az első napja azóta. Azért ez egyedi eset volt, a többi gyerek meg se nyekkent, és voltak 5-6-an a csoportban összesen. Sajnáltam is a dadákat, mert próbálkoztak vigasztalni, elterelni a figyelmét, és nem nagyon engedte magát. Szerintem volt benne némi műbalhé is mert azért a nagy hiszti közepette bevágott egy szép adag reggelit. De nagyon remélem, Zsuzsa nem ilyen lesz. :roll: Holnap tehát csak kilencre megyünk, még nem tudom, mi a pontos menetrend, hogy most tovább maradunk együtt, vagy ugyanannyit marad ott, de én kimegyek... majd meglátjuk.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Prüntyi, Juci
A próféta szóljon Belőletek, tornázásom, súlyomat illetően!!!!
Úgy, de úgy szeretnék visszatérni a terhesség előtti testsúlyomhoz!!!
ja, és nemcsak én, de Apa is megjegyezte, hogy milyen jól néztem ki 2004-ben, a bikinis nyaralós Thassosos képeken, de most.....!! :( :( :( :(
Barbi
Cleohíradó köszi!!!
Ayse
Ez a Liliduma!!!Őrület milyen okos csajszid van!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Rokica
Nem kell beutaló, max azt mondják, hogy élettani Zsuzsánál a horkolás, ha meg tényleg nagyobb, akkor sem rögtön a műtétet ajánlják ám!!Kb. a 2 éves kort megvárják, ha nagy, akkor jön szóba a műtét.
Bölcsi: :P

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jucc
Most látom, tök jó képeket raktál fel a srácaidról!Mátra!!Szívemnek nagyon kellemes hely, ott voltunk nászúton, Mátraházán, a Bérc Hotel Mátrában!!Pedig én ált. a tengeres, vizes helyeket részesítem előnyben a hegyekkel szemben!!!Pedig Bak a horoszkópom, férjemnél ez fordítva működik, pedig Ő Halak!! :D :D

Jó éjt!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Rokica, igen most terhelünk! nagyon élvezem, túró, tejföl, stb, már nagyon hiányzott, és vettem egy diós camabert is, imádom :)
őszintén megmondom, a mozarella golyók nem a kedvenceim, inkább elviszem, Zsuzsa pocakjában jobb helyük van :wink:
jó, hogy ilyen jól sikerült a bölcsizés!
te hogy viszonyulsz a penumococcus oltáshoz? nem akarod? mondjuk jó húzós az ára :( :( :(
és mi már megcsodáltuk Mazsi cirádás szemét, egyszerűen gyönyörű! nagyon különleges, én még nem is láttam ilyet!

Annamami! elfelejtettem a kalciumot, bocsi. szóval sztem kellene! nekünk a dokinéni azt mondta, hogy a tejmentes gyerkőcöknek szokott adni calcimusc injekciót, amit szépen megisznak. mintha valahol azt olvastam volna, hogy a korpában is van kalcium, de nem tuti. de, ha esetleg Mazsi rákapna a sinlacra, abban van! már csak neked kellene pótolni! kóstoltátok már? vigyek sinlacot Barbiékhoz??

KépKép
KépKép
and

Hali!

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A KÖSZÖNTÉSEKET, NAGYON KEDVESEK VAGYTOK HOZZÁM :oops: :oops: :oops: :oops:

Gyorsan felteszem tökilökit...

Jucc!
Léna nem sirt tőle, csak nézte bizalmatlanul, hogy ki az ott a sötétben.Majd megszokja :wink:

Kép
Kép

Majd később még jövök talán...most megyek pezsgőt szürcsölni... :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Megann! ez nagyon jól néz ki!
eddig is akartam, de most meg aztán nagyon-nagyon szeretnék én is töklámpást :)
hol lehet ilyen jó nagy szép tököt kapni? piciket már vettem.

KépKép
KépKép
and

Még bekukkantottam vasalás előtt...

Totka :) Köszi! Én is Bak vagyok, és én is a vizes helyeket szeretem, de ez a hegyi kirándulás olyan isteni volt!

Megann :) Tökjó lett a tök! Az enyémet úgy csináltam, hogy a szárából legyen az orra, így legalább azt nem kellett faragni. KÍváncsi vagyok, mennyi idő alatt fonnyad el.

Rokica :) Örülök, hogy a tali változatlan :)
Jól indul a bölcsi, gratulálok!

Én sem nézek híradót, egy csöppet sem sajnálom...

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Kuha!

Köszi! :oops: :oops:
Hát majd a következő esküvőmre talán még lehet ilyen a hajam... :oops: :lol: :lol:

Totka!

Csak Neked, csak most,.....kicsit megreparáltam mert apa nem szeretne felkerülni... :wink:
Igy olyan furi, mert apa nélkül vagyok..de joga van nem mutatkozni.. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Jucc!

Azt olvastam ma...hogy nappalra a tökicét hagyni kell alukálni..és le kell takarni jó vizes konyharuhával..mert a tökice igy érzi jól magát... :wink:
És ezen kivül a vágásokat meg be kell kenni olajjal(akár ét, akár akármilyen) vagy petróleummal...

Én követem a szakirodalmat..kár lenne ha hamar tönkremenne.. :wink: :wink:

And!

Örülök hogy tetszik neked is...nekem is nagyon bejön... :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Rokica,
szemész+nőgyógyász immunológust ajánl és nem vitamint, sztem azért, mert dunsztjuk sincs az egészről, mármint az összefüggésekről. bocs Hajni, sztem nem mondtam újdonságot. a szemész kezeli a szemet, a nőgyógyász jó esetben a nőgyógyászati dolgokat, az immunológus viszont kénytelen átfogóan értékelni, tehát sztem még , ha banális dologról van is szó, tök jó, hogy megnézi Hajnit.
na ez kijött :)

KépKép
KépKép
and

azta!!! itt még kiskorú voltál??! :D
nagyon szép vagy rajta, komolyan...
enyém férj sem akar semmilyen formában szerepelni akárhol.

KépKép
KépKép
and

jóéjt, remélem mindenki jól alszik már :) milyen jó, hogy álmotokban nem tudtok csuklani! :wink:

KépKép
KépKép
and

And!

A fenét.....viszont jó volt a fotós :wink: :wink: pláne az utómunkálatok a laborban... :wink:

Töki:
Én a Szlovák úton vettem a nagy tökilökit..880 ft ért..tudjátok a nagy narancssárga ponyvás zöldésesnél...ahol ti is eljöttetek..
Egyébként ez még kicsi volt ám sokhoz képest...
Holnap talán elhozom a legnagyobbat.... :roll: :roll: :roll: , ha lesz segitségem, mert nem biztos hogy 20 kilós tököket akarok cibálni... :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

most megint csak holnap reggel írok már de ezt még muszáj:

HÚÚÚÚ AZANNNYA
MEGANN TE GYÖNYÖRŰ MENYASSZONY VOLTÁL!!!!! :wink: :wink: :wink:
annamami

Sziasztok,
lassan megyek alukálni, már Rolibaba is alszik,
DE
Megann, Tökikéd nagyon jó lett. Én is kedvet kaptam a csinálásához.
Az Esküvői képen meg nagyon szép vagy, egyetértek And-dal, hogy itt nagyon fiatalnak tünsz.
Nekem is van két tökilámpásom. De nekem gipsz. Egy éve kaptuk a KIKÁban lehetett kapni és sima fehér volt adtak hozzá festéket is. Az is jó móka volt.
Kriszti és Roli Kép
csikken

Úgy látom ma Én vagyok az első. Gyorsba visszaolvasok és jövök.

Kép
Kép
maresz

Megann
Utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK !

Hát jelenleg ennyire futotta, mert Brigi felébredt.
Folyt.köv.

Kép
Kép
maresz

Jó reggelt, :)
Én is csak beköszitek amig apa itthon van. Ma kicsit később megy így tud Rolival lenni.
LÁtom sok hozzászólás ma még nem volt.
Kriszti és Roli
csikken

Sziasztok!

Megann!

Naggyon kafa lett a töklámpásod!!! Én azt hiszem, ennél sokkal kényelmesebb vagyok, azt hiszem, hogy a Csikken-féle gyárit választanám. Lehet, hogy meg is nézem a Kikában. A festegetést meg szerintem külön élvezném... :lol: :lol:

Esküvői képek nagyon jók, bár én az egyiket már láttam. Tényleg nagyon jól néztél ki.

