A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szia neet!

Már el lett kapatva :oops:
Ezzel a brutál megoldással annyi a baj, hogy ha félálomba is vagy anélkül leteszem rögtön négykézlábazik, mászik, csapkod, vakarássza az ágyat és mióta fel tud állni egyből meg is teszi. Viszont még annyira nem stabil és volt, hogy hanyatt vágta magát :cry: akkor meg aztán jön a keserves sírás...

Szóval elég kilátástalan a dolog. Meg nem is nagyon bírom hallgatni, ha ordít, sajnos, pedig próbáltam, de nem nagyon megy :roll:

Azt nem tudod, hogy ha nem tudok ilyen brutál lenni 8) akkor mikor szokik le erről? Vagy mikor jön el náluk az az idő mikor már kezdenek "nagyfiú"sodni, önállósodni és nem igénylik annyira a közelséget? Vagy ez teljesen hülyeség? Mert látom magam őszülő hajjal, amint fel-alá mászkálok a serdülő gyerekemmel a kezemben :shock: :lol: :D
renee

Renée :)
Nem feladata egy ilyen kicsi gyereknek egyedül elaludni szerintem. Az önállósodás, kissé eltávolodás az nem most lesz még :)

A napközbeni alvás és az esti elkülönül - nálunk legalábbis. Enyém 5 hónapos kisfiú napközben babakocsiban, hordozóban alszik el pillanatok alatt (ezek itt laknak a lakásban) - ő magától nem tud elaludni egyáltalán, mert ilyen típus, de egyébként sem tud egyedül lenni - apja is ilyen. Napközben csak 15-20 perceket alszik - két-három óránként, viszont este, az ugyanabban az időben és ugyanolyan sorrendben történő fürdés-öltözés-tejecske-elalvás tökéletesen bevált és működik. De ez babafüggő, Dominó ilyen. A cipelés nem túl szerencsés persze, de semmiképpen nem hagynám sírni, az a legjobb módja annak, hogy megtanítsuk a gyereket, hgoy hiába van baj, nem számíthat senkire és csak egyedül boldogulhat a világban. Én nem tenném. De még egyszer hangsúlyozom: általános igazságok ugyan lehetnek, de a baba természete a meghatározó és nem az általánosságok :)

indianyo

Renee,
ha az ostor nem válik be, akkor nincs tippem. Eszter már a H-ban sem aludt el velem, de ahogy kitoltam a csecsemősöknek, nagyban horkolt. :lol: Itthon azóta is ez van, ha alvás van, leteszem és otthagyom, mert egyébként nem alszik. Annyi a szívfájdalom ebben, h a szopit leszámítva nem voltak nagyon összebújós élményeink, a jó részét asszem nem kell hosszan ecsetelnem. Sose volt gond a külön ágy, külön szoba, egyedül. De egyszer itt valaki megjegyezte, h ne reklámozzam, h egyedül alszik, mert ez nem igaz, mert cumi és pelus vigyázza az álmát. Tehát nem egyedül alszik el, hanem cumival és pelussal. Ezeket 4 naposan kapta, és azóta is.
Egy megjegyzés: ha megtanulja, hogy kell elengedni a rácsot és leülni/feküdni, már az se lesz gond, ha állva visít. :mrgreen: Ha elunja, elfárad, leül, feksz, alsz.
neet
neet

Ancsi!
Szóval nem sikerült felcsigázni párod összehennázásával :lol:
Szegény Lencsi!!! :cry: És azt hittem, ő jobban bírja a fogzást, bár ha nem ébred fel, akkor igazából nincs gond. Nálunk nagyon brutál a helyzet, és én csak akkor adok Panadolt, vagy egyéb cuccot, ha nem alszik a fájdalomtól! Van, hogy órákig fenn vagyunk :cry: Panadol recept nélküli, de ha nincs otthon, akkor szerintem a láz kúp is jó, mert az is fájdalomcsillapító (is). Nekünk régebben bevált a Germicid C (sajnos most az sem), de az csak receptre megy.

Neet!
Nem azért írtam ám az UH tapasztalatomat, hogy gratuláljatok, csak gondoltam, van, akit érdekel, és szerettem volna megosztani veletek. Én ezzel úgy vagyok, hogy tök mindegy, milyen nemű babát kapok, de minden információ, amit megtudok róla, egyre valóságosabbá teszi őt számomra. Ezért írtam 1-2 méretet is, teljesen hihetetlen számomra, hoy már egy ekkora baba van a hasamban. És Nekem jó, hogy azt is tudom róla, hogy kislány. Ha fiú lenne, annak is ugyanígy örülnék!!!

Genetika: hát azért írtam le, amit írtam, mert Lindivel járhattam biosz órára, mert én is így tanultam, hogy kék szeműeknek csak kék szeműje lehet. De akkor ezek szerint még lehet szép kis csokibőrű is, ki tudja, Anyám hogyan élt annak idején a szabad-szerelem időszakában :mrgreen:

Renee!

Indivel kell egyetértenem, szerintem is egy 7 hós még nagyon pici ahhoz, hogy hagyja az ember üvölteni, ugyanakkor megértelek, hogy nagyon nehezen bírod fizikailag. Én akkor adtam fel, amikor már 3 hós terhes voltam, és tényleg nem bírtam tovább, de Bazsó akkor már 1 éves volt, és úgy láttam rajta, hogy felfogja a dolgokat, és soha nem hagytam magára, ott ültem az ágya mellett, énekeltem neki, simogattam, és nálunk bevált. Aztán megint beindultak a fogak :cry:
Babád gyönyörű!!! :)

Köszönöm az érdeklődéseket és a nagyon sok+++++++++-t!!! Nagyon sokat jelentettek! Bazsóm jobban van, de iszonyú nyűgös, és sajnos meg kellett állapítanom, hogy nem következett be a régen várt fogzási szünetünk, mert beindultak a szemfogak :cry: Próbálom pozitívan felfogni, inkább a tesó születése előtt szenvedjünk meg velük!

Votiv!
15 uh!!! :shock:
Egyébként úgy sajnálom, hogy rossz a tapasztalatod a Praxissal, mert rám nagyon pozitív benyomást tettek. Nagyon alaposan megvizsgáltak, ilyen részletesen még soha nem nézték egyik babámat sem!!! És bár aludt a kishölgy, rendesen megküzdött a fickó, hogy sikerüljön valami képet is csinálnia :D

Kép
Kép
zuzmo1

Indi,
egyébként nem árt, ha időben megtanulja, milyen kegyetlne világ ez....
de most komolyan: ha baja van, nehogy azt hidd, h én hagyom sírni! De ha nem SÍR, hanem kiabál, méltatlankodik, pedig tök álmos, és tudom, h aludnia kéne, akkor hagyom, és pár perc után tényleg alszik.
Ha nem sikerül neki aludni, mert vagy nem álmos vagy beteges, rögtön ott vagyok! De mivel nem egy beteges gyerek, és remélem, nem is fog ezért terápiára járni, akkor nem érdekel a hisztije. Mert ő egy ilyen hisztis csaj. (szerencsére mostanában szavam se lehet)
Egyébként az egész ügy nem aktuális már, mert mostanában (pár hónapja) fogja a pelusát, és elindul az ágy felé (fel a galériára) és integet hogy PÁPÁ. :) Én meg szögre akasztottam az ostort, legfeljebb ebédkor veszem kézbe...
És a bölcsiben is ha elfárad, elkezdi keresni az ágyát. :)
neet
neet

Zuz
én sem azért írtam. :) Nehogy haragudj vagy akármi! Gratulálok a babócához, akár fiú akár lány, akár pici akár hatalmas. :) De az igazi gratula akkor jön, ha kipotyogtattad. Mikor is?
neet
neet

Neet!

Remélem, tényleg kipotyogtatásról és nem kipaszírozásról lesz szó :lol: Állítólag dec. 3.

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv!

Isti és a gumi-lepedő találkozásáról jut mindig eszembe, csak mire gépközelbe kerülök elfelejtem:
én nem nagyon bírom az ilyen lepedőket, mert valahogy úgy összegyűri maga alatt a ded, én mostanában kiveszem a matracot, és belecsavarom egy normál lepedőbe. Így tök feszes marad, és még a gyerek sem tudja leszedni. Persze, nem tudom, mennyire Isti-kompatibilis a dolog :mrgreen: , de érdemes megpróbálni!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Neet :) Tudom ám, hogy nincs is ostorod igazából :mrgreen:
És persze Eszter nagyon klassz lejányka és nagyon szerencsés természetű, jó, hogy ilyen gyerekek is vannak, mert azért a legtöbb babóca jó sok szülői közreműködéssel képes csak aludni.

Gabi :) Azóta már több támadást is visszavertem :lol: Örülök, hgoy sikerült nálatok is emgoldani, nagy disznóságra képesek ezek a dögök :shock: Házikó alakul?

Zuzi :) Mielőtt a babánk megfogant én is azt gondoltam, hogy legyen majd meglepi és sose fogom megkérdezni. Aztán jött ő és felfordult a világ :) És amikor Mátyásom megmondta a frankót meg a 150 %-ot, akkor olyan furcsa volt... talán a következőnél már tudunk a meglepi-babára vérni, de én már nem határozok el előre semmit :lol: És az a december mindjárt itt lesz, ajjaj! Jövő héten kellene mennem a Kosztolányira a Holdboltba, esetleg összefuthatnánk. Vagy meglátogatunk, ha jól vagytok :)

Összefutás nyitott :)

Frontérzékeny és/vagy fogzó babák! kitartás, veletek vagyunk!

indianyo

Neet!

Bőrszínre nekem is van egy példám:

játszótéren anyuka akinek van egy gyönyörű tejeskávé színű kislánya.Apuka nagyon sötét fekete bőrű,afrikai srác.
Most született meg a kisfiúk.A bőre éppen hogy csak kreolnak mondható vagyis volt mert napról napra sötétedett.
Első napokban csak a kis herezacskói voltak feketék.

ÉS és és olyat is hallottam TV-ben,hogy egy vegyes párnak ikrei születtek és egyik fehér másik fekete bőrű lett.Szóval nagyon vicces dolog ez a genetika... :roll:
20170114224602

ezt a könyvet találtam:
http://www.tericum.hu/books/egykukac.htm#

Engem teljesen felcsigázott :lol:

indianyo

felületesen követem az eseményeket :oops:
amire emlékszem:

zuz! nagy gratula kiscsajszihoz!!! :P szerintem nagyon illik hozzád egy lány is! ez most hülyén hangzik, de remélem érthető :wink:
név?

den! hajrá a láz ellen, gyors fogacskát!

neet! indivel ellentétben és egyre jobban látom az ostorod! :shock:

renee! nagyon édes kisköli!!!
erős hátú apuka? nagypapa?

csajszim ma rájött hogy mit csináljon hátról hasra forduláskor beszorult kezével :wink: :P

egyébként elég nyüfi volt tegnap és ma is. időjárásra fogom

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

van aki szeretne velem liberósnyuszit, pampers-ös kódra cserélni?

itt nagyon esik. az előbb próbáltam teregetni :lol:

gödibarbi

Deni!!!
Szegény Bálintod :cry: Barátosném homeosdokijának az a véleménye, hogy 38 fokig rá lehet fogni a fogzásra a lázat, de azon felül nem! Én egyébként nagy parázós vagyok, ami a lázat illeti, 38 foknál már tuti adok valamit. És már lement? Mert általában estére szokott felmenni. :cry: Remélem, hamar elmúlik!!!+++++++++

Barbi!
Milyen ügyes a kicsi lánykád! Ő is hamar kezdi a bravúrokat! És a nevünk továbbra is Panna :D
Nyüfi nálunk is tombol ezerrel :twisted:

Indi!
Nagyon jó lenne jövő héten összefutni!!! Szólj, hogy mikor jöttök, nekünk a csütörtök nem jó, mert kezdődik a tücsökzene :D , és a péntek se, mert utazunk! De egyébként okés!!!

Kép
Kép
zuzmo1

POcak!
Mi van Veletek????? Jobb már a hangulatod? Párod munkahelye hogy alakul? Gyerekek???
zuzmo1

Nyüüüüfi itt is volt ma is :(

Zuzi :) akkor időjárásfüggő lesz a dolog, mert nekem mindegy különben. Hátha valaki még csatlakozik, és majd döntünk, tehát hétfő, kedd és szerda a nyerő. Illetve holnap mi messze megyünk (Óbuda), úgyhogy inkább a hétfő az nem.

indianyo

ma megsutottem eletem elso buzalisztbol keszult kenyeret (a sajatomat mar egy ideje en sutom magamnak, dehat az mas ugyebar :wink:). sutoben, nem geppel. es egesz jol sikeralt (leszamitva, h kisse sotlan lett). ugyhogy most orulok kicsit :lol:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

recca

Már megint hasmenés :( Úgyhogy ma se megyünk sehová, pedig várnak a babakollégák.

Recca :) én örülök veled :) a saját kenyeredet milyen összeállításban sütöd? Gondolom, azt elég hamar lehetne a dednek is adni. Én tegnap találtam egy sütőtökös kenyeret, de tapióka liszt volt benne, azt egyrészt utálom, másrészt itthon nincs is.

indianyo

Zuz!

Tücsökzene hánykor kezdődik csüti?Szerinted még beférünk?

Indi!

Majd szeretnélek kérdezni a homlokra festett pöttyök színének jelentéséről,cspán kiváncsiságból. 8)
HAsmenés meg juj....szegény kicsi Domino!
20170114224602

ügyi recca :lol:

den!hogy van B? lázra végül használtál valamit?

gödibarbi

zuzi! a panna szerintem réééééééém ééééééédes!
s tök jól megy a családi nevetekhez is!!! :lol:

gödibarbi

Indi :) Már megint hasmenés :( Szegény Dominó, sok ++++++++ Nektek!! És tényleg jópofa ez a kukacos könyv :D

Renee :) Nagyon édes a kissrácod! Mi is sokat dajkáltuk a gyerkőcöt anno, apa sokat besegített. Aztán nagy könnyebbséget jelentett, amikor megtanult szopin elaludni, azóta is így megy, így mellette fekszem és pihizek közben, nem a hátam sajog, esetleg próbáljátok ki.

Rec :) Gratula a kenyeredhez! Magadnak milyet szoktál sütni, búzalisztmenteset ugye?

Barbi :) Lánykád nagyon ügyes! :D Biztos sokat nőtt azóta, hogy utoljára láttam, nincs kép róla véletlenül? El sem hiszem, hogy nyüfi is tud lenni, nemcsak mosolygós. Remélem tényleg csak az idő az oka. Bálint még mindig lázas :( és Panadolt adok neki, szívesen elnyalogatja, de nagyon nyüfi és anyás. Szerencsére vannak jobb időszakok is, és ilyenkor a "régi", pl. megtanult hártafelé menni... hogy honnan jutott eszébe? :o

Zuz :) Nektek is sok +++++++ a nyüfihez! Bazsó hogy van? Most már minden okés? Én sem bírtam ki és adtam lázcsillapítót, pláne mert nem ment le, mindig 38-39 között mértem :( . Nem tudom mi lesz a holnapi játszóval, lehet hogy inkább doki lesz belőle, majd meglátjuk mit hoz a holnap... :?
denizsa

Sziasztok!

Zuzi: itt vagyok, kedvem sokkal jobb!!! Apa még mindig sokat dolgozik, de most már odafigyelünk egymásra :lol: Gratula a csajszihoz, jó dolog az biztos, bár enyém csaj most épp szerelmes mint az ágyúúúúú (8 éves, én is ilyentájt kezdtem)
A Kép hiányzásom Kép oka a következő (többek között):
http://videa.hu/play.php?v=W2O5KZ2Y94j3S2Sc

A többi meg lustaság :oops: :oops:
De olvasok szorgalmasan, csak most nem fogok tudni senkinek írni, mert ahogy ideülök, elfelejtek mindent :P

Marci nagyon agresszív lett :cry: Állandóan üti meg lökdösi Balut, próbálok nem haragudni rá, meg nem észrevenni, mert azt megfigyeltem, hogy akkor csakazértis csinálja :( :evil: Mondjuk B sem egyszerű, mert sokszor már akkor is kiabál amikor M csak a közelében van :? Amúgy jófejek :D
Macsekkal taliztunk a héten, Füli nagyon élvezi a pasijaim társaságát, bár M néha Nála is bepróbálkozott :shock:
Na majd még próbálok írni, csak ma is Apátlanok vagyunk....

Pussz: Pocak
pocakpacni

Indi: egy kis++++++++++++ Dominónak meg Neked

Den: úgyszintén ++++++++++++++

És mindenkinek, aki nem érzi jól magát!!! Vigyázzatok a csalóka őszi idővel

Pussz: Pocak
pocakpacni

Deni!
Lencsi is belázasodott, azaz 37,8 volt, de én már erre is adtam neki Panadolt :), mert: reggel még csak-csak evett, ebédnél minden kaját elutasított, kicsit ivott, aludt. alvás után kicsit evett, melegnek éreztem, hőemelkedése volt. az etetés közben egyszer csak öklendezés, hányás. na, mondom, ennek fele se tréfa, gyors egy kanál Panadolt. ahhoz képest, hogy semmi kaját nem nagyon akar enni, ezt benyelte szépen. éjjel ettől függetlenül óránként többször ébredt, szegény nagyon szenvedett. most se evett délben semmit. :( alapjába véve a 2,5 órás tegnap délutáni alvása is úgy ment, hogy minimum negyed óránként felsírt, majd aludt tovább.

Renee!
én emléxem rád, de sajna segíteni nem tudok. esetleg az ágyba tevős, simogatós módszert próbáld ki. és én is ki voltam akadva a hanyattvágáson, de 2 hét alatt leszokott róla. nálunk mindig egyedül aludt az ágyban, de ahogy megtanult állni, többé nem akart aludni, csak állni. még éjfélkor is. :D és nálam még azt vált be, hogyha beteszem nem tudja, hogy aludnia kell, de ha ráhúzom a hálózsákot, akkor igen, és próbálkozik tentézni :)

Zuzi!
inkább mondjuk úgy, hogy igen nagy a valószínűsége, hogy kék szemű lesz! :) de zöld is lehet simán.
amúgy Lencsinek alul jön egy metsző és úgy látom, hogy felül a 4 metsző mellett elkezdett jönni 1-1 szem fog. legalábbis kívülről fehér ott az íny. ettől lehet most a nagyobb gáz. ha éjjel nem ébredt 10x, akkor egyszer se!

Neet!
L. is első perctől kezdve egyedül aludt az ágyban, és soha nem aludt el a kezemben (egy-két kivételt leszámítva), mert nem szopizott, csak üvegből. viszont ha a kezemben aludt el, betettem, alig hogy leért a kis sejjhaja, rögvest felébredt és üvöltött. úgyhogy jobbnak láttam az ágyban altatni. ha gáz van, és nem akar aludni, oda ülünk mellé, éneklünk, meg mondókázunk, simogatunk. pont ahogy te. de ha alvás idő van, és nincs baja, csak mérges, akkor hagyom pukkadozni. :)

Recca!
granulálok a kenyeredhez! :)

Indi, Zuz!
nekem jövőhéten a szerda jó lenne ;-), ha bevesztek a sétába!
ancsipancsi

Sziasztok!

Ó jaj,látom egyre több a lázas kisbeteg :cry:
Sok-sok +++++++++ nekik és persze a szülőknek is :!:
Úgy fest megérkezett az ősz,a maga kis bacijaival együtt :(

Akkor az elmaradt képek!
Kép
Dorka és a szobája:
Kép
nappali+bejárat+konyha:
Kép
a színe:
Kép
és a tetőtér:
Kép

petergabi

Den! Hát akkor +++++++++++++++++++++++++ nektek

Pocak! 2 nappal miután megtette az első lépéseket??!!! Mi lesz ebből a gyerekből? Marathoni világbajnok? :lol:
Szép idézet.

Ancsi! Nálatok is fogzás? :?

Gabi! Whaoooooooooo!!! :P

gödibarbi

Pocak :) Balud nagyon ügyes!! :D Remélem Marcival majd javul a helyzet!

Gabi :) Nagyon király a házatok!! :D És Dorka is nagyon édes a szobájában! :D

Ancsi :) Hú, szegény Lencsi :( Sok ++++++++ Nektek is! És mit tudsz megetetni vele? Bálint csak akkor hajlandó enni, ha éppen jól van, egyébként csak szopi, ez jó "vésztartalék" nekünk.

Barbi :) Köszi :)
denizsa

Sziasztok!!!

Pocak!
De jó, hogy jelentkeztél! Egy szerelmes kiscsaj és két verekedős kis klambó!!! Nem lehet könnyű! De ha Apával minden rendben, akkor ezt is könnyebben viseli az ember! Balu nagyon édesen megy!!! :lol:

Deni!
Már akartam írni, hogy én lemondtam a holnapi játszóházat, nem merem még Bazsót közösségbe vinni, erősödjön egy kicsit! A 38-39 között egy kicsit magasnak tűnik fogzásnak, de remélem, hogy tényleg csak az, és nem komolyabb! Hidd el, most nagyon át tudom érezni, milyen egy beteg babával! Sok gyógypuszi Bálintnak!!! És üzenem neki, hogy szopizzon sokat, attól meggyógyul :wink:

Ancsi!
Húúúú, én összesz@rnám magam, ha a gyerekem elkezdene hányni!!! :shock: :cry: :cry: Szegéyn Lencsi és persze TI!!! Gondolom, nem sokat aludtatok :cry: Én úgy tudom, hogy a szemfogak csak az őrlők után jönnek, vagy ebben is ennyire különböznek a babók? Nagyon remélem, hogy hamar rendbejön a mi drága kis Lencsi barátnőnk!!!!
A kedd neketek nem jó ugye? Angolon vagy?

Juc!
Mi a 10.10-es csoportra jelentkeztünk, de elvileg fél óránként kezdődnek a csoportok. Szerintem tuti befértek! :wink:

GabI!
Hűha, de szuper! És az első fotó annyira jó szögből van készítve!!!! Dorka nagyon büszke lehet a szobájára :lol: És nem fáraszt ki Titeket ez a nagy meló? Férjed hogy bírja? Azért egy építkezés eléggé ki tudja készíteni az embert, bár ha ilyen tempóban halad!!! :lol:
És a járólapok, csempék, stb ki vannak választva? Most jön a nő számára izgis rész! :wink:

Indi!
Szegény Dominó!!!! És nagyon megy a hasa? olyan, mint múltkor??? Adtál neki homeósbogyót? Nagyon sok gyógypuszi Nektek!!!
Most úgy néz ki, hogy a szerdánk sem biztos, vagy legalábbis aznap a délelőtt kora délután a jó, de addig még úgyis egyeztetünk, jó lenne, ha Ancsi is jönne, és még sokan mások is!!!

Zsanci!
Most a hétvégén volt szingli napod????? Számolj be! :lol:
Kiheverted a műtétet? Járt ez utólag fájdalommal???

Kép
Kép
zuzmo1

Vera! :)
Nagyon eltűntél! Minden rendben Veletek???

Mi ma kinéztünk Nagytéténybe a Kastéylhoz. Hát, azt hittem, nagyobb duranás lesz, kicsit csalódtam :cry: Azt írták, hogy ókori római hangulat lesz, hát én nem éreztem. Plusz amikor be akartunk menni a múzeumba, nem engedtek be babakocsival :cry: Nagyon bunkón beszóltam nekik, valószínűleg a frusztráltságom okozza, hogy nem gondolkodom mielőtt beszélnék, kicsit szégyelltem magam, mert érthető, hogy nem engednek be babakocsit egy olyan helyre, ahol a padló is valami értékes famunka, csak annyira roszzul esett, hogy mindenből ki vagyok rekesztve. Már egy épkézláb bevásárlást sem tudunk összehozni!

Bazsó egyébként jobban van, csak a fogai miatt hisztizik állandóan. De anyukán feljött a hétvégére, és vele olyan jól elvannak!!! Ennek nagyon örülök, nem hittem, hogy ennyire egymásra fognak kattanni, mert amikor Bazsó pici volt, anya meg sem merte fogni, csak pólyában :lol: , meg ő amúgy sem az a gügyögős fajta. Inkább amnyósom a gügyögős, azt hittem, Bazsónak majd ő jobban be fog jönni. De anyumat nagyon csipázza! :lol: Most hogy megint jön a foga, újra harapós lett, és tegnap jól beleharapott anyu hasába :lol: :lol: :lol: Ha nem velem történik, olyan jókat tudok rajta röhögni! :wink:
zuzmo1

POcak!

Nem miattad és hüle vagy!Remélem érted!
MSN-re felvennéle de nem tudoma titkos neved.Enyém:Jucus meglepő módon

Gabi!

Ez aztán szuper ház!Biztosan nagyon jó lesz nektek benne!
20170114224602

Zuzi!

Köszi Tücskös infot,majd telefonozok bár lehet,hogy előbb mennénk ha lenne.
20170114224602

Sziasztok,

Deni, Ancsi, Indi: babócáknak jobbuást. Mindenkinek mennek a ++++.

Gabi: ház nem semmi, ügyesek vagytok.

Pocak: Balu nagyon édesen jár.

Zuz: holnap jöttök játszóházba, vagy ti sem? Mert akkor mi is lemondjuk majd. Fütyihez +++

Recca: majd elkérhetem a jépatorta receptjét? nagyon izlett. A kenyérhez gratulálok. Azt apa kapta?

Jaj, Fanni felébredt...

Kép
Kép
johanna1975

Zuz,
vagyok, csak sűrűn (anyukám szülinapja, amerikai barátok látogatnak stb.) :D szóval olvasásra még van idő, de írni már semmisem... Dóci meg rájött, hogy a hosszú mesék SOKKAL jobbak, mint a rövidek :mrgreen: gondolhatod...
kisün

Johi :) Fannikának is sok +++++ a fogakhoz!

Zuz :) Kastély :evil: De akkor miért szerveznek oda programot, ha nem lehet bemenni? Vagy csak a babakocsit tiltották ki, a cipőket nem?! :x És ha Bálint jól lesz (és a doki is áldását adja), akkor szívesen csatlakozunk a sétához a héten.

Vera :) Dócinak igaza van :lol:
denizsa

Indi, Ancsi, Deni, jobbulast a kicsiknek!!!!

Indi, irok melt inkabb

Den, aha buza-, rozs-, zab-, arpamentes

Pocak, huu a fiad nagyon szepen halad!! Marci mar nem sokaig lokdosheti buntetlenul!

Ancsi, B-nek nagyon regota feher a szemfogak helyen, aztan csak most egy-ket honapja jottek ki (egyszerre a negy), az elso orlok utan

Johi, persze, majd elkuldom (csak el ne felejtsem). es igen, apae (meg B is szeret csenni belole)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

betegecskéknek gyógyulást!
sajna én is már megint gyengélkedek, torokfájás és dátha támadott meg, és minden csontom fáj.
úgyhogy megyek is pihenni, csak pár dolog még:

Gabi, szuper a ház! mikor költöztök? konyhád hogy áll? és ikeás konyhatervezővel csináltad? most küszködök vele, anyukámnak próbálnék konyhát összehozni.

Pocak, örülök, hogy bejelentkeztél! remélem Marci hamar leszokik az öcsi szivatásáról, és ő lesz a legaranyosabb bátty :)

most ennyit bírtam, dőlök is ki

votiv 8)
votiv

Votiv!
Te is gyógyulgass!!!
Tényleg itt az ősz, mindenki betegeskedik :cry:

Vera!
Hosszú mesék :lol: De akkor jó programjaitok vannak :D

Johi!
Mi sem megyünk holnap! :cry: És ezt a fütyi dolgot nem értettem :oops:

Deni!
A kastélykertbe be lehetett menni, csak a múzeumba nem, de meg is értem, csak olyan rosszul esett :cry:
Bálint hogy van???

Recca!
Nem semmi, hogy még a kenyeret is Te sütöd! :shock: És még biorépát is termelsz! :D

Kép
Kép
zuzmo1

Deni!
reggel hajlandó enni, de déltől már nem igazán, csak tápit szopizik, de azt se mindig. egyszerűen kiveri a kezünkből a kaját és nagy patáliát csap, de közben meg mondogatja, hogy "ammm amm", mintha éhes lenne. most be is volt dugulva az orra, és arra gyanakszom - miután a fájd. csill nem vált be éjjelre -, hogy az orrdugulás miatt ébredt ilyen sokszor, így csöppentettem neki egy-egy csepp baby Nasivint. meg előtte egy kis tengervizet, de ezért baromi mérges volt rám. :?
most fürdés után etettem, erre eltolja a kaját és aszondja: tente! :) hát bevittem az ágyba ;-)

Zuzi!
akkor lehet, hogy tévedünk, és csak az az egyetlen kis alsó metsző csinál ilyen galibát. csak olyan fehérnek tűnik a szemfogak helye kívülről. amikor a múltkor jött egyszerre a 4 felső, akkor se evett és rosszul aludt, viszont nem volt lázas. kedd nekem sajna angol, csak a szerda és péntek jó, de nekem a jövőhét is okés :)
és a hányástól meg ne félj, szerintem én jobban megijedek akkor, mint Lencsi.

Vera!
majd ha arra rájön, hogy két mesét is ki lehet eszközölni :)

Recca!
akkor lehet, hogy csak az alsó két metsző csinálja a gondot. a két középső kinn van, és most a jobb kettes kibújt, a bal meg meg van duzzadva.
ancsipancsi

Ancsi!
Nekünk egy fogacska is simán ilyen szenvedéssel jár!, Szegény Lencséd! AZt hittem, ő jobban bírja ezt a fránya fogzást :cry:
Most már mindenképpen összehozunk egy randit :D

Kép
Kép
zuzmo1

SZOLGÁLATI:

ígértem itten DVD-ket Lencsi bulijáról, csak a sok betegeskedés miatt nem jutottam el idáig :oops: De nem felejtettem ám el!!! A felvétel elég amatőr, de arra törekedtem, hogy mindenkit megörökítsek! :oops:
Szóval ki kér? Ha jól emlékszem 4-en jelezték: Indi, Fibi, Macs, és Johi. Ancsi, az ünnepeltünk édesanyja, és Deni a vendéglátónk hivatalból részesülnek egy példányban :lol: . Szóval más valaki???? Vagy az említettek esetleg meggondolták magukat? mert akkor a jövő héten intézem az írást.

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi!
előre is köfi a DVD-t, nagyon aranyos vagy! meg is örökítettem fotón,ahogy videózol :wink:

különben L. fogzása hozzátok képest kismiska, csak olyan tehetetlennek érzem magam, ezért sírom itt el a történetet :)
ancsipancsi

Szép jó reggelt mindenkinek! :)

Először is

Boldog Névnapot Pocaknak!
Kép

Másrészt Gyógyuljon minden beteg és kitartást a fogzó-sorstársknak!

Fülicsekemnek egyszerre jön a 4 felső metszője, 38,3 a láza és pityereg egész nap. Folyik az orra, a nyála... :cry: :cry: épp csak átfutottam a termést, most nem tudok sajna reagálni.. :(

Gabi,

házikótok rulez! de úgy látom hétpecsétes titok, hogy mekkoraszor mekkorák a nyílászáróitok... :( :wink:

szép napot

nyelvelógósálmosMacska...
macskanyu

Kisün! Hosszú mese : Van esze a gyereknek! :P Bevallom én már úúúúúúúúúgy szeretném! Angi egyenlőre csak pár percig élvezi az előadásaim.

Den! No dokinál kezdtek ma? :?

Zuz! Kastély :(

Macs! Szegény Fülike! Jól bevállalta! :cry:

Boldog Pocaknapot! :lol:

Nálunk tegnap is volt még egy kis időjárásos nyügi! :(
Olyan fantasztikus, hogy egyre határozottabb a kiscsajom! :P
Egyre jobban belenyúl mindenbe. :D Idáig még fél kézzel tudtam működni ha kézben volt, de ennek vége. Mindig segít. :lol:

gödibarbi

votív! bulást! +++
majd írsz a pszichomókusos látogatásaidról?
kiváncsibarbi

gödibarbi

Ancsi! Szinte hihetetlennek tűnik, hogy egy nap majd Angi is azt fogja mondani:tente :D
Bulást nektek!!!+++++++++++

Még egy kis ömlengés:
- imádom, ahogy kapaszkodik a nyakamba. :P
- mostanság néha bekapja az állam. Néha szopizza is, de inkább harapdálja. Szétröhögöm magam. :lol:

Csajok! Nyugtassatok meg: ha néha a nagy kalimpálásban elkezdi a fejét ütni az teljesen normális. :(
A másik hülyeségem, hogy néha 1-1et balra-jobbra dobálja a fejét (ált.izgatott), s ez is normális. :(

gödibarbi

Pocak :) Boldog névnapot!
Kép

Fogzós babáknak és szüleiknek sok ++++++++++!

Votiv :) Bulát Neked és sok ++++++++++! És hogy ne egyedül szenvedj a torokfájós náthától, én is csatlakoztam :mrgreen:

Ancsi :) Miket tud már Lencsi!: tente :lol: Nálunk is megy a harc a kajával, most már a kanalas Panadolt is úgy kell beleerőszakolni :( pedig először szívesen megette :?

Zuz :) Mégegyszer köszi a "hivatali" példányt! :lol: Nagyon szuperül sikerült, ügyes vagy!

Barbi :) Dokihoz délben megyünk, akkor rendel. Segítő Angi :lol: Sztem addig ne aggódj, amíg a saját kezével ütögeti a fejét, ezt mindegyik gyerkőc csinálja. Majd ha a falba vagy a padlóhoz veri...
denizsa

Barbi, akinél voltam most nemrég az nem pszichomókus, hanem inkább afféle lélekgyógyász. nem is járok mostanság sűrűn - úgy 1-2 évente, de anno itt le is írtam röviden, mit mondott :)

dőlök vissza az ágyba, hulla vagyok.

minden kis fogzónak és dáthás dednek enyhülést!

Fülicseknek és Pocaknak nagyon boldog névnapot!!
Kép

votiv 8)
votiv

Deni :) és :( és gyógyulj!!! :D

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: