Egyszerűen totálisan elbuggyantam a mindenféle itthoni dolgokban, ráadásul két napja egyfolytában fáj a fejem (naná hogy viszajött az összes migrénes hajalamom terhesség után
Niki: Hát nemcsak a Rubint Réka tud ilyet, hogy alig hízzon, csak épp míg ő a saját kis fenekét féltette, addig nekem a pici egészsége miatt kellett diétáznom... Amúgy belőlem minimum másfél R.R. kijönne, bár őszintén szőlva feláll a szőr a hátamon attól a nőtől. Bár a múltkor elég jót röhögtem rajta, jobban mopndva amit nyilatkozott. Kezembe került egy bulvárlap a nagyiméknál erra azt olvasom, hogy császár után ő azonnal egy 1,5 kilós homokzsákot rakott a hasára, hogy minden visszaálljon és ne lógjon a hasa
Bibi: küldhetek képet, de csak jó régi van, ugyanis rettenetesen utálom ha fotóznak, mondhato úgy is fotó fóbiám van, de hátha így is megismersz
Zsuzsi: Nálunk egy 1400 W-os porszívó van (volt) a fiamnál is azt használtuk, alapvetően nem volt fájdalmas, csak kicsit kellemetlen. Nekünk azt mondta egy fül-orr- gégész, hogy kisebb teljesítményen nem nayon érdemes csinálni mert nincs hatása, és ha félünk tőle hogy bajt csinálunk, próbáljuk ki magunkon. És inkább az üvöltés, mint az hogy bent maradjon a váladák, mi először rosszul csináltuk, lett is a fimnak arcüreg, meg rostasejt gyulladása, utána meg ráment a szemére is, szóval utána nem aggódtunk, ha szívni kellett.
Cseppek: én is a Vasasba jártam ctg-re, mivel akkoriban a kórháznak hol volt festéke, meg papírja a ctg-be, hol nem, ráadásul a vasaba időpontra mentem nem kelett várnom. A császár lehetősége miatt meg nem is voolt szülésznőm sem. Nekem csak megkérdezték kihez járok terhesgondozásra, és én mindig az orvosom mondtam, így az asszisztens megnézte a görbét osz jónapot. A védőnőhöz is csak a ctg kezdetéig jártam, de ott sem vártam sose az orvosra, átszaladt a könyvemmel egy pecsétért, meg egy aláírásért és jöhettem is el. A cikk az újságban meg szerintem inkább a betegekre és nem akismamákra vonatkozik.
Zsu: Én most a picit egy hosszú ujjú badyba, egy plüss rugiba, megy egy kezeslábasba öltöztetem, ami nem bélelt csak kicsit vastagabb. Egy füles sapi és ennyi. Én beletettem a kocsinkba a lábzsákot mert egyrész nem olyan vastag és maga a kocsi elég vékony, így jobb ha azon fekszik, meg így nem érzem hogy kiesik a kocsiból, hiába van 5 pontos biztonsági öv benne...
Ha hallanád a lányom milyen hangokat ad ki... Szörtyög, sípol, "röfög".... Mindezt azért mert a pici babáknak orrlégzésük van a szopás miatt, és ez normális, ahogy a doktornőnk mondta. komolyan ha első gyerekes anyuka lennk már többször kaptam volna frászt hogy épp akkor fullad meg a gyerekem, miközben csak mohó a drágám, és olyan mint egy kismalac ha kajáról van szó
Csibe, Cseppek, Eszter: Még egy kis kitartás és nemsoká meglesznek a babók, bár tudom a vége a leghosszabb
Révi: Remélem semmi komoly baja nincs a kisfiadnak, péntekig már nincs sok idő és tőlem is nagy nagy drukk... Szakmailag tudok csak nyilatkozni a gyerekklinikáról és azt leszámítva hogy ott is kevés a pénz, amit tudnak mindent lelkiismeretesen megcsinálnak, és elég sok mindent ki is jár a professzor nekik.
Huhh, remélem mindent leírtam, rohanok, mert a nagynak ebédet kell adni...
Puszi: Ági

Az új etetőszékben
Ketten