Sziasztok!
STEFFI!!! Nagyon aranyos a 4 d uh,remélem hamarosan személyeseni s találkoztok Martinnal.Az lesz ám csak az igazi!!!!!
VERONIKUSZ! én is adtam fel hírdetést az interneten,jelentkeztek is rá,úgyhogy próbáld meg.Van az otthon segítünk alapítvány(ha jól tudom alapítvány),a kismama újság hátulján a címlistában van telefonszám,de szerintem interneten keresztül is megtalálod őket.
Ja,és a lányok..gyönyörűek..
HURCIA! Én,mint renitens és kissé lágyszívű anyuka,azt mondom ne aggódj,elmúlik
Én,ha jól emlékszem,mikor Manka 4 hónapos volt,nem fejtem már éjszaka(lusta voltam,mint a dög) és éjszaka nem is böfiztettem

,mert köztünk aludt,hasrafordítottam és aludt,igaz,reggel mindig kínlódott egy picit.Nem mondom,hogy ne böfiztess,mert nem biztos,hogy jót tettem a gyerekkel,anno
Anyatejes baba lévén nem biztos,hogy ki kelll bírnia az egész éjszakát,no persze anya is hiányzik neki
Azt olvastam valahol,hogy a babák nagyon felszínesen alszanak,illetve önmagukat ébresztik,a szervezet ellenőrzi,hogy élnek-e még.Ezt mi felnőttek is megtesszük,csak vissza tudunk aludni,illetve észre sem veszük,hogy egy kicsit felszínes lett az alvásunk.
Ha "kemény" anyuka vagy, rászoktathatod,hogy nem kap cicit,csak simit és akkor lehet,hogy nem fog felébredin,de az ia lehet,hogy a sími ugyanúgy fog hiányozni,mint a cici:-))) Én még egy 4 hónapos babát kicsinek tartok ahhoz,hogy átaludja az éjszakát és ne kapjon cicit..de ez én vagyok..
GYÖRGYI! Családjogi szakjogász képzésre jérok vissza a pécsi Jogi egyetemre,oda kell a szakdoli..
én sem biztos,hogy megyek szülőszoba látogatásra..majd meglátom,ha ott vagyok élesben
Főleg,hogy esti időpont,a férjem mindig dolgozik,vgy sportol....
JUBE! Semmiképp ne fogyózz,felesleges

,nem megy el a tejed,de légy egy picit türelemsebb magadhoz,próbálj meg annyit tenni,hogy délután 3 után nem veszel magadhoz szénhidrátot..Biztos segít!!!
Osztom itt a tanácsokat,én,aki a 14.kilónál járok a 28 hétben..

De mentségemre legyen mondva,hogy Manka-terhességem 20 kilóját sikeresen leadtam,egész rövid idő alatt..
További szép napot mindenkinek!
durca