Sziasztok!
Fú, Benianyu, Beni tényleg bombasztikus ezen a képen!!! / azért ezzel kezdek, mert most ezt látom utoljára/
Tali nálam:mondjuk október 20? Igaz, akkor háromnapos hétvége jön utána, lehet, hogy nem lesz mindenkinek jó? Gondoljátok végig, oké?
Annamami

Nem ugrik be, honnét jössz, de nálunk nem vészes a BKV, és akkor nem kéne várnod Rokira, jöhetnél délelőtt
Gergő egy hónappal ezelőtt pontosan ugyanekkora volt
Ajándékok: Gergő tőlün kegy tologatós hernyót kapott / olyan, mint a csattogós lepke/, egy rakosgatós fajátékot, meg egy képet, tesómtól kisautót, hogy ne mindig Balázséval játszon, sógoromtól kiskabátot, mostoháméktól zenélő gitárt. Anyukámék engem is nyaggatnak ajándékötletért, most eszembe is jutott egy: annyira szeret a partvisommal játszani, hogy kaphatna még játékpartvist, az kivételesen még nincs Balázsnak...
Sikítás: ne is mondjátok, Gergő is elkezdte, néha a fejem is belefájdul, annyira belejött. Sikít, ha fáradt, sikít, ha kell valami neki, és nem éri el, és akkor is, ha valamit nem szabad. Brrrrr.
Megann

Gergő mostanában minden nap ezt csinálja sajna, úgy tűnik, a két alvás már nem kell neki, de az egy még kevés. Tegnap délután is próbáltam altatni többször, csak dörgölte a szemét, pöndörgette a haját, egy csomószor lefeküdt a padlóra, de nem tudott elaludni. Este hétkor meg kidőlt. Sajna gőzöm sincs, mitől, de nem tud egy óránál többet aludni napközben, sőt, van, hogy felet alszik, mint tegnap is. Ez baromi kevés. Nem vitatkoznék vele ezen, ha nem látnám fáradtnak, mert akkor kis alvásigényű lenne, mint Balázs. De Balázs nem is fáradt, ha az, akkor szól, és megyünk aludni. Mindegy, remélem, hamar kialakul ez is.
És igazából azért hívtunk mégis vendégeket, mert arra gondoltunk, hogy a nagyiknál jövő hétvégén megint lesz szülinap, ne legyen már három, azért az túlzás lenne. Akik most eljöttek, nem jönnének le vidékre.
Tegnap Apa itthon volt, és mivel ez nálunk újabban csodaszámba megy, nem is kapcsoltam be a gépet, hanem együtt voltunk. Semmi extra program nem volt, csak játszóterezés egész délután. Ma meg melózik megint, már nagyon elegem van...
Látta valaki az új Kismamát? Kicsit megújult, van benne egy csomó érdekes cikk. Nekem megint nagyon tetszik.
Viki

Sajnálom a problémákat

Nálunk is csőstül jön most minden, szinte minden nap ápolnom kell valakinek a lelkét. Anyukám elköltözik a pasijától, közben tesómékat kell állandóan segítenie, és anyagilag teljesen le van merülve. Sógorom felesége visszajárogat a volt pasijához, most is egész hétvégén a srác van a kislányukkal kettesben, anyuci meg ki tudja mit csinál... Értük inkább azért aggódunk, mert sógorom nem beszélget, nem panaszkodik, magába fordul. Persze ezek nem vészes problémák, de nekem is rossz a kedvem sokszor. Viszont én megzakkannék, ha még babanetezni se jöhetnék
Teszek fel képeket a szülinapról, meg párat tegnapról is
Judit
A szülinapi beszámplóból kihagytam, hogy én is kaptam Apától meglepi virágcsokrot, és mégegyszer megköszönte az ő kicsi fiacskáját:
Balázs már le is csapott a marcipánra:
Ezt a képet én alkottam Gergőnek:
Én is tudok ám olyat csinálni, amitől anyám frászt kap:
És mindig van valami a számban:
Nagy huncut vagyok:
És a kedvencem anya telefonja:
Judit