Annamami!
Leírtam tegnap a méreteket, ez szerinted nektek megfelelő? Vagy már te is kicsinek találod???

Kép
kuha

megint csak bekukk :oops: ,Kisnyúl még dalolászik az ágyban,pedig aludnia kéne,mert 11re jönnek Fanniék és megint magyünk orrszívásra!
képzeljétek Fanniról kiderült ,hogy nagyon kevés a vas a szervezetében,valszeg nem kapott elegett az anyatejből és most pótolni kell,de nem nagy ügy szerencsére,gyorsan helyre lehet állítani a dolgot! :P
tegnap uyge bemerészkedtünk a Váci utcába,mint tapadós piócák :lol: és olyan jó volt ott sétálni egy kicsit,pláne,hogy Kisnyulam is élvezete,pláne a Vörösmarty teret(már ami megvan még belőle :shock: ,kicsit feldúlták),de talán még annál is jobban élvezte a Zara gyerekosztályt! :Pott huligánkodott,átrendezte az egész boltot és újra visszatért a repedt fazék kukorékolása,de bájosnak találták(diplomatikusak voltak)és lányok!!!!olyan,de olyan szuper dolgokat lehet ott kapni,nem olcsó,de nem is megfizethetettlen és hát a cipőőőőők!kész voltam,én vettem 4hosszúujjas polót,mert abból kellett feltankolnunk,darabját 1700ért!a többi cuccal vissza kelett fognom magam! :? a női osztályt meg se néztem inkább! :evil:
de vettünk akkor már parfümöt magunknak,mert kifogytunk és nagyNyulamnak két inget,nekem egy pulcsit!úgyhogy jól csináltuk,máskor is rátapadunk apjukra! :wink:

azt nem tudom,hogy megtettem e már,de mindenesetre,ha nem akkor:BOLDOG SZÜLINAPOT MEGANN!!!!!!!!! :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Davallia!

Most csak viccelsz, ugye? Nagyon-nagyo helyes, szép, formás pocid van!
Ha nem tudnám rólad, azt gondolnám, hogy az első babádat várod!

Kép
kuha

Jó reggelt!

Jucc!
Nagyon aranyosak a fiúk a Mátrában, szinte már nem is őszi, hanem téli képek, olyan vastagon be vannak öltözve :D

Megann!
Tökilámpi szuper jó lett, nagyon ügyi vagy! :wink:
Az esküvős kép meg, háááááááááát szuper szép vagy rajta, nagyon jól áll ez a haj is! :D :D :D

Emese!
Zara bevásárkás :lol: :lol:
Én ha látok valamit a zara-ban, az mindig bazi drága :( :(
1700 Ft-os hosszú ujjas polót én is vennék, de én mindig csak a 8 ezres karigánokat, vagy 9 ezres gatyákat szúrom ki..... :? :(

Davallia!
Nagyon helyes pocakod van, igaza van Évinek, olyan, mintha első babás lennél. :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

TALITALITALI

Csajok!
Senki nem írt mélt, mindenki tudja az útvonalat???????

Göndörzsóf!
Te tuti nem voltál nálunk, küldj légyszi egy mélt, hogy küldhessem az infókat!

krich.barbara@chello.hu

Kép
Kép
Kép
barbapapa

húúúú,de szép poci!!!!! :P :P :P és a gerincoszlop is nagyon tetszetős!!!! :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi!

Akkor én most írtam Neked mailt!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Sziasztok!

Ma meg Pannát vittük tesómmal dokihoz, (mivel nincs jogsim. Apa melózik), főnököm nézzen rá, mert nemtetszik ahogy köhög, meg állandóan a fülét buzerálja.láza nincs, jókedvű, végigalussza az éjszakákat, de mégis, ugye paramama vagyok.dobhártyája vérbő, és van egy kis hörghurutja. :( Kaptunk antibiotikumot, köptetőt. De ha nem köhögne, és taknyolna ezerrel, nem is tudnánk, hogy beteg.Ja, és kérdezték, hogy szívom e elégszer az orrát, mert bődület, milyen fikuszmanók jönnek ki belőle!

Megann
Remélem,én is megmutathatom a lámpásunkat(milyen édike nevet adtál neki!! :D :D )
Nem akarom ragozni, de nagyon bájos, olyan cuki kislányos menyasszony voltál, hogy csak na!!!!!ne kamuzzál a fotóssal!
Davallia
Nagyon helyes kismami vagy ám!!!Pocaklakódnak meg meg lehet számolni a csigolyáit, olyan jó a felvétel!
And
Olyan jókat szoktál írogatni az eü.gyel kapcsolatban(pl.most az én esetemben is, tényleg, az immunológusnak az egész szervezetemmel kell foglalkoznia!), hogy azt hiszem, doktornéni vagy!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hahó,itt vagyok csak elsz@rakodtam az idő,mert vonalzót csináltam.... :oops:

Totka,
úúú gyorsan gyorsan gyógyulj meg!
Osztom Rokica véleményét,sztem sem a szopitól van,max.vitaminhiány.
Marcit még a kórházban neveztem el Mazsinak,mert olyan kis MAZSOLASZEM volt! :wink:
Majd mindjárt keresek Neked egy képet róla.
Óraállítás - IMÁDOm = többet lehet aludni! :D :oops:
Remélem Mazsi is így gondolja majd!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Jucc,
mátrás képek nagyon szépek! :wink:
Mivel Roki nyilatkozott,így megyünk hozzád pénteken!!! :D :D :D

Juci,
köszi jobban vagyunk,én teljesen,Mazsnak pedig már csak reggel porszizom a nóziját és este alvás előtt.
És már két-három napja csak egyszer ébred kb.5 körül hajnalban szopizni,addig alszik,miután kilenckor leteszem. :wink: :wink: :wink:

Nyúlné,
gratula a jó kis cuccokhoz.
Én is úgy tudtam,mint Barbi,hogy a ZARA megfizethetetlenül drága! :roll: :?: mégse :?: :?: :roll: :oops:

Ayse,
annyira drága vagy!!!!! :D
POMPTALAN pompiért nehogy nagykovácsiba de még a világ végére is elmennék ám!!!!! :wink: :lol: :wink: :lol: :oops:

Kuha,
háááát az tényleg picurka!!!!!
Ma elugrom a Mammutba,ott is van egy KG és megnézem hátha csinálják ezt a fajtát nagyobb méretben is.
Olyan jóóó volna!

Davallia,
gyönyörű a pocid és nagyon formás kismami vagy! :D

Rokica,
du.felhívlak,OK?
Horzsolt Orrúak Klubjában benne vagyok!!!! :lol: :lol: :lol:
Mazsi szemén mindenki elcsodálkozik,aki alaposabban szemügyre veszi!
Sztem olyan,mintha egy virág lenne benne.
Szép. :oops: :oops: :oops:

And,
nnna akkor,jó,mert Mazsi már régóta(nyúlné talija óta)eszik Sinlacot,Rokicától kaptuk kipróbálásra,mert zsuzsa köszönte nem kérte,de Mazsi nagyon szereti gyümölccsel és simán is,úgyhogy megnyugodtam.Pfűűű...... :wink:
Én meg elkezdtem szedni a Biovanne szépségvitaminját,mert mióta egy hete betörtek a vörösök,tiszta ragya lett a fejem!!! :cry:
Elég durva,sztem iszonyúan bolyognak a hormonjaim,jó lesz sürgősen bejelentkeznem egy kozmetikushoz is!!! :oops:
Rééémesen nézek ki!!!! :( :oops:
annamami

Ragyásan is mehetek talira?????? :shock: :oops: :roll:
annamami

Totka :D

ilyen kicsi Mazsola voltam,mikor megszülettem:
Kép
Kép
annamami

Halihó!

Szia itt is Annamami! :lol:
Szerintem Jucc így is szívesen lát! :D

Megann!
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Tényleg szépek a képek és te is! :D
A tökilámpi meg egyszerűen profi, el sem hiszem, hogy most csináltál először ilyet! Vagy Apa bicskája a dolog kulccsa? :D

Juci!
Anyós téma: Korábban voltak konfliktusaink, de mióta Nati megszületett, olyan mintha kicserélték volna. Ő nagyon szerette volna, hogy lányunk szülessen, mert neki 2 fia van.
Natit nagyon szereti és viszont, én pedig úgy gondoltam, első a gyerek és amíg ilyen jóban vannak, örülünk és nem akadékoskodunk! Egyébként igyekszik mindent úgy csinálni, ahogy kérem tőle! :)
Húúú, nov. 1. mindjárt itt van! Drukkolok, hogy minden rendben menjen! Aztán majd egy talin mesélj légyszi a hitelfelvétel rögös útjáról, mert jövőre ránk is ez vár! :D :(

Davallia!
Nagyon helyes pocakod van! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Milyen klassz fotókat látni itt!

Annamami
Mazsi annyira tüneményes apróság volt! Ilyenkor úgy szeretnék egy újabb újszülöttet.(a 9 hónaphoz már kevesebb kedvet érzek :oops: )

Davallia
Most lehet, hogy "csúnyát" fogok írni, de úgy nézel ki, mint egy kislány akit megrontottak :oops: :oops: Mint egy csinos kislány. A csigolyababa nagyon egészségesnek tűnik :P

Totka
Ilyenkor férjednek meséld el, hogy Pannát az igazság az, hogy nem a gólya hozta....
Remélem nincsen nagy gond a kiscsajjal.

Bodza
Azt lehet, tudni, hogy mi okozta a zsibbadást?

Megann
Királykisasszonyos voltál. És szép :lol:
Milyen volt az ünneplés?
Ja és tuti lett a lámpás. Ha gonosz arcút csinálsz az félelmetes lesz.

Nyúlné
Kisnyúl még bodykat hord? És a többiek?

Ma megyek egyeztetni a fodrászommal, hogy milyen módon tudjuk rendbehozni az ostobaságomat a fejemen. BArnára kívántam festetni a múltkor. És nem tetszik egyáltalán :cry:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Valami bibi van babafalván...
Tegnap is ennyi idős volt Marci :shock:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Duda,

SZIA!!!! :D :D :D
Mazsi még mindig alszik!!!! :shock: :D :D :D
Azért mostmár megnyugodtam,hogy beszéltünk! :wink:

Megyünk a mamához ha Mazsi felébredt és ebédeltünk,mert gyönyörű idő van és nem vagyok hajandó itt poshadni a szobában! :lol: :lol: :lol:
És kozmetikushoz is be kell jelentkeznem...... :oops: :oops: :oops:
annamami

De buta vagyok! :lol:
Csak annyit jegyeztem meg, hogy minden egyes volt tegnap is.
De az 1 nap nem volt ott :lol: :lol: :lol: Ez vicces

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,

HOVÁ TŰNT SZŐKESÉGE??????? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
annamami

jaja és nagyon drukkolunk még mindig csöndben druszánkMarcikának! :wink:
annamami

TÉNYLEG:

Juci -Nyúlné !!!!!

MÁRTON NAPI BULIT KÉNE TARTANUNK,BENNE VAGYTOK????? :D
(márminthogy babanetest és nem családit,azt gondolom úgyis mindenki tart! :oops: )
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
annamami

Megann: tegnap elfelejtettem irni, hogy Isten éltessen sokáig!!!!!
Tényleg nagyon szép menyasszony voltál.

Totka, Julcsi is köhög, kicsit hurutosan, vajon akkor mindenképpen kell antibiotikum? Most nem vittem el doktornénihez, mert két hét alatt már kétszer voltunk és akkor is voltak megfázásos panaszaink.

Nyúlné, csináltam sóbarlangot! Vicces volt. Én arra számitottam, hogy valami szaunaszerű lesz alatta, de az azért nem volt. 10 percig birtam ott ücsörögni, aztán eluntam, Julcsi békésen szuszmákolt, én meg kibújtam. De nekem nem sikerült akkora lepedőket összeszednem, hogy ne legyen hely a kisurranó levegőnek, pedig 2 nagyot is tettem az úgyra. Vajon jól csináltam egyáltalán?

Barbi, nem tudom, milyen állapotban leszünk csütörtökön, talán holnap beugrunk a doktornénihez. Taknyi van (nem sok, ma még nem is szivtuk), köhögés, meg tegnap délután volt hőemelkedés ... és sok-sok jókedv meg viháncolás.

Szerintetek tudják a babák, hogy ők maguk vannak a tükörben? Julcsi ott ül előtte, grimaszol és nevet. Tegnap meg sapipróbát rendeztünk és minden sapival kiküldtem, hogy nézze meg magát, és megtette, közben kacarászott és markolászta a fejecskéjét.

KépKép

KépKép
majola

és mazsi is hord még body-t ,most épp 80-ast és még jó darabig fog is sztem,mert klasszul védi a derekát.
Te Marcid már nem hord???? :roll:
annamami

Angi!

Leon is hord még bodyt, 86-ost, sőt Nolcsi is, ő 98-ast. Nagyon jó, főleg hideg időben, mert tényleg védi a derekukat.

Zsuzsa!
De édes lehetett Julcsika, ahogy magát bámulja a tükörben!
Szerintem tudják, Leon is mindig nézegeti magát és nevet nagyokat.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Majola!

Úgy tudod letesztelni, hogy tudja-e hogy ő maga van ott, hogy rúzzsal a homlokára rajzolsz egy pöttyöt, megmutatod neki a tükörképét, és ha a homlokához nyúl, akkor képben van. :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Majola,

mazsi is nézi magát a tükörben,sőt meg is puszilja! :D
annamami

Sziasztok.

Jöttem egy kicsit kukucskálni. :lol:
Ma szabadnapot kaptam,anyukám elvitte reggel Melit én meg délelőtt csavarogtam! :wink:
Vettem Melinek 1400ft-ért!!! egy tuti kis kabátot.Meg találtam kantáros anorákot 2400ft-ért csak nem volt lányos szinben.De lehet,hogy délután visszamegyek,mert volt egy olyan aminek a dzsekije almazöld a nadrágja meg olajzöld.Egynek szerintem megfelel.Na vissza is megyek majd. :D

Davallia.
Egy hete láttalak,de már azóta is milyen sokat nőtt a pocid!! :D
Nagyon csini vagy.Panda felfigyelt már rá??
Ma sajnos nem tudunk menni a dúdolóra,mert csak este megyünk Meliért.

Ja és én is adok még Melire bodyt.És még egy jó darabig biztos ráadom.Szerintem semmi nem védi jobbana derekukat mint a body.

Na mentem kicsit rámolni!! :?

ancsi26

Sziasztok!

Nagyon jól esik, hogy hiányoltok én is szeretnék többet jönni meg talikra is eljutni, de mostanában kicsit pörögnek nálunk az események. De azért nagyjából képben vagyok, hogy mi van veletek, ugyan most egy kicsit lemaradtam az elutazás miatt, de igyekszem bepótolni. :lol: Pl. a mai napom eddig tanultam, közben Maja elidult, kb. 10 lépést tett meg önállóan, nagyon örömködtem :D :D :D, majd suliban voltam és Zh-t irtam , most meg várom hogy felébredjen és akkor megyünk ki az épitkezésre ahol mindenféle taktikai megbeszélést tartunk a munkásokkal. De úgy szép az élet, ha zajlik. :lol:

Az összes csöppségnek boldog szülinapot kivánok utólag is. :oops: :lol: No, meg persze Megannak is! :lol:

Majd teszek fel képeket is Disneyland-ből, amit Maja rettentően élvezett. :D

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Halihó csajoki!

Na én is befutottam....alig van időm....kicsit zsufi ez a hét.. :evil:

Szóval:

KÖSZIKÖSZIKÖSZIKÖSZI A KÖSZÖNTÉSEKET ÉS A DICSÉRETEKET....
Azt hiszem hogy elkönyvelhegtem a guiniess rekordomat...ennyien még nem köszöntöttek föl soha..és nem is dicsértek meg ennyien soha :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Még mindig TÖKILÖKI :lol: :lol:

Beszereztem egy HATALMAS ÓRIÁSI GIGANTIKUS MÉRETŰ TÖKILÖKIT... :P :P :P :P :P :P
Hogy mikor fogom kifaragni azt nem tudom.....de ha kell akár éjszaka is :P :P ...annyira megtetszett....és egyáltalán nem volt nehéz..........
Hogy én ügyes???? :shock: :shock:
Ez egy kivételes alkalom.....annyira de annyira ügyetlen vagyok egyébként az ilyen kreativ dolgokban... :cry: :cry: , hogy az már szégyen... :cry: :cry:
Viszont most tényleg dagad a májam...hogy ilyen jó vagyok töklámpás készitésből...

Juci!

Hát a szülinap szerényen telt...mivel kongott az ürességtől a hűtő...elmentünk Tescoba..
Tudom nem túl ünnepélyes...de inkább Lénának akartam ennivalót vásárolni, mint magamnak ruhát..
Apa is haragudott...de hát ez van...

Ráadásul amit kinéztem ruhát..pontosabban csak vetettem rá egy pillantást és elmondtam apának röhögve hogy mennyibe kerül....na azt akarta nekem megvenni apa. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Na azt már nem, egy farmerdzsekiért meg mellényért negyvenezret... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Úgyhogy lesekedem tovább...de már az Árkád kapujába görcsbe rándul a gyomrom...az áraktól....
Csizma harmincezer alatt nem kapaható???????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Szóval rettenet....és a tesco is egy nagy csalódás volt.., már hónapok óta nem voltam ott vásárolni..
Kb 2 hete vásároltam be utoljára auchanban...és most úgy tünt, minden drágább lett 10 ft-tal mint 2 héttel ezelőtt :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Nem tudom mi lesz ennek a vége.. :roll: :roll: :roll:

Ja és holnap a házasságinkra mégis elmegyünk kajálni...anyós jön őrködni :? , igazából nincs nagy hangulatom hozzá :? :? pláne hogy Léna már 2 éjszaka óta felébred és nem alszik vissza azonnal.. :? :? , úgyhogy nemtom....de lehet hogy Oliva lesz.. :wink: :wink:
Szusizni mennék szivem szerint, de hát a rizs az nem épp Norbi update1... :? :? :?

Oliva hol is található pontosan...???

Ancsi!
Ez jó vétel volt.. :wink:

Róki!
Na ezt én is kipróbálom :wink:
Örülök hogy jól haladtok bölcsi ügyben...
Majd számolj be folyamatosan, hogy hogy haladtok..ok???

Babaruha téma...

Most hogy ilyen k..va hideg lett...ujból hajkurászni fogom a badykat...és a kertésznadrágokat...
Azt hiszem ez a legjobb amit tehetünk... a nyomorult hideg ellen :evil: :evil: :evil: :evil:

Annamami!

Márton napi bulira csak Mártonok jelentkezhetnek???? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Cleo!

De jó hogy megint vagy....
Gyorsan azokkal a képekkel... :D :D :D
Nem mondod, hogy Maja már értékelte a Disneyland-et :?: :?: :?: :?:

Davallia!
Jujjj tényleg.........látom ám a pocidat...és roppantul irigykedem :P :P :P
Nagyon csini...hát még aki benne van.... :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Csikken!

Nekem bejönnek az élettelen tökeid :lol: :lol:

Vennék is egyet bentre a lakásba..bár már most csináljam ki apát a gyertyáskodásaimmal????? :shock: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok,
köszönöm a töki dicséreteket, nekem eszembe nem jutott volna venni de hogy kaptam így jól elszórakoztam vele. Egyikkel mert másikat Zsolti csinálta.
Aztán persze az enyémet is kijavította mert ő nagyon ügyi az ilyen dolgokban sokat modellezett régen.

Davallia, nagyon szép a pocid, csinos kimama vagy. :)
Megann, szerintem igenis ha megtehetitek akkor vedd meg magadnak azt a farmerkabit és mellényt mert csak majd sovárogni fogsz utána és összeszámolod miket kaptál és mennyiért és végeredményben tuti kijön ugyan az az ár :)
Nálam legalább is igy szokott lenni.
Bár most én is inkább Rolira költök és a család is, de ettől függetlenül vettem egy bundás olasz cipőt magamnak 14 000 FT-ért.
Valamiben csak tolnom kell a babakocsit :)
Kriszti és Roli
csikken

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: