BOLDOG HÓFORDULÓT A BABÓKNAK!
Livi:csak magatokra hallgass!Ne törődj az ilyen jóakarókkal!Szerintem el vannak maradva egy körrel!Szép a tortácska!Én is marcipánosat tervezek majd Fannikának!Neki meg marad átalakítva úgyis belőle!

A pert azért indítottam,mert mikor megmondtam a főnökasszonyomnak hogy kismama vagyok,és a doki néhány napra táppénzre vett,meg sem várta hogy mi lesz a táppénzellenőrzésen,azonnal azzal kezdte hogy szabaduljunk meg egymástól,mert az nekem is jobb lesz.

És amikor én nem mentem bele a közös megegyezéssel való elválásba,akkor ő postán elküldte a rendkívüli felmondását,nevetséges indokkal!Ami remélem nem állja meg a helyét a bíróságon!Ez az indok az volt,hogy én azért vetettem magam táppénzre,hogy a féléves záróvizsgáimat be tudjam fejezni!Na ez más csak azért sem igaz,mert ő minden vizsgára elengedett,és én ezt bizonyítani is tudom,mert vizsganapokon szabadságot írt ki,és ennek nyoma van!Szóval rizsa ide vagy oda,ha olyan bíró lesz aki az emberi oldalát is nézi,meg a jogokat,akkor nyert ügyem van!Ha nem,akkor cumi,fizethetem a perköltséget,de azért remélem mellém áll az igazság!Végülis az ügyvédek is azt mondták,hogy a kismamákat már védik a törvények,így meg hogy táppénzen is voltam,pláne!Na majd látjuk!Bocsi ha sok lettem!
Eszti:Boscónak most keresünk alkalmi partnert.Remélem találunk neki mielőtt Szumi tüzel.Hát igen,nem lenne rossz ha tudná mit kell majd csináljon!De hát úgyis jön az majd!Már úgy várom hogy nagyfiúvá avassák!Szumival jól kijönnek,csak még mindig tart egy kicsit tőle,hiába szuka,ő hordja a nadrágot!

Már ketten kinnt vannak éjszakára is,meg nappal is,és semmi gond,csak mikor néha egymás közelébe vannak,akkor szagolják egymást,majd Szumi mindig egy jó nagyot mordul,ekkor Boscó egy kicsit arrébb megy!Egy kicsit érezhető is,hogy még félig meddig csak kölyök!