A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Gömb!Kép
Nekem is volt ilyen folyásom, és az én dokim is ugyanezt mondta, hogy összegyûlik a cucc reggelre, nem kell miatta aggódni.
Tudod már, hogy ki lesz a gyerekdokitok? II. vagy XII. ker.?

Timici!
Úgy megkívántam most a rakottkrumplit!KépKépKép Holnapi ebéd megvanKép.
Zulu
31+1

Kép

Kép

Kép
zulu

Mona
Én is drukkolok ezerrel, gondolom már javában benne vagy a sûrûjében! Kép Vagy talán már babázol? Minden esetre drukk-drukk-drukk!!!!

Forti

Kép
Kép
forti

MOna!

drukk drukk drukk!!!! Lehet, hogy mar babazol is Kép
Konnyu es gyors szulest kivanok!

Edina
edina

Hali!

Csak jó éjszakát jöttem kivánni! Jó éjszakát!Kép

MONA!!!
Szoritok!

sasha
40+2

Kép
sasha

Sasha!!Kép

Jó éjszakát!!!Kép

Hamarosan MINDENKÉPPEN babázni fogsz!!!Kép

Ez vigasztaljon, addig is pihenj...

MONA!!!Kép

Könnyû szülést kívánok Neked!!!Kép

Puszi: Sheila és MelissaKép

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sasha!

Hát, leginkább a Túl az elsõ napokon, heteken topicba, mivel a lányom már télleg túl van ezeken a maga két évével.Kép Már a szülés is olyan régi emléknek tûnik, mintha egy másik életben történt volna velem.Kép
De egyébként a chaten vagyok sokat, a társalgót meg mostanában inkább csak olvasni jut idõm, na de azt viszont rendesen.Kép

Az átmérõkrõl: Borinak az utsó UH-n 12 centis szélességet és 10 centis hosszúságot mértek fejügyileg, a gép ki se tudta számolni a súlyát. Annyit tudtak mondani, hogy óriási lesz. Én meg hétfõtõl egészen péntek hajnalig azon izgultam, hogy gnóm lesz a gyerek feje.Kép Na, amikor megszületett (MERT KIFÉRT ÁM!!!), fürdetés közben berohant az apja, hogy "Dius, nyugodj meg, 10 centi széles és 12 hosszú, nem lett gnóm!". A fejkörmérete 39 centi volt, de hidd el, ha 50-es, akkor is megszülöd.KépKépKép Ja, és súlyra mégse lett olyan oltári nagy, 3650 gramm. (Azóta meg kifejezetten vékonyka.) Szóval, az UH súlyban elég sokat tud tévedni. Gabi baba feje meg azért lett ekkora, hogy minél gyorsabban törhesse magának az utat.Kép

Puszi, jó éjt mindenkinek, és akkor most még drukkoljak?Kép

Látom, itt közben beelõzés történt, drukk természetesen jut ám Monának is, így ismeretlenül is.Kép

Dia
Dia

Izgalommal teli jó reggelt mindenkinek!!!

SASHA
Hogy vagy??????

Mona
Neked pedig elõre is gratula, már biztosan babázol.

Forti

Kép
Kép
forti

Hali!

Jó reggelt! Mi megvagyunk, mindjárt indulunk CTG-re az Istvánba. Aztán ki tudja mi lesz!Kép Remélem történik valami útközbenKép

Vajon Monával mi lehet? Mona-papa???

cupp
sasha
40+3

Kép
sasha

Hajra SashaKép
Komolyan mondom, ugy izgulok, mintha en szulnek megintKép
afonya

Szép jó reggelt mindenkinek !!!

Sasha,Kép
miért van az az érzésem, hogy CTG után Te már nem mész hazaKép. Még délutánig itthon vagyunk, addig még benézek, hogy van-e hír.KépKép

ZuluKép jó étvágyat az ebédhez.Kép
Nálunk a rakott krupli olyan, mint máshol a rántot hús, minden héten van egyszer.Kép Párom nagyon imádja, na persze én is és az külön jó, hogy együtt csináljuk, így nem olyan unalmas.Kép

Edit, örülök, hogy a kedvesed gyógyulgat.Kép
Az viszont nagyon rossz lehet, hogy pont Te nem férsz oda az ágyához, pedig szerintem ilyenkor rád van a legnagyobb szüksége.KépKépKép Anyukáddal ezek szerint már foglalkoznak, hát akkor csak reménykedni lehet, hogy ha megszületik a baba tekintettel lesz rá.Kép
A sírás miatt pedig ne idegeskedj, mindenki érzékenyebb, ha terhesen, neked pedig még ott van a kedvesed balesete és az anyukád, nem csoda ha megvisel. Fel a fejjel, gyere gyakraban és mi majd lelket öntünk beléd.KépKépKépKépKép

Nem is meséltem, hogy a Bricoban kerestünk gyerekbútor festéket a kiságyra, mivel egy kicsit régi és kopott, na meg jó lenne, ha "steril" lenne. Én fehérre gondoltam, hát milyen szín nem volt:fehér. Volt piros, fekete, okker, barna és penészzöld. Egyik csúnyább volt, mint a másik. Az eladó persze nem tudta megmondani, hogy mikor jön árú, ill. annyit mondott, akkor jön árú, amikor a szállító hoz.Kép Hát nem nagyszerû, magamtõl bizti nem jöttem volna rá.Kép

Délután utazunk párom szüleihez, 180km. Kivácsi vagyok, hogy fogom/juk bírni. A 13.hét óta nem voltam ilyen hosszú úton, még az a szerencse, hogy autópályán megyünk, de egy kicsit azért parázok. Holnap este már jövünk is vissza, úgyhogy minden lesz, csak nem pihentetõ.Kép

Kora du. még benézek, legyetek jók.
Sasha drukk,drukk nagyon várjuk Gabit!!!
Pussza,
Timici
24+1
timici

most látom milyen helyesírási hibákat vétettem, bocsi Kép, mentségemre szóljon, hogy siettem.
Timici
timici

Sasha
hol vagy már Babázol ? Kép

Mona
neked is drukolok

Puszant Csics és Petike Kép
csics

Sziasztok!

Sasha!
Talán már Gabibabával a kezedben olvasod majd egy hét múlva e sorokat... Kép
Szóval mond már meg annak a babócának, hogy én már annyira szeretném látni a kis pofikáját, hogy kilukad az oldalam a kíváncsiságtól!!!! Kép

Kata és Dóribaba

KépKép

KépKép
kata007

Szassztok LányokKép

Most csak gyorsan bejelentkezem, hogy még vagyok, mert 2-re megyünk CTG-re.
Utána visszajövök!

Sasha!Kép Mona!Kép
DRUKKKKépKépKépKépKép!!!!!!

iancsa
38+6

Kép
Kép
iancsa

Sziasztok!

2 órát vártunk a szülõszoba elõtt, mert éppen 4-en szültek... utána CTG 30 percig és jöttünk haza. Azóta fáj a fejem, most megyek aludni, ha még mindig fájni fog akkor felhivom a dokit, hogy akkor most mi van...

puszi
sasha

Kép
sasha

Sasha
sürgesd meg egy kicsit Gabibabát mert már nagyo-nagyon kiváncsi vagyok rá Kép

Pusz Csics és Petike Kép
csics

Pusza Mindenkinek!Kép

Megjöttem a kórházból!
Doki bácsi aszonta, CTG okés, méhszáj 1000-es, és teljesen fel van puhulva, úgyhogy bármelyik percben megindulhat a baba!KépKépKép
Ha mégsem indulna magától, akkor 10-én csütörtökön meglesz a csaszi!Kép De a doki hozzátette, hogy szerinte nem kell csütörtökig várni...

Sasha!Kép
Pihenj, amíg még tudsz, szurkolok Nektek továbbra is!Kép

iancsa
38+6

Kép
Kép
iancsa

Sziasztok lányok!
Régen nem jelentkeztem, de mostanában még annyi esélyem sincs a netezésre mint eddig. De azért igyekszem.
Köszi mindenkinek a gratulációkat, meg az ari képet is!!
A szülésünk nem volt nagyon nehéz. Este 6 körül voltam a dokinál, aki azt mondta, hogy 1 újnyira nyitva vagyok. Kérdezte, hogy mit röhögcsélek itt. Mondtam, hogy semmi bajom nem érzek semmit. Azt mondja szerinte az éjjel meglesz a gyerek. Mondom erre én. Ja persze, nem is érzek semmit. Aztán mire hazaértem már éreztem. Szépen 2-3 percenként, de nem volt túlzottan erõs, inkább mint mikor menstruációs görcsei vannak az embernek. (Az elmúlt 3 hónap epegörcseihez képest semmi). De a férjem ideges lett. Úgyhogy este 10 körül bementünk a kórházba. Mindenki nagyon rendes volt, hívták a dokimat, beöltöztették a kispapámat. A szülésznõ külön kérdezte, hogy kérek-e beöntést (értitek kérek-e, nem azt hogy tiltakozzak vagy valami), azt mondta a borotválást azt javasolja, de ha nagyon tiltakozom nem muszály, mondtam, hogy nekem mindegy, úgyhogy leborotvált, de azt meg sem éreztem. A szülésznõ eszméletlenül rendes volt (mindenkinek ajánlom aki a SzImrében szül, Újvári Bori), még kávéval is ellátta a meglehetõsen elcsigázott férjem. Hajnali 5-kor folyt el a magzatvíz, onnantól már komolyan fájt. Aztán jött a doki és mondta, hogy hogy üljek, meg a férjem hogy támasszon meg, meg hogy nyomjak. Én meg teljesen össze voltam zavarodva, olyan hiretelen jött, nem gondoltam hogy már itt tartunk. A kitolás kicsit nehezen ment, de 7:40-kor a hatodik tolásra megszületett Hannuska. Kicsit nehezen sírt fel, de utána aztán abba sem hagyta. Az összevarrás volt szerintem a legborzasztóbb, én részemrõl inekció ide vagy oda mindent éreztem.
A kórhaz nagyon ok volt. 2 ágyas kórtermek, és minden nõvér nagyon rendes és figyelmes, a csecsemõsök is sokat segítettek, kérés nélkül mutattak mindent. Úgyhogy én nagyon örültem, hogy ezt a kórházat választottam (megjártam másokat is a terhességem alatt).
Most már eltelt 3 hét. Sajnos tejem nincs elég (ami a 3 hónapi szigorú diéta utaán nem is csoda, csak 5 kg-t híztam terhesség alatt, amibõl a szüléssel lement 6), úgyhogy Hanna pótlást is kap. De nagyon sokat eszik. Hát azt nem mondhatnám, hogy sokat alszom, de azért igyekszem.
Hanna megtekinthetõ:
koltaihanna.fw.hu
Mindenkinek boldog gömbölyödést, és könnyû szülést kivánok, na és persze gyönyörû babákat.

Üdv
dec8 és a 3 hetes Hanna
dec8

Hanna megtekinthetõ:
http:\koltaihanna.fw.hu

(így már csak jó lesz)

dec8
dec8

http:\koltaihanna.fw.hu

Bocsi, de próbálok linket csinálni belõle, de nem csinálja Kép
dec8

Csináljon belõle valaki linket, nekem nem hajlandó Kép, brühü-brühü (www nélküli a cím)

dec8
dec8

Sasha!
Drukkolunk!
dec8

Dec8 Kép

[url=http://koltaihanna.freeweb.hu" TARGET="_top]http://koltaihanna.freeweb.hu[/url]
Névtelen

Köszi a drukkot mindenkinekKép

Dec8Kép
Gratula! Nagon ügyik vagytokKép

Csics, Iancsa!
Sürgetném, de nem jön.

Felhivtam az István K.-t hogy fáj a fejem, meg vizes vagyok, meg volt kicsi fehérje és mondták menjek be vérnyomást mérni, nehogymán toxémia legyen. Vérnyomi felsõ határon 140/.Úgyhogy hazaengedtek, pedig reménykedtem hogy történik valami...Kép Hétfõn megint CTG aztán meglátjuk.

puszi
sasha

Kép
sasha

Szia Sasha!
Nagyon szorítok ám Nektek! Hogy rohan az idõ, még csak most írtad, hogy babát vársz, aztán mindjárt meg is lesz! Nagyon ügyesek legyetek, és mielõbbi híreket kérünk!
Puszi!
Viki és Levi-baba (aki tegnap volt 4 hónapos)
Viki

Lanyok,
Ma jol kimaszkaltam magam,de nagyon jol esett.Delelott megvettem meg a pelenkazo taskat,mert az valahogy kimaradt Kép,kek szinu es Pierre Carden.
Aztan vettem emg aket unokocsimnek therno melegitoket a bababoltban mar karacsonyra mert szuleim decemberben mennek ki hozzajuk.
Onnan elementunk ebedelni es a Hauer cukraszdaba ahol akkora francia kremest etttem forro csokival hogy csak na.Aki tud feltetlenul menjen el,csudaszepen fel van ujitva olyan mintha Becsben egy regi cukraszdaban ulnel.
Aztan meglatogattam egy baratnomet meg a 4 honapos babajat,annyira edes volt : )))
Kaptam tole is ruhakat meg ajandekokat,ja meg egy medela mellszivot.
Most meg beneztem vacsi utan hatha Mona vagy Sasha parja mar irt hogy megvan a baba de nem baj ami kesik nem mulik: ))))))))))))

Edit,
Orulok hogy jobban van a parod,ez a lenyeg es persze az hogy neked se legyen roszz kedved : ))))

Iancsa,
Huha ezek mar jo hirek.Szoval akkor nem elozlek be,Nagyon srukkolok hogy meginduljon meg a napokban : ))))))))))))

Dec8,
Nagyon szep Hanna baba,gratulalok megegyszer !!!!

Pusz
Kataa
37+4

Kép
Kép
kataa

Sasha
Sajnálom hogy hazaküldtek a kórházból! Türelem, elõbb-utóbb Gabi baba kíváncsi lesz a kinti világra is. Látszik hogy jól tartod, azért nem akaródzik neki kibújni. Kép Kép

Puszi: Forti és Levike

Kép
Kép
forti

Hali!

Felébredtem! A fejem még mindig iszonyuan görcsöl. A pocak jósol, a gyomrom ég, a láb zsibbad a tököm meg tele.
Most megyek és eszek valamit mert mindjárt éhen halok...
Nincs valami jó kedvem ám!

na puszi
sasha

Kép
sasha

Sasha!

Probalj meg pihenni, lazitani, amennyire csak tudsz a korulmenyek mellett. Es minel tobbet aludni, mert lehet, hogy nem alszol ejszakaKép En 3 napig kinlodtam igy, mint Te, 8-15 perces fajasokkal, orakon at, mire szulni mentem, total kivoltam. Es mikor feladtam, en mar sose szulok, bevettem /orvos tanacsara/ gorcsoldot, hogy aludni tudjak, na akkor 1 ora mulva elment a magzatviz es 2 ora mulva megvolt RekaKép
Hajra, mi sem tudunk aludni, mert mindig ezt a topicot lessukKép

-Afonya

ovatos kerdes: iszonyu fejfajasod nem lehet a magas vernyomastol?!
afonya

Szia Sasha! Kitartás innen a túloldalról!!! Ennél már csak jobb lesz, hidd el Kép!!! Szerintem is a várakozás volt a végén a legrosszabb! Holnapra itt baba lesz, érzem! Fejedre nem vehetsz be valamit, vagy ilyenkor nem ajánlják?
Beszélgess el a kicsivel, mondd el neki, hogy te már mennyire szeretnél vele találkozni, és azt is, hogy kint is épp olyan jó dolga lesz, mint bent! Nekem segített.
Szorítok!
Henke
(bocs, hogy idekotyogtam)
gesztenye

Szia Sasha! Örömmel közlöm,hogy megszületett a kisfiunk, csütörtökön ejjel, rad is gondoltam, de latom, hogy ti meg itthon vagytok. Habar kitudja, ebben a percben mi törtenik. 53 cm es 3 es fel kg, a neve Marco lett. Nagyon boldogok vagyunk, jo hogy tul vagyok rajta, megertem hogy mar elvesztetted a türelmet. Sok sikert es türelmet kivanok. K.Sz.
Névtelen

Szassztok!Kép

Itt szenvedek már két és fél órája 15-20 perces fájásokkal. Leszakad a derekam!KépRemélem, mostmár hamarosan lesz valami eredménye is!KépKépKép Délután a doki azt mondta, 10 percesnél induljunk a kórházba, de nem akar sûrûsödni...

Szeretnék már babázni!!!!!!!!!

iancsa
38+6

Kép
Kép
iancsa

Drága Sasha!Kép

Annyira sajnálom, hogy ennyit kell szenvedned...Kép

nagyon remélem, hogy holnapra meglesz már Gabika, én is kíváncsi vagyok már rá, és Melissa is szeretne látni már egy igazi vasgyúró kis pasit...Kép

próbálj lazítani, és tegyél borogatást a fejedre, vagy masszíroztasd meg a kispapiddalKép

íme egy adag pozitív energia:+++++++++++++++++++++++++++

puszi: Sheila és Melissa

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

K.SZ!Kép

Gratulálok és sok BOLDOGSÁGOT kívánok Nektek a Picifiúhoz!!KépKépKép

Iancsa!!Kép

Hûûû, ebbõl már lesz Valaki!!Kép

Könnyû szülést kívánok Neked!!!KépKépKép

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

dec 8!!Kép

Gratula a gyönyörû Hannababához!!!Kép

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

K.Sz.! Kép

Gratulalok Kép

kamilla (26+2)
kamilla

K.Sz.!

gratulálok és sok boldogságot!

Sasha!

Kitartás! nekem még van egy hetem de már most nagyon türelmetlen vagyok!

iancsa!

Szóval úgy döntöttetek a babával hogy beelõztök? KépKép Azért nagyon drukkolok ám, majd értesíts minket valahogy.

manó 39+0

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Voltam sétálni, meg bevettem egy aspirint és már nem fáj a fejem, de az erkélyajtót nem merem becsukniKép Mert akkor kint marad a jótékony friss levegõKép Gabinak dumáltunk idáig a párommal ami neki nagyon tetszhetett, mert azóta is ugrabugrál... de bánom is én, mert legalább tudom, jól van, csak ne fájna ennyire amit csinálKép

Áfonya!
Nem magas, mert visszamentünk a kórházba vérnyomást mérni még CTG után kb 1 órával és 2 emelet megmászása után volt 140/valamennyi! Szóval lehet, hogy csak a front! Köszi hogy aggódsz, nagyon jól eskiKép

Gesztenye!Kép
Dhogy baj, hogy "idekotyogtál"Kép Örülök neki! Remélem igazad lesz, de sajnos már nem hiszek benneKépKépKép

K:SZ:KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Sok-sok gratula a kicsihez!Kép Nagyon örülök neki ám!Kép Meg bevallom, kicsikét irigyke vagyokKép Sok tejcit és sok boldogsáot!Kép

Iancsa!
Szóval beelõzöl?KépKépKép No nem bánomKép Drukkolok hogy sürüsödjenek azok a fájások, ne kelljen annyit szenvedned! Program császár ugye?Kép

Sheila!
Most már nem fáj a fejem szerencsére! A levegõ jót tettKép De az is lehet, hogy közben ideért a sok+++ energia amit küldtél, mert mintha akkortájt múlt volna el...KépKépKép

Manó!
Igen megértem, hogy már Te is türelmetlen vagy. Nálam az volt a baj, hogy mivel már a 35. héten nagy volt Gabi ezért én arra számitottam, hogy elõbb jön... Kár volt, mert igy már nagyon türelmetlen vagyok, ráadásul senkinek sem kivánom a túlhordással járó 2 naponta CTG-tKép

Na megyek aluszkálni tovább Iancsa, neked megy a drukk!!!!
puszi
sasha

Kép
sasha

Hahó!Kép
Most tartunk átlag 13 perceseknél... Ha így megy tovább tényleg babázunk holnapra!KépKépKép

Igen, csaszi lesz, kispapa is bejön!Kép

Sasha!Kép Manó!Kép
Bocsi, hogy csak úgy beelõzök...KépKépKép Ha már kint lesz a babuli, a kispapa írni fog! (Legalábbis én elmagyaráztam, mit kell csinálni...Kép)

Na megyek, csücsülök még kicsit a labdán, az olyan jóóóóó!

Pusszantok Mindenkit, ha már többször nem tudnék jelentkezni!

Sasha!Kép Manó!Kép
Gondolok azért Rátok is!KépKépKép

iancsa
Ma már pont 39+0

Kép
Kép
iancsa

Jó reggelt mindenkinek

dec 8, K.SZ.
Gratulálok a babátokhoz, sok tejcsit és sok-sok boldogságot!!

Sasha
Kitartás anyuci, már nincs sok hátra. Drukk megy még mindig ezerrel. Kép

iancsa
Mostanra már biztos megvan a babád, nektek is nagyon sok boldogságot kívánok a babulinak pedig sok tejcsikét.

Egyetértek Áfonyával, mi a túloldalról azért nem tudunk aludni mert mindig ide járunk fel, nézni hogy mik az események. Nagyon forró most itt a légkör, nem lehet kihagyni hogy a végén még lecsúszunk valamirõl. Lélekben veletek vagyunk csajok!!

Forti

Kép
Kép
forti

Dec8
nagyon szép Hanababa Kép

K.SZ
nagy gratula a pici fiuhoz Kép és sok boldogságot és sok-sok tecsit Kép

Iancsa
drukolok hogy minden renben menyen Kép

Sasha
egyben vagy még ? Kép

Puszant Csics és Petike Kép
csics

Jó Reggelt!!Kép

Én nem szoktam ilyen korán jönni vasárnap, de nagyon kíváncsi voltam, mik a fejlemények...

Iancsa!Kép

Te már biztosan BabázolKép Szurkokok, hogy nemsokára olvashassuk a jó hírtKép

Sasha!Kép

Remélem, hamarosan már Te is Gabibabázhatsz...Kép
várom ám az sms-t...Kép
mégegy adag +energia a szüléshez:+++++++++++++++++++++++++++

A szemem továbbra is a finishes Mamikon!Kép

Puszi: Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Jó reggelt!

IANCSA!?
Mi újság? Gondoltam rád az éjjel, de nem volt erõm bekapcsolni a gépet! MI VAN????

Forti, Cics, Sheila!
Igen-igen baromi forró most itt a hangulatKép
Egy nagy fájásra ébredtem, de anak már lassan fél órája.Kép Bánom is énKép Egyszer úúúgyis kibújik a babaKép Vagy örökre babás maradok?KépKépKép (Sheila)

Na megyek intézem a reggeli dolgaimatKép
sasha
40+4

Kép
sasha

Sziasztok!

K.SZ!
Gratulálok és sok boldogságot a picivel! Kép

IAncsa!
Mi van már?????
Ugye babázol? Nem létezik, hogy nem... Kép

Sasha!
Már miden sms-re ugrok!!! Beszéljen már végre az apja azzal a kölökkel... Kép Hátha rá jobban hallgat mint az anyjára!!!!! KépKépKép

Mellesleg: nem Te leszel az elsõ aki örökre babás marad... Kép

Kata és Dóribaba

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

iancsa, sasha hajrá!!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy második terhességem alatt már két-három napja estére bedagad a bokám. Na nem olyan hû de nagyon, de vizesedek.
Nem tudom ilyenkor ez természetes-e már, és arra sajnos nem emlékszem, hoy a fiammal mikor is kezdõdött a dolog.

Tapasztalt kismamák segítség!!!
A vérnyomásom "normális", a maga 80-100/60-jával, és egy hete még fehérje sem volt a vizeletemben.

Elõre is köszi a választ!

Sasha,
Meg szeretnélek kérni, ha a következõ két-három napban megszülnél, küldjél légyszi nekem is SMS-t a 30/391-7680-as
számra. Ugyanis nem akartalak ilyennel terhelni, de ma este elütazunk, es csak kedden jövünk haza, és addig nem fogom tudni, hogy mi történt itt a babaneten. Úgyhogy azért kértelek erre.
Egyébként Bencét én is 4 nappal hordtam túl
DRUKK, DRUKK, DRUKK!!!!!!!!!

Heni
27+0
heni1979

Kedves Heni!

Én csak az elsõ babával vizesedtem, a másodikkal nem, de csak a legvégén, úgy a 36. héttõl szerintem. Nekem se volt magas vérnyomásom, se fehérje a vizeletben. Szerintem minden oké, ne aggódj, de azért hívd fel a dokidat, vagy ha legközelebb mész, kérdezz rá. Én már a harmadikat várom, remélem nem lesz ilyen gondom most se(másodszorra nem volt), de aggódom kicsit, mert mióta terhes vagyok, magasabb lett a vérnyomásom kicsit. Eddig olyan 90/60 volt mindig, most meg 120-130/80-90 körül. tudom ez nem magas, de magamhoz képest igen

Anyakati
11
Anyakati

...huuuuu...finiselok hajra Kép Mano, Lassan Te is belehuzhatsz.

K.Sz.,
Gratula a bebihez KépKép

Iancsa, meg a tobbiek is,
Mi ez a labda? Igy hallomasbol tudok mar rola, de hol lehet ilyet venni, meg mire jo?

Zulu,
A II. ker.-ben lakunk. Gyerek dokink meg nincs. Ilyenkor szerinted mar erdemes utana jarni? Hogy megy az ilyen? Bemegyek az rendelobe, es meginterjuvolom a dokikat? Vagy a vedonenimtol kerjek tanacsot?

Na most megyunk vasizni a Tescoba...na azert meg azota sem a babanak...de egyszer mar mjd csak...

pusz,

gomb
29+2
gombolyu

Sziasztok Lányok!

dec 8! gratula Hannához, nagyon édi a képeken.

Iancsa! Gondolom neked is mehet a gratula.

Sasha! Én ezt nem értem. Tavaly a lányommal nekem is volt párszor fehérje a vizeletben, nagyon vizesedtem és amikor a 39. héten voltam ctg-n és mértek vérnyomást és 140/ 90 volt és után a vérnyoméscsökkentõre is maradt ez az érték, azonnal hazaküldtek a cuccokért és mentem burokrepesztésre, mondván ez már toxémia. Ez is van a zárómban. És nekem is fájt a fejem, a vérképem jó volt. Ez a MÁV-ban volt. Szorítok ezerrel!!!!!

Timici! Mi is tegnep voltunk Hszoboszlón lagziba, még táncoltam is, egész nap talpon, és hajnali kettõkor indultunk haza alvás nélkül. És semmi bajom nem lett. remélem te is " túlélted " az utazást. Erõsek ezek a kis babócák és az anyukáik isKépKép

Na pusszantás:

Pankamama
34+5
PM

Dec8!
Gratulálok, megnéztelek benneteket, nagyon szépek vagytok. Nosztalgiával néztem a kórházi képeket, jó volt a Sz.Imrében szülni.

Sasha!
Szorítok én is, mint sorstársad ! (túlhordás+4000gr-os baba)

Conti + Betti 11 hetes

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Sokáig nélkülöznöm kellett titeket, de most végre tudok újból jönni. Talán még van aki emlékszik rám...

Kamelia,
itt vagy még valahol?

Gratulálok a sok kisbabához, akik már megszülettek azóta, és nagyon szurkolok a mostani finiseseknek! Örületes hajrá van. Nagyon izgulok mindenkiért!

Sasha,
én is az Istvánban fogok szülni, olvastam a nevedet az Istvános topicban is. Kicsit megijedtem, mert az utóbbi idõben nem sok jót írtak a kórházról, fõleg a "tömegnyomor" miatt. Remélem, most nincsenek sokan, sõt lehet, hogy te már le is foglaltál egy szülõszobát! Kép Ha mégsem, akkor kitartás! ++++++

Nálunk minden rendben így a 34. héten, bár még mindig nem tudjuk, hogy kisfiú lesz vagy kislány. Talán már nem is akarjuk tudni, legyen meglepetés. A babakelengyét már megvettük, ezt úgysem befolyásolja. Ha valakit érdekel Bergon babakocsit vettünk, írtam róla a "Megéri-e..." kezdetû topicban (Ötletek... témakörben).

Heni,
nekem kb. 1 hete dagad a lábom folyamatosan (elõtte csak alkalmanként, ha megerõltettem magam). Ez annyit jelent, hogy a legkényelmesebb zoknim is nyomot hagy a lábom szárán, és a papucsomba is nehezebben megy bele a lábom (már reggel is!).

Üdv, Pilinke (33+4)
pilinke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: