A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

10kor talizunk Harival :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Csajok!

Ha itt vagytok, akkor csörögjetek rám telcsin vagy be a házba, mert a telek kapuját nem lehet nyitva hagyni mert van 6db kis gombóc kölyökkutya meg négy nagy..úgyhogy nyitni zárni kell a kaput :? :?

M.

Kép

Kép
megann

Halleluja, van autónk. Nem menekültök előlünk. :twisted: :twisted:
A Brigi mintha érezné mire készülünk ma, már fél 7-kor fel kelt, ami már hónapok óta nem fordult elő vele. Így lehet, hogy valamivel hamarabb érkezünk. A viszontlátásra ! :lol:

Kép
Kép
maresz

Csajok!

Kaptam egy 0 hozzászólásos emberkétől egy privit persze aláirás nélkül, hogy úgy tudja szeretem a sorozatokat :shock: :shock: :shock: :shock: , ezért ilyen meg olyan oldalon tudok letölteni filmeket, meg amolyanon játékokat :shock: :shock: :shock: :shock:

Én nem szeretem a sorozatokat :evil: , kivéve egyet :evil: , ezen kivül szerintem ez megint valami kamu...valami virust akar valaki becsempészni hozzám :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :cry: :cry:

Vagy már nem vagyok normális?????

M.

Kép

Kép
megann

Jó Reggelt!

Megann,
én is kaptam csa-bikától de vagy hatot!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

???????!!!!!!!mi a franc ez már megint???!
ráadásul priviben??! :evil: :evil: :evil:
annamami

Annamami!

Én Andryss tól kaptam :evil: :evil: :evil:

Senki ne nyissa meg..szerintem csapda :evil: :evil: :evil:

Lányok!
A telket nem tudjuk megnyitni, úgyhogy parkolás az utcán illetve 2-3 kocsi befér hozzánk, 2 a ház elé, 2 a szomszédasszony elé, a többiek meg az üres telek előtt parkolhatnak...ki fognak lógni az útra, de eddig még nem volt baj belőle...
Régen a munkások is ott álltak...
Na de majd kimegyek vezényelni :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Megann, én is kaptam :)

Kép

Kép
prüntyi

Jó reggelt!

Én is kaptam, valami "bartender" nevűtől.

És rólam is tudja, hogy szeretem a sorozatokat.

Köszönöm, de nekünk megvan a tuti sorozatos helyünk!!!

Kép
kuha

én is

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ja, Megann!

And ugyan azt írta, hogy nyugi, mert nem visz Esztinek spenótot.

Én azért vihetek??? Azt főztem mára Gergőnek. Ígérem, hogy nem köpködi szét, és különben is, Gergő extra szépen eszik!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, és én az udvaron is meg tudod etetni, a babakocsiban! :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

természetesen nem tudod, hanem tudom!!! megetetni Gergőt!

Kép
kuha

Prüntyi!

Azt akartam írni tegnap, hogy nagyon-nagyon tündéri Tüncsike a képen. Olyan kis huncut fejet vág!
És tudod, én mindig azt mondtam, hogy tiszta apja ez a lány, de most ezt megcáfolom!
Ezen a képen tisztára olyan, mint Te vagy, sőt, nagyon-nagyon sokat látok benne anyudból is!

Kép
kuha

Jó reggelt!

Én is kaptam valami rockernevűtől privit......
Én is a sorozatkedvelőset :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Szüli- NAPOSCSIBÉM mégegyszer köszöni mindenkinek a születésnapi jókívánságokat!

Lili ma hány és hasmenése volt. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: . Állítólag még ezt is a vírus okozza. Közben olvasgattam róla egy kicsit. Azt írják, hogy a herpeszvírus agyhártya és agyvelőgyulladást is tud okozni. Mit ne mondjak, be vagyok f.sva. tavaly is volt Lilinek már herpanginája, ugyanebben az allergiás időszakban, csak akkor nem volt ennyire durva. Gondolom a megbomlott immunredszer miatt. Hát remélem, ez nem tendencia, hogy évről évre rosszabb. Ha lecseng ez a dolog, beadok neki egy kis aloés immunerősítőt, és mindenképpen elmegyünk egy homeopata orvoshoz, hátha tud valami olyat mutatni, amitől jövőre nem jön, vagy nem annyira az allergia. Meg még azt gondoltam ki, hogy Lili jövőre iskolás lesz, így amíg tarta az allergia-szezon, nem engedem, hogy a suliban egyen. Talán ez is csökkenti a kockázatot.

Szerintetek hülyeség ez a kis eszmefuttatásom?

Andrisnak is folyik az orra. Az az érzésem, hogy a legközelebbi náthánál már ő győz, már ami az orrszívás-porszívást jelenti. Eszméletlen erős.
Viszont egy új szót is tanult a helyzetből következően: hapci!

Babé fürdetőt használók!
Ezzel lehet hajat is mosni, vagy külön sampont kell venni?

TALISOKNAK JÓ TALIZÁST!!!!

ayse

Sziasztok
remélem jó helyen járok, Jucc küldött nekem mostanában 2 sms-t, hogy hogy vagyunk, és tegnap Tamónak is boldog szülinapot kívánt. :)
Nagyon köszönjük a köszöntést. Jól vagyunk már az "új" (felújított)házban május óta. A nyár jól telt, sokat medencéztünk, élveztük az új életformát. Lett kutyusunk (egy labrador, Süti) és múlt hét óta 2 kiscica is boldogít :roll: Foltos meg Cirmos. (Fantáziadús, tudom :lol: )
Kevin ovis lett. 1 hét beszoktatás,(nagyon simán) 1 hét betegség (szájfertőzés, persze Tamóval együtt) aztán 2 hetet járt, most megint itthon van, mindketten betegek. Múlt héten még homeobogyóztam, de hétfőn muszáj volt orvoshoz vinnem őket. Tamó antibiotikumot kapott, KEvinnek nem kell egyelőre.
Közben kezdem a tavaly elhalasztott sulit is (Áll.Ig.) és hát a háztartás, kert is rengeteg időmet elviszi, ezért nem tudok itt nálatok lelkiismeretesen olvasni+írni is, amit nagyon sajnálok.
És most egy kicsit az ünnepeltről:
Tamó 4350 gr-al született, de még mindig nem duplázott, bő 8 kg most. Foga még nincs :shock: kutacsa is nagyobb, mint Kevinnek volt, de egyelőre a doki sem izgul, így én sem. Fél évig csak szopizott, jobban mondva majdnem 7 hónapig. Ha tudom, hogy ilyen turbógyorsasággal elhagyja a szopit, még húztam volna. Kb 1 hónapja már egyáltalán nem szopik, előtte is voltak visszaesések, de valahogy mindig rávettem, hogy ez jó dolog. Aztán 1 hónapja nem küzdöttem tovább, ha nem kell, nem kell. Fura volt, mert Kevin talán még mindig szopna ha hagytam volna, és 1 éves koráig Tamót is nagyon akartam, de hát ez nem (csak) rajtam múlik.
Mászik, kapaszkodva feláll, és lépeget, néha elengedi a kapaszkodót, és álldogál. Élénk csaj, wc-papírt töm a wc-kagylóba, kiborítja a száraztésztát a konyhában. Állandóan jön-megy, elég önálló.Én jövőre visszamegyek melózni, úgyhogy már előjegyzésbe vetettem itt a bölcsiben. A jövő szept-i csoportba ő volt a 18. :shock:
Kevin mostanában a dumáival okoz nagy derültséget. Kicsit piros volt a szeme, nézegettem, hogy be fog gyulladni? Másnap reggel 5 kor rázza az apját: "Apa, apa, már nem szúr a szemem! Nem fáj, kigyulladt!" :lol:
amióta Tamó bárhova eljut, azért vannak nézeteltérések, mert amit Kevin csinál, az mindig érdekes, ami nála van, az mindig kell. Ettől eltekintve jó tesók sztem.
Na, nem untatlak benneteket tovább, amíg ezt írtam, iszonyú kupit csináltak itt körülöttem vár a házimunka is.
Mindenkit üdvözlök, teszek fel pár képet is, ha nem baj:

Két tojás:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Tamó kb 2 hete:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Tamó tegnap a szülinapján: (Fürdés előtti kép, az arcán lévő taknyok és maszatok lemosásra kerültek. :D )
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu[/img]

sziasztok
p
penna

Sziasztok,

Sajnos mégsem tudunk ma menni. A szemhéjam valamiért reggelre 2xesére dagadt. Remélem nem kötőhártyagyull. Mondjuk a Barnus 2-3 napja úgy belekapott, hogy lehet hogy az.

Nagyon sajnálom, mert már vártuk. :cry:

Brigi
b_brigi

Penna!!!!!!!!!!!!!

De jó hogy jöttél és hirt adtál magatokról :D :D :D

Lányok!
Ezer ágra süt a nap :D :D :D :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Brigi!
:(
Tessék elmenni szemészetre :(

M.

Kép

Kép
megann

Penna!
Jó, hogy jöttél! Emlékeimben megemlegettem azt a vasárnap reggelt ott a vajúdóban...

ayse

Ayse,

Remelem Lili hamar felepul. Szegeny, nincs rosszabb, mikor a gyerek beteg, rengeteg gyogypuszit kuldok!!

Mindenki Megannal "szemetel"???????? :P :lol:

Itt ma ramaty ido van, reggel mar vihar volt, most meg be van borulva.

Majola,
Hat igen, tenyleg jo a nyaralo. Ha eppen kedvunk szottyan hetvegen, felpakolunk es indulunk. Most hetvegen is szeretnenk, de eleg szarul alakul az idojaras. Remelem megjavul addigra. Egyebkent nincs is messze, masfel oras csak az ut. Tenyleg eleg uncsis neha kisvarosban elni, de azert megvannak az elonyei is. Foleg mert jo az elhelyezkedese, masfel ora a tenger, ket oras ut, ha sielni akarunk, 1 oranyira meg itt van Toulouse es Bordeaux is, pont kozepen vagyunk, igy azert nem vagyunk elveszve. Ferjnek is nekem is van kocsink, eleg onnalloan tudunk kozlekedni, bar en most a kicsivel nem igazan maszkalok el hosszabb utakra, nem igazan csipi a kocsit. Ha nincs elfaradva uvolt a kocsiban.

Egyebkent is most allandoan kiabal, nem siras ez, hanem kiabalas. Pl. kiabal PAPAAAAAAAA, utana halandzsazik valamit es ha a ferjem raszol, hogy -"normalisan beszelj :lol: nem ertem, akkor odajon hozzam, kiabal -Mamaaaaaaaaaaa, csipore vagja a kezet es nekem is halandzsazik valamit. Meg lehet zabalni ilyenkor!!!!!!!!!!!

Bodza,
:lol: nem vitorlas, motoros, hasitunk vele :oops: :lol:
Egyszer ultem vitorlason, de beteg lettem, nem szeretem, ahogy hanykolodik. :oops:

Egyebkent, ha valaki Franciaorszagban jar, ide is el lehet jonni hozzank!!!!!!!!!!!!! :oops: :lol: Na mit szoltok?
Bar tenyleg messze vagyunk, anyukam is ezen van kiakadva, nem eleg, hogy Franciaorszag, de annak is a spanyolorszagi hatartol egy kopesre. Vagyis a legmesszebbre toluk.Innen csak ket ora kocsival a spanyol hatar. At kell szelni egesz Franciat hozzank. :cry: :oops:
Neha ugy vagyom haza, foleg ez hianyzik, amikor olvasom, hogy ma anyuhoz megyek, beszaladtak hetvegen anyuek, ebedre vagyunk hiva, de altalaban ez a beszaladok hozza hianyzik. Meg noverem is, meg ugy a csalad altalaban. Hiaba vannak baratnoim, ferjem csaladja is nagyon rendes, de megsem olyan, mint az enyem.
Na jo, nem szenvedek itt nektek, elvezzetek ki a talit es sok-sok kepet kerunk am!!!!!!!!!!

Aniko
aniko47

Sziasztok, olvastam, hogy többen közületek is kaptak priviben levelet, amiben oldalakat ajánlanak, most éppen sorozatokról.... Ha javasolhatom, ezeket a leveleket kapásból dobjátok, ne nyissátok ki, mivel vírusterjesztő felületekre vezetnek.
apa
apa

Sziasztok.

Nagyon jó talizást nektek lányok!!!
És minél több képet!!!

Totka.
Én is vidéki vagyok!!! :) :wink:

Ja,én is kaptam privit.

Apa.
Köszi!! :wink:

ancsi26

Ancsi
Jaj, tényleg, el is felejtettem! :D :wink: :wink:
Én nem kaptam hál' Istennek privit!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok. Jó a buli?Bizti :)
Én is kaptam ilyen privit...
Na mindegy, tuti nem nyitom meg, mert nem is szeretem a sorozatokat. Hihihi.
Nálunk fúj a szél. De süt a nap. Jó az idő a bababulin?
Kriszti és Roli
csikken

Jaj de irigyellek titeket. Itt nálunk szupi kertiparti idő van. Mi bent gubbasztunk, mert mindkét fiú extra nyűgös. Lehet, hogy mégis lappang bennük valami. Én is rosszul érzem magam a szemem miatt. Tulképp nem fáj annyira, inkább idegesít, hogy mi lehet. Apa estére hoz kamillát és ha attól sem javul holnap irány a szemészet. :cry:

Brigi
b_brigi

Brigi!
Jobbulást a szemednek, nagyon vacak lehet....

Anikó!
Imádom Franciaországot (Tour de France rajongó vagyok, mondtam már? - meg Merle históriájé is, ami szintén errefelé játszódik főként)!!! Jó kis helyen vagytok, tíz éve végigautóztunk Dél-Franciaországon Spanyolországig. Jó lassan haladtunk, hogy sokmindent lássunk. Csodaszép volt!

Ha a mi kedves madárkánk küldözgeti a priviket, akkor úgy látszik, mégsem volt annyira eredményes a meggyőzés. Ez alapján nem lehetne őt kizárni? Akkor azt is megtudhatnánk, ki volt az. :evil:

ayse

Ayse,

Nagyon sajnalom Lilit, a masikban olvastam mennyire szarul volt ma!
Neked meg kitartast, ennek a napnak is vege lesz egyszer, holnap meg biztos jobb lesz, majd meglatod.
En is imadom a kornyeket, nagyon szep, sok latnivalo, taj, stb. Nalunk itt van 4. Henrik kiraly kastelya, eleg jo allapotban, bar csak az egyik szarnya, de van a setalo, ami egykor a kastelyhoz tartozott, csodalatos! Ha egyszer meg erre jarnatok, szivesen latlak titeket!!!!!!!!
Nalunk apa nagy Tour de France-os, nekem iden nem nagyon volt idom kovetni. Osszeultetlek majd apaval jo? :lol: :D

Ugy latom meg mindenki bulizik :lol: :lol:

Errol a betolakodorol nem igazan tudok mit mondani, szerintem apanak igaza van, tartsunk ossze es tojjunk a fejere.
Bar tenyleg kivancsiva tett, ki lehet ilyen kiserteku ember, aki nem vallalja fel a beszolasait.

Aniko
aniko47

Angol Babaruha Vásár!

Október 9-től egy hétig megint vásár!!!
Állítólag elég mérethiányos a kupac ezért főleg a 56-92 es méretű leánykák jöjjenek. :lol:
Ha tudsz elötte érdeklődj és megmondom mi van a ti méretetekben.

Bőségesebb tétel október végén várható!

Kép
flocika

Sziasztok!

Jó talizást mindenkinek! Jó időtök van hozzá :D :D :D

Hajni!
Én sem kaptam ilyen privit, de nem is hiányzik! :)

Ayse!
Lilinek jobbulást kívánok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Így szeretjük a körtét! :lol:

Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Viki,

Itt Peti tokre apjara hasonlit, meg a frizkojuk is azonos :lol:

Aniko
aniko47

Megann! Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! Saci nem sokat aludt, de majd éjjel pótolja. :D

Nagyon szép helyen laktok, és nagyon tetszett a lakás is! Remélem párod nem lesz túlságosan kiakadva a lakás állapotán. Léna tündéri az óriási kék szemeivel!

Irtó nagyot nőttek a babák, mióta utoljára láttam őket, különösen And Esztije nőtt hatalmasat. Ő olyan kis picuri volt.

Nyúlné Marcija szokásos módon irtó huncut volt, és olyan szívtipró!

Annamami! Köszönjük a ruhákat, nagyon örülök nekik! Azért még tessék csak gondolkozni az ellenértéken! :D Jó volt a közös séta is!

Saci ma sokkal bújósabb és anyásabb volt, mint általában szokott lenni, nem nagyon akart önállósodni, ezt sajnálom kicsit, de tényleg nagyon-nagyon jól éreztük magunkat!

Még egyszer köszönjük! Én nem sok képet csináltam, de azokat igyekszem gyorsan letölteni, és föltenni néhányat!

Pussz

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Megann!

Nagyon-nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, hogy részt vehettünk a talidon!

Nagyon szuper helyen laktok, a lakás álomszép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jól éreztem magam nálatok, és örülök, hogy ilyen sokan összejöttünk (remélem, te sem bántad meg!)

Külön köszönetem fejezném ki Prüntyinek, aki nélkül nem lehettem volna ott a talin. :wink: :wink: :wink: :wink:

Bodza!
Gondolom, hogy ezer más dolgod van, de a Te fényképeidet mindig csodálom, annyira jó képeket csinálsz (Nyúlnéval egyetemben), ezért kérlek, ha lesz némi időd, dobd fel nekünk légyszíves a mai termést.

Most én is dobok fel néhányat, sajnos nem sikerült mind tökéletesen.

Ha nem haragszotok, kommentár nélkül teszem fel őket! :oops: :oops: :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

folyt.köv.

Kép
kuha

folyt.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

folyt. köv.

Kép
kuha

folyt.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

És hazafelé Gergő is elszunyált. Kép

Hát részemről ennyi képre futotta!

Kép
kuha

:D sziasztok!

Nagyon klassz volt a tali!:)
Lilla úgy felpörgött, egész nap nem aludt, csak picit a kocsiban hazafelé. :roll:
Nagyon édesek voltak a manók,mindegyik gyönyörű!
minden mami is természetesen, örülök, hogy találkoztunk!
puszi
Lilla és Zsófi
zsofy

Kuha! Ki kell, hogy ábrándítsalak! Mivel Saci nem hagyott ma fényképezni (jött utánam, és ki akarta szedni a kezemből a gépet), összesen valami 10-15 képet csináltam, és azok se lettek jók. :(

Én is a többiek képeiből (pl. tőled) fogok magamnak lementeni.

:D

Juci, Saci, Tüncsi és Marci

Kép

Alvó Saci és Marci
Kép

And és Eszti

Kép

Kuha és Gergő
Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

A kisebb háziasszony képe lemaradt!

Szóval Léna:

Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Anikó!

Most olvasom egy angol nyelvű honlapon, hogy az általad említett kéz-láb-száj betegség, az a herpangina, ami Lilinek van! Nálatok hogy zajlott pontosan, és meddig tartott????

ayse

Megann

Mégegyszer nagyon köszönjük a vendéglátást!
Csodaszép kis birtokotok van és külön elbűvölt a tisztaság és rend. Amit mi persze mi gyorsan megszűntettünk :oops: :oops:

Most jönnek a képek. Amit külön röstellek, hogy buta fejemmel igen hiányos az album, és a legfőbb gondom hogy Lénáról meg rólad vhogy nem csináltam :oops: :oops: :oops: Úgy sajnálom..

Szövegelésben nem vagyok jó így csak natúr....

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Megann! :)

Nagyon köszönjük a vendéglátást és nagyon szép lett a házatok és a kertetek!!!!! :wink:

Lívi hazáig üvöltött, kicsit túlpörgött a drága...

De nagyon jól éreztük magunkat, csak kár, hogy nem tudtunk beszélgetni.

Majd legközelebb! :wink:

Minden baba egyébként nagyon édike volt!

Mea
mea

Sziasztok!

Itten vagyok én is :lol:
A rend már nagyjából készen van :D , de apa még sehol :(
Nézem a képeket, szupik nagyon....

Még még rakjatok föl..mert apának is meg kell mutatnom :D

Na most még megyek egy kicsit törölgetni, meg stb...
Aztán majd jövök..

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Megann!
Elsősorban nagyon köszönöm a meghívást, szuper buli volt! :D
A házatok nagyon szép, igényes, főleg a gardróbszoba tetszik :D
Minden kaja isteni fini volt, a sajtok, fagyi, pizza, tiramisu........
Leon a kocsiban kidőlt, nagyon elfáradt szegénykém, de Nolcsi is.

Annamami!
Még 1x köszönjük a verdát, Noel vitte az ágyába is, azzal alszik! :D

Jöjjenek a képek, kommentár nélkül :oops:
Csak egyszer vettem elő a gépet és azokat fotóztam, akik épp a közelben voltak, így nem mindenkiről készült kép. Bocsi azoktól, akik lemaradtak, majd legközelebb bepótolom, ígérem! :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ez a kettő lemaradt:)
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Talis képek szuperek, látszik, hogy mindenki jól érezte magát! És még az idő is kitartott :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Sziasztok! :) :) :)

Megann,
Mi is köszönjük a kedves vendéglátást! :) :lol: Igazán nagyon jól éreztük magunkat nálatok! :wink: :) Gyönyörű a házatok, nagyon ízlésesen van berendezve és a kert úgyszintén csodálatos! :) :D
Remélem, nem hagytunk őrületes kupit! :oops: A norbis fagyit meg külön köszönöm, finom volt! :)
Nagyon édesek voltak a babák is és jó fejek az anyukák! Olyan jó így látni őket, hogy mennyit fejlődnek taliról talira. :)
Apa hazaért már? Látta a képeken, hogy milyen nagy felfordulás volt?
A képeket majd holnap feltöltöm, bár nem lett sok, de most nincs már erőm kicsinyítgetni. :oops:

Ayse,
Lilinek további jobbulást! Olvasom, hogy szegény nagyon nincs jól, remélem az éjszaka már hoz valamennyi javulást neki és a holnapi napotok már nem lesz ilyen szörnyű! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Megann
Köszönjük szépen a vendéglátást, mi is nagyon jól éreztük magunkat. Jó volt végre találkozni veletek, így már arcokat is tudok a nevek mellé rakni. A házatok tényleg nagyon szép, igényes, minden harmonizál egymással. És hát a kert .... :? Arra nagyon irigy vagyok, mert nálunk az még katasztrófális állapotban van. Füvet csak a műfüves teraszon találsz, a kert Magyarország domborzati viszonyára jellemző. Itt egy kis föld kupac, ott egy kis tégla rakás, amott egy kis sóder. Tavaszra remélem már az is rendben lesz. Sajnálom, hogy Léna a nagy háziasszonykodásban nem tudott aludni, remélem jó éjszakátok lesz.
Brigi kb. 10 perc alatt bealudt a cicin, remélem reggelig fel sem ébred.
Minden babóca gyönyörű és nagyon aranyosak az anyukák is.

A képeket megnéztem, szuperek lettek. Nekem sajna nem digitális a gépem, így csak papírképen láthatjátok majd viszont magatokat, ha legközelebb találkozunk.

Kép
Kép
maresz

Akartok nagyon röhögni...????
Nézzétek a TV2-n a megatáncot :lol: :lol: :lol:

Hugyozunk be apával együtt, aki időközben hullafáradtan hazaért 9 körül :( :( :(
M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: