A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

And!

Hajaj...észnél kell itt lenni, mert elfogynak a nevek Ketteskéknek :lol: :lol:
Az én második kislányom Eliza vagy Liza lesz...stipi-stopi..egykettőhárom... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bodza!

Örülök...

Töklámpiról természetesen csak este lesz kép...amikor a lámpás életre kel... :twisted: :twisted: :twisted: és jönnek a zombik.... :twisted: :twisted: :twisted: , meg a démonok... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ---------VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hihi....nemtom miért van ilyen jó kedvem.....pedig ma öregedtem eg évet.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: de azért ma valahogy mégis olyan ilyen :D :D :twisted: :twisted: :D :D :twisted: :twisted: :D :D napom van.... :D :D :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P

Ráadásul Léna is kicserélődött megint...

Pár napja eljátszogat egy két játékkal....és most ebéd után a járókába landolt.....és elvolt most délen át egy órát...majd elaludt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Imádom :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Majola,
:lol: :lol: :lol: ,nem kell behajolnod,elég odaülnöd vagy valami...na,jó elképzeltelek :lol: :lol: :lol: ,szóval max.te nem gőzölsz!
örülök,ha segíthetek és ha másnak is beválik a nyúlmódszer!
Megann,
:lol: ez csak egy mini település,mini ovival és soha nem is hallotunk volna róla,ha apósék nem költöztek volna oda!a helyi gyerekek csinálták a helyieknek,de persze nincs ellenvetésük a látogatók ellen!és lehet valami szünet elötti vigadalom ez!én nem is tudom,csak ott teremtem! :roll:
de ha gondoljátok jövőre minden őszi topikost elviszek magammal és akkor majd nézhetnek,nagyobb mulatság lesz,mint az Etyeki kezes-lábos!!! :lol: :lol: :lol: tök jó! :wink:
ja és a kávé:
én megcsinálom Kisnyuszi tápijával együtt és azzal indítunk!meghitt nyugodt pillanat,ráadásul Kisnyuszi imád heverészni az ölembe utána is egy picit,így nyugisan kortyolgathatok!én kávé nélkül oyan vagyok,mint a házibulik fiúk nélkül! :lol:
Kuha,
mi hajnali5 és 7közötti kelők vagyunk!a leggyakoribb az 5 és 6közötti kelés!érdekes,hogy nem mentek át a képek aznap!mittudoménhogymért! :oops:
Barbi,akkor nálatok lesz csütötökön egy tali leghamarább és Kisnyuszit is vigyem?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok...

Ma szerencsére csak pár órát nem volt áram...remélem már nem kapcsolják le...

Sajnos nekem a héten egyik tali sem jön össze...

Tüncsi ma extra nyűgi...de én nem értem ezeket a fogakat....a bal alsó hátsó csücske kb. 2 hete bújt ki, de ma már jobban kint van mint a jobb felső, aminek a csücske kb 1,5 hónapja kint van... :roll: hogy van ez :shock:

Kép

Kép
prüntyi

Davallia!

Igen! :wink: Köszi :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Davallia, és a kínai tábli mit mutat?

Megann, Isten Éltessen!

Kép

Kép
prüntyi

Megann!

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

Emese!
Igen, csütörtökön várunk Titeket!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Megann!
Boldog születésnapot Neked! :D
És ha a 2. baba fiú lesz, vagy az ki van zárva teljesen :lol: :lol: :lol: ?

Benianyu!
Nem, nem együtt vacsizunk Petivel, ő kb.fél 8-8-körül vacsizik, mi meg 6 után már nemigen eszünk, így ő megeszi este a főzit, a reggelivel viszont az van, amit Te írtál a vacsihoz. Velem reggelizik, és ha én parizeres sajtos zsemlét eszek, akkor neki is az kell, de ám legyen, akkor azt kap és kész! :lol:
Képek szupik, szegény Dani, de jó, hogy nem lett komoly baja! :D

Davallia!
Kicsi lánynak is szép neve lesz! Még egyszer gartulálok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hajni!

Mi van veled? Ugye nem vagy beteg?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Megann
NagyonBoldogSzülinapot!!!!!!! :P :oops: :P
most,hogy nagyNyúl hazajött ,megint mehetnéke van munkaügyben,de most résen voltunk és vele megyünk,kipattanunk a Váci utcában és megveszünk mindent Kisnyuszival :twisted: :twisted: :twisted:
a holnapi szabadnapján is mindenféle dolga lesz,de minket nem lehet csak úgy lerázni,tapadósak vagyunk! :twisted: :twisted: :twisted: és a bankkártyája kódját is tudom! :twisted: :twisted: :twisted:
pásztok,majd jelemtkezem a zsákmánnyal!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

már 2lapot teleírtam a reagálásokkal,de reménytelen!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Halihó!

Két napig nem volt net!! :evil: :evil:

Kb.1 órája olvasok vissza és persze mire befejeztem Meli fel is kelt!! :?
Úgyhogy most csak ennyi:

LILINEK ÉS DANINAK UTÓLAG IS NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!

Megann.
Neked is BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Davallia.
Jaj,de jó!!!Kislány!!!Hurrá-hurrá!!!
Én is kislánypárti vagyok,mi több még apa is!!! :D
Lassan én is kezdem magam beleélni egy ujjabb babuciba,de azért még kicsit várunk!!
Már csak azért is(önző módon :oops: :oops: ),mert Meli ugye már elvan anyukáméknál egész nap és lassan azt is kipróbáljuk,hogy ott alszik,ezáltal egy kicsit több idő jut Zolival egymásra!! :)

Na most ennyi,megyünk kajálni!!

ancsi26

:lol: :lol: :lol: [/b]

Kép
kuha

Megann!!!!!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!!!

Kép
kuha

Évi!

Ez mi??? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ja, most már látom azért írtál is valamit..... :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

ÁÁá, nem halálos(remélem!!)Kedvesek vagytok, hogy aggódtok értem!

Szóval, tudjátok, hogy már régebb óta szarakodik a szemem(valami vírus, v.nem tudják mi miatt).Na ehhez, az utóbbi 3 hétben+nőgyógy.i valamiféle fertőzés is társul, szinte folyamatosan.A legutóbbi szem+görcsölés, viszketés stb...vasárnap reggel jelentkezett, de elég gáz formában.Ma reggel mentem a nőgyógyászomhoz, akire egy műtét miatt cirka két órát kellett várnom(addig elintéztem a szemészt).A lényeg, hogy igencsak VIP beteg voltam mert másfél órát velem foglalkozott a szemész, a dokim, és a nőgyógy.oszt vez.főorvosa, én meg ki voltam akadva, hogy mi a fene bajom van, ha ennyi embert így összecsődítenek.
Immunológust kell keresnem mivel valami miatt le van a rendszerem gyengülve, és bármily banális dologra, sajna így reagál, védekezik a szervezetem.
Ja, és Ők a szopira gondolnak, hogy annyi vitamint, ásványi sókat, stb. von el tőlem Panna!!!Hallotatok már ilyet?????
Tiltakozásomnak finoman hangot is adtam, erre ajánlották fel az immunológust.
Hát ennyi.Kaptam egy csomó cseppet, tbl.-t, kúpot, vitamint, egy vagyont hagytam a patikában.

Megann
Szülinapod alkalmából szeretettel köszöntünk!!!
Benianyu
Hogy Te milyen jól nézel ki!!!A srácaid nemkülönben!!Az ingek....Nagyon jóóók!!!Ja, és a tortitok is guszti volt!!!!
Annamami
A csajok, és a pasik helyesek az őszi képen!!! :wink:
Úgy tetszik, hogy Marcidat Mazsinak becézed!!!Mondtam már?
Barbi
énisénisénis akarok menni talizni!!!!!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Barbi!

Csak azt akartam elérni, hogy kék háttérre tudjak írni, mert azon jobban tetszik a narancssárga szöveg!!!

Képzeld, le vagyok döbbenve, itt nálunk betévedtem egy üzletbe, soha nem voltam még, mert a kirakatban elég gagyi cuccok vannak.
És láttam két poncsót, tök jól néztek ki. Az egyik barna, a másik szürke . A szürkét felpróbáltam, de két dolog visszatart:
Az egyik, hogy nem szeretném, ha rossz érzésed lenne amiatt, mert veszek én is egy szürke poncsót.
A másik, hogy 4.800 Ft. Gondoltam, megkérdezem tőled, mint szakitól, hogy szerinted megéri-e, vagy sem???

Kép
kuha

Totka.

Küldtem egy pü-t!!

Manka.

Ez a képsorozat haláli.Annyira megható!!
Tudnál benne segiteni,hogy tudnék én is ilyet csinálni és dvd-re irni??
Jöhet mailbe is:siroki3@freemail.hu
Köszi.

.

ancsi26

Évi!
Ne hülyéskedj, miért lenne rossz érzésem??????? :shock:
Egyébként az enyém ne is igazám szürke, inkább barnásabb.... :P de ha szürke lenne, miért ne vehetnél te is????

Én a turiban 2E körül veszem őket, a rózsaszín, meg a s.barnám meg 500 Ft volt..... :wink:
Na persze soha nem olyankor vettem őket, amikor direkt poncsót mentem keresni. Pl. a rózsaszínt ás a barnát is nyáron vettem, akkor persze, hogy leértékelik 500 pénzre.
De ez persze nem jelent semmit, mert ha eljössz a turiba, lehet, hogy nem találsz, mert éppen nincs. Pont most beszéltem Annamamival és ott volt, de csak vékonyabbak voltak, meg szerinte kicsikék. :(
Szóval ha tetszik és tuti darabnak érzed, én megvenném a helyedben. :D

Turiban nem lehet úgy vásárolni, hogy most akkor farmert keresek, vagy kabátot. azt tudod megvenni, ami éppen akkor van és tetszik. És járni kell gyakran, amit mostanában én is hanyagolok. :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ja és f..gom sincs mi az a Windows Movie Maker!! :oops: :oops:

Lehet reménytelen vagyok!?

ancsi26

Jaj,de hig agyam van!!
Még azt akartam kérdezni tőletek,hogy a Photobucketen lévő videókat szerintetek rá lehet irni dvd-re??

ancsi26

Andrea!

Ja, azt elfelejtettm, hogy a buli reggeltől estig tart!!! Pontosabban 10 előtt azért ne gyeretek, mert lehet alszunk még és pizsiben vagyunk :wink:
De nincs záróra, aki akar itt is aludhat :lol: :lol:

Hajni!
Hát ez nem hangzik valami jól. :(
Mondjuk lehet ebben az immunrendszer gyengülésben valami, mert a szülések óta és is csomó sz..t elkapok. Pl. a húgyhólyag gyulladásom is 3 doboz antibigyótól múlt csak el. Meg nekem is többször volt gombás fertőzésem, ami szülés előtt soha!
Lehet, nekem is valami multivitamint kéne szednem??
Talira szívesen várunk Titeket is, csak macerás lenne eljutni ide :?
Hány km-re is laktok Budapesttől?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann :) Boldog szülinapot kívánok!!!

Én még a múlt héten megcsináltam a töklámpást, nem mondom, hogy könnyű volt kivájni, de nem vészes. Én is vigyorit csináltam, de Gergőm még így is elsírta magát...

Prüntyi :) Sajnálom, hogy nem tudtok jönni talira :(

Totka, And :) Oké, így már értem, nem figyeltem rendesen...
Totka :) Gyógyulást Neked! Azért nem kéne mindent a szopira fogni :evil:

Van pár képem a hétvégéről. / szombaton a Mátrában voltunk esküvőn, vasárnap pedig fogtuk magunkat, és kirándultunk egyet a Kékestetőre, annyira szép volt az idő :) /

Kép
Kép
Kép
Kép

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

MEGANN,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
:D :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Megann!
Boldog szülinapot! :)
Én is kíváncsi vagyok a töklámpásra, várom a képet! :D

Ayse!
Kapaszkodj meg, Anyósomék vitték el tegnap Natit, nem az én szüleim! :lol: De jól írja Benianyu, ha jól viselkedsz, biztosan téged is bevállalnak! :lol: :lol:

Andrea!
Vigyorgott és rögtön nyújtotta a kis kezét felém. :) Nagyon drága volt! :)
Én is örültem, hogy programot is találtak neki, Anyósom egyébként is nyüzsgős. :lol:

Totka!
Jobbulást neked! Most nem szedsz semmilyen vitamint?
Pannád csúcs édes a sapijában! :lol:

Nálatok nem nyügibben ma a manók? :roll:
Nati egész nap nyünnyög. :?

Andi&Nati

KépKép
duda

MEGANN NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED MAZSITIGRISSEL!

Kép
Kép
annamami

Sziasztok!

Először is Hari Lilijének , Benianyu Danijának (ezúton is :wink: ), és Megannak nagyon boldog szülinapot kívánok.
És ugye nem hagytam ki senkit? :oops:

Totka
Jobbulást! Nem szedsz vitamint? Szerintem nem árt ám. Én szopi alatt is szedtem. Meg most is, bár nem minden nap. Amikor képes vagyok rászánni magamat. Utálom lenyelni azt a nagy gumót.

Nyúlné
Köszönöm a segítségedet. Írtam Apósodnak, most várom a választ.
Nagynyúlnak van energiája :shock: (olasz)

Jucc
Nagyon aranyosak a fiúk! Hogy megnőtt GErgő!

Majola, Annamami hogy vagytok? Gyerekestül :lol:

Megann
Végül hogy ünnepeltek?

Duda
Anyósoddal jó a viszonyotok? Kellemes lehetett a napotok!

Kuha
Szerintem is vedd meg. MÁr ha tetszik és jó a minősége is :lol:
Elvégre nem egy télre/inkább őszre hűvösre veszed.

Mea
Voltál Livivel dokinál csámpizás ügyben?

Próbálok vissza olvasni és reagálni. Nem ígérek semmit, de azt természetesen betartom. :lol:

Rólunk pár szó. Hajkurászom a dokikat, és úgy sejtem a héten és a jövő héten párat útba is ejtünk.
Amúgy apait-anyait beleadok és így nagyjából van produkció a pelusban.
Marcinak szerintem a rágófogai bemozdultak mert extra hisztis, még az átlagnál is jobban :shock: , és a popója is piros, meg nincsen nagyon étvágya sem. Diagnózisom ismét fogzás.Már csak 6-7 db és könnyebb lesz az élet. :lol: De úgy képzeljétek el, hogy haza jöttünk a sétából és peluscserére került a sor. Kisfiam éktelen hisztibe kezdett(ok ez még gondolom sokunknak ismerős) és letettem a földre, hanyatt lökte magát és nem hazudok fél órát ordított. Aztán fölvettem átpelusoztam, jól elfáradtunk :evil: aztán elkezdtünk könyvet nézegetni és így megnyugodott. De pillanatok alatt elszakad nála a cérna.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ki csinálta meg a vonalzómat????

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,
Szerintem a babafalva.hu-n van valami átalakítás, mert nekem meg nem hozza a képeket. :(

Totka,
Jobbulást neked és köszi a bókokat!

És mindenkinek nagyon köszönjük a ekedves köszöntéseket és a tegnap feltett fényképekre vonatkozó bókokat. Hízik a májam rendesen!! :) :) :)

benianyu

Csak gyorsan pár szó egy kis lopott időben!

Totka!!!!!
Sztem az immunrendszer a terhességtől gyengül meg, mert ugy eleépül, hogy nehogy kilökje a babát, mint idegen anyagot. Ahhoz, hogy a régi rend visszaálljon jó sok időre van szükség. Most ANdrissal szerencsére nekem már rövidebb kellett, de Lilivel borzasztó volt. A terhesség alatt is legalább ötször volt torokgyuszim, pedig amúgy vaslapáttal kell agyoncsapni (ez a terhesség télre esett). ANdrissal nyáron voltam ugye terhes, vele meg 2x volt olyan lkázas hányás hasmenésem, hogy ihajj. Pedig amúgy a vasszöget is.

NEM A SZOPIIIIII!!!!!!!!!

MEGANN!
NAGYON BOLDOG 16. SZÜLETÉSNAPOT (HA TE VAGY AZ A SZŐKE CSAJSZI AZZAL A VILÁGÍTÓKÉKSZEMŰ BABÁVAL, AKI AZ ASZTALON SZERET TÁNCOLNI)! :
wink:

ayse

Kép az nekem sincs ugye... De eddig vonalzó sem volt.

Manka, Cleo
Olyan rég láttalak Titeket. Hiányoztok :oops:

És Megann
Boldog 3. házassági évfordulót kívánok Nektek!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Hááát, kicsit elgondolkoztam, hogy többen is kérdeztétek, nem szedek e vitaminokat????!!!!!
Panni 6 hetes koráig szedtem, utánna nem, mondván, így is egy tehén vagyok, és nem hiányzik még plusz 20kg.De kíváncsi vagyok, mit mond az immunológus, a szopit még Pannának is és nekem is jó, nem akarnám abbahagyni!!!!!!
De lehet, hogy 2 dob.Centrum megold mindent??????? :?: :shock:

Jucc
Azt hittem, "berágtál"rám, de látom, nem!! :D
Juci
Marcinak megy ám a kakicsalogató!!!!
Barbi
Hát ez az!!!250 km!!!!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

jaj lányok,én teljesen kivagyok ettől a szőrnyű halálraveréstől!szegény gyerekek,akik végignézték,vajon sikerül valaha ezt feldolgozniuk? :( :( :( tényleg borzalmas!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Juci,
engem pár perce meg nyakonharapott Kisnyulam,mert nem álltam fel vel és kiborult! :? szépen vagyunk!persze nagyot sikítottam,amitől mégjobban kiborult és le kellett hodeg vizzel mosnom az arcát,erre átölelt és bár hisztis volt továbbra is ,de pár fokkal visszavett!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ja, még valami(bár lehet, baromira unjátok!)
A súlyom: épp ma egy hónapja, hogy folyamatosan, a hét 7 napjából, öt napot, napi,egy órát keményen, csalás nélkül végigtornázok (v.Norbival, v.Rékával).DE SEMMI EREDMÉNY!!!!!!!!mondjuk, a diétát nem tartom, úgy mint Megann, és Benianyu, de akkor is, nem kéne valamit alakulnom?????

Cleo
Nekem is hiányzol, Majácskával együtt!
Megann
Lehet kérni Tőled, hogyha lesz pici időd, felraksz esküvői fotót?????? :oops: lééééégysziiiii!Naaaaaaaaa!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka,
Norbiéknál alap,hogy nem állunk mérlegre csak mérőszalaggal méregetjük a derekat,combit,stb. :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné
Épp most szörnyülködtünk férjemmel, hogy de sok barom van!Szerintem, a nagyobbacska kislánynak örök életére megmaradnak ezek a képek!! :( :(
Hát, Marcid meg nem igazi Kisnyúl, harap!!!!!!! :D

Mentem, fürcsi van!
Este még lehet benézek!
Úgy ki vagyok akadva, jövő héten óraállítás!!!!!
ÚÚÚÚÚÚÚTÁÁÁÁLOM!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!

Nem semmi, hogy mik történnek veled. Remélem, az immunológus is csak azt erősíti meg, amit a lányok is mondtak!

Juci!
Örülök, hogy azért sikerült Marciból kicsalogatni azt a fránya kakit.
Majd számolj be légyszí, hogy a különböző dokik mit mondtak, jó???
Lassan már költöztök???

Ja, és újra Totka!
Én meglestem Megannéknál a Tv-n lévő esküvő fotójukat!!! Hűűűű, baromi szép volt Megann (na, nem mintha most csúnya lenne). Az esküvői haja pedig kimondottan tetszett.

Tényleg Megann, mostanában nem szoktad így hordani a hajad??? VAgy hasonlóan??? Vagy majd ha már lesz időd meginni a reggeli kávét, akkor gondolom erre is több energiád lesz.
Ez azért olyan gáz, én korábban soha nem hordtam összekötve a hajam, havonta min. jártam fodrászhoz, aki ugye mindig fazonra vágta, frissítette.
Én meg szépen szárítgattam, és mindig ki volt engedve. És büszke voltam a loboncomra, akár vörös volt, akár már fekete.
De most meg!!!!! Reggel csak összekötöm, azt kész! Ennyi... :? :? :? :? :?

Kép
kuha

Totka
Nyúlné jól szólt. Mérőszalag, nem mérleg! Az izom nehezebb, mint a hájacska. Na most, ha a hájacskád izommá alakulna mind, akkor még nőne is a súlyod. De nőni szerintem nem fog :wink: Kitartás, ügyesen.Próbáld fel vmelyik kinőtt gatyódat bíztatásként.

Nyúlné
Ezek a Marcik :shock:

Kuha
Lassan-lassan. Nov. 1. Addig még rengeteg víz lefolyik a Dunán és a tarkómon idegességemben.
És beszámolok, persze.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Lányok!

Alakul a dolog, Apa is rábólinott!
Úgyhogy október 27-én tali nálam!!!!

Az ajtóm és a szívem nyitva áll mindenki előtt!!!!

Várom a jelentkezéseket!!!!!

Megann!
Igen, gyönyörű Nagykovács!!! Ha az egyik ablakon kinézek, vöröslik a cseresznyefa, a másikbansárgállik a diófa, a harmadikban zöldek még az erdei kőrisek...asszem én is majd innen szeretnék... (de az még remélhetőleg odébb van).

Persze amilyen az én formám, mire jöttök, az összes levél lehull és marha nagy köd lesz, hogy ne élvezhessük a látványt.

Gyertek haza ludaim
Töki pomposra (Annamaminak pompatlan :wink: )!!!!!

ayse

Ayse!

Hű, ez nagggyon csábító ám!!! De hát hol van innen Nagykovácsi???
Azt hiszem, én majd a fényképek alapján gyönyörködöm mindabban, amit most leírtál... :) :) :)

Kép
kuha

Totka
én lemaradtam!!!! :oops: mi történt veled?amiben a csajok is megerősítettek?baj van?
:roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha, aaaaaaz mééééééééég nem olyan biztos ! :wink:

Totka, párom kb 6 hónapja mozog rendszeresen és nem mozdult a mérleg, és kb 2,5-3 hónapja Norbi diétán van (szinte csak 1-est eszik, csak néha vannak 2-esek) és azóta 15 kg-t lefogyott, de centiben is sokat! Nem beszél hülyéket az ürge!

Kép

Kép
prüntyi

Boldog Szülinapot Megann!
Nyúlné, vásároltatok valami jót Kisnyúllal?
Nekem most fekteti le apa Rolikát :)
Barbapapa, jó a ti Állatkeri képetek is :) Az a teki nagyon édes, biztos sok gyerköc ráül :)
Ayse, én remélem tudok menni Rolival, mert eddig csak egy talin voltam és az is már régesrégesrég volt.
Kriszti és Roli
csikken

sziasztok!

Hajni! hát ez tényleg nem lehet kellemes :( azért az fura, hogy a szemeden van gyulladás. remélem az immunológus jókat fog mondani. mikor mész hozzá? egyébként sztem is a terhesség és hormonváltozás annyi mindent okoz, hogy végigmondani is nehéz. én mindig csak ámulok, hogy a hormonok mire képesek, teljesen más embert faragnak az emberből...
a Barbi azt mondta, hogy ott is lehet aludni! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Megann! boldog szülinapot!! :D 16-dikat :D ez tetszett :)

Juci írtam egy pü-t ha még aktuális :oops:

Majola, én csak annyit akartam hozzáfűzni, hogy semmi angyalkodásról nem volt szó :)

néztem, hogy már milyen előrehaladott állapotban vagytok! nemsokára nagyon izgi lesz! :D

Davallia, igen, már én is csodálkozom, hogy még nem vagyok terhes :wink:
egyébként Megann, nekem az első számú lánynevem a Liza és az Emma voltak, de mindkettőt megvétózta apa :( (mivel ugye a Boglárka, Anna, Zsófi, Andrea mind foglalt) ezen kívűl nagyon tetszik a Rozi is, de olyan szörnyű vezetékneve van embernek, hogy ahhoz nagyon sok minden nem passzol. pl tetszik a Málna is :) és egy másik topikban olvastam Gesztenyét, hát sztem nagyon aranyos, persze első névnek lehet, hogy kitolás. ja, a Lénát is megvétózta :wink:
örülök, hogy Esztink van, és annak is, hogy csak egy nevet adtunk.

Ayse!
azt mondta apa, hogy Nagykovácsi nincs elérhetetlen távolságra tőlünk! ezzel remélem azt akarta mondani, hogy el is visz minket, úgyhogy mi mennénk! :) a bútorból meg az a jó, ha minél kevesebb van :wink:

Cleo! lassan elkelne egy életjel! :wink:

és de jó, hogy mostanában nem nézek híradót...

KépKép
KépKép
and

CLEO HÍRADÓ

Csak annyit, hogy Cleoékkal minden ok, tegnap jöttek haza Párizsból, disnyland-ben voltak, suliban van sokat, nincs ideje netezni. Remélem nem baj, hogy feltettem :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Szuper, alakul a társaság!

Lili ma este:
- Nem szeretem a Robit!
- Mért?
- Mert olyan gusztustalan fülzsír van a fülében! Kár, hogy anyukája nem veszi észre!
(Robi-családról tudni kell, hogy apukájuk úgy hasba rúgta a pocakos anyukát, hogy Ricsiöcsinek ki kellett venni a fél veséjét születésse után :( )

ayse

Barbi, írtam egy pü-t!

KépKép
KépKép
and

hű, de jó lehetett Cleoéknak!! de jó lenne fotót látni róluk!!! :D

Ayse, ez nagyon durva! én nem értem miért lehet gyereke egy ilyen embernek... azt a nőt sem értem, aki szül egy ilyennek.

KépKép
KépKép
and

And!
Hát igen...de úgy látszik, zsák a foltját, mert azért egy gyerekmosdatás nem igényel se nagy pénzt, se nagy energiát...
És hát Lili szintjén is feltűnik, hogy itt valami nagyon nincs rendben. De úgy bírom, hogy az anyukának azért talált felmentést: nem veszi észre...mert hát egy anyuka, az mindenek felett!

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: