Jó Reggelt!
Először is:
DAVALLIÁNAK NAGY NAGY GRATULA AZ ÚJABB KISCSAJSZIHOZ!!!!!
Zitának fogják hívni,mintha ezt említetted volna???
És....POCAKFOTÓTPOCAKFOTÓTPOCAKFOTÓTkérünk ám!!!!
Ayse,
Lili mindenkit felülmúl a dumáival,már akit eddig ismertem,pedig jópár gyerkőc megfordult a kezem alatt!
Tetkók
Lányok nálunk is nagy tetkósok voltak kisebb korukban,szerencsére már kinőtték!!!!
And,
már napok óta akarom írni,hogy:
Eszti vonalzós képe!!!!!!!!!
Kéééész vagyok a vagány kis nőcitőőőőőől!
Kuha,
Gergő sapija és kabátja is nagyon klassz,már neked is akartam írni,hogy olyan jó pasisan öltözteted!!!!
meg azt szerettem volna kérdezni,hogy hol vetted gergő kedvenc takaróját,amihez a párnika is van(ugy kisvonatos asszem?

)
mert mikor voltunk Megannál olyan jó kis pihe-puhinak nézett ki.
Mazsi is kapott Mamától még mikor megszületett a Brendonból(horror áron

)ráadásul tök szak kemény és merev pamut,nem öleli át a kis testét,nem is használjuk csak a szekrényt nyomja,hiába volt tizen-huszon akárhányezer....

...mondtam is a mamának,hogy többet ilyet és onnan SOHA,mert ez rablás,de hát szegénykém csak jót akart és szépet az ő kis mazsolájának!
Abból a pénzből sztem 5-6 ágyneműgarnitúránk is lehetne......szóval honnan is van???
És...én is teszek szerecsendiót a húrlevesbe,sőt két három szem borókabogyót is!Próbáld ki,csak még javít a dolgon bizton állíthatom!
Benianyu,
jaj mikor Danigombi született,emlékszem pont Dobogókőn voltunk és nem volt gépem,így Rokicának küldtem át az sms-t amit írtál nekem,hogy hozhassa gyorsan a jó hírt!!!!!
Tényleg nagyon vártuk Danibabát(akkor még így neveztetett!)
Nagyon szépek a fiaid a közös szülinapos fotókon!
Szívemből gratulálok!!!!
Megann,
ez aztán a tuti hétvégi buli!!!!!
Juhéjjjjj......

...nagyopn belevaló csajszi vagy!!!!
Én bevallom még nem mertem kimozdulni éjszakára,de azért sem menne,mert Mazsi még szopizik éjjel 2-3 x.....
De majd annaki eljön az ideje,addig meg csöndben irígykedem....
Csikken,
Marcinak is így kezdődött én bizony akkor is szívtam neki,ha kellett akár 1/2 óránként is....

...tudom rémes,de minél többet szívod,annál hamarabb kiürül és nem pang és fertőződik bent a váladék,ahogy azt Totka is megerősítette,tehát rosszat nem teszel!
Meg nem is marja fel a kis nóziját a trutyi......
Jobbulást neketek!
Göndörzsóf,
annyira jó volna találkozni veletek,úgy eltűntél Bubussal és gergővel és nekem speciel hiányoztok!
Jó volna Barbinál talizni!
Pont tegnap gondoltam Rátok,mert mentem a gyerekekkel Dobogókőre és Pomázon le van zárva az út a hévmegállónál,így Budakalász felé kellett visszafordulni és kerülni!
Ti merre felé laktok?
Barbi,
ha 100 százalékosan meggyógyulunk,akkor mehetünk hozzátok csütörtökön???
Nagyon ránkférne!!!!!
most mennem kell lerakin mazsit,mert elfáradt,még jövök......