Ancsi!
Szóval nem sikerült felcsigázni párod összehennázásával
Szegény Lencsi!!!

És azt hittem, ő jobban bírja a fogzást, bár ha nem ébred fel, akkor igazából nincs gond. Nálunk nagyon brutál a helyzet, és én csak akkor adok Panadolt, vagy egyéb cuccot, ha nem alszik a fájdalomtól! Van, hogy órákig fenn vagyunk

Panadol recept nélküli, de ha nincs otthon, akkor szerintem a láz kúp is jó, mert az is fájdalomcsillapító (is). Nekünk régebben bevált a Germicid C (sajnos most az sem), de az csak receptre megy.
Neet!
Nem azért írtam ám az UH tapasztalatomat, hogy gratuláljatok, csak gondoltam, van, akit érdekel, és szerettem volna megosztani veletek. Én ezzel úgy vagyok, hogy tök mindegy, milyen nemű babát kapok, de minden információ, amit megtudok róla, egyre valóságosabbá teszi őt számomra. Ezért írtam 1-2 méretet is, teljesen hihetetlen számomra, hoy már egy ekkora baba van a hasamban. És Nekem jó, hogy azt is tudom róla, hogy kislány. Ha fiú lenne, annak is ugyanígy örülnék!!!
Genetika: hát azért írtam le, amit írtam, mert Lindivel járhattam biosz órára, mert én is így tanultam, hogy kék szeműeknek csak kék szeműje lehet. De akkor ezek szerint még lehet szép kis csokibőrű is, ki tudja, Anyám hogyan élt annak idején a szabad-szerelem időszakában
Renee!
Indivel kell egyetértenem, szerintem is egy 7 hós még nagyon pici ahhoz, hogy hagyja az ember üvölteni, ugyanakkor megértelek, hogy nagyon nehezen bírod fizikailag. Én akkor adtam fel, amikor már 3 hós terhes voltam, és tényleg nem bírtam tovább, de Bazsó akkor már 1 éves volt, és úgy láttam rajta, hogy felfogja a dolgokat, és soha nem hagytam magára, ott ültem az ágya mellett, énekeltem neki, simogattam, és nálunk bevált. Aztán megint beindultak a fogak
Babád gyönyörű!!!
Köszönöm az érdeklődéseket és a nagyon sok+++++++++-t!!! Nagyon sokat jelentettek! Bazsóm jobban van, de iszonyú nyűgös, és sajnos meg kellett állapítanom, hogy nem következett be a régen várt fogzási szünetünk, mert beindultak a szemfogak

Próbálom pozitívan felfogni, inkább a tesó születése előtt szenvedjünk meg velük!
Votiv!
15 uh!!!
Egyébként úgy sajnálom, hogy rossz a tapasztalatod a Praxissal, mert rám nagyon pozitív benyomást tettek. Nagyon alaposan megvizsgáltak, ilyen részletesen még soha nem nézték egyik babámat sem!!! És bár aludt a kishölgy, rendesen megküzdött a fickó, hogy sikerüljön valami képet is csinálnia