Sziasztok!
Zsuzsa!
Persze, régi kiadás, 1989-es.....

Néztük már interneten, meg antikváriumban, de egyelőre nem találtunk
Pedig már lassan 1 hónapja itt van, vissza kell lassan vinni. Ma is mondtam Nolcsinak, de heves ellenkezés volt a reakció.
Prüntyi!
Tüncsike igen-igen jókedvű, ráadásul nagyon szép!
Anikó!
Ez a tengerparti nyaraló, meg hajó jól hangzik ám!!
Azt hiszem, én is el tudnék viselni egy tengerparti nyaralót!
Ayse!
Ne is gondolj erre! hess-hess-hess rossz gondolatok
Megann!
Mi bevállaljuk a talit, a játszón, meg akárhol találkozhatnak taknyos gyerekekkel, akkor már a lakásból is kár kilépni.
Remélem nem, viszont most délelőtt (pontosabban az már inkább délután volt) nagyon jó kedve volt, nem volt nyűgi. reggelente ált. mindig van kaki, szerintem csak arra kel fel, aludna ő még tovább. Ma viszont nem volt, ennek köszönhető a maratoni alvás.
Mi most jöttünk haza a Váci utcából. Hát mit mondjak, baromi jó volt. Nolcsinak ideális terep a motorozásra, imádja a rázós köveket.
Elsétáltunk a Vörösmarty térre, Nolcsi adott aprót a zenélős bácsiknak, akik nagyon szépen játszottak.
Beültünk a Burger Kingbe enni egy sült krumplit, szerencsére volt az utcai teraszon hely. Néztük az embereket, nagyon hangulatos volt.
Utána a C&A-ban elrakattam egy-két dolgot, majd csütörtökön elhozom őket (fiúknak téli vastag nadrág, pulcsi, harisnya).
Ja Nolcsi kiszúrt egy verdás alsónacit, hozzávaló polóval. Azt mondta, hogy felveszi a bugyit, szól, ha pisilni kell és a WC-be fog pisilni.........Ezzel nagyon hadilábon állunk, nem hajlandó semmit se bilibe, se WC-be produkálni.
De majd most fog! Na kíváncsi leszek, az biztos!
Szóval nagyon jó kis nap volt, elég rég voltam a Váci u.-ban sétálni, de szerintem megyünk többször ezután. Olyan szép idő volt, sütött a nap, Leon bírja a babakocsiban üldögélést, szóval most happy vagyok!!