Szép jó reggelt mindenkinek !!! Sasha,
miért van az az érzésem, hogy CTG után Te már nem mész haza

. Még délutánig itthon vagyunk, addig még benézek, hogy van-e hír.

Zulu

jó étvágyat az ebédhez.
Nálunk a rakott krupli olyan, mint máshol a rántot hús, minden héten van egyszer.

Párom nagyon imádja, na persze én is és az külön jó, hogy együtt csináljuk, így nem olyan unalmas.
Edit, örülök, hogy a kedvesed gyógyulgat.
Az viszont nagyon rossz lehet, hogy pont Te nem férsz oda az ágyához, pedig szerintem ilyenkor rád van a legnagyobb szüksége.

Anyukáddal ezek szerint már foglalkoznak, hát akkor csak reménykedni lehet, hogy ha megszületik a baba tekintettel lesz rá.
A sírás miatt pedig ne idegeskedj, mindenki érzékenyebb, ha terhesen, neked pedig még ott van a kedvesed balesete és az anyukád, nem csoda ha megvisel. Fel a fejjel, gyere gyakraban és mi majd lelket öntünk beléd.

Nem is meséltem, hogy a Bricoban kerestünk gyerekbútor festéket a kiságyra, mivel egy kicsit régi és kopott, na meg jó lenne, ha "steril" lenne. Én fehérre gondoltam, hát milyen szín nem volt:fehér. Volt piros, fekete, okker, barna és penészzöld. Egyik csúnyább volt, mint a másik. Az eladó persze nem tudta megmondani, hogy mikor jön árú, ill. annyit mondott, akkor jön árú, amikor a szállító hoz.

Hát nem nagyszerû, magamtõl bizti nem jöttem volna rá.
Délután utazunk párom szüleihez, 180km. Kivácsi vagyok, hogy fogom/juk bírni. A 13.hét óta nem voltam ilyen hosszú úton, még az a szerencse, hogy autópályán megyünk, de egy kicsit azért parázok. Holnap este már jövünk is vissza, úgyhogy minden lesz, csak nem pihentetõ.
Kora du. még benézek, legyetek jók.
Sasha drukk,drukk nagyon várjuk Gabit!!!
Pussza,
Timici
24+1