hohooo, porognek itt az esemenyek
akkor sorban:
Zuzi, ez tenyleg nem batorsag kerdese!!! volt eloszor a ketelkedes, h biztos, h a korhaz-e a legjobb (ehhez mondjuk kellett az is, h felidoben ott alltam orvos nelkul, mivel az addigit otthagytam, arrol meg fogalmam sem volt, h akkor kit is valasszak). aztan ahogy egyre tobbet olvasgattam, egyre inkabb erosodott a meggyozodes, h nem az a legjobb. hanem van masik, szamomra sokkal szimpatikusabb es jarhatobb ut. aztan a tanfolyam vegkepp meggyozott, es nem hagyott SEMMI ketseget. utana mar csak azon drukkoltam, h a 37. hetig mindenkepp kibirjuk egyben (mert ugye addig nem lehet otthon). szoval ez ugyanugy egy erzes v hit v nemtommi, mintha vki ugy gondolja, h neki(k) a korhaz a tuti nyero.
Zsanci, de rossz ezt olvasni, h ilyen felelmek munkalnak benned

. nagyon nem jo ez igy. nem szabad(na) teret engedned ezeknek, mert csak nehezitik az eleted. jo tudom, h te is tudod ezt, meg persze azt is, h nem eleg tudni, hisz attol meg nem mulnak el. ha a relax tenyleg segit, akkor probalj meg vhogy eljarni. v legalabb otthon lazitani, es pozitiv gondolatokat sulykolni magadba. nagyon sokat szamit a hozzaallas!!! ketszer kepes voltal a szulesre, harmadszor is az leszel, ket gyereket elvezetgetsz, harmat is el fogsz tudni! elhiszed? (mondd azt, h EL, jo?

na meg tegy is ugy...

)
Gigi, gratula innen is! ezek szerint nem birtad tovabb...
Dora, de jo, h ilyen jol erzitek ott magatokat
Zuz,
gatmetszes: hat tenyleg nem tul jellemzo: 3000 szulesbol 7x fordult elo (tizenvalahany ev alatt). csak akkor vagnak, ha tenyleg indokolt. repedes persze elofordul (nemtom, milyen aranyban), ilyenkor v varrnak v nem: ez fugg a repedes milyensegetol, ill. megbeszeles fuggvenye is (ha vki ugy erzi, h akkor ott nagyon nem, akkor nem

). en repedtem picit (amin egyaltalan nem csodalkozom, tekintve, h B feje-teste egy nyomas alatt csusszant ki, amint megerkezett a ba'ba

; es ez utobbibol az is kovetkezik, h gatvedelem annyi volt, amennyire en kepes voltam (a baromi nagy tapasztalattal a hatam mogott

)) aztan kaptam osszesen vagy 2 oltest.
bcg es pku: az oltast a gyerekdoki adta be (erdemes tudni, h ezt 6hetes korig kell megkapniuk a picuroknak, vagyis egyaltalan nem muszaj ott gyorsan a korhazban alig megszuletve), a pku-szureshez meg a vedono vette le a vert, es mi kuldtuk el a laborba.
Fibi, nemtom, de mint mondtam, sztem nem batorsag kerdese! es sztem neked menne

ero-meritesre javaslom a tanfolyamot, ami otthonszules nelkul is nagyon tanulsagos
Balint tenyleg igy mondja a tejre, h nem jo? nem semmi

. es kevesebbet is szopik? v a nemjo tej is tej azert?
ja es en meg mindig azt gondolom, h nagyon klassz helyen laktok. ha megbaratkozol az ottmaradas gondolataval, nem hiszem, h megbanod