szóval fütyitéma:
én dokijaim(mindkettő ) a visszahuzogatás mellett vannak,de nem értem én se ezt a rángatás dolgot és,ha akarnám se tudnám rángatni,cibálni neki és úgy hogy bevérezzen,örülök,ha sikerül felhúznom neki,kicsit megtisztítom,bekenem egy pötynyi popsikrémmel és már készen is van
elötte fürcsi közben is egyszer visszahúzzuk,de akkor nem is érdekli és könnyebb!minden nap csinálom,ha tudom,mer ahogy kimaradnak napok rögtön észrevehetően szűkül

,így egész jól szinten tartom,de azért szerintem nem az igazi még!apósdoki a metélés mellett volt,de én óckodtam tőle,pláne,hogy a másik dokinénink le is beszélt róla,igazából ő szerintem vallási okok miatt,illetve azt hitte mi azért akartuk és azt mondta lehet haragudni fog a gyerek,hogy elvettünk belőle egy darabot....ebben azért nem hiszek,de tény,hogy könnyebb volt így nemet mondnai a metélésre!gyáva nyuszi vagyok!mert azért az úgy egészségesebb és nem lett volna probléma!páromnak nem vallási okok miatt megcsinálták egész pici korában,nem is emlékszik és hálás érte!
fogmosás:
Kisnyúl imádja,annyira,hogy reggel is követeli a fogkrémes fogkefét és kellemesen elszopogatja,néha megkínál...biztos olyankor nagyon büdös lehet a szám

mi is Elmexet használunk!
And,
Esztinek is sok gyógypuszit és mielöbbi gyógyulást és hát ez van!ősszel tényleg több a beteg!
Megann,
ha tényleg elmarad a parti én benne vagyok egy iylen sétában,sak meggyógyulunk addig!meg is fogunk!!!!!
Duda
duracellnyuszi

de tényleg az!
Barbi
képek nagyon jók,szép őszi szinekkel!nekem itt porosodik a gépem,egyrészt most minek fotózzam a taknyos nyulamot a megszokott otthoni környezetben,másrészt tönkrementek a feltöltős elemek,a simák elhasználódtak,újat még nem vettünk!

ez a vég nálam!
Lego-s kocsi tuti jó!jó tologatást Leonnak!
remélem ma-holnap meg is gyógyulunk!
és Őszinte részvétem( mostoha) Nagyi miatt!
Anikó
hétvégi pecázás.....de jó lehetett!
és mond csak,lehet már írtad,de mint szokásom,nem figyeletem

,milyen katalógus?mit is csinálsz?
így hirtelen ennyit sikerült....