Sziasztok!!!!
MARCSI! Fő a pozitiv hozzáállás!!!!!! Viszont ne a védőnénire hallgass,hanem Kolosra.Ha ő kétóránként akar enni,akkor egyen!!!!!!!!! Senkniek nem lesz baja tőel.Ha viszont nem adsz mikor kér,mindenki csak ideges lesz!!!!!! Az meg nem jó senkinek.
Vannak babák ,akik nem is a tejcsi miatt igénylik annyira a cicit,hanem ANYA miatt,az meg olyan jó..
TÜNDE!!!
Én megnéztem a Bene blogját és egykét képen rajta voltál te is,már ahol hagytad magad

Nem hinném,hogy orvosi segítségre szorulsz fogyás ügyileg,menni fog az magától is.....
Abban pedig mélyen egyetértek,hogy igazságtalanság a sorstól,hogy a barátnőink mindig soványabbak,mint mi vagyunk.
Nekem tavaly bejött egy dolog,mikor nyaralásra és az esküvőnkre készültem: délután 3 után semmi szénhidrát,tejtermék vagy sovány hús és amíg a lányom nézte az esti mesét,addig megcsináltam a 200 felülést. Csak kimondani sok azt a 200-at,de aki szokott tornázni az tudja,hogy nem sok. nagyon szépen karcsúsodtam,igaz egy hónap alatt lett bomba alakom

Viccet félre,tényleg levitte az úszógumit. Ha utálsz hasizmozni,javaslom a hullahopp karikát(férj helyett,ha úgyis elmegy 3 hétre),egy kolléganőm esküdött rá..
VICA! Kitartás fogfájáshoz,csak kibújnak már azok a fránya fogak....
hú,valaki kérdezte a
spirált: Nincs mit írni különösebben róla,fő előnye,hogy hormon nélküli,ami ugye nem akadályoz a szoptatásban.És ha nem muszáj ne szedjen az ember hormonokat,nem jó az senkinek! Kb.7000.-Ft egy telejsen átlagos,standard spirál ára(nekem a régi dokim mindig tartott magánál,így nem kellett nekem utána járnom),van drágább is,de nekem ezt javasolta a dokim.(nevét nem tudom ,ne kérdezd).Ha jól tudom 5 évente kell ellenőriztetni,nekem egyévig volt,utána levetettem,mert akkor akartunk kistesót8az más kérdés,hogy bő egyévig nem jött össze)A 6 hetes kontrollon tette fel,és igazság szerint panaszmentes voltam,leszámítva az elején azt a kis alhasi fájdalmat,amig meg nem szoktam.
Szóval ennyi..
MÁS..
Nálunk nem jön ki a doki oltást adni,az ÁNTSZ nem engedi,van egészséges rendelés,oda járunk,az elején rendszeresen,mostmár csak oltás miatt..De itt a gyerekdokik éjszaka sem jönnek ki,ügyeletre kell vinni.
VBEA! én még nem jutottam el jógára.tegnapra bejelentkeztem,9re keleltt volna menni..Persze a lányom későn ébredt,nem akart az apjával menni oviba,nyügi volt..szóval nem tudtam elmenni.
holnap is van,újra megpróbálom
ORSI!Merre vagy? Minden okay?
Üdv mindenkinek, durca