sziasztok!
Hajni! hát ez tényleg nem lehet kellemes

azért az fura, hogy a szemeden van gyulladás. remélem az immunológus jókat fog mondani. mikor mész hozzá? egyébként sztem is a terhesség és hormonváltozás annyi mindent okoz, hogy végigmondani is nehéz. én mindig csak ámulok, hogy a hormonok mire képesek, teljesen más embert faragnak az emberből...
a Barbi azt mondta, hogy ott is lehet aludni!
Megann! boldog szülinapot!!

16-dikat

ez tetszett
Juci írtam egy pü-t ha még aktuális
Majola, én csak annyit akartam hozzáfűzni, hogy semmi angyalkodásról nem volt szó
néztem, hogy már milyen előrehaladott állapotban vagytok! nemsokára nagyon izgi lesz!
Davallia, igen, már én is csodálkozom, hogy még nem vagyok terhes
egyébként Megann, nekem az első számú lánynevem a Liza és az Emma voltak, de mindkettőt megvétózta apa

(mivel ugye a Boglárka, Anna, Zsófi, Andrea mind foglalt) ezen kívűl nagyon tetszik a Rozi is, de olyan szörnyű vezetékneve van embernek, hogy ahhoz nagyon sok minden nem passzol. pl tetszik a Málna is

és egy másik topikban olvastam Gesztenyét, hát sztem nagyon aranyos, persze első névnek lehet, hogy kitolás. ja, a Lénát is megvétózta
örülök, hogy Esztink van, és annak is, hogy csak egy nevet adtunk.
Ayse!
azt mondta apa, hogy Nagykovácsi nincs elérhetetlen távolságra tőlünk! ezzel remélem azt akarta mondani, hogy el is visz minket, úgyhogy mi mennénk!

a bútorból meg az a jó, ha minél kevesebb van
Cleo! lassan elkelne egy életjel!
és de jó, hogy mostanában nem nézek híradót...