A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Jó reggelt/napot!

Dora nekünk ő a dokinőnk,szerintem jó orvos(de hál Istennek még nem is volt komoly gondunk,kopp-kopp) és kedves is,bár tényleg jó sokan járnak hozzá és a rendelője is tök szép,ezt csak azért jegyzem meg,mert voltam már olyan helyen is ami kapásból kiábrándító volt és engem ez zavart.Tegnap ugye ti voltatok a DM-ben?

Nana én nem akarok beleszólni,szerintem nyugodj meg és ne idegeskedj ezen tovább,nem is szabad ezt ennyit ragozni,mert nyilván nem megbántásból írja le bárki is a véleményét,de ahogy más fórumon is már olvastam valahogy mindig rosszul sül el a dolog.

Cukker erről még nem hallottam,úgyhogy passz.Tegnap megint nem sikerült veletek összefutni,biztos későn vagy még nem is olvasta Hajny a privimet :cry: ,de remélem nem haragudtatok meg?

Ma megyünk hétvégére haza ünnepelni (én leszek hétfőn egy évvel öregebb :) + nővérkém névnapja),tavaly ilyenkor egy gólya volt a tortán :lol: .Keresztfiam pedig ma féléves :D !

Kép Kép

Kép
dettus

Dori!

Nekem öszintén először nem annyira jött be(csúnya szóval élve) a doktornő. Szerintem azért mert nálam túl magasan volt a léc. Aztán egyre jobban megszerettem, a Danust pedig mindig meggyógyittotta.

Mostmár tök közel áll hozzánk. Amiota Boti megszületett...mi mindig kihivjuk, minden szurit itthon kapott meg. "Sajnos" tegnap is volt..a végén már a gyerekeiről mesélt. :)

Igényeltem már Liberos füzetet kb 1,5 hete, de még sehol semmi. Ha megjön elmennék a nyuszikáiédért, hátha hamar megkapnánk azt a Lamaze tekit. :)

Dettus,
Köszi, majd túlteszem magam rajta. ezzel a tapasztalattal is gazdagabb lettem ....és Nagyon Boldog Szülinapot! :D :D :D

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!
ismét nincs időm sajna visszaolvasni (cirka 4 hónap lenne), de már egy két ember tudja ismét babaváró pozícióban vagyok.
Kisfiúként szeretene kitekinteni a világra, Beninek lesz egy játszótársa.....

Röviden...ja és természetesen hiányoztok!!!!!
bepa77

Roz
Jöhetnek még hasonló fincsi recik :wink:

Dettus
Előre is boldog szülinapot! :D

Bepa
Szívből gratulálok! :D

Nana
Ez az internet személytelenségének az átka. :?

Erről jut eszembe...(erre szokt apa kérdezni h hova?) szóval. Nem lenne kedvetek egy talihoz a városba? Rosszul kérdezte...Ugye lenne kedvetek egy talihoz a városba? :roll:

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi,
Nekunk a varos kozle van, ugyhogy barmikor tudunk menni :wink:
mvirag

Helló-belló mindenkinek.Végre vége a hétköznapokmak,majdnem,ki sem látszok a melóból.Anna kezdte a bölcsit,és mivel ott kell lennem vele,úszik a háztartás is meg minden.Nincs időm sok mindenre.
Dettus,ma sikerült elolvasnom a privit,nem nyitotta meg a gép.Még a babanetre sem tudtam írni,gondolom vmi gáz lehetett.A hét már kilőve,hétfőn ráérünk sétálni,3 körül jó,bárhol.Majd írd meg mikor és hol talizzunk,addig is BOLDOG SZÜLINAPOT!Egy buli keretében megünnepelhetnénk.Csak vicceltem.Mennék már bulizni,májusban voltam utoljára.Na puszi

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dettus, előre is Boldog Születésnapot! :)
birolili

Thymi, hány órakor?

Miért nem válaszolt senki erre? :shock: Priviben is elfogadom. :roll: :
birolili

"Még lenne egy kér(d)ésem:
Két gyerekes anyukák (KOb, Nana, Cukker....): miben változott 2gyerekkel az eddigi élet? MI az, ami "rossz" időszak volt? Kíváncsi vagyok. Csak hogy fel tudjak készülni.....Zsófi előtt foggalmam sem volt, hogy mi vár majd rám, senki sem beszélt a negatív oldaláról a dolognak...és kicsit rosszul is esett az első hónapokban...de most már eszembe sem jut azokból az időkből semmi (csak az, h. kemény volt, nagyon kemény)....."
birolili

Kob, foltos az arca, a popsiján elmúltak a pöttyei szerencsére. A doki szerint bármitől lehet ez az arcpirosodás. Írt fel rá kencét.
birolili

Lili

Tömören fogalmazva.

Egyre nehezebb lesz és egyre könyebb. :) Erre nem lehet felkészülni, el kell fogadni és mindent úgy szeretni ahogy van.

Van amiben aggódóbb vagyok, mert okosabb lettem, van amiben ritunosabb. Dehát minden gyerek más, és más egy fiúval és más egy lánnyal.
Kérlek ne foglalkozz többet a dolgokkal, mint amennyit érdemes. Már most ezen akarsz aggódni?

Roz

Akartam már írni, h nagyon aranyos vagy és köszi a leírást. Hallgatok rád és a te variációddal próbálkozom majd. Ma kértem férjem, h menjünk el vásárolni hozzá, de nagyon nincs kedve az ilyesmihez. Na majd én egyedül. :)

Kép

Kép
cukkermáz

megvagyunk mi is. Voltunk a vérvételen Janika iszonyatosan vashiányos. Azt mondta a doktornő h ez részben az egyoldalú (anyetejes) táplálás miatt van meghát a vírus is okozta. megdícsérte h jobban néz ki, ma nem is volt semmi gond... vagyis ezzel a betegséggel nem viszont most meg 2 napja azért sír egyfolytában du. mert felül egyszerre jön 2 foga. Úgylátszik mindig lesz szegénynek vmi ami miatt sírhat egyfolytában. És az a legrosszabb amikor már én sem tudom megnyugtatni. :? :cry: :cry:
Én is elég fáradt vagyok, hihetetlen h a láztól, orrfolyáson, hasmenésen, hányáson át mindenen átment szegény.... most meg a fogacska...de nem is ragozom nem egyszerű.
Ne hari hogy csak panaszkodni jövök de most ténleg nagyon beteg volt. Remélem fogalmazhatok multidőben!!!! :wink: :D

Azt hiszem nekem is ideje lenne egy kicsit kikapcsolni egy esti mozival vagy végre a konditeremmel hiszen amiota megszületett még sehol sem voltam nélküle.

Bepa: gratulálok mégegyszer!!! megvan már h mi lesz a pici fiú neve??? D :D :D

Hajny: hogy tettszik Annának a bölcsi?? Merre voltál bulizni?? Én már ezer millió éve voltam, mondjuk már képben sem vagyok milyen helyek vannak. :? :?

Dettus: Boldog születésnapot!!!D :D

Holnap lesz virágvásár a főtéren asszem kimerészkedünk délelőtt ha jó idő lesz meg ha Janikánál nem jön semmi új. :D

KépKép
erszényes

Csáó mindenkinek!

Erszényes
Péntekre már egész megbarátkozott mindenkivel Anna,a dadusokat is meg kell ismernie,ő a fiatal dadust vette célba,neki hosszú haja van,tudja piszkálni mint az enyémet.Ma csak az ebéd előtt volt kis nyüszi,mert naon éhes volt.De a szívem szakad meg érte,hogy ott kell maradnia nélkülem.Azzal nyugtatom magam hogy jót tesz neki a közösség.És valóban.Ebben az öt napban láthatóan rengeteget tanult a gyerekektől.Valamikor el kellet kezdenem,minél előbb kezdik az ilyen beszoktatást,annál jobb,így hallottam idősebbektől.

Sam
Örülök hogy taliztunk,jó volt minden,ha lesz még bemutató,és az időm engedi,akkor megyek.Köszi mindent.

Jó hogy taliztam kobbal is és Lilivel is,hátha talizunk még.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszényes
Ja elfelejtettem,legutóbb a mávnak a bulitermét kibéreltük a kollégáinkkal,és egy fergetegeset buliztunk.Csinálták nekünk a zenét,pia volt,rendeltünk pizzát,supi volt.Kellene vmi hasonlót megint.Mozi meg minden van,de az mégsem olyan.Cukival beszélgettünk arról,hogy jó lenne beülni vhová,iszogatni,dumcsizni,és utána meglátjuk.Én naon szeretem a Rolling Rockot,fergetegeseket buliztunk ott mindig,jó a zene,nem tinédzserekkel van tele,jó a hangulat.Egyszer összejöhetnénk.Benne vaok minden buliban,Anna elvan apával,sőt,a nővéremnél is szívesen van.Le tom passzolni,csak menjünk.Volna vkinek kedve egy bulihoz? :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszényes
Ja elfelejtettem,legutóbb a mávnak a bulitermét kibéreltük a kollégáinkkal,és egy fergetegeset buliztunk.Csinálták nekünk a zenét,pia volt,rendeltünk pizzát,supi volt.Kellene vmi hasonlót megint.Mozi meg minden van,de az mégsem olyan.Cukival beszélgettünk arról,hogy jó lenne beülni vhová,iszogatni,dumcsizni,és utána meglátjuk.Én naon szeretem a Rolling Rockot,fergetegeseket buliztunk ott mindig,jó a zene,nem tinédzserekkel van tele,jó a hangulat.Egyszer összejöhetnénk.Benne vaok minden buliban,Anna elvan apával,sőt,a nővéremnél is szívesen van.Le tom passzolni,csak menjünk.Volna vkinek kedve egy bulihoz? :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Koszonom a doktornos valaszokat! Azt hiszem akkor ot valaszom vegul.
Ser, az en gyermekdokim Manyoki Marta volt.

Nana, varnak a Libero figurak! :D Sajnos nem sietik el a dolgokat, rendszerint egy honap mire megkuldik a jatekokat... A szombatunk zsufolt, vasarnap jonnek csinalni a furdoszobat, hetfon jo lesz?

Kob, kedves vagy, csabito az ajanlat, de nem akarom elenni a gyermekeid elol a szilvalekvart. :wink: Anyutol vagy anyostol biztos kapunk, ha nekem nem sikerul mar csinalnom.

Roz, reci johet barmennyi mennyisegben. :lol: En mar a sutik gondolatatol is hizom... :roll: :lol:

Dettus, igen voltam. Kar, hogy nem szolitottal meg! Legyszi legkozelebb ne habozz! :wink:

Cukker, kar hogy sietnetek kellett, meg gyonyorkodtem volna Adriban! :wink: Orulok, hogy megalltal vegul, mert nagyon gondolkodtam en is hogy leszolitalak, sejtettem, hogy te vagy az! :lol:

Bepa, gratula a kisocsihez!:)

Thymi, en is benne lennek egy taliban!:)

Nem is tudom mit akartam meg...jo ejt! :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szia Dori!

Ok, köszi akkor majd hívlak.
Kád, zuhany is új lesz???

KépKép
KépKép
nana09

Sam, köszi mindent! Jó volt! Az ételek is nagyon finik voltak! :)
Be tudtam volna még vásárolni! :D De majd apránként....

KOb, ti mikorra értetek haza? El sem köszöntem, ezért bocsi, csak jöttem haza. :) Voltatok Rozéknál?
birolili

Mikor lenne jó nektek a városban talizni?
Előre beszéljük meg ha lehet, mert nekem akkor úgy kell kalkulálnom. GYopi nem egyszerü eset. Tök kiszámíthatatlan minden nap.

Kép
Kép
Kép
thymi

EZER BOCSÁNAT MINDENKITŐL!!!

Már tudom mi volt a baj... :(

KépKép
KépKép
nana09

Lili,
semmi baj, csak a port láttam utánad, olyan gyorsan elmentél :) :D ;)

Sam,
tök jó volt a bemutató, olyan kis családias volt, jó volt találkozni Veled, szép a pocid!

Hajny,
nagyon cserfes volt Anna. Akartam már kérdezni, hogy melyik bölcsibe jártok, és mikor mész vissza dolgozni? Anna mikor született pontosan? Nem akarsz vonalzót csinálni ;)?

Erszényes,
Janika hogy van? A természetes vastartalékok tényleg kimerülnek 6 hós korra, ezért ajánlatos legalább akkor elkezdeni a hozzátápit. És biztos a hasmenés is rátett egy lapáttal, remélem hamarosan teljesen helyrejön. Kimozdultatok? Már kérdeztem (ha gondolod, jöhet pü-ben is), hogy pontosan hol laktok Hetényben? Ha nagyon unatkoztok, hozzánk is átjöhetnétek...

Kép

Kép
kobudo

Nana,
semmi baj, és mire jöttél rá, megírod?

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!!

Kob: köszönöm az érdeklődést, Janika jobban van, csak most meg nyűgösebb a foga miatt. Szinte egész du. sír. Mindenesetre a kedve is jobb meg ma már 2x volt normál széklete és eszi a Sinlac-ot is.
Nagyon szivesen találkoznánk veletek, írtam pü-t hogy merre lakunk. :D

Nana: mi a baj? nagyon kíváncsivá tettél!! :roll:

Hajny: jól hangzott az a kollégás buli, az én "volt" munkahelyemmel nem lehetett volna ilyet csinálni...katasztrófa egy közösség... :? :roll: :roll:

Voltunka főtéren olyan 11 körül sétálni, de aztán jöttünk is haza. Azóta meg janika csak nyűglődik... :?
erszényes

SOS! Nincs vkinek eladó elektromos hintája??? Vagy esetleg tudtok olyan helyet ahol itt Kecskenéten nem tul drágán lehet kapni???
erszényes

Erszényes,
sajna rohanok... ha használt is jó akkor a babaszobán, vaterán tuti kapsz, jó áron.

Ha új kell, tudok egy csajt, én is tőle vettem Fisher Price pihenőszéket, jó pár ezerrel olcsóbban mint a bolti ár. Szóval neki van hintája is. :)

Nálunk is 2 napja sirás megy :cry: :cry: :cry: , sőt ...na majd mesélek.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok mindenki!
Kob
Már próbáltam a vonalzót,sem nekem sem páromnak nem sikerült,próbálkozom vele.Pedig szerintem nem egy nagy ördöngős dolog.Amúgy 21 hónapos,december 17 -én tölti a kettő évet.A lánchíd utcai bölcsibe jár,sok jót mondanak róla.Én még sokára kezdem a melót,ha betölti Anna a kettőt,akkor kiveszem a két év után járó szabit,44 napot,kb. február elején kezdek dolgozni.Sajnos már most el kellett kezdeni a beszoktatást,decemberig nem is hagyom ott aludni.Szomorú vaok az ilyen miatt,hogy nem velem van,de ez van. :cry:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszényes,csinálhatunk bulit,megnyílt a rolling rock,felújították,de mehetünk máshová,más jellegű szórakozás is van.De kibérelhetjük azt a helyet,5000 forint,összedobnánk,jönne mindenki aki csak akar.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny: én is előre félek mi lesz ha Janika is bölcsis lesz. Már most sem tudom elképzelni h nem velem van... :roll:
mit dolgoztál pontosan?? nekem nagyon nincs kedvem az én melóhelyemre visszamenni... :?

Nana: menyiért tudtál Fisher Price elektromos hintát attól a csajtól??
Mi történt?? Mesélj!

KépKép
erszényes

hajny: én benne lennék egy lightos estében igy többen csajok! Nagyon régen voltam szórakozni. Apa mondjuk jövő 7 végére beigért egy mozit de az azért tényleg nem olyan! :D :D

KépKép
erszényes

Hajny,
En benne lennek barmiben (buli, lightos este) mar kerdeztem is errol korabbana lanyokat. En is ra tudom biztni a gyerkocoket a paromra, ugyhogy el tudok szabadulni. Javasolj valamit es szerintem paran csatlakozunk biztos.
Neztem en is a Lanchid utcai bolcsit, mert ott van jatszocsoport, csak nem volt mar hely. Azt mondtak, hogy nezzem meg januarban. Jo lenne heti egy ket alkalommal kozossegbe menni. Meg persze neha nekem is jo lenne, ha egy ket dolgot gyerek mentesen tudnek intezni :wink: Ha hallasz rola , hogy van uresedes a jatszocsoportban, legyszi szolj.

Balim,
Eszter hogy van?

Erszenyes.
Majd csak tul lesz most mar ezen a betegsegen Janika. Kicsit fel kell turbozni a vasraktarat, mert sajnos az alcsony vassal tenyleg minden vacakot konnyebben elkap es lassabban gyogyul :(
mvirag

Sziasztok!
mvirág
A háztömbünkben már ketten is visszamondták már a játszócsoportot,próbálj érdeklődni,hátha összejön.Ha most nem sikerül,legkésőbb januárban érdeklődj,mindig vannak visszalépők.Ha még akkor sem,ne keseredj el,május 2-án van a jelentkezés,korán kell menni,fél 8 körül,akkor sikerülni fog.
Mennyi idősek a gyerekeid?
erszényes
nem kell aggódnod,ráérsz akkor ha odakerül a sor.Használj ki minden percet,babusgasd,gyorsan elszáll az idő.De naon arik ha már ott vannak.

Milyesmi lightos bulira gondoltok?Beülni vhová mozi után,vagy pizzázni a városban,iszogatni,dumcsizni,mindenre kapható vaok.

Cuki benne vagy ilyesmi dologban? :P

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny: én arra gondoltam h beülni vhova dumcsizni, iszogatni, de nekem jó a pizzázás is (imádok enni!!!) meg bármi, csak kimozdulni végre :D :D , meg kíváncsi is vagyok, alig találkoztam párotokkal személyesen, akkor sem nagyon tudtam dumcsizni! :roll:

virág: most az irományodról jutott eszembe h nem is adott a doktornő semmi vaskészítményt h adjam Janikának amikor pénteken voltunk. Ezt nem értem.... pedig csak kedden megyünk vissza hozzá... igy most akkor hogyan fogom felturbózni szegényt??? :roll: :roll: :roll: :? :? :?:
Van vmi kajcsi amiben sok vas van és Janika korú baba eheti???

Kép
erszényes

nem is azt akartam hanem ezt!!!

Kép :D :D :D :D :D :D
erszényes

Erszényke, a Vaterán tényleg vannak nagyon jó játékok, és jóval olcsóbban, mint a boltban. Ha gondolod, segítek keresni. :)

Kob, megcsináltam ma ebédre a krumplistészta, juhtúróval párost. :) Isteni lett. :)

Apával voltunk tegnap kettesben moziban, pizzázni, annyira jó volt. Mikor még udvarolt nekem. :) Ugyanúgy felkészült. Hajat mosott, megborotválkozott, kicsinosította magát....... Nagyon jól éreztük magunkat. :)
birolili

Lili: örülök, hogy jól telt az estétek! Jövő 7 végén mi is mozizunk apával. :D :D :D
Megköszönném a segítségedet hinta ügyben!! :D :D

Mi most ettünk pizzát, nagyon hamar kihozták és szupi volt!! :wink: :lol:
erszényes

Szerintem elso alkalomkent uljunk be valahova dumcsizni. Akkor legalabb egymast is megismerjuk. Aztan majd meglatjuk akar egy bulit is megszervezhetunk valamikor :wink: Mit szoltok? Csak idopontot kell egyeztetni. Szerintem Lilit is meg lehet fuzni hogy jojjon el. Igaz Lili ? :wink:

Erszenyes.
Kapott mar valamit tejcsin kivul Janika? Mert ha nem eleg nehez most igy hirtelen, neki mar kellene kapnia husit stb. mert ilyen idos korra kimerulnek a vasraktarak, de mondom attol fdugg hogy mit kapott eddig. Ha semmit, akkor a Maltofer cseppeket szoktak adni, viszont az meg emesztesi problemakat (pl szekrekedest okozhat :?
Esetleg kerdezd meg itt a homeos lanyokat, hogy milyen bogyot ajanlanak. Syg?

Lanyok,
Ha lattok valahol hagyomanyos diavetitot kedvezo aron, szoljatok. Koszi...
mvirag

SZIASZTOK! mvirág A babaszobán belül ha rákatt. az apróhirdetésekre ,és ott a játékokra azon belül pedig a kínálra ott találsz diavetítőt . Hagyományos fém békebeli dia :) :) És sok sok diafilmet is árul :) Ár nincs hozzá írva írsz neki és megegyeztek :D nem tudom mennyire érthetően írtam le :oops: :D BIZSU
bizsu

Sziasztok!

Kob,elfelejtettem még a kérdésedre választ adni,az Auchanba megyek vissza dolgozni,a cukrászatra,naon fain kollektíva.Nem cserélném el semmi pénzért ezt a helyet.Mint egy család,naon jól összeszoktunk.Persze vannak veszekedések is néha,de mindenhol van.A pénz is naon jó.Apa is ott dolgozik,A friss áruátvétel vezetője,és így össze tudjuk hangolni a gyerek dolgokat.Mázli.

A jövőhétvége jó lenne,de hallom hogy moziba is megy vki.Apa azt mondta bármikor mehetek,csak időben egyeztetnem kell vele,nehogy beszervezzen vmit magának.

BYE :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nem tudtok a városban valahol normál áron utazóágyat (nem kell semmi extra)? A tesoban láttam 17 és 19-ért, de szerintem az sok.

Kép

Kép
nyhk

nyhk: amit a tescoban láttatok az gondolom az All For Baby márkájú ágy. Mi azt vettük kb. 2 hónapja a tescoban 9500-ért. :roll: :roll: :? Nem értem miért emelték meg annyira az árát. Amúgy nekünk nagyon bejött, Janika is szereti. Mi akkor tök véletlenül találtuk, de előtte sokáiog keresgéltünk mi is!

Virág: sztem is jó ötlet először a tali igy közösen aztán meg lehet egy bulisabb este. :D
Janika eddig ezeket ette: alma, körte, banán, répa, krumpli, sütőtök, őszibarack és a husit a védőnő tanácsára 7 hós kora előtt 1 héttel kezdtük és 5 napja kevertem nekia főzelékébe mikor beteg lett és akkor visszaálltunk csak szopira. Pedig ő nagyon szeret enni, a kanűllal is jóban van, de igy most kezdhetjük elölről... :roll:

Ma vettem neki gyümilevet vassal Nestlé márkájút, adok neki addig azt. :)

na megyek kertészkedni!

Lili: akkor majd szólj ha találsz nekem valamit! :D
erszényes

Sziasztok!

Jaj, jaj! Mi folyik/t itt?

1. Mindenki tudja, h 6 hós korig anyatejes táplálást javasolnak
2. Mindenki tudja, h az élet néha (gyakran) máshogy alakítja a dolgokat, ahogyan az meg van írva, vagy mi eltervezzük

Akkor miről van szó?

Senki senkit nem tart itt rossz anyának, mindenkinek vannak hibái, mindenkinek más és más az értékrendje.

Lili,
miután megkínálod Zsófit mindig mással is, ő mégis a tejcsidet kéri, miért gondolod, h ne lenne jó neki? Bízz a gyerekedben és magadban!!! Bízz már végre a megérzéseidben! Ha neked sem terhes a szoptatás, Zsófi meg szereti, akkor miért lenne baj, h szopizni akar?
A Suttogótól nem voltam túlságosan elragadtatva. Nem mondom, h nem tanultam belőle semmit (pl. azt, h Leona nem hasfájós, bármennyire is mondták sokan - nem itt-, hanem "csak" túlpörög és már iszonyúan fáradt és nem tud elaludni), de nem lenne a Bibiliám. Mellesleg Leona is mimóza, nagyon is.
Fogalmam sincs, mikor alakította ki, de mostanában 1-2-szer szopizik naponta és természetesen elalváskor és ébredéskor. Tehát nem lóg már állandóan a mellemen és ezt ő akarta így. Szépen lassan Zsófi is át fog állni, nincs azzal semmi baj, h annyira szeret szopizni. Anyukák tanácsa meg...nem akarnak rosszat, ez tuti. De az elmúlt 20-30 évben nagyon sok dolog megváltozott, nagyon sokmindenre fény derült. Igazából megnézhetjük azt is, h mi volt 50-100 évvel ezelőtt, amikor még ösztönösen csinálták az anyák a dolgukat. Szted agyaltak azon, h miért akar még szopizni? Sztem nem. Örültek annak, h eszik vmit a gyerek.

Erszényes,
Ferrum metallicum Ch 15 hígításban, napi 2-3-szor 5 golyó. Ici-pici forralt vízben feloldani. Ez igazából nem vas, hanem az elfogyasztott vas jobb felszívódásában segít. Állítólag nagyon kevés %-a szívódik fel annak a vasnak, amit megeszünk. Állati eredetű kajából szívódik fel legjobban a vas, ha jól tudom. Azaz husi.
Nem lehetett a foga miatt hasmenése?

Dettus,
boldog szülinapot!

Dóra,
én is nagyon jókat hallottam a drnőről, nekem is ő lett volna a 2. lehetőség.

Mvirág,
a Művházban lesz/van zenebölcsis foglalkozás, Kob tud többet.

myl,
sztem is "próbáld ki" Szabó L-t.

Nana,
ne csigázz minket! Mire jöttél rá?
Hogy érted azt, h túl vagy életed legnehezebb időszakán? Elmúlt Boti hasfájása? Annak nagyon örülnék!

Cukker,
tetszik a laza hozzáállásod. Sztem is nagyon fontos, h ne aggódjunk mindent túl. Ez nekem nagyon nehezen megy. Megfogadtam, h a legközelebbi terhességem alatt nem olvasok 1 könyvet sem, nem nézem meg a leleteket, nem kérdezek semmit. Agymosásra lenne szükségem.

Egyébként én ezt írtam már, h nem szabad pl. a szoptatást túlgörcsölni, mert az a legnagyobb ellenfele.

Vagy egy másik példa. Leona rengeteget változott. Simán elvan a mamával, papával, még a dédivel is (tegnap vele aludt el!!!!!!), persze csak ha elérhető közelségben vagyok. 2 hónapja a dédi még a közelébe se mehetett!! Tudjátok, mi történt? Alább adtam az elvárásaimat vele, magammal, magunkkal szemben. Megpróbálok nem annyit aggódni a dolgokon. megpróbálok nem mindent eltervezni, mert ha vmi nem úgy sül el, ahogy képzeltem, akkor attól ideges leszek. Egyszóval megpróbáltam lazább lenni. Mindezt aug. eleje óta próbálom és itt az eredménye. Hozzáteszem, h csüt. éjjel 2*, azaz kétszer ébredt fel Leona éjjel. Ez a 6-8-10 ébredéshez képest ugye nagyon jó. Azóta mondjuk nem ismétlődött, de nem is aludtunk itthon.

16 hónapja nem voltunk a férjemmel kettesben! Soha nem fordult még elő azóta, h megszületett, h nem lett volna velünk. Ennek most jött el az ideje és az kellett hozzá, h ÉN más legyek. (Ha lemegy a mamáéknál a paprikaszedés, akkor elmegyünk végre kettesben moziba, alig várom).

Ezzel a hosszú-hosszú monológgal csak azt akartam mondani, h sokminden múlik rajtunk is és a babákon is. Hát még a kettősünkön.

Hajny,
BBCode-ban kell bemásolni a vonalzó kódját a profilban az aláírásodhoz.

Kob,
lehet, h van a kombiszerekben is, csak nagyon alacsony hígításban. Sztem érdemes néhány szert tartani otthon, mert úgyis betegek lesznek a gyerekek (sajnos). Nekem már kész gyógyszertáram van itthon, én is 1-2 nap alatt jöttem rendbe tőlük (igaz vagy 8 féle szert szedtem, mert nem tudtam kitalálni, melyik lenne a legjobb).

Ja igen, anyatej. Persze, h beteg lesz egy anyatejes baba is! Ez természetes. De gondoljatok Bepa Benijére, milyen lefolyású volt a bárányhimlője és milyen vol Pille Flórájának, aki ugye már nem szopizott! Nem mindegy az sem, h mennyire lesz beteg a gyerkőc, nem?

Bárányhimlőről jut eszembe. Jövő héten be akartam oltatni Leonát, még a járványszezon előtt, de nincsen oltás. Úgyhogy ha vki gondolkozik még rajta, rendeljétek meg!

Tali...nyitott vagyok

Kép
sygnum

Bepa,
gartulálok a "játszótárshoz"! És nagyon szomorú vagyok, h nem tudsz írni nekünk!

Nyhk,
sztem várd meg, h legyen vhol akciósan, ha nem sürgős. 10 körül szoktak lenni.

Kép
sygnum

Régen tettem fel képet Manómról...

Leona paprikát szed a papával:

Kép

Kivirágzott:

Kép

Látszik rajta, milyen huncut:

Kép

Kép
sygnum

sziasztok :)
Most csak egy sorra

syg
leo :) tünnnndéri :) Mit lááátok rózsaszínben :shock: :lol: :wink: nagggyon édes a séroja is :)

bepa
hattalmas gartula nektek
roz23

Milyen nagy Leona! :) Nagyon szép kislány! :)
Syg, örülök, hogy ezeket csinálod, és hogy sikerül amit szeretnél!
Zsófi is most már eszik normálisan, mióta nektek írtam, aztán a szopi is ritkább. Kb. 4óránként eszik. Napi 5*. Ezzel is elégedett vagyok. Nem akarom még elengedni. De már kész vagyok majdnem..... :lol: :roll: Zsófi egyébként partner abban, ahogy alakítom az étrendjét. És ebédelni is szeret most már velünk. Ő eszik, falatokban. :)

Erszényke, nem tudom, h. mikor tudom megnézni Neked, de próbálkozom, jó? :) :wink:
birolili

birolili

birolili

Sziasztok!

Péntek óta nem voltunk itthon, kirándultunk egy kicsit Pécsre, de szóról szóra végigolvastam mindent:)

Syg,
ez a paprikaszedős kép nagyon ari, eszembe jutott róla, hogy Lili mekkorákat kacagott, mikor anyu szedett nekünk itthonra párat a kertjében. Hogy mi tetszhetett neki annyira rajta, azt nem tudom.

Erszényes,
Örülök, hogy Janika jobban van. Lili amúgy beteg lett végül :( Du. 3-kor megvizsgálta a doki tanácsadáson, amikor a nemkajálása miatt vissza kellett menni, akkor még teljesen egészséges volt, pedig torkát, mindenét átnézte, este 8-kor meg már szipuzni kellett az orrát.
Ja, és két hete, hogy meggyógyult. Remélem nem fog ez menni egész télen.
Fogacska nem jött ki közben? Lilinél még mindig semmi, megállt kettőnél, így nem nagyon merek neki igazán darabos kajcsit adni, ha már lenne felül is kettő, könnyebben tudna rágni.

Tényleg, ma Lili "egyedül" vacsorázott. Hagytam, hogy egye kanállal a tejpépet. Megtölteni a kanalat segítettem, de egyedül vitte a szájához. Legalább 20 kanállal megpróbált. Persze általában a nyele fele kifolyt a kanálból a pép. A végén meg fogta, megkapta a tányért, magára borította a maradékot, a tányér repült a földre, és ami a tálcán maradt, azt a tenyerével szétkente. Szóval azt hiszem, azért ez nem lesz minden esti program :D

Buli jó lenne, nekem csak egy bajom van vele, hogy nem látok sötétben vezetni, pedig valahogy haza kellene jönni...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

birolili

Erszényke, a hinta...de sztem drága: még keresek, jó? :

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=13360616
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: