A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Ppanna :D , amikor olivaolajat használok, mindig rád eszembejutsz :lol: . Meg persze Benianyura, aki nem szereti :D .

Nekünk szerencsénk van az orrszívással, Jack egyáltalán nem bánja, szépen odajáll a porszívó mellé, odatartja a nóziját, és engedi, hogy kiszívjam a trutyit. Inkább a Sterimar ellen tiltakozott, de már azt is megszokta, ha mutatom neki a flakont, tartja az orrát.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Nyúlné!

Ezek aztán a tökök! De jó, ez hol is volt pontosan????

Ikrek annyira édesek! És elnézve azt a hatalmas babakocsit, most elgondolkodtam egy kicsit, hogy mihez kezdenék, ha ikreim lennének...

Megann!

Ez aztán a program! Megérdemelted, hogy jól kitombold magad.
Így azért elnézzük neked, hogy nem voltál.

Kép
kuha

Róki!

Teljesen megértelek orrszivás ügyben...

Totka, Nyúlné.....

Ti vagytok jól informáltak orrszivózás ügyben...

Akkor most:

1. Javasolt-e orrszivózni náthás babánál, avagy nem????

Ma délelőtt jól felhergeltem magam....mert férj kommentálta anyósnak telefonon hogy azért üvölt épp Léna mert "már megint kinzom".
Anyós erre persze egyből kijelentette hogy ez az uj kor baromsága és csak szenvedtetem a gyereket... :evil: :evil: :evil: :evil:

Én meg vagyok róla győződve hogy ezzel jót teszek Lénának...
Rosszul érzem???
Marad ettől Lénában valami rossz érzés, vagy maradandó károsodás...hogy mindig én kinzom ezzel a nyamvadt orrszivással???

Lécci véleményezzétek.....

M.

Kép

Kép
megann

Manka!

Ezt nem mondod komolyan!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MOst elképzelem Gergőt, hogy odaáll a porszívó elé, meg tartja az orrát...
Hát nincs okod panaszra, az biztos...

Kép
kuha

Na végre itt vannak a "tökjó" képek.
Annyira aranyosak a picikék, bár nem lehet könnyű két kisbabával, később megtérül a dupla munka.

Manka

manka7

Megann!

Nem biztos, hogy mindenki ezen a véleményen van (legalábbis topikon kívülről :lol: :lol: :lol: ), de: maradt benned rossz érzés, vagy maradandó károsodás, hogy oltásokat kaptál, vagy ha kihúzták a fogadat? És még sorolhatnám...
Nem azért sír Léna, mert fáj neki, hanem mert nem szereti, ha ezt csinálják vele.
Legtöbbször Gergő is ordít, ha pl. pelenkázom, vagy felöltöztetem.

De tudod mit??? Próbáld meg kiszívni a taknyit a hagyományos, kézi, pumpás taknyi-szívóval. Vagy kérd meg Apát, próbálja meg inkább ő azzal kiszívni.
Bent nem maradhat, azt hiszem, ezzel ő is egyet értene...
Akkor meg?

De mi lenne, ha megkérdeznénk egy igazi szakember, egy orr-fül-gégész főnővérke véleményét.:) :) :) :)
Totka!
Szerintem nyugtasd meg Megannt!

Kép
kuha

Kuha, úgy látszik minden gyereknek megvan a maga kis attrakciója, nekünk az orrszívás jutott :lol: :lol: .

Manka

manka7

Megann, az októberi Baba Patikában (ingyenes folyóirat, a patikákban lehet kérni) van egy cikk erről "Orrszívóval gyógyítva" címen - a lényege, hogy "fontos hatékonyan eltávolítani az orrváladékot, megelőzve ezzel a betegség elhúzódását, és a szövődmények kialakulását".

Amúgy annyira utálom ezt a "már megint kínozzátok azt a gyereket" beszólást :evil: :evil: :evil: !

Na jó sokat okoskodtam :wink: ma, megyek olvasni egy kicsit.

Jó éjt!

Manka

manka7

Sziasztok!

A telken voltunk almaszüreten, ezért csak most raktam fel a képeket. A fiúkat elvitte anyukám, csak kedden este jönnek haza!! :P
Most két napig csak Gabival romantikázunk, meg havaj-dizsi-napszemcsi. :lol: Na jól van, azért persze borzasztóan hiányoznak majd, de nagyon jó egy kis nyugi.

Zsuzsa!
Sok-sok gyógypuszit küldünk és akkor tuti meggyógyultok csütörtökre!!!!
Karcsi próbái :( nem lehet könnyű, Gabi is nagyon sokat melózott mostanában.
Tegnap is be kellett volna mennie, de nem ment, remélem nem lesz baj belőle...
Meg ma meg holnap este nem melózik!!! ÉLJEN-ÉLJEN!

Ayse!
Szívesen elmegyünk hozzátok kiránduláson kívül is látogatóba, majd mondd, hogy mikor! :lol: :P Visszük Annamamiékat is, ha meggyógyultak, oké?!

Andi!
Kár, hogy nem tudtok jönni csütörtökön :( :( Majd bepótoljuk, oké?! :D
Láttad, mi is a budakeszi vadasparkban voltunk tegnap?! Natinak tetszett? :D

Hajni!
Hát nem semmi ez a sapesz, haláli jó! :lol: 8)

Róki!
Akkor gyeretek rögtön bölcsi után, oké?! A bölcsitől nem is vagyunk olyan messze. :wink:

Évi!
Provokáció gondolom odaát van, ugye?
Na pont ezért nem olvasom őket, mert csak az volt, így legalább nem idegesítem magam..... :wink: :D

Megann!
Hú, jó kis mozgalmas este volt! :wink: :D
Én is pont ezt éreztem, mikor múlt héten a 15 éves ált. iskolai találkozón voltam és hajnalban értem haza. Elvittem a coupé kocsit, végre nem a monstrum picassóval mentem, ment a zene ezerrel, jókat röhögtünk, meg bevallom, koktéloztam is egy kicsit..... :oops:
Csütörtökön van kedved átjönni egy kis buli erejéig hozzánk???? XI. ker.-ben lakunk.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu
DANINAK NAGYON BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK !

Na megyek is, mert ku..va jó Steve Martin film megy az RTL Klubon, jókat röhögünk rajta Apával.

Kép
Kép
maresz

Na szóval üzenem Megann anyósodnak, hogy akkor még nem látott kisbabát(de ne is lásson!!!!!!!) aki a szülei túlzott féltése, ill.trehánysága (ők vannak kevesebben) miatt nem pucoválták a csemete nóziját, és NÉGYEN kellett hogy lefogjuk, ahhoz, hogy mindezek szövődményeként HETI 2 X-fel kell hogy szúrják a fülét!!!! :( :(
Lehet, hogy a köv. soraimmal azt gondoljátok, hogy egy szívtelen anyuka vagyok, de muszáj megtenni az orrszívásokat, főleg, ha nagyon náthás a gyerek, mert nagyon gyakori a középfüllgyull.mint szövődmény, ami legrosszab esetben a dobhártya paracentálásával=fül felszúrása jár.Én is sajnálom Pannit, de egy szükséges rossz, nem is annyira rossz, csak már az gáz Nekik, ha lefogjuk Őket.
ma Pannának a nóziját kb.8X szívtam, bődület, hogy mennyi cucc jött ki belőle, és nem is nagyon szörtyögött.

Rokica
Ha lesz lehetőséged, nézd meg Zsuzsát, hogy nyitott szájjal alszik e(ez lehet az orrmandulák megnagyobbodásának korai tünete)

KépKép

Hajni&Panna
totka

Nyúlné!

Azt a rézfánfütyülő rézangyalát...hol van ez a tökkencskiállitás??????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Holnap mivel a ház rabaj leszek.. :? (nem lesz kocsim), TÖKLÁMPÁST FOGOK CSINÁLNI LÉNÁNAK :P :P :P :P

Kiváncsi leszek, hogy sikerül..állitolag nagyon nehéz kifaragni, mert nagyon kemény a héjja.. :? :?

M.

Kép

Kép
megann

Megann
Ilyen hamar kell a lámpást készíteni???Én azt mondtam Apának, hogy ráér okt. vége felé, de lehet, megsürgetem akkor!!! :D
IIIIIIImádni fogod kiszedni belőle a magokat, meg a belét!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Mekkora a tökötök??????Mennyi mécsest teszel bele?

KépKép

Hajni&Panna
totka

Barbi!

Akkor az elkövetkező két napban nem nagyon leszel, ha Apával romantikázol??? :wink: :wink: :wink: :wink:

Igen, odaátról jön a provokáció.
MInt az Te is tudod, én szoktam olvasni őket, mint ahogy ők is minket. Az elmúlt 5-6 napban két téma is volt, amire le kellett volna csapnunk. De senki nem tette, én meg nagy ívben lesz@rtam, vagy, mert úgy voltam vele, hogy nem érdekel, vagy mert nem éreztem magam érintve.
De úgy látom, ma még mindig ezen megy a "nyíte paci". (Ugye, Benianyu???)
Úgy látszik, őket jobban megviseli ez az egész dolog, mint minket, mert egyfolytában velünk foglalkoznank.
Csak van egy olyan érzésem, (pláne a mai után) hogy már szó szerint direktbe gerjesztik a feszültséget.
Na mindegy.

Totka!
Megann nevében is köszönöm!!! Remélem, Apának is megmutatja, hogy megnyugodjon egy kicsit!

Kép
kuha

Manka, Kuha, Totka!

Köszi :P
Férjet ideültettem a gép elé...és elolvastattam vele a véleményeteket :P

Azt hiszem kifogtam a szelet a vitorlájából :P :P Örökre...

Mondta hogy majd megmutatja az anyjának is, amit irtatok :P

De addig is majd jól beszerzem ezt a patikai ujságot :)

Barbi!

Éljen a buli!
Köszi, aranyos vagy hogy invitálsz, de a jövő hetem teljes káosz lesz...sajna semmilyen dorbézolás nem fér bele a jövő hétbe...
Hétfőn nem is lesz kocsim, ezért kedden viráglesre megyek, szerdán apámhoz a temetőbe, csütörtökön jön a takaritócsajszi..pénteken mennék szépitkezni, mert szombaton viszjem anyumat vidékre a mamám sirjához :cry: :cry: :cry:
Szóval ez most nem fog menni, de a rákövetkező héten nagyon szivesen....bár a csüti nem túl jó nekem, a takaritócsajszi miatt...

És még azt nem is mertem mondani(nehogy elkiabáljam), hogy jövőhét utáni hétvégén megyünk 3 napra wellnesselni Hajdúszobira.. :P :P :P :P

Már nagyon várom...végre Léna pancsizhat megint...ma voltunk a nyaralóba lezárni a dolgokat, meg letéliesiteni a medencét...és szegény Léna hanyatt homlok rohant (volna) a medencébe...befeküdt a peremén és úgy pancsolt a vizben..., aztán felállt és bele akart lépni..cipőstül, nadárgostól, pulcsistól... :shock: :shock: :shock:
Volt ám sirás rivás...hogy nem endedtük :cry: :cry: :cry:

Komolyan gondolkodom hogy a pancsi kedvéért télen le fogunk járni ide a csömöri delfin usziba.. :roll: :roll: :roll:

Kuha!
:wink:

M.

Kép

Kép
megann

Annamami!

Csodás őszi képeket raktál föl....
:P

M.

Kép

Kép
megann

Még azt akartam, hogy nagyon édesek az ikrek, no és Marci is a tökökkel!!!!!!!!! :D az öltönyös Úriember, Ő Apósdoki???

Mentem aludni, szép álmokat Nektek, és a gyerkőcöknek is!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Megann!

Örülök, hogy Apa is belátta, hogy ez a taknyi szívás SZÜKSÉGES rossz, de nagyon muszáj!

Kép
kuha

Sziasztok!

Nem tudtam visszaolvasni, csak a sok nagybetűs, színes köszöntést láttam. :D :) Nagyon köszönöm Dani nevében! Igazán kedves tőletek! :) :) :)

A mai nap elég rosszul kezdődött. Reggel még nem volt semmi baj Danival, de kora délelőtt nagyon már szokatlanul nyűgi volt. Megpróbáltam elaltatni, de sehogy sem sikerült, ha mégis, akkor 5 perc után felébredt. Az egyik ilyen ébredésnél kihányta a reggelit. Nagyon megijedtem, mert utána eszméletlen bágyadt lett, falfehér és gyenge. Aztán nagy nehezen elaltattuk, aludt jó másfél órát, de ugyanúgy ébredt, gyengén, bágyadtan. Adtam neki egy kis vízet, azt mohón megitta, persze ki is jött rögtön. Felhívtam a doktor nénit, hogy mi lehet. Rögtön belém vágta az ideget, hogy ez biztos a hányós hasmenéses vírus. Reggel tényleg volt egy hasmenéses kakija, de én a fogának tudtam be. Aztán aludt Dani még egy órát és sokkal jobban lett, mikor felébredt. Lassú kortyonként itattam cukros-sós teával. Közben persze elkészítettem a bulira az összes kaját, a férjem elment a hidegtálért reggel, aztán itt vaciláltunk, hogy most mi legyen, lemondjuk az egész bulit, vagy mégsem. De nem mondtuk le a vendégeket. Gondoltuk, hogy max. ha Dani nem lesz jól, akkor Apa és Beni szórakoztatják őket egy kicsit és elmennek hamar.
A buli elején még bújós volt, de egyre jobban lett a teától. Adtam neki egy kis háztartási kekszet, meg egy kis kölesgolyót, nem mertem más kaját. Aztán szerencsére visszajött az ereje, élvezte a társaságot, mászkált, mosolygott újra. Édes volt a tortával, tetszett neki, bár a tüzijátéktól egy kicsit megijedt.
Remélem, éjjel nem lesz semmi baj, még holnap is figyelem. Azt hiszem inkább nagyon mohón falta reggel a kis falatkáit és az jött ki, másodszorra meg a hirtelen megivott víz.
Mindjárt teszek fel képeket, csak ki kell javítanom a piros szemeket.
Aztán, ha lesz időm még visszaolvasom a mai napot.

benianyu

Sziasztok,
Nálunk sajna utánam és Zsolti után Rolit is utolérte a takonykor. Vagyis Zsolti után mert én csak köhögök, de azt rendületlenül.
MA vettem egy elektromos orsszívót, hátha Rolibaba azt jobban fogja csípni. Hát ugyanugy sír ettől is.
Igazság szerint olyan taknyos, hogy folyamatosan folyik az orra, olyan vízszerűen. Komolyab még szívni sem érdemes, mert egyből ott csordogál neki. Ilyenkor mit kell tenni???
Egyébkébt meg julius-augusztusban a nagynénémmel laktunk lakáscsere miatt és ott is beteg lett Rolika, na a szívás miatt komolyan úgy összevesztünk, hogy még a férjem is kiabált vele, pedig ő egy nagyon nyugodt ember :)

Aki olvassa a Patika Magazint. abban az van, hogy mézet szabad adni 3 hós korától, csak az a lényeg, hogy olyat ami egyfaja, (pl. akác, stb) és nem virág..
Most akkor mi erről a való álláspont?

Mai születésű babáknak Boldog Szülinapot!!! :)
Davallia GRATULA a hugihoz.
Kriszti és Roli
csikken

Benianyu!!!

Szegény Dani (meg Te), remélem, hogy tényleg a kis mohóságával ilyesztett rád ennyire!

Kép
kuha

Évi!
Na látod, pont ezért nem érdemes! Te is csak felhúztad magad a tök hülye provokációkon, minek olvasod????
Komolyan írom, ne csináld, mert csak felesleges indulatok alakulnak ki benned olyan dolgok maitt, ami miatt totál nem érdemes. Még a szót is kár pazarolni!! Nemhogy az érzéseket... :D :wink:

Megann!
A csütörtök most kivételes alkalom, tudod, az nekünk is Gabi-anyu nap. csak most cseréltünk a szerdával, mert akkor van a temetés. :(

Benianyu!
Szegény Dani, remélem holnapra kialussza teljesen magát és nem lesz semmi már.
Buliról várom a képeket :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Na akkor a szülinapi képek! :)

Kép Dani is kapott favonatot és olyan fa toló játékot
Kép meg egy nagyon profi zenélőt.
Kép ami láthatóan Beninek is nagyon tetszik
Kép ez egy jól sikerült kép Beniről
Kép anyával, aki itt már tud vigyorogni, már nem ideges, mert Dani jobban van
Kép Benivel elfújták a gyertyát. a tortát az egyik barát házaspár hozta ajándékba
Kép ezek marcipánfigurák? azt hittem, hogy valami játék :)
Kép az elégedett kis ünnepelt :)

benianyu

Kuha!

Ugyan nem tudom mi a téma, de Ha az az érzésed amit irtál, akkor miért foglalkozol a témával mégis..ejnye no....látom már be kell szervezzek neked egy kis plázázást....hogy ne törd az agyad ilyesmin... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok!

Apa most irja DVD-re Léna videofelvételeit születésétől fogava.....

Meg kell pusztulni milyen kis apró manó volt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Tök kész vagyok.....
Nekem most azonnal kell egy ilyen kis nyekergőgép....
Nem akarom elhinni hogy Léna már kész nagylány :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hihetetlen.....
ű

M.

Kép

Kép
megann

És még két kép, tavaly ilyenkorról. :)
Kép Dani megszületett
Kép Dani 4 napos

benianyu

Kriszta!
Jaj de jók lettek a képek!!!!
Nagyon csinosak a fiúk, igaz Dani kockásban van :wink: :D
Neked meg jó lett a frizurád nagyon!!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Juci,
küldtem mélt,válaszolt apósdoki,illetve szívesen segít neked,de több info kell neki!
puszi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

A csecsemős képek is édesek, a 4 naposon olyan kis kiegyensúlyozott arcocskája van

Kép
Kép
Kép
barbapapa

sziasztok!
először is, Daninak boldog első szülinapot!!!!
és remélem ez csak egy kis ijesztgetés volt tőle! képek nagyon jól sikerültek, a születéses képek meg egyszerűen gyönyörűek. ahogy ott kimerülten fekszik rajtad, nagyon-nagyon aranyos.

Megann,
én csak annyit mondanék anyósodnak, hogy, ha legközelebb megfázik nem fújhat orrot! szívogassa....
persze, hogy sír, mert azt nem tudja mondani, hogy hé anya, ezt utálom, te meg nem tudod azt mondani, hogy de muszáj kislányom... én nem értem mit nem lehet ezen nem érteni ????

Barbi! csütörtökön mi nagyon szívesen mennénk! ráadásul megyünk fél10-re fogdokihoz, ha minden igaz apástul-Esztistül, és az a kosztolányinál van! tehát őpont ott leszünk :) mehetünk? :)

babamentes tali: nekem sem jó annyira ez a hét, mert apa vasárnap elutazik, péntzeken van a mozilátogatásunk, szombatra meg most jelentkezett be a húgom, hoigy menjünk együtt valahova (évek óta nem volt rá példa). utána viszont nem tudom mikor jön haza apa, remélem csak pár nap lesz. de semmiképpen sem akarok lemaradni, ha nektek pont akkor lesz jó, majd megoldom valahogy!! :)

képek szuper jók megint :) ez tökfesztivál nagyon tetszik nekem is! ikrek meg nagyon édik :)
Manka, a Jack videó annyira jól sikerült, nagyon jó ötlet, még én is meghatódtam :oops: jó a zeneválasztás :)

na muszáj mennem vasalni, majd még jövök

KépKép
KépKép
and

Hahó... Valaki nem tud segíteni, nátha ügyben?
csikken

DANIGOMBÓCNAK SZÍVBŐL KÍVÁNUNK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!!!
Kép

Benianyu,
ANGYAL VAGY!!!!!!! :D :D :D
KÖSZÖNÖM!!!!! :oops: :wink:
SZEGÉNY KICSI SZÜLINAPOS GOMBI JÓL RÁTOK IJESZTETT!!! :shock:

LÁTTA MINDENKI AZ AVATAR KÉPEMET??????BENIANYU CSINÁLTA,BIBÍÍÍÍÍ!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

nem bííírok többet írni,kidőltem,majd holnap reggel...jó éjt....
annamami

Na szép jó estét!

Eddig Apa bitorolta a gépet (na jó dógozott szegény).

Andris egyre ügyesebben megy, már több lépést is megtesz a bútorok között!!!

Mai párbeszédünk Lilivel. Ücsörög a diófa egyik ágán, én meg alatta kotrom a lombot. Ő szórja lefelé a még zöld leveleket:
- Azért csinálom, hogy többet tudjál söpörni!
(ő imád leveleket söpörni, van is külön lombseprűje, nagyon csajos: piros :P )
- Hát szerintem ez nem annyira jó ötlet. - mondom.
- De hát én vagyok a gonosz mostoha, Te meg a Hamupipőke!!!! :lol: :lol: :lol:

ayse

Sziasztok!

Bocs, hogy ritkán írok, de mindig jövünk-megyünk.

Danigombócnak nagyon boldog szülinapot! Isten éltesse sokáig!
Mikor megszületett, nem is volt még gombóc! Nagyon jók a képek, helyesek a fiúk!

A taliról sajna megint lemaradtunk, mert találkoztam a keresztanyámmal, de az nagyon jó volt. Most csütörtökön lesz valami? Jól vettem le? :D

Barbi! :)

Nálatok lesz tali? Szívesen mennénk mi is! Mit vigyünk?

Nyúlné! :)
Nagyon jók a tökös képek!

Rókica!:)
Zsuzsa igazi nagylány! Annyira szép kis arca van. A haja világosabb lett, igaz? Képzeld, a napokban Gergő emlegette Zsuzsát. Teljesen elképedtem, hogy még emlékszik rá, hiszen kb. fél éve látta. Szeretne találkozni vele. Persze ez rajtunk is múlik, igyekszem most már eljutni talira. Most láttam csak, hogy Szilvitek lesz, gratula!

Davallia!
Gratula az újabb kislányhoz!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Ayse!

:D :D :D

Benianyu!

Nahát.....Dani egyáltalán nem volt Danós 4 naposan... :shock: :shock:

And!
:wink:

Csikken!

Szerintem amig olyan vizszerű, addig nincs baj...max olyan taknyifogó féle pelust köss a nyakába hogy mindig törölgethesd az orriját :? :?
Viszont tapasztalatom szerint hogy lábalnak ki a betegségből, úgy válik a vizes egyre sűrűbbé és nem folyóssá :? :? :? sajnos...
Mert ezt kell szerintem nekünk orvosolni.. :? :cry: :cry:

Na lépek alukálni..

M.

Kép

Kép
megann

Mégis visszaolvastam. :)

Barbi,
Köszi a bókokat:)
Sajnos nekünk a csütörtök nem jó, itt van Dani nővére egész délelőtt. De legalább kihasználom és lemegyek a kozmetikushoz egy kis szadira. Meg ez a hét amúgy is nagyon tele van programmal.

Ayse,
Nagyon kedves vagy, hogy kikerested Dani születési értesítőjét! :) Köszönöm. :)
(kár, hogy a hülye gép nem érti a hosszú "Ő" s Ű-t)
Beniéknél is van szüreti mulatság az oviban, fizetős. Egy szülő és egy gyerek 500, egész család 1000 forint, de ha valaki nem megy, akkor meg vehet óvodatámogatási jegyet.....
Liliszáj nagyon ütős, mint mindig. :)

Davallia,
Gratula a második kiscsajszihoz! :) Olyan édes vagy, hogy így örülsz. :)

Nyúlné,
A gombóc név csak kisbabáknak illik? :) Na, jó! :)
Micsoda jó képek megint, amik nagynehezen felkerültek! Tök jópofa ez a tökfesztivál. :)
Én is kiborultam volna, ha egy órát állunk a dugóban és Dani végig sír. Szörnyű! :(
A piros szürke dzseki nekem is nagyon tetszik, pedig nem csíkos, de nagyon vagány. :)

Kuha,
Hogy megy ez a licitálás a vaterán? A múltkor regisztráltam, de nem igazán mélyültem el benne, csak láttam, hogy nem egy szokványos apróhirdetés oldal. Onnan van Gergő kabátja?

Megann,
Micsoda éjszakázás! :) Mekkora király vagy, hogy megmutattad Apának az orrszíváshoz kapcsolódó beírásokat. Egyébként én is orrszívás párti vagyok.
Éljen a wellnessezés! Apa is tervez november elejére egy pár napos pihizést, Zalakaroson. De jó lesz! :)
Szegény Léna, jó nagyot csalódhatott ma a telken a medencénél. :(

Annamami,
Most látom, hogy sikerült feltenni az avatar képet! De jó! :) Örülök, hogy jó lett. Szépek vagytok rajta. :)

And,
Köszi neked is a bókokat! :)
Most vasalsz? Ilyen későn? Én kedden este fogok legközelebb, újra lesz Vészhelyzet, ideális a vasaláshoz. :)

Zsóf,
De jó újra látni! :)
Tényleg nem volt Dani gombóc, mikor született, alig 3 kiló volt.

benianyu

Van még egy sztorim Liliről. Tegnap a két kislány kapott olyan tetováló filcet, amit állítólag szappanos vízzel le lehet mosni (hogy ne maradjanak ajándék nélkül). Metál csillogás, hat szín, sablonok, minden, ami kell. Lili mindkét karját és lábát kidekorálta, egy-egy tetováló szalon törzsvebdége megirígyelhetné. És akkor kiderült, mint már sejthető, hogy szappanos vízzel nem jön le. Sőt vakarással se. És félórás kádban ücsörgéssel se. :lol: Holnap meg ovi :twisted: . Néhány ábra: mindkét lábfejés vietnámi papucs pántját idéző 2 cm-es metálkék cík, átlőtt szív, csiga, egy kislány alak, aki állítólag én vagyok (erre különben nagyon büszke vagyok, a sípcsontjára rajzolta, értelemszerűen fejjel lefelé, és tökéletesen sikerült! :P )

Már így is érdekesen néznek ránk az oviban, mert amikor kozmetikus-manikűröshöz megyek, Lili körmét is be szokta festeni Bea (csak szolíd rózsaszín, kis virágdíszítés). Lili iszonyúan büszke és ez azért is jó, mert így félóráig garantáltam nem nyúl semmihez, annyira vigyáz rá. Na én meg beírtam kiscsoportban a gyerek lapjára, hogy orvosi utasításra van festve a körme. Ami igaz is, a lábköröm esetében (nagyon csúnyán be tud töredezni). Asszem erre az akcióra nem foghatom rá, hogy orvosi utasításra....:)

ayse

na kész van az a pár ing :)
Benianyu, igen most, mert ma nem volt rá időm :)
képzeljétek regel megint 9-ig hagytak aludni, pedig Eszti fél7-kor kelt! utána vásárolni mentünk hármasban, aztán vendégek jöttek, aztán apa ki akart menni kézilabda meccsre, ami 6-kor kezdődött volna, csakhogy én elaludtam fél5-kor és csak 7-kor ébresztett fel! :oops: olyan rendes :D :D :D :D :D teljesen meg voltam hatva, és még csak nem is háborgott a meccse miatt. csak azért keltett fel, hogy az uccsó pár percet tudja nyugodtan nézni, mert ugye az Esztivel nem lehet semmit nyugodtan csinálni :)

hurrá vészhelyzet, akkor én is vasalós keddet fogok csinálni!

Davallia! bocsi, tök bunkó vagyok! nagy-nagy gratula a kislányhoz!!!!!! és tényleg éljenek a csajok :lol: :lol: :lol: hogy is fogják hívni? :)
és neked mekkora már a pocid? Rokicáét és Bodzáét már láttuk, kíváncsiak vagyunk a tiédre is, kérünk egy rendes pocakfotót! :D

Ayse, Hamupipőke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szólíthatlak pipőkének? :wink: :lol:

Csikken, én ilyenkor azt csinálom, hogy törölgetem neki, de azért néha ki is szívom. a mézes cikk érdekes lehet, ezt még nem hallottam.

Andi, én is kíváncsi vagyok milyen volt a nagyis nap Natinak. és olyan jó, hogy ki tudtatok így kapcsolódni kettesben!!

KépKép
KépKép
and

Ayse
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sztem a gyrekeknek tetszeni fog az oviban :D majd az anyukák hogy fognak neked örülni! :D :D :lol:

KépKép
KépKép
and

Ja és az én két alkarom is kapott egy-egy nagyon frankó hippis virágfűzért by Lili :lol: :lol: :lol: .

Meg eszembe jutott, hogy gyerekkorunkban nekünk ugye még nem voltak ilyen profi cuccaink, ezért rúzzsal meg szemceruzával rajzoltunk mindenfélét az arcunkra. Az unokatesóm megirígyelte és ős készített magának egy egész arcot betültő rajzocskát. Csakhát nem tudta mivel kell. Arra a következtetésre jutott, hogy filccel. Két óra után a szülők feladták és közölték vele, hogy akkor így békávézik haza. Mi Pesterzsébeten laktunk, ők Békásmegyeren.....

Jajj de jót nosztalgiáztam, megyek is az ágyikómba...csak még annyi, hogy nagyon jó Annamami avatar képe! A keresztelőn készült, ugye?

ayse

Jóóóó reggelt!

Megann!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Benianyu!

Remélem, jól telt az éjszakátok, és Danival minden rendben!
Szülinapi képek fantasztikusak, nagyon szép képeket csináltál!
Annyira megható, ahogy Beni és Dani együtt bűvölik a zenegépet.
Kicsit olyan, mintha Dani mondaná Beninek, hogy figyu bátyus, majd én megmutatom, hogya kell ezzel játszani. Beni meg jót mosolyogna magában, hogy mutasd csak, hisz ma te vagy az ünnepelt, de én ezt már réges-régen tudom!!!

A születéskori kép meg fantasztikus! Dani tényleg hogy ki van nyúlva a pocidon, jól elfáradhatott szegénykém abban a nagy macerában.
Te meg egyáltalán nem tűnsz meggyötörtnek (bocsi, gondolom, azért kissé az voltál :) )

Vatera: köszi, jól megy a dolog, tegnap a második pénzérmét sikerült eladnom, nagyon-nagyon jó áron (szerintem legalábbis). Szóval elégedett vagyok. Apa rögtön igényt is tart az ölünkbe hullot pénzből új memóriára, meg videokártyára, meg mittomén mire a számítógéphez.
Én meg parfümöt kérek, és VÉGRE SZERETNÉK ÚJRA MŰKÖRMÖKET!!!!!!!!!!!!!
Terhességem óta nem volt műkörmöm, már nagyon-nagyon hiányzik.
És nem utolsó sorban nekem nagyon praktikus is, mert egyébként rágom a bőrt az ujjamon, viszont ha van műköröm, akkor nem rágom.

Ayse!

Liliszáj :
:lol: :lol: :lol:

Behalok rajta, komolyan! Annyira édes!

Tetkók miatt szerintem ne aggódj. Max. tényleg a többi gyerek szülei fognak rád csúnyán nézni holnap.
Azt meg komlyan mondod, hogy meg kell indokolni vmi füzetben, hogy miért van kifestve a gyerek körme???
Azt hittem, hogy sokkal szabadabb világban élünk, és egész egyszerűen nem foglalkoznak ezzel az óvónénik.
Egyébként kíváncsi leszek, hogy Gergőnek mit fog javasolni a doki, ugyanis neki is nagyon-nagyon betöredezik a kis lábujjain a köröm. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
kuha

Nyúlné!!!

Már máskor is akartam kérdezni, hogy Kisnyúl hánykor fújja reggelente az ébresztőt????
Mi fél 8-nál hamarabb ki sem kelünk az ágyból.

Ja, és képzeld, átjöttek a képek!!!!
De Barbi már feltette őket tegnap.

Szerintem vmi nem stimmelt tegnap, azért jött csak ma!

Mindegy, a lényeg, hogy végül megérkeztek!
És nyugodtan küldjél máskor is, szívesen felteszem neked én is !

Kép
kuha

Jó Reggelt! :)

Először is:

DAVALLIÁNAK NAGY NAGY GRATULA AZ ÚJABB KISCSAJSZIHOZ!!!!! :D
Zitának fogják hívni,mintha ezt említetted volna??? :roll:
És....POCAKFOTÓTPOCAKFOTÓTPOCAKFOTÓTkérünk ám!!!! :D

Ayse,
Lili mindenkit felülmúl a dumáival,már akit eddig ismertem,pedig jópár gyerkőc megfordult a kezem alatt! :D
Tetkók :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)
Lányok nálunk is nagy tetkósok voltak kisebb korukban,szerencsére már kinőtték!!!! :lol:

And,
már napok óta akarom írni,hogy:
Eszti vonalzós képe!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)
Kéééész vagyok a vagány kis nőcitőőőőőől! 8) 8) 8)

Kuha,
Gergő sapija és kabátja is nagyon klassz,már neked is akartam írni,hogy olyan jó pasisan öltözteted!!!! :D
meg azt szerettem volna kérdezni,hogy hol vetted gergő kedvenc takaróját,amihez a párnika is van(ugy kisvonatos asszem? :roll: )
mert mikor voltunk Megannál olyan jó kis pihe-puhinak nézett ki.
Mazsi is kapott Mamától még mikor megszületett a Brendonból(horror áron :( :( :( )ráadásul tök szak kemény és merev pamut,nem öleli át a kis testét,nem is használjuk csak a szekrényt nyomja,hiába volt tizen-huszon akárhányezer.... :evil: :( :evil: ...mondtam is a mamának,hogy többet ilyet és onnan SOHA,mert ez rablás,de hát szegénykém csak jót akart és szépet az ő kis mazsolájának! :oops:
Abból a pénzből sztem 5-6 ágyneműgarnitúránk is lehetne......szóval honnan is van??? :roll: :lol: :oops:
És...én is teszek szerecsendiót a húrlevesbe,sőt két három szem borókabogyót is!Próbáld ki,csak még javít a dolgon bizton állíthatom! :wink:

Benianyu,
jaj mikor Danigombi született,emlékszem pont Dobogókőn voltunk és nem volt gépem,így Rokicának küldtem át az sms-t amit írtál nekem,hogy hozhassa gyorsan a jó hírt!!!!! :D
Tényleg nagyon vártuk Danibabát(akkor még így neveztetett!) :D :D :D :D
Nagyon szépek a fiaid a közös szülinapos fotókon!
Szívemből gratulálok!!!! :D

Megann,
ez aztán a tuti hétvégi buli!!!!!
Juhéjjjjj...... :lol: :lol: :lol: ...nagyopn belevaló csajszi vagy!!!! 8) :lol: 8) :lol:
Én bevallom még nem mertem kimozdulni éjszakára,de azért sem menne,mert Mazsi még szopizik éjjel 2-3 x..... :oops: :oops:
De majd annaki eljön az ideje,addig meg csöndben irígykedem.... :oops: :oops: :P :P

Csikken,
Marcinak is így kezdődött én bizony akkor is szívtam neki,ha kellett akár 1/2 óránként is.... :( :( :( ...tudom rémes,de minél többet szívod,annál hamarabb kiürül és nem pang és fertőződik bent a váladék,ahogy azt Totka is megerősítette,tehát rosszat nem teszel!
Meg nem is marja fel a kis nóziját a trutyi......
Jobbulást neketek! :wink:

Göndörzsóf,
annyira jó volna találkozni veletek,úgy eltűntél Bubussal és gergővel és nekem speciel hiányoztok! :D
Jó volna Barbinál talizni!
Pont tegnap gondoltam Rátok,mert mentem a gyerekekkel Dobogókőre és Pomázon le van zárva az út a hévmegállónál,így Budakalász felé kellett visszafordulni és kerülni!
Ti merre felé laktok? :roll:

Barbi,
ha 100 százalékosan meggyógyulunk,akkor mehetünk hozzátok csütörtökön??? :roll: :oops:
Nagyon ránkférne!!!!! :oops: :oops: :oops:

most mennem kell lerakin mazsit,mert elfáradt,még jövök...... :wink:
annamami

Annamami, Kuha!
:):):)

Egy ma reggeli szösszenet (tudom, új topikot kéne nyitnom Az élet Lilivel címmel :oops: , nézzétek el nekem, vagy gördítsetek simán tovább).

Ülünk az autóban, énekelem a C. Sonka András által sikerre vitt Ding-ding-dong című számot :oops: :oops: :oops: . Lili véleménye:
- Nem szeretem ezt a zenét, mert ezek (talán az előadók, talán az írók, nem tudom, mert rádió nélkül adom elő produkciómat) azt hiszik, hogy ők a legjobbak a világon!!! Pedig nem is!!!!!!
(tényleg tele van energiával ez a szám)

ayse

ez tegnap du.készült....
Kép
annamami

Halihó!

Szép jó reggelt... :lol: , ja hogy már nincs reggel......
Férj elhúzott 7 kor úgyhogy egyedül keltünk Lénával...és épp hogy mostanra sikerült meginni a kávémat. :evil: :evil: :evil:

2 gyerekes mamik, ti hogy csináljátok???

Én mire megreggeliztetem, kimosom, rendbe teszem Lénát, meg az után maradt disznóólat..meg kiporszivózom a nózit.. :cry: hát komolyan jéggé fagy a kávém...

2 gyerekkel hogy a bánatba lehet ezt kivitelezni???? :roll: :roll: :roll:

Benianyu!

Még akartam irni Neked tegnap..hogy nagyon jól néznek ki a fiúk....tök jó a szerkójuk...
Pláne Danigombié ragadott magával :P :P :P :P :P

Totka!

Tök.....még ott figyel a ház előtt.... :lol: :lol: :lol:
Ráérnél még faragni...de én magamból kiindulva...szerintem egy hét alatt fogok végezni.. :lol: :lol: :lol:

Ráadásul egy nagyon antipatikus villanyszerelőt varázsolt elő a férjem, aki most a kerti lámpákba húzogatja be a vezetékeket, meg mittudomén mit csinál :evil: :evil: , úgyhogy nincs nagyon kedvem kimenni a kertbe :evil: , legszivesebben behoznám a tökilökit.. :P , de hát attól még Léna nem fog jót levegőzni :evil: :evil: :evil:

És fin..om sincs, hány mécsest teszek bele.. :lol: :lol: , mivel még sose csináltam tökit... :roll: :roll:

Majd azért ha kész lesz...rakok föl képet jó...kb jövő hét ilyenkor.. :roll: :roll: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Annamami!

Családi idill :P :P :P :P
Milyen nagyok már ezek a lányok.......

Azért nem ledérkedtem sokáig...negyed 2 re itthon voltam és elég sűrűn nézegettem a telefont hogy nem hiv-e apa, hogy Léna elemlámpával kering a sötét házban engem keresve.. :lol: :lol: :roll: :roll:

De nem volt semmi.... :P :P :P

Egyenlőre velem és apjával marad el a Léna...meg múltkor anyumnál 40 percet...a végén már sirdogálva...

Lehet hogy szoktatnom kellene jobban, de anyósom mindig erőszakolja...(most is hétvégén, hogy fél napra adjam oda), és nem fogják föl(férj se), hogy ezzel az erőszakoskodással csak pont az ellenkezőjét váltják ki...
Kicsit már tele a hócipőm hogy mindig ugyanaz a párbeszéd folyik le...ő hajtja a magáér meg én is a magamét.... :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Gabi elment dolgozni, nekem meg itt az egész mai nap, azt csinálok, amit szeretnék!

TALI!!!!
Mindenkit szeretettel várok, aki nem tudja a pontos címet, küldjön légyszi egy mailt a krich.barbara@chello.hu címre és akkor elküldöm. :D
Csinálok isteni fini tojássalit, meg sütök muffint.
Meg Annamaminak kitalálok valamit, amit ő is ehet. Ezen felül mindenki azt hoz, amit szeretne. :wink:

Ayse!
Nem válaszoltál a látogatós hozzászólásomra :cry: :cry:
Lili nagyon okos kislány (ezt mindig mindenki megjegyzi :D ), nagyon bírom a beszólásait. A tetoválás miatt ennyire haragszanak az oviban? Meg a körömlakk miatt is???
Én is azt hittem, hogy sokkal lazábbak már manapság az oviban.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Annamami! :D :D :D :D :D :D

Mi Budakalász és Békás között lakunk a dombon. Jólesik, hogy mi is hiányzunk valakinek. :D :D Remélem, tudunk talizni csütörtökön, bár ma reggel el kezdett folyni Gergő orra. :twisted: :twisted:

Ayse!:)

Nehogy új topikot nyiss! Van már elég. :D :D Olyan jó olvasni a Liliszájakat! Kis napsugár.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Annamami!
De jó a családi fotó:)))))

Megann!
Úgy csinálom, hogy csak akkor iszom kávét, ha Gabi is besegít a reggeli tennivalókba, ill. megcsinálja nekem :lol: :lol:
Ha korábban megy el itthonról, akkor nincs kávé. Pontosabban mire odajutnék, hogy megigyam, addigra már lassan dél van :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Annamami!

Tessék gyorsan-gyorsan meggyógyulni, hogy találkozhassunk Barbinál!!!

Takaró + párnika: képzeld, ez az egyetlen dolog, amit a Kenguru Gold-ban vásároltam. Szettben volt, de lehet kapni külön - külön is.
Sajnos nem volt olcsó, kb. olyan 3.000 Ft, de lehet, hogy pár 100 Ft-tal több.
Viszont láttam múlt héten speciel a pomázi Intersparban is (ha legközelebb arra jártok, ugorjatok be). Dettó ugyanez volt, ott is valami 3 ezer valahány száz forint volt.
Tényleg pihi-puhi, és bár már abszolút nem takarózásra használjuk, mindig Gergővel van(nak). Mondjuk mostmár kicsi is lenne ahhoz, hogy azzal takarózzunk. És a téli időben már kevés is.

A takarózásról jut eszembe, szombaton jól besértődtem apára, mert Veresen bementünk egy babaruha boltba, és ott lógott egy hatalmas hálózsák. És eszembe jutott, hogy Gergőnek kéne venni, mert tavaly ilyenkor még úgymaradt, ahogy leraktam, de mostmár izeg-mozog, és éjjel simán kitakaródzik.
Szóval ami ki volt rakva, az nem Gergő mérete volt, de kérdeztem az eladótól, hogy van e a mi méretünkben. Rögtön elő is szedett egy mérete, erre Apa, hogy ez minek, meg szüksége van-e erre Gergőnek stb.
Na, nekem sem kellett több, megköszöntem az eladónak, hogy előszedte, és közöltem, hogy Apa eldöntötte, hogy nincs erre szükségünk, úgyhogy nem vesszük meg.
Persze, érezte utána, hogy megsértődtem, és mondta, hogy menjünk vissza, vegyük meg, de már csak dafke nem mentem vissza.
Majd veszek valahol máshol... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ayse!

C. Sonka András :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: