A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

ISTEN ÉLTESSE PANNÁT ELSŐ SZÜLETÉSNAPJA ALKALMÁBÓL!!!!

(egy napon született apukámmal :))

ayse

Ayse!

Akkor apukádnak is Boldog Szülinapot!!!

Kép
kuha

na itt(szét olvastam magam :lol: )

PANNÁCSKÁNAK NAGYON BOLDOGSÁGOS ÉS RÓZSASZÍN ELSŐ SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Bodza,tényleg eszméletlen szépek vagytok Sacival a képen! :P és nemsokára hárman lesztek egy hasonló képen!de jóóóóóó! :P
Kuha,
Kisnyúl se evett még tegnap reggel tápit,csak du.volt hajlandó megenni,egész délelött csak azt a kis reggeli sétás pogit ette,semmi étvágya nem volt!de most már minden a régi!
popóra neked is ajánlom a megapopsikrémemet,ha gondolod elküldöm a receptet!
a költözéshez nagyon drukkolok,Szentendre,Dunakanyar......szetetem!a mi álmunk ,hogy Surányban építkezhessünk,ha lesz rá elég pénzünk....remélem lesz és akkor lesz keretsházunk és kutyánk és sok virágunk és fánk....meg kedvükre szaladgáló gyrek(ek)! :roll:
én a 12ben nőttem fel,nagyon jó volt,a belvárosba(bele a közepébe) 18évesen költöztem,kibuliztam magam,aztán már nagyon mehetnékem volt!fúúúúj,de megutáltam.....ott csak csavarogni jó....néha!
itt is szeretek lakni,nagyon szeretek,egész jó és kellemes lakópark a többi között,ed azért Surány az Surány! :P
gratulálok én is fotózáshoz,Gergő még a harci sérülésekkel is címlapra való! 8)
Juci,
ősz-detto!
imádom,a legszebb,pláne ha ilyen skat süt a nap!a szinek,illatok meg minden!de ,ha betegek vagyunk,akkor nem ér ! :?
uncsitesóhoz gratula,de a lépegetéshez nagybetűs GRATULA!!!!!!!!

Fütyitéma:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

szóval fütyitéma:
én dokijaim(mindkettő ) a visszahuzogatás mellett vannak,de nem értem én se ezt a rángatás dolgot és,ha akarnám se tudnám rángatni,cibálni neki és úgy hogy bevérezzen,örülök,ha sikerül felhúznom neki,kicsit megtisztítom,bekenem egy pötynyi popsikrémmel és már készen is van
elötte fürcsi közben is egyszer visszahúzzuk,de akkor nem is érdekli és könnyebb!minden nap csinálom,ha tudom,mer ahogy kimaradnak napok rögtön észrevehetően szűkül :shock: ,így egész jól szinten tartom,de azért szerintem nem az igazi még!apósdoki a metélés mellett volt,de én óckodtam tőle,pláne,hogy a másik dokinénink le is beszélt róla,igazából ő szerintem vallási okok miatt,illetve azt hitte mi azért akartuk és azt mondta lehet haragudni fog a gyerek,hogy elvettünk belőle egy darabot....ebben azért nem hiszek,de tény,hogy könnyebb volt így nemet mondnai a metélésre!gyáva nyuszi vagyok!mert azért az úgy egészségesebb és nem lett volna probléma!páromnak nem vallási okok miatt megcsinálták egész pici korában,nem is emlékszik és hálás érte!
fogmosás:
Kisnyúl imádja,annyira,hogy reggel is követeli a fogkrémes fogkefét és kellemesen elszopogatja,néha megkínál...biztos olyankor nagyon büdös lehet a szám :oops: mi is Elmexet használunk!
And,
Esztinek is sok gyógypuszit és mielöbbi gyógyulást és hát ez van!ősszel tényleg több a beteg! :twisted:
Megann,
ha tényleg elmarad a parti én benne vagyok egy iylen sétában,sak meggyógyulunk addig!meg is fogunk!!!!!
Duda
duracellnyuszi :lol: :lol: :lol: de tényleg az! :lol: :lol: :lol:
Barbi
képek nagyon jók,szép őszi szinekkel!nekem itt porosodik a gépem,egyrészt most minek fotózzam a taknyos nyulamot a megszokott otthoni környezetben,másrészt tönkrementek a feltöltős elemek,a simák elhasználódtak,újat még nem vettünk! :? ez a vég nálam! :lol:
Lego-s kocsi tuti jó!jó tologatást Leonnak!
remélem ma-holnap meg is gyógyulunk!
és Őszinte részvétem( mostoha) Nagyi miatt! :(

Anikó
hétvégi pecázás.....de jó lehetett!
és mond csak,lehet már írtad,de mint szokásom,nem figyeletem :oops: ,milyen katalógus?mit is csinálsz? :roll:

így hirtelen ennyit sikerült....

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és köszönjük mindenkinek a gyógypuszikat ,mi is sokat küldünk szerte-szét az éterbe!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Jó hallani, hogy Kisnyúl is jobban van! És az orrfújáshoz pedig nagy-nagy gratula!
Gergő tegnap este már a gyógyszereit sem volt hajlandó bevenni, az apja fogta le, hogy be tudjam adni a szájába.
Persze volt nagy ordítás, aztán jött az orrszívás porszívóval; még nagyobb ordítás.
Ezek után próbáltam megmérni a lázát, de nem sikerült, szó szerint már attól remegett, ha közelítettem felé.
Úgyhogy még egy kis kínzás, ugyanis úgy döntöttem, hogy akkor lázmérés nélkül kapja meg a Panadolt. És ezek után próbáltam odaadni neki a tápszeres üveget, de az sem kellett, csak remegett, mint egy nyárfa, láthatóan tartott tőlem.
Úgyhogy végül csak akkor tudtam megmérni a lázát, mikor elaludt, kb. 2 órával azután, hogy adtam neki Panadolt.
Akkor volt 37,5.

Úgyhogy nagyon ügyes a Te kis orrfújós Kisnyuszid.

Megakrém:
köszönöm, de nekem már elküldted a receptet.
Viszont nekünk valamit szerintem el@sztak a patikában, mert ahogy bekenem GErgő fenekét vele, és bepelenkázom, kb. 5 perc múlva elkezdni dobálni magát, mert "radírozza" a fenekét a földön.
Tisztára olyan, mintha nagyon csípné a kis popsiját. Már vagy 2-3-szor eljátszottuk , és le is kellett utána mosni.
Úgyhogy egy jó ideje nem merem használni.
Az a gáz, hogy itt nálunk a patikában csináltattam meg, amit utólag bevallom, nem lett volna szabad.
Sajnos a sima boraxosat sem tudják normálisan megcsinálni, oda is már 2x visszavittem, mert a tubus alján kb. 1 cm vastagon van a krém, és azon úszik kb. 5-6 cm olaj.
Hát a ... anyjukat!
Nem igaz, hogy kisbabáknak való krémet nem tudnak normálisan kikeverni!!!

Kép
kuha

Pannának nagyon boldog szülinapot!

Duda
Köszi, nagyon kedves Tőled. :oops: (De szerintem nem figyelted meg jól, alul sajnos karikába megy át :lol: )

Megann
Milyen könyveket szeretnél?

Nyúlné
De aranyos lehet az orrfújos Kisnyúl :lol:

Kuha
Megtaláltam. A 2. kép brutál. Mondjuk a jóképűségén semmit nem ront :wink:

Totka
Megtaláltam a tortát is. Milyen ízű volt? Én úúúúgy ennék most olyan tortát. Hajbavalója üt a kishölgynek. :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Fügyitéma:

akkor most egy kicsit szépítek:

lehet, hogy valóban félreérthető voltam, de azért a ráncigálást, cibálást nem szó szerint kell ám érteni.
Csak érzékeltetni akartam azt, hogy amíg nekem minden igyekezetem ellenére (persze finoman, félve) sem sikerült "elővarázsolni" a makkot, addig a doki mindkét alkalommal tövig hátrahúzta, többször is egymás után.
És után mindkét alkalommal , mikor hazajöttünk, végig a kis kukija végén be volt repedezve a bőr. Sudocremmel néhány nap alatt szépen helyrejött.
Csak tudjátok, nyilván a doki tapasztaltabb ebben, nekem még tényleg soha nem sikerült, ő meg ott egymásután többször is.
És mondjuk Gergőnek láthatóan nem tetszik, és azt sem veszi jó néven, ha én próbálkozom vele.
Pedig aztán inkább fürcsi közben szoktam, amikor a langyos vízben jó puha a bőr.

Na, de mindegy, ma bevetjük a mályvateát.
Tegnap ugyanis még a fürcsi is kimaradt ...

Kép
kuha

Sziasztok!

Hajni!

Pannának boldog születésnapot! :D

Fütyitéma:
Nálunk a doktornő minden alkalommal megnézi, mennyire lehet hátrahúzni, nem erőltetei, csak amennyit enged. Én este fürcsinél szoktam neki, de én sem erőltetetm. A doktornő azt mondta, hogy nagy gond nincs, de most novemberben csak a fütyi miatt kell levinnem, hogy nézze haladt e valamennyit. Amúgy azt mondja, hogy hónapról hónapra javul a helyzet, de lehet, hogy egyszer majd meg kell rántani egy kicsit, mert úgy tűnik, hogy alul le van tapadva egy picikét! :cry:

[size=12]Beteg babáknak és mamáknak jobbulást![/size]

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Tegnap próbáltam visszaolvasni, és néztem, hogy dícséritek Barbiékat, én nem láttam a képeket!!!Mire rájöttem, hogy: ja, egy oldal kimaradt!! :oops: estére visszanézem ám, meg azt is, amiket írtatok!Kíváncsi vagyok a beteg babák állapotára, Kuha Gergőjének fényképezkedésére, stb....
Nagyon nagy bánatomra, éppen egy éve nem voltam még aktív tagja a topiknak, ezért remélem, nem bánjátok a köv. sorozatot, hiszen Művésznőnket még így nem láthattátok! :D :wink: :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kép Panna 4 percesen Kép 1 naposan Kép Otthon, 5 naposan Kép szintén Kép 6 hetesen

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kuha
gyógyszer beadás!
a homeosokat és fenisti cseppeket egyszerre adom be neki egy kis kanál vízben higítva,szerencsére ízlik neki,ezért ezzel nincs gond!de a fluimucilt és azt a Megann féle( :oops: lukasagy)c vitamin pótlót az istennek se sikerül,mert nem ízlik neki és a fluimucilt nem keverhetem tejjel!ha a kajájába teszem,akkor azt sem kéri,szóval,ha romlik a köhögés akkor erőszak jön,de egyenlőre ...kop-kop-kop,nincs gond!
lázmérő!
a popsis kilőve,mert egyszerűen ,ha csak meghallja hogy bekapcsolom,elkezd üvőlteni :shock: ,de a hónaljához se engedi!vettem egy homlokmérőset,először azt is kikérte magának,de most már azt engedi,közben hülyéskedünk!a másikat viszont továbbra is kikéri magának!
viszont szerintem ne akarj lázat mérni orrszívás vagy hiszti után,mert tuti nagy lesz!
fütyi
én nem te rád reagáltam,van aki tényleg "véresen" komolyan veszi ezt a huzogatást!azt nem tudom,hogy itt van e,de van,és gondolom a dokik se véletlenül szólnak,hogy nem kell annyira erősen!
én is csak lestem,ahogy a dokonénink csinálta,de mostanra egész jól megy,de az biztos,hogy ez is fütyi függő :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Totka,

Jaj, nagyon aranyos Panna lany :lol:

Barbapapa,

Ezek szerint en is kihagytam egy oldalt, nagyon jok akepek, kutyalegyezes stb, csucsszep fiaid vannak.

Kuha,
Nekem is szokott lenni a kicsin sajnos ilyen herpesszeru kiuste, meg nem igazan jottem ra mi okozhatja, de valszeg a pelusra gyanakszom mert azt csereltem legutobb. Neki eleg exemas bore volt kicsiken, lehet, hogy az is? Vidd el dokihoz, ha nem mulik, en elvittem ugyan kaptunk kenocsot is, de nem igazan mulik :cry:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Kuha!

Köszi! Aranyos vagy :):):)!

Lányok!
Tavaly többen készítettetek karácsonyra naptárt a babócák képeiből. Idén én is szeretnék. Milyen internetcímeken lehet ilyet készíteni? Tudom messze még a karácsony, de én olyan hihetetlen módon le vagyok lassulva, hogy már most el kell gondolkodnom rajta.... :oops:

ayse

Nyúlné!

Nekünk is van homloklázmérőnk, de azt is úúútálja Gergő.
És eddig a Cebiont is tök jól beadtam neki, reggelente a D vitaminnal együtt (persze külön) kapta, már szertartás szerűen, és már nem is fintorgott tőle.
Viszont most, hogy ugye a gyógyszert is belé kéne diktálnom, mostmár a kanál látványától is rosszul van. És mostmár a Cebiont, meg a D vitamint sem akarja bevenni.
Vasárnap sikerült átvernem, de csak 1x, mert volt egy kiürült Danonino-s dobozom, gondoltam, majd azt hiszi, hogy azt kap.
Hát azt hitte, és nagy elánnal benyelte a kanalas gyógyszert .
Volt is pofavágás rendesen, meg hiszti, hogy hol a Danonino.
Ne félj, esétre már nem sikerült az átverés, szaladt a sarokba.
Kis rafkós, mert megnézi, hogy mi van a kanálon, és ha látja, hogy semmi, vagy átlátszó dolog, akkor már pucol is el tőlem.

Ne érts félre, én tudom ám, hogy nem rám értetted ezt a dolgot.
Hanem azt hittem, hogy a dokira mondod, és bár nincs rá okom, de őt akartam védeni, hogy nyilván nem egy barbárral van dolgunk itt Mogyin.
Hát én is csak lesetem, amikor a doki először csinálta!!!

Fütyifüggő :D :D :D :D :D :D Hát ez a szöveg nagyon tetszik...

És ha jól belegondolok, úgy felnőttesen, akkor mennyi minden még fütyifüggő!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
kuha

ja és Kuha!
jesszus,mit keverhettek neked ott,ha kicsípte Gergő popóját,legalábbis remélem,hogy nem allergiás valamelyik összetevőjére!te jó ég! :shock:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Totka!

Panna nagyon szép volt már újszülöttnek is!
Az 1 napos képen olyan kis békés, és édes, ahogy fogja az ujjat!!!
És a 6 hetes képen már nagyon Pannás!!!! :wink: :wink:

Kép
kuha

Nyúlné!

Foggggalmam sincs, hogy mit kotyvasztottak! De nem lett tőle kiütéses, vagy ilyesmi, meg piros sem. Bár, ezt nem tudom megkülönböztetni, mert főleg akkor használtam, mikor a foga, vagy valamelyik kaja nagyon pirosra csípte a popóját. Olyankor próbáltam bevetni ezt a krémet, de mondom, le kellett mosnom.
Aztán rögtön meg is nyugodott Gergő. Ezért gondoltam, hogy valamit elkeverhettek + kiindulva a korábbi esetekből.

Nem hiszem, hogy allergiás lenne vmi összetevőre, bár ki tudja.
Viszont, ha azt veszem alapul, hogy kezdettől fogva rendes mosóporral mosom a ruháit, meg hogy nagyon - nagyon régóta már nem a gyógyszertárival fürdik, akkor talán nem allergiás típus.
Bár, ettől még lehet...

Kép
kuha

Totka :P :P :P :P :P :P :P ,Panna tiszta Panna!

Kuha,akkor ezt kitárgyaltuk :lol:

na megyek,mert valami nagyon bűzölög itt a szobában! :shock: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Most jól pörög a fórum, megint le vagyok maradva szépen. :? :wink: :cry:

Totka,
Pannának sok boldogságot kívánunk 1. szülinapja alkalmából. :)
Az utolsó képen tényleg Pannás már!

Ayse,
Apukádnak is sok boldogságot! :)

Nyúlné,
Kisnyuszi tényleg Duracelles. :) Gyors gyógyulást! Tényleg ügyes az orrfújással!

Kuha,
Gergőnek is jobbulást! Tényleg kis fifikás, megnézi, hogy mi van a kanálon! Dani is megnézi és ő sem mindig fogadja el az átlátszót.

And,
Esztinek is jobbulást! A talit meg bepótoljuk, ne izgulj. Nem szabadulsz tőlünk, meg a nagy kupitól! :)

Folyt. köv, megjött Apukám. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

örülök, hogy azért lassan alakulnak a babák! Gergő még belehúzhatna egy kicsit :wink:
Eszti tegnap este nem volt lázas!! viszont nem tudott aludni hajnali 3 és kb 6 között :( pedig mindent bevetettem az autón és a babakocsin kívűl... tegnap vacsizott is, ma meg ebédelt! igaz, pépeset adtam neki, biztos, ami biztos, és egy kis szopit is kapott. egyelőre nem láttam rajta kiütést :)

Boldog szülinapot kívánunk Pannának!!!!
milyen szép a 4 perces képen! nagyon rózsaszín :) már 5 naposan milyen csinos fülbevalója volt! és az uccsó képen már tényleg nagyon Pannás :)

Ayse :) egyre jár az agyunk! én már kb 2 hete mondtam apának, hogy csináljunk naptárt karácsonyra a nagyszülőknek, csak úgy szeretném, hogy minden hónapra az idei aktuális hónapokból válogatok képeket, tehát dec. elsején kell csinálnom dcemberi képeket, és utána usgyi, naptárkészítés :)
és még tetszettek ezek a 3D kulcstartók is, amire fotó alapján belenyomnak bármit, annak is biztos örülnének. egyelőre ennyi ötletem van.
szóval én is elmentem a naptáros linket, ha valakinek megvan :)

ember műszaki talentumát bizonygatva, miközben villanykörtét akart cserélni, jól megrázta az áram. mindenzt a létra tetején állva (persze vaslétrán mezítláb). remélem ezt nem örökli az Eszti

Kuha, sztem a recepteket váltasd ki apával pesten, jobban jársz.

KépKép
KépKép
and

And!

Na, ez azért jó hír, hogy már Eszti is alakul !
Bár a hajnali ébrenlétért nem irigyellek!

Szerintem én nyugodtan csendben maradhatok, mert nálunk még soha nem volt olyan, sem egészséges, sem pedig beteg állapotban, hogy Gergő éjjel felébredt volna, és utána nem aludt volna vissza.
Max. felébred,megitatom, visszaadom neki a kis párnikáját, amit éjjel általában elveszít valahol a kiságyban, majd alszik is tovább.
A leggyötrelmesebb éjszakánk úgy nézett ki, hogy 3-szor kellett hozzá felkelni megitatni.

Úgyhogy minden elismerésem a tiétek, lányok, hogy így bírjátok!

Naptár:

Én kb. 5-6 éve csináltattam ilyen naptárat a szüleimnek karácsonyra. A bolt címét nem tudom, de az bizti, hogy a Nagymező utcában volt, és ha a Bajcsy felől megyünk be , akkor jobb oldatl, kb. 100 m-re.
Nagyon profi volt, igaz, akkor még nem volt ennyire elterjedve, és akkor vmi 12.000 Ft-ot kellett fizetni. Ja, de ebben volt egy ott készült kép is!

And, el kell, hogy keserítselek, ha arra a gravírozott 3D-s kulcstartóra gondolsz. a 3D-st nem fogják megcsinálni hozott fénykép alapján, ahhoz ott kell, hogy lefotózzanak titeket vmi speckó, számítógéppel összekött géppel.
Hozott fénykép alapján max. 2D-s kulcstartót tudnak csinálni.

Onnan tudom, hogy én tavaly a házassági évfordulónkra akartam ilyet téglalapot csináltatni, ami alulról színes lámpákkal van megvilágítva, és váltogatja a színét.
De ugye meglepi volt, és mivel nem akartam elrontani a meglepit, hát nem citáltam el Apát fényképezkedni, hanem vittem képet, és végül 2D-st csináltattam.

Kép
kuha

Szegény kis manócskám lázas. Tegnap elkiabáltam, mert délutánra megint belázasodott, éjjel is kapott Nurofent. Mi a fene lehet ez! Holnap megint elviszem doktornénihez.
Azért ma tartottunk egy divatbemutatót, lefotóztam az új ruhájában, amibe még kétszer belefér:
Kép
Kép
Kép

Andi, nem mentünk Tücsökzenére sem, de nem a Pagonyba mentünk volna, hanem a Csanády utcába, ahol egy táncklubban van ilyen is.
Majd a jövő héten beszámolok.

Totka, Panni csuda édes újszülöttként is. Már ötnaposan fülbevalója volt?
Isten éltesse sokáig!

Kuha, nekünk is volt ilyen folt, ott, ahol a pelus érintkezik a bőrrel és Nyúlné csodakrémétől elmúlt.

Van valakinek olyan homloklázmérője, ami jól működik? Milyet érdemes venni? Én vettem egyszer, de vissza kellett vinnem, mert össze-vissza mért.

KépKép

KépKép
majola

Majola,
kicsi eszkimó lányodat mindjárt megzabálom!!!!!!olyan ,mintha a NationalGeographic oldalait nézném!ráadásul az Ikeás szőnyeg és a kanapé takarója is az összhetásnak kedveznek,márcsak egy kis hó hiányzik! :P
és köszönöm,most meg is nyugodtam a popsikenőcs miatt! :roll:
a mi homlokmérőnket itt a Dazdagréti patikában vettem,bordó doboz,sárga felirattal,Fever Temp Ultra homlokmérő van ráírva,Hallcrest a gyártó,úgy látom ez jól működik,már amennyire egy ilyen jól működhet,hiszen csak körübelit mutat!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu,
nem baj,mert ez azt jelenti,hogy van mit csinálni és főleg a szabadban! :P
And,
akkor Andi is kifelé a betegségből,hurrá!
Kuha,majd én irígykedem,Kisnyuszit könnyű kizökkenteni az alvásból,bár azért egész jó lett az alvókája réghez képest!de bármikor szivesen felpattan egy jó kis éjszakai vagy hajnali játékra :shock: ,csak én nem mindig hagyom! :wink:

naptár!
mi is ilyenen gondolkozunk,csak az az igazság,hogy anno,mikor még Nyuszim egy gondolat se volt én csináltam(segítséggel csináltattam)egy sajátot!a mi természet fényképeinkkel,kiválasztott papíron,stinekkel,mindennel!csak a családtagoknak és egy nagyon kedves ismerős srác nyomtatta a munkahelyén :oops: :wink: 8)
olyan jól sikerültek,hogy amiket hírdetnek nem nagyon tetszenek!
az a baj,hogy a nyyomdák csak nagy mennyiségben csinálnak iyleneket,bár lehet felkutatok valami ismerőst! :roll:
majd teszek fel képeket a naptáros képekről és megpróbálok a naptárról is
vcsak szereznem kell egyett,nekünk nem is maradt
:?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha, még azt akartam írni fütykös témában, hogy próbáld a Betadine oldatot. Bár nem tudom a krém milyen, de ha érzékeny és láthatóan fáj Gergőnek, akkor szerintem ez jól helyrehozza. Nekünk minden visszahúzás után használni kellett - persze csak egy keveset belőle gézdarabkán, ha jól emlékszem - és ez sokat segített. Kérdezz rá!
Vendég

Pannának nagyon boldog első szülinapot kívánunk mi is!
Vendég

Majola!

Julcsi gyönyörűséges! Amúgy is, de ezeken a fényképeken...!!!!
Tényelg, ahogy Nyúlné írta, olyan, mintha a tv-ből lépett volna ki!

Nyúlné! :cry: :cry: :cry:
Hogy őszinte legyek, félve írtam ezt a krémes dolgot, nem véletlenül nem írtam korábban. És bánt , hogy neked úgymond nyugtalanságot okozott. Biztos vagyok benne, hogy nálunk csesztek el vmit, és most már csak azért is kevertetek egy újat Apával Pesten!!!
Azt hiszem, az e-mail megvan még, amiben elküldted a receptet, de mindjárt meg is nézem!

Nemesek!
Köszi! :wink:

Kép
kuha

Kuha,
de ari vagy,egy kicsit tényleg megijedtem,de Majola eszembejutatta ,hogy másnak bevállt,te meg írtad,hogy az egyik legjobb patika van nálatok,így már azért hátradőltem a székemben,ne aggódj!de tényleg ne izgulj,már nem is nyugtalankodom miatta!oké??? :P :P :P
hát te tényleg nagyon ari vagy... :P :lol: :P :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Csodálatos Júlia! :):):)

Benianyu!
Köszi! :)
Beni?

Naptár: Tünde írta a kockáknál, hogy a dm-ben meg a rossmannban csinálnak, nézzük meg a honlapján. Ezt is fogom tenni, de most engedélyeztem egy háromnegyedórás ledőlést magamnak a délutáni, esti menet előtt. (az egy órámból negyedet már elneteztem :oops: ).

ayse

Nyúlné!

?????? Az egyik lejobb patika nálunk???
Inkább az egyik patika, amiben a legbunkóbbak és legbénábbak a patikusok. És ez komoly!!!

De tudom ám, hogy csak elírtad! :lol: :wink:

Kép
kuha

Most nézem csak, hogy Csodálatos Júliának a harisnyája is harmonizál!

És nagyon gyors gyógyulást kívánok a kis betegeknek!!!!

ayse

Kuha :lol: :lol: :lol: :lol:
csak az irónikus hanglejtést nem tudtam leírni :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Hajni
Pannának Boldogságos 1. Születésnapot Kívánunk.
Az utolsó képen már tényleg nagyon Pannás, de a többin is csudaszép.

Úgy látom naptár ügyben egyre jár az agyunk. Dehát minek örülnének jobban a nagyszülők, mint az unokák képeinek? Egyébként Thomasanne a nagy naptár készíttető. Én pár napja körülnéztem az interneten és ezt találtam: http://www.webalbum.hu/kepeslap.htm

Kép
Kép
maresz

Majola,

Julcsi imadnivalo kis eszkimo, mint itt irtak. Jo, hogy feldobtal rola kepet, mar jo reg nem lattuk!!!!!!!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Jajj de szép Julcsi!!! szuper jól áll neki ez a gúnya! :) tényeg olyan, mintha az újságban látnánk :)

Kuha! köszi, tudom, hogy vinni kell az Esztit is a 3D-hez, még tavaly leinformáltam :) a hajnali ébredéseket meg el lehet viselni, ha már nagyon nem bírom egy hős anyának képzelem magam, és máris jobban megy :D

Annamami, hogy vagytok???!!

Nyúlné, én nagyon kíváncsi vagyok arra a naptárra! és mi az, hogy stinek? színek, vagy valami számomra ismeretlen fogalom? :oops:

KépKép
KépKép
and

Totka!
Pannának nagyon boldog szülinapot kívánunk! :)
Tényleg nagyon csini a fülbevalója! :)

Andrea!
Én tavaly karácsonyra szerettem volna meglepni Apát egy ilyen 3D-s kockával, amiben Nati képe van. Több helyen is voltunk, sajnos sehol nem vállalták. Azt mondják, kb. 4 éves kor az alsó határ, mert a gyereknek jópár másodpercig nyugodtan kell ülnie, pislogás nélkül. Valahogy scannel a gép, és ha bemozdul, nem tudják megcsinálni a gravírozást. :cry:
Ha esetleg te más infót kapsz, mindenképpen meséld el légyszi! :)

Zsuzsa!
Julcsika tüneményes! :) Jobbulást neki!

Andi&Nati

KépKép
duda

Mártonok anyukái!
http://www.webalbum.hu/egyeb.htm
ez ugyanaz a weboldal, amit Maresz írt, ha rákattintotok a minta albumra, annak a végén van egy aranyos versike, amit Márton baba mond nagyapójának, sztem érdemes elmenteni :)

KépKép
KépKép
and

Andi, ezt nem tudtam, jó hogy mondod. erre akkor van esélyünk, ha alszik az Eszti :wink: és ti hol voltatok?

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Hú, csajok, hulla vagyok. :(
Anyum átjött ma, hogy segít takarítani. A fiúk Gabi anyukájánál voltak ma, hogy jobban haladjunk.
Hát anyu jól meghajtott, leszedtük az összes függönyt, kimostuk, kivasaltuk, már újra fent is vannak. Megpucoltuk az összes ablakot, ajtókat lemostuk, mindenkt kitakarítottunk, kiselejteztünk.......
Aki még nem volt nálunk, tudni kell, hogy a lakás régi bérházban van, 105 nm és majd 4 méter a belmagasság, jóóóó nagy ablakokkal, duplaszárnyas jóóóó magas ajtókkal. :?
Most végeztünk egy 1/2 órája, most ültem le ma először.

Na nem sajnáltatni akarom magamat, mert legalább nem egyedül kellett megcsinálni, de anyukám jó sokat bír, az biztos!

Hajni!
PANNÁNAK NAGYON SOK BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!
Nagyon helyes baba volt már kicsinek is, a legutolsó képen meg már tiszta mostani önmaga!

Zsuzsa!
PÜ-t megkaptam, ne izgulj, mivel mindenki beteg, eltoltuk jövő, vagy az utáni hétre! :wink:
Julcsi pedig zabálnivalóan édes ebben a szerelésben :D

Most rohanok, mert itt vannak a fiúk, fürdés után megpróbálok még benézni. Mondjuk ma Gabinak kell a gép....... :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And,
igyekszem előbányászni egy példányt,valakinek csak megvan még :roll:
amúgy szinekre gondoltam :lol: ,de én mindig olyan kapkodva írok,hogy a végén amikor elolvasom,csak pironkodok :oops: :oops: :oops:
én már láttamMarci és nagyapó naptárát,nagyon ari! :P
Barbi,
hú micsoda nap lehetett,de ilyenkor olyan jó lefeküdni és elötte körbenézni és beszippantani a..... vegyszeres lakás illatát! :roll: :lol:
holnap akkor csörgök!
most megyek,mert Nyuszim elaludt a mesére és apával dumcsizunk ,amíg a megatác el nem kezdődik és most előre :oops: ,mert tuti megint tele van hibával,de rohanok.... :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

TOTKA!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNUNK PANNÁNAK, AKI MÁR ÚJSZÜLÖTTNEK IS TOTÁL PANNA VOLT :D :D :D :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok, :)
Pannának Boldog Szülinapot,
ma nem voltam itthon ,így nem tudtam netezni sem ...
Andi, mi már csináltattunk ilyen kulcstartót, tök jól nézett is ki csak egyszer csak az egész belül összetört... Bár én sokat dobálom a kulcsomat.
A Camponában csinálták nekünk és tök jó lett, akkor kb 5 hós lehetett Rolika. Igaz tényleg nyugton kell lennie de nem volt gond mert sikerült egy ilyen pillanatot elkapniuk. :) :)
Nagyon türelmes volt a srác.
Naptárt meg én úgy csináltattam két éve (akkor a tesom babijáról ajándékba) hogy itthon megszerkesztettem a képekből és elvittem flopyn egy Copy Generalba ahol rendes fotópapírral kinyomtatták. Bár csak egy oldalas naptárt csináltam de nem volt drága. Szerintem idén is lesz ilyen csak most az én fiammal.
Egyébként ha 12 oldalas naptárt csináltatnék akkor is igy csak utána lespiráloztatnám.
Megann, voltatok Auchanban?
Én ma vettem egy vizálló magasszárú cipőt is a Deichmanban, már egy másikat is vettem ott, csak az nem vízálló, de béléses meleg.
Az vizálló 3790 Ft volt.
Felteszem őket:
Kriszti és Roli
Kép Kép
csikken

Zsuzsa,
Eszti szerintem is tüneményes az új ruhácskájában! Eszkimókislány :) :) :) Gyönyörűséges! :) És tényleg teljes a harmónia! :)
Remélem, hamarosan ő is a gyógyulás útjára lép! :)

Ayse,
Köszi az érdeklődést! Beni jobban van, ma voltunk a doktor néninél. De pénteken megy csak oviba, addig még kicsit vissza kell térni önmagához, mert a láz nagyon leveszi a lábáról. Aznap mennek almát szüretelni és arról nem akar lemaradni.
Daninak meg taknya nyála egybe folyik, mert jön a két alsó rágó foga. Meghallgatta őt is a doktor néni, de minden oké volt. Csak azért köhécsel, mert nyeli a nyálát (már ami nem folyik ki).

Barbi,
Nem semmi meló lehetett. De tök jó, hogy ott volt Anyukád és segített. :)

Nedinabp,
Először is klassz, hogy újra írogatsz hozzánk. Én még emlékszem rád pocakos korunkból. Másrészt elfelejtettem válaszolni tegnap az oltással kapcsolatos kérdésedre.
Azért nem javasolta a mi doktor nénink Beni számára az oltást, mert véleménye szerint olyan gyereknek való, akinek sorozatosan középfül vagy egyéb légúti gyulladása van, állandó antibiotikumos kezelés alatt áll. Szerencsére Beni nem tartozik ebbe a kategóriába.
A bárányhimlő elleni oltóanyag pedig hiánycikk. :(

Én csináltattam tavaly fényképes naptárat a szüleimnek, de nagyon nem voltam megelégedve a minőséggel, csak későn kapcsoltam és már nagyon kevés helyen vállalták.

benianyu

Csikken,
Nagyon klassz cipők! :)

Nem is tudom már ki kérdezte tegnap. Daninak is 18-19-es a lába. 19-es őszi cipőt vettünk neki.

Egyébként ma mi is voltunk vásárolni a fiúkkal. Vettünk Beninek egy focicipőt, az oviban jár különfocira, imádja. Ráadásul olyan ügyes, hogy áttették a nagycsoportosok közé, rajta kívül még két középsőssel együtt. Aki ilyen profi, annak kell egy igazi focicipő. :)
Meg kapott egy nagyon vagány inget. Ki sem találjátok, hogy milyen mintája van. :) Kinőtte a csinos ingeit és Dani szülinapjára ki akar öltözni. :) (elárulom, csíkos :) )

benianyu

Nyúlné siettében leandizta Esztit, most Benianyu leesztizte Julcsit, most ha magamat lejulcsizom, akkor sztem helyére billen az egyensúly :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
and

Barbi, te olyan jó helyre születtél :D mennyi energia van az anyukádban!!!!irigylésreméltó :)

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: