Sziasztok!
Tök jó napom van,a lányomat apa vitte oviba(a lányom kérte

),ennek azért is örültem,mert a férjem halál féltékeny az ovira és az ovónőkre....
Na,szóval itthon már vasaltam és most
Bizottságot hallgatok..
Akik arcátlanul a hetvenes évek végén születtek,azok ismereranyag gyűjtés céljából lapozzák fel a nagy alternatív zenekarok címszó alatt a fent nevezett zenekart,mert fogadok ,hogy még hírből sem ismerik
GYörgyi! Nekem is ilyen kínai listát adott a védőnőm anno. Kérdés: mikor a kiskönyvedet megkaptad a védőnénitől,nem kaptál hozzá kismam újság kivonatot? abban trendi

nyelven le van írva mindennek a neve.
Egyébként a kocsikabát az valóban overall..érdemes belőle 62-es,sőt 68-as méretet is venni,mert így egséz tavaszig lehet benne levegőztetni a babát és azért alá is kell öltöztetni .A sapikkal meg a kesztyűkkel várj még novemberig-ha tudsz

-mert akkor jön a téli áru.
Egyébként én nagyon jó dolgokat szoktam venni babaruha vásárokon is.Nem a nagy börzére gondolok,hanem itt falun

meg a hozzánk közeli békáson is szokszor van börze.A
www.borzefigyelo.hu-t nézzétek meg,ki van írva,hogy mikor mi van a város melyik pontján.
Én is szívesen vásárolok a a kenguruban,meg a c&a-ban és megmondom sokszor a coraban is,ha kifogtam jó dolgokat.
SATUK!
Tiszteletem és sok csókom Olivérnek

tündér!!!!
A hozzátáplálásról sokat írtak már,nem tudok úlyat mondani,hacsak annyit,hogy a könnyen romlandó dolgokat nem érdemes fagyasztani.meg a tejes dolgokat.egyébként az anyatej nagyon jó sűrítésre és pürésítésre.
Sokszor említettem a kismama újságot,no ott minden hónapban 4-5 recept van babáknak,felcímkézve,hogy hány hónapos kortól lehet adni.Plusz ajánlanék egy most megjelent könyvet(én csak belelapoztam) W.Ungváry Renáta a szerző (földim,3 gyerek anyukája,most várja a 4.-et 41 évesen

),babakonyha a címe,tán a bookline-on is megrendelhető,de szerintem bármelyik könyvesboltban lehet kapni,megfizethető áron.
KRISZTA!
Ez jó hír,hogy Panka nem sír napközben.Megértem,hogy zavarja a sok anyuka,ilyenkor minden gyereknek hiányozni kezd a sajátja..És lelkével is biztos "csak ennyi " a baj,hogy kell valami anyaszagú valami,meg ami idézi a nyugis otthont.
Biztos elmúlik hamarosan,az már jó jel,hogy ma nem sírt.
VBEA! Voltál a kórházban, elmítettél valami látogatást..
VICA! A húslevest akkor érdemes adni,ha már ismeri a sárgarépát,a fehérrépát,de a húsfélével ha jó lemlékszem 7 hónapos korig várni kell.A férjemet eddig nem bírtam a gép elé rángatni,hgoy beszkenelje a listát,de remélem Tünde gyorsabb lesz,mint én..
ORSI! Megygógyultál?
Szép napot mindenkinek!!!
durca