A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

sziasztok!

megjöttünk mi is :)
ezt az oldalt visszaolvastam, olyan jó, hogy ilyen szép idő van, és még lehet menni a babákkal!

nekem is szimpi a kirándulós Annamami család :) és Mazsi tényleg olyan nagy már!! tök mázli, hogy csak vizet és anyatejet iszik Mazsi, én most gyümölcsöket préselgetek az Esztinek, az mégsem cukros lötty.

Ayse! Lilinek nagyon gyors jobbulást, és múljon el hamar a fájdalma, mert ez nagyon vacak dolog lehet :( :( :(
sikítóversenybe benevezünk :) a vendéglőben mindig meglepődtek, amikor Eszti kinyitotta a száját :)

e heti szülinaposoknak sok boldog szülinapot kívánunk!!!!

látom a keddi buli még áll, örülünk neki!

na eddig jutottam, Eszti itt nyafizik, és még nem voltunk szavazni.

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Fú, Benianyu, Beni tényleg bombasztikus ezen a képen!!! / azért ezzel kezdek, mert most ezt látom utoljára/

Tali nálam:mondjuk október 20? Igaz, akkor háromnapos hétvége jön utána, lehet, hogy nem lesz mindenkinek jó? Gondoljátok végig, oké?
Annamami :) Nem ugrik be, honnét jössz, de nálunk nem vészes a BKV, és akkor nem kéne várnod Rokira, jöhetnél délelőtt :)
Gergő egy hónappal ezelőtt pontosan ugyanekkora volt :D

Ajándékok: Gergő tőlün kegy tologatós hernyót kapott / olyan, mint a csattogós lepke/, egy rakosgatós fajátékot, meg egy képet, tesómtól kisautót, hogy ne mindig Balázséval játszon, sógoromtól kiskabátot, mostoháméktól zenélő gitárt. Anyukámék engem is nyaggatnak ajándékötletért, most eszembe is jutott egy: annyira szeret a partvisommal játszani, hogy kaphatna még játékpartvist, az kivételesen még nincs Balázsnak...

Sikítás: ne is mondjátok, Gergő is elkezdte, néha a fejem is belefájdul, annyira belejött. Sikít, ha fáradt, sikít, ha kell valami neki, és nem éri el, és akkor is, ha valamit nem szabad. Brrrrr.

Megann :) Gergő mostanában minden nap ezt csinálja sajna, úgy tűnik, a két alvás már nem kell neki, de az egy még kevés. Tegnap délután is próbáltam altatni többször, csak dörgölte a szemét, pöndörgette a haját, egy csomószor lefeküdt a padlóra, de nem tudott elaludni. Este hétkor meg kidőlt. Sajna gőzöm sincs, mitől, de nem tud egy óránál többet aludni napközben, sőt, van, hogy felet alszik, mint tegnap is. Ez baromi kevés. Nem vitatkoznék vele ezen, ha nem látnám fáradtnak, mert akkor kis alvásigényű lenne, mint Balázs. De Balázs nem is fáradt, ha az, akkor szól, és megyünk aludni. Mindegy, remélem, hamar kialakul ez is.
És igazából azért hívtunk mégis vendégeket, mert arra gondoltunk, hogy a nagyiknál jövő hétvégén megint lesz szülinap, ne legyen már három, azért az túlzás lenne. Akik most eljöttek, nem jönnének le vidékre.

Tegnap Apa itthon volt, és mivel ez nálunk újabban csodaszámba megy, nem is kapcsoltam be a gépet, hanem együtt voltunk. Semmi extra program nem volt, csak játszóterezés egész délután. Ma meg melózik megint, már nagyon elegem van...

Látta valaki az új Kismamát? Kicsit megújult, van benne egy csomó érdekes cikk. Nekem megint nagyon tetszik.

Viki :) Sajnálom a problémákat :( Nálunk is csőstül jön most minden, szinte minden nap ápolnom kell valakinek a lelkét. Anyukám elköltözik a pasijától, közben tesómékat kell állandóan segítenie, és anyagilag teljesen le van merülve. Sógorom felesége visszajárogat a volt pasijához, most is egész hétvégén a srác van a kislányukkal kettesben, anyuci meg ki tudja mit csinál... Értük inkább azért aggódunk, mert sógorom nem beszélget, nem panaszkodik, magába fordul. Persze ezek nem vészes problémák, de nekem is rossz a kedvem sokszor. Viszont én megzakkannék, ha még babanetezni se jöhetnék :)

Teszek fel képeket a szülinapról, meg párat tegnapról is :oops:

Judit

A szülinapi beszámplóból kihagytam, hogy én is kaptam Apától meglepi virágcsokrot, és mégegyszer megköszönte az ő kicsi fiacskáját:
Kép

Kép

Balázs már le is csapott a marcipánra:

Kép

Ezt a képet én alkottam Gergőnek:
Kép

Én is tudok ám olyat csinálni, amitől anyám frászt kap:
Kép

Kép

És mindig van valami a számban:
Kép

Nagy huncut vagyok:
Kép

És a kedvencem anya telefonja:
Kép

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!
Jucc
Nagyon jó képek, torti milyen klassz!!!Apa pedig milyen figyelmes!A képet Te festetted?Nagyon ügyi, és kreatív vagy!
Benianyu
Danibaba azokkal a kék szemekkel......!Nem találok Rá szavakat, annyira ÉÉÉÉDES!Persze, Beni is ari, de Pannácskámhoz korban mégiscsak Danika illik! :D
Annamami
Ahogy nézem a képeid, nincs is őszi hangulatom!Szépek vagytok!!!
Davallia
Dédi :(
Viki
Pussz a hőlégballonokért, no és Petikéért is!Tetszettek a "lufik" Petinek is?Ha megoldódott a családi élet, gyere ám, várlak/várunk!!
Nyúlné
Megannak, és Benianyunak tetszett a vers, ha lesz időd kéretik elolvasni!!(bár, nem én költöttem :D )

KépKép

Hajni&Panna
totka

Bilizünk :D Kép Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Davallia, nincs mit :) Szegénykém...hogy fér egy emberbe ennyi gonoszság...? :(

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok Lányok!

Megjöttünk anyuméktól, csak nagyon-nagyon felületesen olvastam vissza!

De a képeket megnéztem, mind-mind nagyon szuper!

Mea!

Írtam e-mailt!

Prüntyi!

Neked is hamarosan küldök egy privit!

Majd még jövök, addig is pusz!

Kép
kuha

Sziasztok!

Élünk ám mi is csak nagyon sűrű volt a hétvége :D
tegnap öcsém VÉGRE áthurcolkodott, elvitte az összes holmiját! Annyi hely van a lakásban, hogy tök furi....Gabi segített neki.
Ebédre mentünk a telekre, nagyin isteni finom bablevessel és mákos tésztával várt minket. Leonka 3,5 órára bealudt, szinte indulásra kelt fel :lol:
Ma meg űttörő vasutazni voltunk Hűvösvölgybe. Átsétáltunk a Nagyrétre, piknikeztünk a fűben, a gyerekek a körhintára is felültek, jól kipurcantunk, mire hazaértünk. Én is aludtam a fiúkkal, meg Gabi is.
Most Gabi meg Nolcsi könyvespolcot szerelnek öcsémnél, Leonka meg itt üldögél a lábaimnál és zsemlét eszik.

Annyi minden történt, amióta nem írtam, nem fogok tudni reagálni egy csomó mindenre. :(

Paellát, nem tudom, ki kérdezte (talán Annamami?). A Stahl féle Bűntetlen örömök c. szakácskönyvből csináltam, majd megpróbálom lefotózni a receptet és felrakni a képet :D

Ayse!
Lilinek nagyon-nagyon sok gyógypuszit küldünk, gyógyuljon meg nagyon hamar! :)

Annamami!
Kirándulós képek nagyon szépek, mi is szeretünk kirándulni, csak Leon miatt egy kicsit macerás. Cipelni nem bírja senki a 11 kilóját, a babakocsit meg nem mindenhol lehet tolni. De majd jövőre!

Hajni!
"Kis" Nóri csodaszép baba, én úgy bírom az ilyen nagy újszülötteket (valszeg azért, mert mind a két fiam 4 kiló felett született :lol: ).
Panni meg nem semmi a bilin! Én is elkezdtem Leont szoktatni hozzá, mert Nolcsi nem hajlandó se bilire, se WC-re ülni, nemhogy csinálni bele valamit :( Őt majdnem két évesen próbáltuk ráültetni, lehet késő volt, nem tudom.

Benianyu!
Sztárképek a fiúkról :lol: :lol: :lol:
Tényleg nagyon jól sikerültek!

Jucc!
De édes Gergő tortája! Nálunk is Nolcsi akart minden ajándékot kibontani..... :?

Davallia!
Dédi :cry: :cry:
Ez olyan szomorú :cry:

Viki!
Peti a csirkecombbal haláli! :lol:

Teáből pl. nagyon jók a millford teák. Nem olcsó, viszont finom. Mi most a sárga dobozos, gyümölcsöset isszuk, nincs benne fekete tea, csak csipkebogyó, hibiszkusz, alma, citrom és narancshéj.
Ettől függetlenül, van, hogy fekete teát adtam a fiúknak, de egy filtert rakok majdnem 2 liter vízbe, szóval az nagyon gyenge és nem ipari mennyiséget isznak belőle. :D

Na ennyire emlékszem, ha valamire nem reagáltam, bocsi :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Néhány kép a hétvégéről:

Tegnap a telken
Kép
Kép

Leon Gabival
Kép

A 4 gyerkőc a kisvasúton (barátnőmék is jöttek :D )
Kép

1 nyalókán osztoztak :wink:
Kép

A Nagyréten
Kép
Kép

nem lettek jók a képek, ez a pár az, ami még használható valamennyire.....

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Köszi mindenkinek, a családi dráma magoldódni látszik, habár sokat nem hajlandók belőle nekem is elárulni, de csitul a helyzet!

Barbi, Hajni, Jucc, Benianyu!
Tök jók a képek!!! :D

Peti ma tök jó fej volt, miután teleette magát, megláta, hogy én is eszek, és "ellopta" a virslimet! És meg is ette! Olyan kis helyes volt, ahogy tömte befelé a szál füstlit a szájába! És közben futkosott a szobában, nem is gondltam volna, hogy fér még bele kaja! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Totka, ez nagyon tetszik. Panni bilin! Nem is gondoltam volna, hogy ekkora gyerek már képes ilyenre.

Barbi, látom, megint jó kis hétvégétek volt! A fiúk hogy hasonlitanak egymásra az első képen! Pedig eddig nem úgy tűnt...de hát alakulnak.

Davallia, ez a nagymama-sztori horror, nagyon rossz lehetett. Érdekes egy asszony lehet.

Jucc, hogy te milyen jó képet festettél! Már ha jól értettem, hogy te csináltad.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés:

Léna változatlan, kicsit talán kevésbé folyik az orra, de talán azért mert ma 2szer is kiporszivóztam, háta méggyorsabban javul...
Szegény úgy sikit tőle, úgy sajnálom...pedig csak segiteni akarok neki :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Amugy rendben van..talán kicsit kevesebbet eszik..de szerintem nem a nátha miatt..csak úgy...hogy bosszantson :twisted: :twisted:

LÁNYOK!

Küldtem mindenkinek mailt, de nem volt meg mindenki cime..

JUCI, MARESZ, THOMASANNE,SZEDIT..

Mailcimeket de azonnal :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Csajok, szóljon mindenki, aki kimaradt és nem kapott :oops: , nem szándékos :wink:

Ja és Mea!Zsófy cime is kellene...

Na majd jövök,csak megyek lesni a tvt-

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Húúúú Szeged nagyon szép és nagyon jól éreztem magam :D
Annyira kellett ez az 1 napos különlét végre :)
Persze nagyon hiányoztak Lívi és párom, de jólesett bevallom :)
És ez a csodálatos időőőőőőőőő!!!
Mindent bejártunk egy nap alatt.(hajnalban utaztunk 4-kor, 9-re voltunk lent és este 10-ig mászkáltunk folyamatosan.
Ja és voltunk a vadasparkban is, hát az nagyon jó kis hely, sokkal jobban tetszett mint a pesti állatkert.Olyan természetes :)
Szóval nagyon jól sikerült és feltöltődtem nagyon!!!

Közben párom meg tök jól elvolt Lívivel.
Mentek Diósjenőre horgásztóra, Nagymarosra Duna partra, játszótérre, nézték a Forma 1-et :D
Olyan jó, hogy így rá lehet bízni és ennyire jól megvannak együtt :)

Megann! :)

Zsófyt én viszem és én megkaptam a leírást, köszi.
Remélem simán odatalálunk :)
Hánykor kezdődik és meddig tart kb.?
Mit vigyünk mi?

Képek mind mind szuper jól sikerültek!

Totka! :)
Hát nem semmi a kislányotok!
Nagyon nagyon ügyike!!!!!!!!!!!
Én úgy döntöttem, hogy jövő nyáron kezdjük a bilire szoktatást a nyári melegben mikor úgyis pucér lesz szinte mindig :D

Mindnekinek szép vasárnap estét!

Pussz

Mea
mea

Kuha
Csáo-csáo!!!

Köszöni Panna a bilibókokat, higgyétek el, hogy én is max.jövö nyárra terveztem a tudatos szoktatás dolgot, de mivel írtam, hogy eléggé székrekedése van, bármily hülyének is tartottam a gyerekorvosunkat, úgy voltam vele, nincs vesztenivaló!

Juci
Ha Marcid még mindíg nehezen kakil, ajánlom Nektek is a bilikét! :D
Megann
Drukkolok, hogy Lénád nózijából gyorsann távozzanak fikuszmanóék!!
A leadott kilókért meg íííííírííííííígy vagyok!!!!
Tornaügyben még mindíg kitartóan gyötröm magam, de az étkezés.....! :( Kaptál pizsit?
Viki
Virslievő Peti :D :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Helló Lányok!

Hűűű, Megann, ez aztán a profi útleírás + térképek!!!!

Én is elolvastam, bár, ha minden igaz, mi Prüntyivel megyünk!

Azt én is szeretném tudni, hogy kb. mettől meddig tervezed a talit???
És mivel egy kicsit le vagyok maradva, nem tudom, hogy kinek mit kell vinni?
Ill. volt stipi-stopi, hogy ki mit visz, vagy hogy is lesz???
Nem akarom az ötvenedik liter narancslevet vinni, szóval érted a kérdést... :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Barbi
Klasszak a képek, a nyalókás nagyon tetszik!Milyen jószívűek!Gabit is lehet dícsérni????????Helyes pasi ám Ő is!! :oops: :D :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jó estét!

Köszi a dícséreteket!

Totka, Zsuzsa :) Nem festettem, ahhoz béna lennék. Szalvétatechnikával csináltam, csak a keretet festettem én, azon meg is látszik...

Barbi :) Nagyon helyesek a fiúk, a vonaton meg olyan édesen ácsorognak :)

Davallia :) Eléggé ismerős helyzetet írtál le, az én nagymamám is hasonló sajnos. Nem ennyire durva, főleg, mióta elköltöztem, és keveset lát bennünket, egész aranyos tud lenni. / mi együtt éltünk vele gyerekkoromban/. Én is csak a meséből ismerem a kedves nagymamát, aki sütivel várja az unokáit, és mesél nekik :(
Ő az anyukám anyukája, és az anyukám szintén legkisebb gyerek...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok,
köszönjük a dicsérő szavakat,bezsebeltük! :D
Tényleg nagyon jól éreztük agunkat,csak Dorka maradt le a képekről,mert mostanában nem szereti ha fotózzák! :?
Annyira kis kamasz! :lol: :lol: :lol:

Barbi,
képek nagyon jók,jajjjj Leonkának olyan kis harapdálnivaló pofazacskói vannak azon a második képen!!!
Paellát én kérdeztem és nagyon várom!!! :P :P :P
MILFORD TEÁK tényleg nagyon jók,mi is isszuk mindenféle variációját csak vhogy eszembe sem jutott,hogy babának is lehetne edni,pedig hát semmi olyan nics benne,amiért ne lehetne...nekem a téli fahéjas-almás a kedvencem!!Mmmmmm.... :P
Hol talizunk kedden ha megyünk Megannhoz és hánykor??? :roll: :oops:

Benianyu,
srácaid nem semmik!!!! :D :D :D
És Beni tényleg simán modellkedhetne! :D

Viki,
sajnálom az otthoni helyzetet,reméljük hamar megoldódik.
De ha valami nyomja a szíved mondd el nyugodtan! :wink:
Már ha publikus.
petike nagy zsivány lehetett a virslivel! :lol: :lol: :lol:

Totka,
Panna eszméletelen aranyos!!! :D :D :D
És az utólsó,ahol még a nyelvét is kidugja picit!!! :lol: :lol: :lol:

Davallia,
hogy odaadni a hugodat???!!!???? :shock: :shock: :shock:
Eszem megáll!!! :( :( :( :( :( :( :( :(
Szegénykém.... :(

Jucc,
ajándéklistát köszi!!! :D
Sünitorta nyami!!!!! :P :P :P Tavaly Virágnak is hasonló volt,Daubner? :P
Szülinapos Gergő ELKÉPESZTŐEN SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉP az utolsó előtti képtől teljesen kész vagyok!!!! :D :D :D Lesz itt pár év múlva nagy sírás rívás a lányos mamáknak!!! :lol: 8) 8) :lol:
Én a II.ker.-ben lakom,mondjuk a Batyiról tudnék indulni,de akkor hogyan is??? :oops: :oops: :oops:
Azért lehet maradok Rokicnál,ő a biztos pntom!!! :lol: :lol: :oops: :oops:
Kismamát még nem láttam,de holnap veszek egyet...

And,
sziaaaaaaaaa!!!! :D
Milyen volt Zalakaroson??? :roll: :D
Ugye ti is jöttök kedden Megannhoz???
Már alig várom,hogy talizzunk,mert nagyon szeretnénk meglepni téged,illetve az Esztit valamivel!!!! :D :D :D
De hogy mivel az TITOK!!!!!! :D :D :D 8) 8) 8)
Jujjj,alig várom....... :P

Nyulné,
ti aztán kirúgtok a hámból rendesen!!!!! :lol: :lol: :lol:
Imádom a bulis nyulakat!!!! :lol: :lol: :lol:

Manka,
dobhatnál egy képet Jack-ről,ooooolyan régen láttuk!!! :wink: :D
Ti nem jöttök kedden Megannhoz???? :roll:

na most megyek fürcsizni aztán talán még jövök.....
annamami

Sziasztok!

Kivégeztem a vasalást! :)
Köszönjük a bókokat! Kedvesek vagytok! Kicsit nagyképű voltam ezzel a modell dumával, de Beni tényleg olyan jól mutat ott a homokban fekve. :oops: :? :)

Barbi,
Te is nagyon jó képeket tettél fel. Olyan helyesek a fiúk, meg ahogy a négy gyerkőc áll a vonat ablakánál, olyan aranyosak! :) És a nyalókás is, Nolcsi a kis barátnőjével! :) Az első képen tényleg hasonlít Leon Nolcsira. :)

Davallia,
Dédisztori :(. Megértem, hogy benned van a keserűség, amíg élsz.

Jucc,
Nagyon jók a képek. :) Apától kedves a csokor! Gergő meg elég nagy csibész, főleg, ahogy mászik ki az etetőszékből! :)

Totka,
Panna bilizése. :)

Mea,
De jót csavarogtál! :) Tényleg klassz, hogy Apa így el van Lívivel és simán rá tudod hagyni. Forma-1 nézés :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

bocsánat az eszméletlen bakikért...... :oops: :oops: :oops:
annamami

Csajok!

Hadd ne én találjam ki, hogy ki mit hozzon :oops: :oops:
Én ezt a feladatot úgy úúúúúúúúútáltam mindig... :oops: :oops:
Mindenki azt hoz amit gondol...
Persze a legtutibb az lenne ha mondjuk házi diós hókiflit is hozna valaki, vagy bármilyen más dióssütikét( :D )de hát hogy kérhetnék én ilyet :lol: :lol: :lol: :lol:
Max anyukámtól :lol: :lol: ...a kismamák nem érnek rá ilyenekre.. :lol: :lol: , nomeg sütni sem tud mindneki, itt vagyok mindjárt én, aki még sose sütött sütit :oops: :oops:
És amúgy is fogyizom, úgyhogy mindenki azt hoz amit akar és amit maga is szivesen elfalatozna, ...esetleg dobjátok föl, hogy ki mire gondolt és akkor a többiek már ne hozzanak olyat..

Jó éjt!

M.

Kép

Kép
megann

Annamami :) Nem Daubner, itt Erzsébeten egy kis családi cukrászatból rendeltük.
Batyiról szerintem a legegyszerűbb metróval jönni, Deákon átszállni Köki felé, Határ úton leszállni, onnét indul a 66-os busz/ új, zöld busz, viszonylag alacsony padlós/, ezzel olyan 10-15 perc az út, a ház előtt tesz le. De még megnézem, van-e jobb BKV-s útvonal.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Köszönjük a dicséreteket, tényleg jó kis nap volt a mai (meg a tegnapi is :lol: ) :P

Hajni!
Gabi köszöni :oops:

Annamami!
Számomat PÜ-ben elküldtem, esetleg küld el a Tiédet, majd megbeszéljük :D
10 előtt biztos, hogy nem tudunk indulni, lévén a fiúk későn kelők :oops:
Szóval 1/4 11 körül elugrunk értetek, mondd meg, nektek hol a legjobb. Nem probléma tényleg, nem laktok messze! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Már csak egy óra van másodikáig, úgyhogy elkezdem Andris ünneplését:

Elküldve: 2005 Október 02 Vasárnap - 5:49

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!

Indulunk a kórházba, mert valószínüleg elkezdett szivárogni a magzatvíz.

Ayse
40+1

Okt.4.:

"Előszöris gyorsan hírt adok Ayse-ről, mert a végén előbb hazaér, minthogy bármit is tudjatok róla: Szóval Andris okt. 2-án született 3800 grammal, és 56 cm-rel. És a szobatársaim voltak egy napig :) :) :)
Gyönyörű baba, és Penna kislánya is csodaszép, az osztály legnagyobbja :) Majd meglátjátok őket hamarosan :)

Ayse :) Nagyon boldog első szülinapot kívánunk Andrisnak!!!

Judit+Gergő+Balázs

Kép

Kép
jucc33
Érd

Barbi,
írtam PÜ-t!
annamami

ANDRISNAK NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!! :D
Kép

HOGY VAN LILI???! :roll:
annamami

Ayse
Andrisnak nagyon boldog első szülinapot kívánunk!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Ayse,
Andrisnak mi is nagyon nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!

benianyu

Ayse!

ANDRISNAK NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ayse!

Isten éltesse Andrist :D :D :D

Lányok!

A party-t olyan 9 től 5 ig gondoltam, mondjuk sejtem hogy mindenki csak később érkezik, és ha valaki csak negyed 6 kor akar távozni, annak se harapjuk le a fejét :lol:

Én egy kis sajtival várlak Titeket, meg egy-két doboz jégRÉMMMMMMMEL..(azért Rém, mert én nem ehetek belőle :evil: )

M.

Kép

Kép
megann

Szedit, Maresz, Bodza, Juci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha nem külditek a cimet, nem tudom küldeni az útleirást :(

M.

Kép

Kép
megann

NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT ANDRISNAK!!!!!!!!! :P :P :P

bocsi lányok,de most mindig van mit csinálni,de a talin majd behozom a hátrányt,ami a hozzászólást illeti :lol: :lol: :lol:
Megann,
akkor mi visszük Harit!etetőszéket is(el ne felejtsem :oops: )és ami eszembe jut harapnivaló!
holnap találkozunk! :P
BULÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt!

Ayse, Andrisnak nagyon-nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!

Kép
kuha

Ayse!

ANDRISNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK mi is!! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Megann
Küldtem privit. Nagyon imádkozom, hogy jó idő legyen reggel és Apa tudjon motorral menni dolgozni, különben buktuk a talit és akkor nagyon mérges leszek :evil: :evil: :evil: . Mi kb. 10-kor indulunk innen Biáról, felvesszük Thomasanne-ékat és 11-f12 körül ott vagyunk.

Ayse
ANDRISNAK NAGYON BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK !!!

Totka
Én azt hiszem valamelyik suttogó könyvben olvastam, hogy már 9 hónapos kortól el lehet kezdeni a bilire szoktatást. Én is nagyon csodálkoztam, de Panna az élő példa, hogy sikerülhet. Gratula mindkettőtöknek.

Kép
Kép
maresz

lányok,mi a Pólus felöl támadunk,Harit a Keletinél vesszük fel,ha van kedve valakinek kocsival csatlakozni,hogy együtt tévedjünk el?még azt nem fixáltuk le,hogy 9-10körül mikor is talizzunk!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!

Mi is boldog születésnapot kívánunk Penna Tamarájának, aki egy kicsit beelőzött minket (mintegy másfél órával)!

Úgy meg vagyok hatódva, hogy eltelt egy év és olyan jó visszagondolni arra a napra, amikor Andris született! Ilyenkor már izgatottan ültünk vajúdóban, mert fájás sehol, de tudtam, hogy pár óra és megláthatom a kicsi fiamat (amit még mindig nem tudtam teljesen elhinni, hogy igaz lehet, hogy újra babánk lesz).
És még azt se tudtam, milyen jó kis napot fogunk eltölteni Juccal!
(bocsánat a nosztalgiázásért).

Nekünk elég kemény menet volt az elmúlt két nap. Szombat éjszaka fél háromig csillapítottuk Lili lázát, mire végre lement, tegnap pedig éjfélig. Sírva eszi szegény a csokipudingot (pépeset adunk neki, az sem baj, ha nem eszik, csak igyon)! Azt mondja a doktornéni, hogy amíg iszik és pisil, addig ne adjuk be neki a zoviraxot, pedig már a nyelvén is előjöttek a hólyagok. Persze, hogy jobb lenne, ha a szervezete maga győzné le a bajt, de a szívem szakad meg, ahogy látom, hogy mennyire fáj neki. Márpedig ő olyan okos és fegyelmezett, hogy megissza, amit kérünk tőle. Mindig alkudozunk persze, hogy a poháron található szarvas nyakáig, kezéig, pocakjáig stb. igyon le. :(:(:(:(:(
Köszönjük a jobbuláskívánásokat, hát nagyon ránkfér. :(

Jucc!
Nagyon jók a szülinapos képek! Kedvencem az etetőszékből kimászós, meg a huncutos! Annyira szép arcocskájuk van a fiúknak! Nagyon jó képet festettél, már a talidon is megcsodáltam, hogy milyen ügyes vagy!
Aranyos vagy, hogy kikerested a kis szüliüziket!
Nekem is kedvencem a Kismama, meg is van a szeptemberi. Az augusztusiról valahogy lecsúsztam, pedig az Elsőt, másodikat, harmadikat várjuk sorozatból két csajszit is ismerek (egyetemi csoporttárs, falunkbeli) és kivi lennék a szüléstörijükre. Majd Nálatok elolvashatom?
Nekünk nagyon jó a 20-a! (csak nehogy egy kósza vírus, vagy baktérium meghallja!)

Benianyu!
Tényleg nagyon szépek a fiaid! Ilyen képeket valóban katalógusokban látni.
Én annyira, de annyira rossz és hanyag vagyok mostanában a vasalás terén! Mindig várom, hogy eltűnik a hegy, de nem! (A férjem magáévá tette a pár éve a spektrumon futó sorozat címét: miért nem vasalnak a férfiak? Szóval mostmár elértem, hogy gyakorlatilag az összes ruhát ki kéne vasalnom. Csakhát, amíg jó idő van, a terasz mindig csábítóbb. Ha meg rossz, akkor a babanet, a játszás, olvasás, németezés...

Viki!
Csirkecombis Peti is nagyon édes! A hőlégballonok meg nagyon izgi látványt nyújtanak!

Davallia!
Ezek tényleg rémregénybe illő történetek, de minimum a Jancsi és Juliskába!
Panda viszont nagyon édes, ugye csibészcsibe (legalábbis mindig olyan huncut a mosolya)?

Totka!
Már bocsi, de köztem meg a férjem között 7 év van, úgyhogy Beni még bőven beleférne Panna életébe! :)
A bilizés csúcsszuper!

Barbapapa!
Jó kis hétvége! Azok a csodálatos Karácsony-fiúk az ő száguldó gyermekvasútjukon!

ayse

Ó, EZT ÍGY AKARTAM:

Mi is boldog születésnapot kívánunk Penna Tamarájának, aki egy kicsit beelőzött minket (mintegy másfél órával)!

ayse

Köszönjük a részvéteket lopás-ügyben. Végül párom elérte, hogy a cég újból megveszi neki az elég nagyértékű telefont, így "csak" a pénz a mi kárunk. Bár kb. 20e Ft így is volt a pénztárcájában, de az szerencse, hogy az iratokat, bankkártyát otthagyták, így azután nem kell futkosni.

Jucc, Benianyu, Barbi, Annamami! Nagyon jók a képeitek, jó volt nézegetni őket. Ennyi csodaszép pasit!

Jucc! 20-a nekem biztos nem jó, megyünk le anyuékhoz Szegedre.

Ayse! Andrisnak boldog szülinapot! Lili tündérnek pedig gyors gyógyulást! Szegényke, olyan rossz volt még olvasni is, hogy milyen beteg. :(

Megann! Én megkaptam az útleírást, benne voltam a listában! Viszont Sacinak is folyik egy kicsit az orra. :( Azért még mehetünk? Nem akarunk ráragasztani a többiekre semmit. Pedig olyan szívesen mennénk!

Ti még vasaltok? Minden tiszteletem a tiétek! Én amikor anyum 1-2 hetente följön, szegényre rálőcsölöm a vasalnivalókat. :oops: Úúúúútálok vasalni!

Totka! Bilizős Panna nagyon édes!!! És nagyon tetszik ez a "bilibók" szó!

Davallia! nem is gondoltam, hogy nagymama tud ilyen lenni az unokájával! Pedig az már sokkal könnyebb szerep, mint a szülői. De úgy látszik, ezt is el lehet rontani. :(

Mea! Örülök, hogy tetszett Szeged, szerintem is gyönyörű (bár a szülővárosával elfogult az ember)! És jó, hogy kipihented magad!

Ja, és képzeljétek, tegnap tudtuk meg, hogy Saci keresztszülei is babát várnak áprilisra! Úgy örülök neki!

Megyek, ébredés...

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Képzeljétek, ma 1/2 11-kor felkeltettem Leont, aki teljesen fel volt háborodva, hogy ő még aludna. 14 óra alvás után........ :shock: :shock: Tudom, hogy jó alvó, de ez még tőle is sok, nem tudom, meddig aludt volna.....persze ébredés nélkül :oops: :P

Annamami!
Remélem holnap ezt nem óhajtja előadni, mert akkor soha nem indulunk el... :? Na jól van, 9-kor legkésőbb úgyis felkeltem! :D

Ayse!
Jaj, szegény Lili, nagyon gyors javulást kívánunk neki!
Milyen okos, hogy így iszik, meg eszik is valamit, nem lehet könnyű.

Emese!
Mi tuti később megyünk, lsd. feljebb :lol: :P
Pedig mentem volna veletek, hogy ne egyedül tévedjek el!

Bodza!
Én nem vasalok semmit, szintén, ha anya itt van, azt az egy-két holmit kivasalja nekem :oops:
Keresztszülőknek nagy-nagy gratula a babóhoz! :D

Mi most megyünk a Váci utcába sétálni, ezt kérte Nolcsi, meg hogy buszozzunk.
A múltkor kivett egy könyvet anyuval a könyvtárból, Vakkancs szétnéz Budapesten. Egy kutyus sétál Budapeste, bejár egy csomó helyet. Nagyon tetszik neki, minden este abból is kell olvasni. Ebból veszi az ötleteket, hogy mit nézzünk meg. Innen jött a vári séta is. :lol:

Majd délután jövök, pusztok!
Ma mondta, hogy a sétáló utcába menjünk motorral.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Az utolsó mondat kicsit eltévedt, feljebb van a helye...... :twisted:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Andrisnak mi is boldog 1. születésnapot kívánunk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Ayse :) Persze, hogy elolvashatod :) De ha Bodzának nem jó az október 20, akkor legyen 27? Akinek nem jó, szóljon! Lassan átcsúszunk novemberre, de sebaj.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Barbi, jó lehet ez a könyv, ha igy felkeltette Nolcsi érdeklődését. Régebbi kiadás?

Ayse, Isten éltesse sokáig Andrist!

De jó lesz ez a holnapi tali! Milyen sokan összegyűltök, ilyen már jó régen nem volt :)

Julcsi tegnap belázasodott, köhög, meg már napok óta náthás (Kriszta talijának napja óta), délután viszem doktornénihez. Na persze ugyanolyan nagy zsivány, mint eddig, csak tán picit többet alszik.
Már egészen sok lépést megtesz, igaz, még eléggé bizonytalanul, jobban szereti, ha vezetgetem.

KépKép

KépKép
majola

Jucc! Szerintem ne várjatok rám, illetve miattam ne tologasd a talit! Október 27-én már 36 hetes leszek, és fogalmam sincs mire fogok ill. nem fogok vállalkozni! Lehet, hogy nem lesz kedvem nagy pocakkal és egy örökmozgóval útnak indulni! Szóval maradjon a 20-a, ha a többieknek jó!

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok.

ANDRISNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!

Majola.
Jaj,de kár hogy nem találkoztunk!!
Meli is nagyon élvezte,főleg a halakat az akváriumban!!!Olyan édes volt.Ütötte az üveget és hangosan beszélt nekik! :lol:

Most csak ennyi mert megyek bevásárló körútra.

Majd jövök,fényképekkel is!!

ancsi26

ANDRISNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Lányok, muszáj feltennem egy képet...hancúrozás közben...
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Kérnék nagy-nagy szurkolást, mert Andris nagyon nyűgös volt és nem evett :shock: ! Attól félek... le se írom.

ayse

Ayse,

Andrisnak boldog szulinapot kivanok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es drukkolok, hogy ne legyen beteg.
Lilinek meg nagyon gyors javulast. Szegeny, en nagyfiamnak meg egy unevezett kez-lab-szaj szindromaja volt ugy harom eve, ami piros kiutessel jart a kezen es a laban a szajaban meg tele volt herpesszel, szajpenesszel. Az ovodaban kapta el es emlekszem mit szenvedtem egy hetig vele, szegeny, meg csak inni sem tudott :( . Kivanom, hogy gyorsan gyogyuljon meg, nagyon bator kislany!!!!

Bodza,
Jezusom, te tenyleg nemsokara szulsz :shock: :lol: Hogy telik az ido, Jo Isten.

Holnapra mindenkinek nagyon jo bulizast kivanok!!!!!!!!!!!!!!

A fenykepek nagyon-nagyon jok mindenkirol.

Pruntyi,
Ez a kep halali a lanyodrol, jajj de edes.

Benianyu
Nagyon helyes fiaid vannak. A kicsinek meg jol all nagyon az ing.
Beni-manoken :lol: :lol: miert ne????

Mi jol vagyunk, hetvegen voltunk a nyaralonkban a tengerparton, vegre jo ido volt. Vettunk hajot kb harom honapja, egy motoros LEADER 805-os, azota a nagyobb fiam teljesen meg van huzatva, ha rajta allna haza se jonne onnan. Tegnap is este 22h-kor ertunk haza es ugye ma suli van.

Van meg egy magyar lany Neracban kepzeljetek. Mar egy eve ismerem kb, akkor jottek ide, de mennek is el ket honap mulva, tul kicsinek talaljak a varost.
Hat elhiszem, tenyleg ki kell talalni mit csinaljunk itt a gyerekekkel.
Nincs semmi, egy jatszoteren meg egy (azert) csudaszep setanyon kivul.
Szoval elmegy, pedig olyan jo volt :cry: :cry: :cry: :cry: Van egy ket eves kisfia, aki kivaloan beszel magyarul es olyan jol elszorakoztak a gyerekek. Dehat ez mar csak az en szerencsem.

Na megyek dolgozok egy kicsit, bar nekem meg mindig faj a hasam ez utan a szar hasmeneses nyavaja utan.

Aniko
aniko47

Bodza!

Lénának is folyik :( Múlthét csütörtök óta..se nem javul se nem romlik...inkább délelőtt szurtyog..délutánra kitisztul...
Ma még meg is mértem a lázát de 36.8 popsiban, úgyhogy nincs láz és semmi egyéb tünet....
Én úgy gondolom hogy ez nátha, és nem virusos..persze orvos nem vagyok....és éppen ezért ha valaki nem vállalja be a talit..mert félti a babócáját..természetesen megértem..
Hogy mit szólok Sacihoz, nagyon fájna a szivem ha nem látnálak Titeket de ezt neked illetve a többieknek kell megmondani, hogy félnek-e a baciktól vagy sem...

Természetesen igazán beteg gyerkőccel én sem vállalnám a talit, és nem is mennénk...de úgy gondolom, hogy bárhol megfázhatnak, összeszedhetnek valamit a kölkök..
Mi aktivan játszóterezünk ,csavargunk...egy nap kb 1500 db idegen dologgal kerül kapcsolatba és annak a 80%-a a szájában köt ki...a maradék 20%-ról a kezén keresztül kerülhet be valami..
Úgyhogy..... :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
Apa vagyok a Babanettől... :)A utóbbi időben több jelzés érkezett tőletek, hogy valaki álnéven, vagy legalábbis ismeretlenül bomlasztja a társaságot. A rendelkezésünkre álló törvényes eszközökkel felvettük a kapcsolatot ezzel a jóakaróval. Minden jel szerint sikerült megértetni vele, hogy beteges hajlamait máshol élje ki. Kérlek titeket, hogy adjátok tovább a többieknek a hirt, valamint, hogy próbáljátok a jövőben a közösség erejével kezelni az ilyen betolakodókat.
További jó trécselést,
Kiss Andrej (apa)
apa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: