Sziasztok,itt vagyok megint!
Egy hétvégén nem írok és nem győzöm követni az eseményeket.
Köszi az aggodalmat,nem folyt ki a szemem,így az üvegszemgyártók sem rajtam fognak meggazdagodni

Sírtam volna,ha ki kell cserélni,mert ami egyedül szép rajtam az szemem,bár ez az utóbbi napokban nem látszott.
Ráadásul szombatra nagyon bedurrant egy nagy véres maszlag volt mindkettő helyén és így mentünk gyereklátogatóba..nem ijedtek meg..
Tök jó hétvégénk volt,szombaton ültetgettünk tavaszra(képzeljétek a bestia gyerek a szomszédban ebédelt,babgulyást és lángost,furcsa volt nélküle ebédelni)vasárnap meg apa elvitte Mankát lovagolni,utána meg bábszínházba a Békási művházba,nagyon élvezte.
Izgulok,mert Mandula ma ment először uszodába az ovival.Nem ismeretlen számára a víz

néha azért megfürdetjük..Meg már a tengert is megjárta,meg bébiúszásra is jártunk,de hát tudjátok,nagylányosan még nem csinálta.
Tünde!
Kitartást az elhatározáshoz,biztos menni fog,6 kiló meg gyorsan leszalad..igazság szerint én azt gondolom,hogy a mi életvitelünkkel,meg életkorunkkal(viccen kívül) életmódváltásra van szükség ahhoz,hogy a fittséget és a jó közérzetet hosszú távon megtartsuk. 20 évesen az ember szinte semmit nem csinál magával és jól néz ki,aztán 30hoz közel már csak az látszik,ha nem foglalkozunk magunkkal..Sajna.
Reszketés
Én is vacogtam császár közben,mondták,hogy miért,de már elfelejtettem.És utána még jó sokáig reszkettem,vacogtam,Tamás szerint ez volt a legrémísztőbb.Kérdezzük meg Ritát,hogy mi ez a reszketés.
Tényleg RITA!!Mitől reszkettünk császározás közben és utána?
Ancsaboszi! Kérdezted,hogy szeretnék szülni..azt szeretném,ha a kiírt időpontban dec.11-én,vagy pár nappal később, kb. 4 óra alatt megszünlém Borókát

(ahogy Mandulát is kb 5 óra alatt szültem volna meg,ha nem kell császározni,teljesen eltűnt méhszájjal és 4 óra vajúdással).De ha túlhordom-ami benne van a pakliban-akkor tőlem jöhet a császár,mert karácsonykor én már szeretnék itthon lenni,babástól,amit ez az uh.szerinti dec.21-es időpont-mint a szülésvárható időpontja- nagyon fenyeget.
Szóval nekem már nem elsődleges szempont az szülés átélése

,hanem a közös karácsony átélése a cél.
A férjem szerintem császárt szeretne,mert fél,hogy úgy járunk mint Mnakánál,hogy nagyon készülünk,nagyon vajúdok,aztán egyszer csak kb.20 perc leforgása alatt elvisznek műteni..
bébitornázó
Csatlakozom Monacs barátnőmhöz,mi is vettünk anno,olcsó fajtát a Corából és mandula nagyon szerette.
STEFFI!!!
Martin gyönyörű és nagyon ügyi,hogy már fejemelgetéseket csinál.
Anyós témában meg itt aztán lehet fröcsögni
Sajnos ez általános tendencia,hogy a férjek anyukái nagyon nehezen,vagy egyáltalán nem emésztik meg,hogy a fiuk életében egy másik nő és egy gyerek előtérbe kerül.Sajnos a férjeink sem tanulták meg(iylen anyák mellett nem csodálom),hogy néha bizony ki kell állni a feleségük mellett,ami konfliktus felvállalását is jelenti néha.Én tudom,bébi miről beszélsz,az én anyósom sajnos übereli mindenkiét(ezt a férjem is beismeri,de nem tesz ellene).Javasolni csak azt tudom,hogy bizonyos dolgokért,amit tényleg nagoyn fontosnak tartasz(találgatások időpontja,gyereknevelési elvek),ahhoz ragszkodj és állj ki mellette,még akkor is,ha ez néha összetűzéshez vezet a pároddal,mert sok idő múlva,de meghozza az eredményt.
Nem azt modnom,hogy veszekedni kell,de nagyon határozottan meg kell húzni a vonalat.
De a legfontosabb,hogy szard le,mit mond,csináld úgy ,ahogyy jónak látod.
ja, ésm i is magunk közé vettük anno Mandulát,semmi baja nem ovlt,hogy ott aludt,simán áttettük a saját szobájába és ágyába..de nem garancia,hogy minden gyerek ilyen
Hiányolom köv.embereket:Veronika,Andry!Cinicin!Lilluska!!
Kérem igazolják hiányzásukat!!!!!
üdv,durca