Hű, most egy picit sikerült visszaolvasnom.
ZSanci- ez a defekt-dolog nem piti... mondjuk ha a jó oldalát nézzük: nem az autópályán történt, le tudtál állni és midnenki remekül érezte magát, Igi énekelt
Msot már én is kíváncsi vagyok LC irományára, eléggé csökkent irányába az érdeklődésem, amióta "műsorvezető" lett...
Deni

Zuz

rendesek apákok, hogy így tehermentesítenek
Zuz

ha ugyanaz a nyavalyája Bazsónak, ami nekünk volt, akkor erre sajnos sokat nem tud a doktor adni - ha mégis adna antibigyót, nézz rá igen csúnyán...
Barbi

mit jelent az ülésben huzigálás? Úgy érted, ha lecsúszna, akkor felhúzni? És igen, üldögélni és nézelődni csodajó dolog

Így nálunk több időt is etölt a manófalvi magában és többnyire remekül szórakozik.
Olyan sok tanulsággal szolgál ez a gyereknevelés és minden nap arra jövök rá, hogy az elveink fontosak ugyan, de ha valóban odafigyelünk a gyerekre, akkor többnyire sutba kell őket dobni...
Cumi, tápszer, babahordozó, kiságy, együttalvás, hozzátápi, ültetés - ezeket korábban mind másképp gondoltam. és mennyire örülök, hogy nem ragaszkodtam mereven a dolgokhoz.
Gréti, Kamilla, Kismacsek, BAlu, Marci - tündérbogarak
Már mondtam korábban, hgoy megy a BBC Prime-on egy Kis angyalok című sorozat kedd esténként, amiben pszichológus segít szülőknek javítani a gyerekekkel megrekedt kapcsolataikon. Annyira döbbenetes.. arra jöttem rá, hgyo tulajdonképpen az egész dolog azon múlik, el tudjuk-e a gyerekünket fogadni annak, aki ő valójában. Hogy a kommunikációt az állandó utasítások és negatív megjegyzések(észrevétlenül!), vagy a pozitív, segítő kritika uralja. Az összes problémánál itt volt a kulcs.
Sajnálom a pénteket, de annyira örülök, hogy helybe jön a tali... és félek is egy kicsit a hideg téltől, amikor majd alig tudunk talizni. De elgalább fincsi almáspitét egytek