A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Apa!

:D

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

Ne is mondd ki :roll: , inkább hessegesd a gondolatot :(

Szegény Lili :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Annamami,

Marci olyan aranyoooos! Foleg, nekem az elso kepen tetszik, ahogy "belemelyedve olvas" :lol:
Kis szoszi :lol: A csipet-csapat meg nagyon jo! Gyonyoru csalad vagytok!
Biztos nagyon jo kirandulas volt!

Totka,
Hat akkor fejet hajtok, eddig nem hittem el, hogy ez lehetseges :shock: :D

Davallia
:shock: :evil: :oops: Hat, a venasszonyjat!!!! Tenyleg olyan, semmi nagymamas nincs benne, latszik mennyire huzodik a kislany!!

Viki
Legbalon, nagyon jok, de nekem az elso kep tetszik a legjobban :shock: :lol: :lol: Micsoda csirkecomb!!!! :roll: :lol:

Jucc,
A sunitorta oriasi. Olyan otletesek ezek a tortak! Elismeresem, tenyleg ugyi vagy, szalvetatechnika ide vagy oda.

A hatodik kep tetszik nagyon, olyan "nagyfius" es a huncutos is, kis kopenak nez ki, meg a fekete-feher is, szoval mindegyik, nagyo helyes sracod van. :lol: :D

Aniko
aniko47

Prüntyi!

:D :D :D Ezt tényleg kár lett volna nem felrakni :D :D

M:

Kép

Kép
megann

Annamami!

Most olvastam a növényi tejszinhabon, hogy összetevők:74% tejszin meg valami kevés százalék növényi zsir :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Akkor mivel foglak kinálni??????????
A jégrém és a sajti sem épp Neked való :( :(

Majd még elszaladok az Auchanban, ha apa hazaér anyóssal és szétnézek.....

M.

Kép

Kép
megann

MARESZ!

ÉN KÜLDÖM, DE VISSZADOBJA... :(

Privibe megy a leirás..de a képeket azt nem tudom hogy odatenni.

M.

Kép

Kép
megann

Barbi!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nem csipte meg Leont egy cecelégy?? :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Ayse,
Lilinek további jobbulást kívánok! És nagy nagy drukk, hogy Andris nehogy elkapja!!!!
A vasalással az a taktikám, hogy 6-8 darabnál többet próbálok nem hagyni felgyülemleni, akkor egész hamar megvagyok vele és egy pár napig nyugi van. A gyerekek cuccait nem vasalom, a sajátjaim közül is csak az elmenőseket, de Apának majdnem mindent kell. :(

Megann,
Szerintem jó ötlet volt anno a pizzarendelés, meg viszünk innivalót és gyümölcsöt. Az a legegyszerűbb, végülis nem kajálni megyünk. Bár, ha valaki süt neked egy kis dióskiflit... ha van ideje.... :) :) :) Még estig kikristályosodhat a holnapi menü. :)
Dani is hasonlóan szerzi be az immunrendszer-erősítő koszadagját, mint Léna.

Anikó,
De jó lehet hajókázni a tengeren! Nem csoda, hogy a nagyfiad így odavan érte! :)
Sajnálom, hogy hazautaznak a magyar barátnődék. :)

Bodza,
Szerintem is gyertek nyugodtan Sacival, egy kis mezei megfázás nem hiszem, hogy fertőz. Olyan rég láttunk titeket. :)

Barbi,
Leon alvókája tényleg nem semmi! :)
Bár ma Dani is kétszer alszik, délelőtt másfél órát és most is már egy órája. Igaz a kocsiban aludt el másodszorra, ott sanszosabb, mint itthon. :)
Nolcsi nagyon édes ezzel a mesekönyves programötlet-szerzéssel.:) (hú, de magyartalan)

Zsuzsa,
Julcsikának további jobbulást! :) Gratula az első lépésekhez! :)

Apa,
Köszi :) Nagyon kíváncsi lennék, hogy ki az, de gondolom, nem publikus.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

gyorsan idehuppantam,Kicsinyulam még alszik ,a nagy már elment dolgozni,jó későn jön csak haza :? ,aztán az ébredés után megyünk sétálni!
csak átfutottam mi minden történt,hát a sok beteg babának mielöbbi gyógyulást!!!!!!!!!!szegény Lili kisasszonynak is!sok-sok gyógypuszi neki is!
a képek fantasztikusak,egyik szebb ,mit a másik,de tényleg!!!!!Tüncsi is itt vigyorog nekem pár sorral följebb,hát meg kel zabálni!!!!! :P
de jó lesz találkozni megint a talin,már esküszöm hiányzott a brigád!.....
na ébredés van,megyek is,sokra nem jutottam,de annyit még gyorsan,hogy
APA!!!!!!
HURRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
Köszönjük szépen,igyekszünk jó magaviselettel meghálálni!
de mond csak esetleg nem tudnád a képfelrakásomat is
elintézni? :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:
Harival f10ben maradtunk,azért Barbi nyomjatok egy smst ha indultok,hátha nekünk is csak úgy jön össze!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Helló Lányok!

Na, nagyjából mostanra sikerült végigolvasnom az elmúlt néhány nap terméseit.
Azért látom, ismét volt egy kis izgalom, ami "Apa" tovább fokoz itt nekünk.

Kíváncsivá tettél, "Apa"! És szerintem ezzel nem csak én vagyok így!
Látom, Benianyu is az lett!

Sajnálom, hogy vannak ismét beteg babócák, remélem, minél hamarabb kigyógyulnak belőle.
Azaz gyors gyógyulást kívánok mindenkinek!

Kép
kuha

Sziasztok!

Zsuzsa!
Persze, régi kiadás, 1989-es..... :( Néztük már interneten, meg antikváriumban, de egyelőre nem találtunk :(
Pedig már lassan 1 hónapja itt van, vissza kell lassan vinni. Ma is mondtam Nolcsinak, de heves ellenkezés volt a reakció.

Prüntyi!
Tüncsike igen-igen jókedvű, ráadásul nagyon szép! :D

Anikó!
Ez a tengerparti nyaraló, meg hajó jól hangzik ám!! :wink: :D
Azt hiszem, én is el tudnék viselni egy tengerparti nyaralót!

Ayse!
Ne is gondolj erre! hess-hess-hess rossz gondolatok

Megann!
Mi bevállaljuk a talit, a játszón, meg akárhol találkozhatnak taknyos gyerekekkel, akkor már a lakásból is kár kilépni. :?
Remélem nem, viszont most délelőtt (pontosabban az már inkább délután volt) nagyon jó kedve volt, nem volt nyűgi. reggelente ált. mindig van kaki, szerintem csak arra kel fel, aludna ő még tovább. Ma viszont nem volt, ennek köszönhető a maratoni alvás. :P :D

Mi most jöttünk haza a Váci utcából. Hát mit mondjak, baromi jó volt. Nolcsinak ideális terep a motorozásra, imádja a rázós köveket. :D
Elsétáltunk a Vörösmarty térre, Nolcsi adott aprót a zenélős bácsiknak, akik nagyon szépen játszottak. :)
Beültünk a Burger Kingbe enni egy sült krumplit, szerencsére volt az utcai teraszon hely. Néztük az embereket, nagyon hangulatos volt.
Utána a C&A-ban elrakattam egy-két dolgot, majd csütörtökön elhozom őket (fiúknak téli vastag nadrág, pulcsi, harisnya).

Ja Nolcsi kiszúrt egy verdás alsónacit, hozzávaló polóval. Azt mondta, hogy felveszi a bugyit, szól, ha pisilni kell és a WC-be fog pisilni.........Ezzel nagyon hadilábon állunk, nem hajlandó semmit se bilibe, se WC-be produkálni. :(
De majd most fog! Na kíváncsi leszek, az biztos! :?

Szóval nagyon jó kis nap volt, elég rég voltam a Váci u.-ban sétálni, de szerintem megyünk többször ezután. Olyan szép idő volt, sütött a nap, Leon bírja a babakocsiban üldögélést, szóval most happy vagyok!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

ja és Totka,olvastam ám a versikét,nagyon aranyos,lehet meg is tanulom,de legalábbis kiírom! :wink:
vagy 4gyerekCD-t kapott Kisnyuszi szülinapjára,olyan édesek és végre felidézi a régen tanultakat!már egyre sem emlékeztem szinte,pláne,hogy anyukám orosz,így ő nem is halmozott el velük vagy azt is érdekesen! :lol:

visszaaludt,azért pofázok még....

meg azt is el akartam mesélni,hogy Kisnyuszi elkezdte utánozni a tévében az embereket,van az Egerszegis reklám,ahol ,mint a repülő szaladgálnak és azt utánozza!olyan édes!
és az időjárásjelentésért van még teljesen oda,olyankor megáll az élet nála ss figyelmesen nézi az ábrákat,aztán ott folytatja,ahol abbahagyta!jaj,annyi új dolgot csinál még,már nem is......
mentem
:P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann
Megkaptam, köszi :P

Kép
Kép
maresz

Apa!
Köszi, hogy foglalkoztál a témával :D
Én is nagyon kíváncsi vagyok, jó lenne tudni ki a nem normális topictag. :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann, mi is mennénk. Két gyerköccel, ha nem baj. Viszont nem kaptam utleirást, nem tudom másoknak küldtél-e már...csak hogy nekilássak-e sütit sütni :wink:

próbáltam képet feltenni, de nem ment :(

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Barbi!

Hű a mindenit, ez ám a program! Teljesen átéltem a mai napotokat, ahogy olvastam a soraidat!!!

Kép
kuha

Benianyu-Barbapapa

Koszi :lol: A nyaralo nem a mienk bevallom, hanem anyoseke, de mivel jol kijovunk akkor megyunk amikor akarunk a hajo meg a ferjem alma volt mar nagyon regota, most valora valt. Hat igen, szoktunk hajokazni, a kicsim ilyenkor bealszik, beteszem a kabinba, ahol nagyokat alszik, mi meg pecazunk apaval meg a naggyal. Igen, valoban nagyon jo, csakhat a kicsi hamar megunja meg ha eppen a kikotoben dekkolunk es egy kicsit ki szokott boritani :lol: De ilyenkor elmegyek vele setalni.
Baratnom nem hazamegy csak innen el egy nagyobb varosba, kb 150 kilometerre. :(

Barbapapa,
Ez jo programnak tunt :lol: az en kicsim imadja a sulkrumplit es bar moderalom, de sose birja ki, ha beulunk egy Burgerbe mi is.

Teszek majd en is fel mar kepeket, ha kivancsiak vagytok rank. :oops:

Aniko
aniko47

Igy sikerült:

Kép

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok:)
Boldog szülinapot kívánok Andrisnak! :)
Holnap majd ne felejtsetek el képet feltenni, kiváncsi vagyok rá, bizti tök jó lesz.
Majd valamikor én is szívesen rendezek partit. Taksonyban lakunk, de nincs messze Bp-től. Októberban már van tali azt hiszem több is, de mondjuk novembert bevállalom.
Múltkor kérdeztem nem kell -e valakinek Humana HA2 vagy Milupa Milumil tápszer. Írjon akinek kell, szívesen odaadom.
Sziasztok
csikken

Köszi a bókokat :)

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Ayse
Andrisnak én is boldog szülinapot kívánok!
Lilinek pedig jobbulást!

Megann
Benianyuékkal megyünk, így nekünk külön nem szükséges útleírás.

Totka
Bili jó ötlet. De áruld el, elnézést ha már írtad, nem nagyon volt időm tüzetesen vissza olvasni, hogy "szoktattad" bilire a kiscsajt?
Amikor látod, hogy hamarosan érkezik a szerelvény gyorsan rácsüccsented?

Elnézést lányok, nem tudok most reagálni. Nem volt időm pár napja olvasni.

Azt kapisgálom,hogy van egy pár beteg babánk.
Jobbulást!

puszi

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Beteg babáknak jobbulást kívánok!

Holnapi talizóknak pedig jó időt, és érezzétek jól magatokat, és kérünk majd sok-sok képet, mert nagyon messze vagytok tőlünk :( és irigykedünk de marhára ám!!! Peti is akar babatalit!!!! (most mondta délután :wink: :lol:

Képzeljétek, Peti ma csak egyszer aludt, azt is 10-11-ig!!! :shock: Most meg már alszik, kíváncsi vagyok meddig :?:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

hát eddig aludt :( majd jövök még, ha hagy!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Sziasztok!

Röviden most csak annyit, hogy mi is megyünk, valszeg mi leszünk az elsők ott és az elsők el, mert 3-ra haza kell érnem, mert megyek utána dokihoz. Tehát mi kb 2-kor felkerekedünk. Vajon milyen messze van innen Csömör? Megann? Újpest Központtól szted mennyi idő odajutni?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok,

Sűrű volt a hétvégénk meg a mai napunk is. Nem jutott idő a babanetre. :(

Megann, Mi is mentünk volna a talidra, de nem tudom hova. Tudsz nekem útleírást küldeni? benko.brigitta@freemail.hu

Nem bizti hogy el is jutunk, mert a Barnusnak pár napja folyik az orra. Szerintem a foga az, mert semmi más tünet. De reggelre meglátom hogy van és ha a többieket nem zavarja, ha néha orrot kell törölnünk, akkor szívesen megyünk.

Most mennem kell, vége a fürcsinek.

Brigi
b_brigi

Csikken! Mi a Humana HA2-re benevezünk szívesen, Saci azt issza! Bár fogalmam sincs, hogy jut el hozzánk, mondjuk most még valamennyire mobil vagyok, illetve apát érte tudom küldeni. De Taksony nem nagyon esik útba :oops: .

Kép

Kép

Kép
bodza

Anikó! Hú, én is irigykedem a tengerparti nyraló miatt! Viszont én vitorlázni nem annyira szeretk, mindig halálra unom magam a hajón. :oops:

Barbi! Hú, de jó lehetett a Váci utcázás! Régen jártam arra! És nagyon jónak tűnik ez a mesekönyv is!

Brigi! Gyertek ti is, úgy tűnik Léna és Saci is orrfolyós most. Együtt kergetjük majd a fikuszmanókat. :D

Tényleg, többiek mit hoztok? Én még most találom ki...

Várjuk a holnapot!

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Holnapra figyeltétek az időjárást??Fürdésre is alkalmas, kellemes időt jósolnak!Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, de MENNNÉK ÉN IS A KEDVES CSALÁDOMMAL!!!!!!!!!!!!!!!!!Jó bulit Nektek, aztán képeket billiót készíteni, és szegény itthonmaradt vidéki csapatnak(jómagam, Viki, Davallia :wink: )felrakni!!!
Juci
Valahogy úgy ment a bili, ahogy írtad.Ahogy látom, hogy vörösödik a Pannám feje, hozom a bilit, kérdezem tőle, hogy Panni hogy kakilunk, mire nagy nyögések közepette hangos eeeeeeeeeeeeeee-vel már megy is a cuccoska a bilibe.Valahogy így. :D És így tényleg nem szenved, gondolom, az ülö, hasprést elősegítő helyzet miatt.
Ayse
annyira jó, hogy Lilid, annyi fájdalmas hólyag mellett is viszonylag jól eszik iszik!jobbulást Neki, Andrisodat meg hátha védi a tejcsid!
Barbi
De klassz programotok volt!!
Majola
Holnapra erőt, kitartást kívánok Nektek, főleg Apának.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Anikó
Képeket ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hogyne kérnénk!(én még akár ismerhetlek is?! :wink: )

KépKép

Hajni&Panna
totka

Szerencsére Julcsi jól van, se láza, se semmi, kicsit folyik az orra. Doktornéni szerint lecsengett már a betegség szép csendben.

Prüntyi, huncut, vidám Tüncsi nagyon aranyos. Olyan helyesek, amikor viháncolnak.

Anikó, de jó lehet egy tengerparti nyaraló! A gyerekeknek paradicsom. Minket is hivtak Franciaországba tengerpartra, egy nyaralóba, de rettentő messze van. Julcsival meg lehetetlen utazni. Meg aztán, ahogy irod, a nagyon picik még nem élvezik annyira. Nekünk szerintem csak 4-5 év múlva lenne esedékes egy ilyen nyaralás, reméljük, a 90 éves néni, aki meghivott, még akkor is olyan fürge és egészséges lesz, mint most.
Furcsa lehet egy idegen országban egy kisvárosban élni. A franciák viszik a gyerekeket játszótérre? Egy barátnőm Németországban volt hónapokig és összesen egy anyukával találkozott ezalatt a játszón.

Barbi, irni kellene a kiadónak, hogy ha ennyire szeretik a gyerekek ezt a könyvet, adják ki újra. Annyi ócskaságot adnak ki, ilyeneket miért nem.

De jó lesz a holnapi talizóknak! Fotózzatok sokat!
Sajnos, nekünk szomorú napunk lesz holnap.

KépKép

KépKép
majola

Bodza, én sokat járok be Bp-re, péntek, szombat vasárnap mindig. Szóval valakit megbeszélhetünk.
Merre laktok? Én ált. vagy a Határ út közelében vagyok (Europark) mert ott lakik a családom és onnan költöztem ki vagy Zuglóban az anyósoméknál.
Kriszti
csikken

Totka, köszi!

Még azt akartam kérdezni, nincs-e valakinek listája arról, hogy mi kell feltétlenül egy újszülöttnek?

KépKép

KépKép
majola

Megann
Megkaptam az útleírást (amin jót röhögtem), ha ez alapján sem találok oda eldobom a jogsimat.
Mi viszünk holnap mindenféle finom sós és édes rágcsát és inni valót. Thomasanne ha minden igaz csinált Tiramisut. Én a nagyon hisztis lányom miatt a boltba alig tudtam elmenni. Remélem holnapra elfelejtjük ezt a hiszti témát, bár már szombat óta tart.
A holnapi viszontlátásra :P :P :P

Kép
Kép
maresz

Ej-haj most jutott eszembe, hogy 13 éve ismerkedtünk meg férjemmel, itt a kicsinyke falucskánk, kicsinyke diszkójában!!!!1993.10.02, és baromi hideg volt!Már kinéztük egymást egymásnak, de emlékszem Ákos Hello, hello c. számára kért fel táncolni!Én meg olvadoztam, hogy na végre, hogy idemertél jönni!!!!!!!!!!
(ugye nem annyira csöpögős???)

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jó éjt, mégegyszer nagyon szép napot holnapra!
Megyek, megsúgom Apának ezt a 13 éves talit(mert persze, hogy nem jutott eszébe! :? )

KépKép

Hajni&Panna
totka

sziasztok!

Ayse! Andrisnak mi is sok boldog szülinapot kívánunk!!!! és hesssssss a tudod mi :wink:

én most néztem meg a térképet, hát lehet, hogy összekapom magam és gyorsan csatlakozom Nyúlnéékhoz! bár nekünk is korán lenne a találka asszem, annyit szoktunk tökölni indulás előtt :oops: de inkább azért, mert azt szeretném, hogy ESzti egy kicsit fáradjon, mielőtt beülünk a kocsiba, különben végig ordítja az utat, és azt nem bírom.

az örs felől megyünk, még egy adag ember befér a kocsiba :) , ha valaki szeretne csatlakozni, esetleg egy térképmester? :wink:

képzeljétek Eszti elkezdett darabosat enni! egyik pillanatról a másikra. igaz, nmég nem nagyon rága meg, de tömi a kis mancsaival a szájába a cuccot, eddig csak markolászta és dobálta. néha annyit töm a szájába, hogy szinte levegőt sem veszek, úgy nézem, hogy mi fog történni, de addig nyammogja, míg lenyeli
:)

nagyon aranyosak a gyerkőcök! bilis Panna csúcs :)
már nekünk is van bilink, anyukám vette, de fogalmam sem volt mit csináljak vele, az Eszti néha belepakolja a cuccait :) mármint a játékait :wink:

én nem tudom miért vagyok ilyen feledékeny, annyit akartam írni...

Majola, nekem csak olyan lista van, amin minden rajta van, anya cuccai, eszti cuccai, kórházi pakk. persze egy csomó fölösleges cucc van rajtra, mert nem tudtam mi kell.
vagy a gyógyszerekre gondolsz? mármint hintőpor, steril vatta, ilyesmi? nekem a gyerekdoki adott előre egy kiváltandó receptcsomagot, amibe minden benne volt.

KépKép
KépKép
and

Helló csajok...

Átszámoltam....már 20 fölött vagyunk szerintem!

Apa parázik :oops: :oops: :oops: , hogy nem marad a házból semmi :oops: :oops: :lol: :lol:

Persze én mondtam hogy csupa aranyos jófej anyuka lesz, akik vigyáznak a gyerkőcökre,akik azért még nem olyan nagyok, csak egy éves formák, és nem fogják csokis kézzel végigtaperoni a falat (remélem :oops: ) és hogy lehetőleg a csillár a helyén maradjon :lol: :lol: :oops: :oops:
Erre apa mégjobban belelovallta magát :lol: :lol: :lol:

Tisztára belém verte az ideget...hogy minden rendben lesz-e... :oops: :lol:

Na most megyek fürdeni..aztán visszaolvasok...

M.

Kép

Kép
megann

Totka!
ez olyan aranyos :) de csöpögős is, de azért tetszik :wink: én még mindig meghatódom a romantikus filmeken is :)

KépKép
KépKép
and

Megann!
nyugi, minden rendben lesz! semmi helyrehozhatatlan kárt nem teszünk a házban :wink: végülis a festék, amit viszek, vízzel lemosható a falról, és az Eszti sem tud 2 m-nél nagyobbat köpni a kajával teli szájával :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na jó, ezt nehogy megmutasd apának, mert nem enged be!
azért nem tükörtiszta padlót fogunk magunk után hagyni, de nem lesz vészes, remélem.... biztos, ami sicher, mi sem spenótot viszünk :wink:

KépKép
KépKép
and

Ayse!
hogy van Andris?!

Barbi! hogy van Nolcsi pocakja?

bár holnap remélem legkésőbb megtudjuk :)

KépKép
KépKép
and

And, ilyesmikre gondoltam. Valójában egy barátnőmnek kell, de én képtelen vagyok mindenre visszaemlékezni, és nem irtam listát. Átküldöd nekem?
thullner.zsuzsanna@chello.hu
Köszi

KépKép

KépKép
majola

Megann
KISÜLT A SÜTIKÉD!!!!! :D :D :wink:
annamami

Voltunk ma Rokicával turiban,Majolával Szent István parkban
tök jóóó volt!
Képet nem csináltam,mert elfelejtettem. :oops:
Julcsi huncutkodni tanította Marcit nagyon édik voltak!!! :D :D :D

Alig várom a holnapi talit!!!!! :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8)

Barbi babakocsival menjünk vagy kenguruval?? :roll:
annamami

Annamami!!
meglepiii??!!! de aranyos vagy!!! nem tudom mi lehet az, de baromira örülök neki :D !!! az, hogy kíváncsi vagyok, nem kifejezés :wink:

Titii!
gondolok rátok sokat, olvastam, hogy mi lett a helyzet :( majd jelentkezz!

Majola, mindjárt megkeresem...

KépKép
KépKép
and

And!

Hiiiii de jófejnek tetszik lenni :lol: :lol: :lol:

Lányok!
Kajáltatni csakis a konyhában engedélyezett, ott viszont lehet vandálkodni,köpködni, dobálózni maszatolni és minden más egyetbet kivitelezni..mert ott csak kő van, igy feltakaritható :lol: :lol: :lol: Azaz Ti anyukák feltakaritjátok a kölkeitek után...kikészitettem Domi törlőrongyit, domi fújkálosat, szilviát...mindent..úgyhogy kötényt meg baboskendőt hozzatok...mert addig innen haza nem mentek amig csili-vili nem lesz a kégli...mert vér fog folyni :twisted: :twisted: :twisted: ...apa kinyir engem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezt Ti sem akarhatjátok :roll: :roll: :roll:

Annamami!
Te egy angyal vagy :D Nem mondod, hogy házi sütit fogsz hozni?????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Úr Isten, hogy fogom én azt megállni hogy ne egyek belőle?????? :cry: :cry: :cry:

Kuha!Vettem olyan FAtminátort---lehet hogy holnap már jóelőre reggelizek belőle vagy 2-3 szemet... :D :D

Ja Annamami!
Meg van aza hulálá vagy mi a szösz...elmentem az auchanba és megtaláltam...halleluja...te is kávézhatsz velünk egyet :D :D :D :D :D

Benianyu!

Neked meg direkt beszereztem NORBI FAGYIT...
Mi több, még le is teszteltem... :lol: :lol: :oops: :oops: , nehogymááááááááá romlott rossz minőségű áruval kináljalak titeket...
De jelentem, nem romlott, mitöbb, ISTENI VOLT... :D :D :D :D
És vettem ám csoki-vaniliásat is meg joghurtos gyümiset is... :D :D
Elmondjam milyen, nos olyan krémes....édes....kellemes zamatúúúúúúúúúúúúúúúú
Hi-hi...na nem gondoszkodom tovább :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Azért azt meg kell jegyeznem, hogy még soha nem volt ilyen tipp-topp a kécó.... :oops: :D

Ja és anyós is besegitett kanapét tologatni :D :D :D
De mondta hogy a 20 babát azt talán kihagyná... :D :D :D

Apa azt mondta fél 9 tájban startol...úgyhogy onnantól miénk a pálya....

M.

Kép

Kép
megann

Majola,
elküldtem!

KépKép
KépKép
and

Cleo!!!!!

Veled mizu????
Meg tudsz lógni???

Lányok!!!!!!

Tudja valaki Cleo elérhetőségét???????????
Elküldeném neki is az utvonalat, hátha :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Köszi nagyon aranyos vagy, hogy igy gondolsz ránk, de sajna legkorábban fél 3-ra tudnánk kiérni, az meg már túl késő lenne. :roll: Szerintem lesztek igy is elegen, majd csorgatom a nyálam a képek láttán. :lol: Egyébként a mailem a profilomban megtalálható. :D

Ayse!
Nagyon boldog első születésnapot kivánunk Andrisnak! :D :D :D Lilinek meg mihamarabbi gyógyulást.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Ayse:)

Boldog szülinapot Andrisnak!

Kép
Kép
göndörzsóf

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: