A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Zita, Szabolcs, Andris,

Nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek Kép

gömb
27+5
gombolyu

Zita! Szabolcs! Sok-sok boldogságot kívánok nektek Andris-babához! És sok-sok tejcsit a kicsinek!

Puszi
sasha
39+0

Kép
sasha

Sok boldogságot Zitának, Szabolcsnak és Andrisnak!!! Hurrá!!!

Pussz
Kangi
18+5
kangi

purple{Zita, Szabolcs! Sok boldogságot Andrishoz. Gratulálok és sok tejcsit és jó egészséget kívánok!}

Timici
22+5
timici

Zita, Szabolcs!

Gratulálok a kis Andrishoz!!!

Kép

Betti
33+1

Kép

Betti
fodbetti

Sziasztok!

A kispapi szabadsággal kapcsolatban, mintha olyat hallottam volna fél füllel, hogy a gyerkõc 2 hónapos koráig lehet igénybe venni.

Pocok!
A napjaim száma kicsit elõre van írva, még csak holnap fogom betölteni a 34. hetet.

A lehajolás terén sikerült megállapítanom, hogy ami nem akar leesni, az is leesik. A legjobb az volt amikor az Epson nyomtatóból kifogyott a papír és nem fértem hozzá, hogy befûzzem a következõ adagot. Mit ne mondjak, sírva nevettem az asztal elõtt legalább 10 percig.
Ja! Soha nem gondoltam volna, hogy a bikinivonalat egyszer még emlékezetbõl kell rendbe raknom, és az a szuszogás amivel mindez jár!!! Hál istennek vidáman fogom fel, egyébként is ki szoktam magam nevetni, ha bénázok. A cipõfelvételnél nem elég, hogy nagy a pocakom, de még ráadásul hosszú a lábam is.

Üdv az újaknak, és sok gratuláció, rengeteg tejecske a frissen babázóknak

Moxi
33+6
moxi

Sziasztok!

Hóvirág,

Elõkészítõre nem tudok menni, de asszem most fájdalomcsillapítás a téma, az engem nem is nagyon érdekel.
Csütörtökön viszont megyek megint tornázni én is.
Hétfõn elég sokan voltunk, alig fértünk be a tornaterembe.
Emlékszel a vietnámi kislányra? Csütörtökön megszült, de a gyógytorna nem tudta megmondani, hogy kisfiú v. kislány, mert a nevébõl nem bírta kitalálni, amúgy meg nem látta a "berendezést". KépKépKép

Ami a kispapák pót-szabi témáját illeti mi ezt ugyebár cseszhetjük, lévén én még novemberben megszülök. Hogy miért nem lehet ezt azonnali hatállyal bevezetni???

Na, lassan én tipli, megyek sellõ lányt játszani.

Sasha,
Folyamatos drukk! Kép

Cupp
Nyulika
31+6
nyulika

Moxi!Kép

Én már kb a 32-33. hét óta kénytelen vagyok hanyagoni a bikinivonalat, mert egyszerüen nem ér odáig a karomKép Nem is értem hogy hogyan, de kicsit le kéne hajolnom, de akkor meg a tatarozandó felület megy hátra és iszonyatKép Inkább hanyagolom azóta ezt a dolgot, mert legutóbb is 40 perc szenvedés után (látatlanba persze) "sikerült" minden sebesülés nélkül megúszniKép Kispapámat füzöm, de soha nem úgy jön ki a lépés. Azóta meg ha rágondolok arra a kb. 40 percre mikor azon gombolkodom hogy hát le kéne khmm. akkor mindig meggondolom magamKép

Nyulika!
Köszi!

cupp
sasha
39+0

Kép
sasha

Zitanak gratula!!!! KépKép

Kataa Kép, igen, most a legutobbi UH-n mar ugy tunt, hogy a mehlepeny sincs a mehszajon teljesen, es talan terhestornara is elenged majd a dokim. Kép Ugyhogy lassan azert megnyugszom en is, es remenykedem, hogy az utolso 3-4 honap mar tenyleg csak a felhotlen oromrol szol majd...KépKépKép
A rucikat felvettem, eddig mindenkinek tetszettem bennuk. Meg egyzser koszonom oket! Kép A hosszu ruha nagyon edin all, bar meg abba noveszthetek nagyobb pocit, hogy latvanyosabb legyen. Viszont egyik nylon-harisnyam se jon mar ram...KépKép

Hovirag,
pontos fej-fenek hosszt en se tudok, mert mar nem tudta lemerni a doki, de a tobbi adatot azert leirhatnad. Kép Gombocka fej atmeroje 51 mm volt hetfon, kb. 1 hettel van lemaradva a hivatalos kortol. Kép

Gombolyu,
ez a vallalkozos kispapis dolog engem is erdekelne, leven, hogy a parom szinten vallalkozo. Kép HA megtudsz valamit beirod? Koszi.

Sasha, naaaaa...????? Kép

Pusszantas,
Gombóc
Gombóc

Zita,
Nagyon - nagyon sok boldogsagot Andris babahoz!!!Varjuk mielobb a ti kis torteneteteket.

Gomb,
Hat akkor most mar jo lenne tudni hogyez mindenkire vonatkozik-e es tenyleg igenybe veheto meg 2 honapig mert akkor mi is beleesnenk.Majd en is megprobalok utananexni de szerintem ez meg nem torvenyereju csak benne van a kovetkezo szaznapos igereteikben .
En nem fuzok hozza nagy remenyeket de majd meglatjuk : ))))

Erika,
Jo volt ez a 170cm ami meg mindig ennyi.Pont a napokban mondta egy baratnom hogy Te megnottel.Mondtam is neki hogy az lehetelen csak meghiztam meg a labam lett nagyobb 2 szammal : ))

Kataa
36+1

Kép
Kép
kataa

Brokoli
elnézést hogy közbekotyogok de a piroscsikok nem fognak elmulni csak elhalványulni idövel és az még a jobik eset hogy ha valakinek a hátsofelén vanak a piros csikok mert azt nem látja más csak a párod meg te .ezt onan tudom hogy nekem is ilyen aranyos csikjaim vanak a hátsofelemen és nem multak el csak halványabak letek .

Zitának és Szabolcsnak nagy gratula pici fiuhz Kép és sok tejcit és boldogságot KépKépKépKép

Puszant Csics és Petike Kép
csics

Most megyek haza a gyárból KépKépKép

Döghullafáradt vagyok!!!!!

GRRRRRRRR!!!!

De holnap UH!!! KépKépKép

Pussz mindenkinek

Kangi
18+5
kangi

Sziasztok!

Zita és Szabolcs!

Szívbõl gratulálok a pici Andrishoz,
SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK! KépKépKép

Sasha, Moxi!

Sose aggódjatok a bikinivonal tatarozás miatt!
Az utolsó 6 hétben már én is hanyagoltam.
A kispapával nem akartam megcsináltatni, a szülõszobán úgyis leszedték nagy részét!
Utána meg pótoltam, mikor már arra is volt energiám...
tök fura volt, hogy végre látom, mit csinálok! Kép

Brokkoli!

A csíkok miatt ne aggódj!
Vannak olyan kencék és kezelések, amelyek szuperül rendbeteszik!Kép

most csak a babára gondolj!!!

Sasha!

Még mindig DRUKK EZERREL!! KépKépKép

Puszi: Sheila & Melissa
Sheila

Mivan veletek Kismamák! Merre jártok ma! Nagyon gyér a forgalomKép Kivel mi van??? Az hogy nem mindig irok mindenkinek személy szerint, vagy csak "helyzetjeletést" teszek az nem jelenti azt hogy nem érdekel kivel mi van!
Lányok! Helyzetjelentést mindenkitõlKépKépKép
Nálam semmi újság. Komolytalan jóslófájások.
Ja dehogynem van újság! Voltam CTG-n. Az orvos múlt héten mondta, hogy ezen a héten õ szabin lesz ezért másik orvos vizsgál ma. 17:30-ra mentem. Általában nem terhesen 5 perces séta az SZTK de igy a vége felé 10 perccel több. Szóval "rohantam" nehogy elkéssek ami igy is megtörtént, mert ahogy siettem úgy bekeményedtem meg két oldalt olyan iszonyat erõvel húzodtak a méhszalagok (amik szerencsétlenek már alig tudnak hova) hogy többször meg kellett állnom. Erre közlik hogy ma nincs terhesrendelés és a héten nem is lesz és feleslegesen "futottam" kis a tüdõmet.Kép Most nem tudom mérges legyek vagy megértõ mert nem ismerem a háttértörténetet. Fogalmam sincs kinek a hibája!? Na mindegy szóval ma elmaradt a CTG, pedig jó lett volna tudni hogy mit csinál a méhemKép Meg a baba szive is rendben van-e meg iylenek, de most tuti produkáltam volna pár fájást a vizsgálat alatt!Kép

sasha
39+0

Kép
sasha

Sheila!
Puszi nektek itt isKépKépKép
sasha

Kép
sasha

Igenis, helyzetjelentek, ezennel jelentkezem! Kép
Mégse csütörtök lesz az UH, hanem jövõ hétfõn. Viszont ma lehet, hogy megéreztem az elsõ mozgásokat! Kép Azért lehet, mert még nem tudom, pontosan mit kéne éreznem, és nem vagyok biztos benne, hogy ez már õ volt, vagy valami más has-bugyorgás KépKépKép És még egy helyzet: délután moziban voltunk barátokkal, és kicsit kiborultam, pedig nem is volt rossz film (Különvélemény), de annyira érzékeny voltam, nagyon idegesítettek a hangok, a durva zajok, ijesztgetõs részek... Kép Kispapi eltiltott a mozitól, azt mondta, akkor mostantól csak a garantáltan békés filmeket nézhetem meg, mint pl. az Amelie, amit ugyan már háromszor láttam, de újra megnézném...

Zita, Szabolcs, gratulálok!!!!!!!!!!! KépKépKép

Brokkoli, gyógyulj meg!!!!!

Ja és az elõbb megettem vagy egy kiló szõlõt, annyira finom volt, hogy nem tudtam letenni... Kép

Pussz nektek!
Franyo
18
franyo

Franyo!

Hát nem tudom hogy a baba volt e az a "has-bugyorgás"Kép
Hangokkal kapcsolatban: Ez nagyon érdekes! Általában sokat hallgatok rádiót, zenecsatit, csak úgy háttérzajnak, meg megszoktam már. És vannak olyan számok amik kifejezetten idegesigenek és olyan mintha a pocakomig hatolna a rossz érzés. Aztán vannak olyan számok amiket kénytelen vagyok jó hangosan hallgatni mert olyan jól esikKép Már gondoltam arra is hogy a babának "kezd kialakulni a zenei izlése"KépKép Persze nem biztos hogy igy van, de amit régebben szerettem számokat azok most durva zajnak tünnek és vannak olyanok amik meg kifejezetten tánci-táncira csábitanakKép Jobban mondva pocakringatásraKép A babáért mindentKép
Szõlõ???? Nyami-nyami-nyami-nyami-nyami-nyami-nyami-nyamiKép Amig volt itthon szõlõ addig én sem birtam abbahagyni, de tapasztalt vagyok már a "zabálás" terén. Mert úgy csinálom, hogy bepakolok magamnak sokféle gyümit ami van itthon igy amig megeszem a gyümiket jól ellakok és igy nem fogy el pillanatok alatt a szöllöKép

na megyek mert megjött a párom végre-végreKép
sasha
39+0

Kép
sasha

Na jó reggelt mindenkinek!

Még ilyetKép Utolsókból lesznek majdan az elsõkKép
Az éjszaka szupi volt, csak 3x keltem felKép Csak wc-re... semmi komoly. Miért van az hogy már 1 hete szülni akarok?Kép Pedig a kiirásig még van! Mondjuk biztos sokak vannak/voltak igyKép

Majd még benézek, hátha történik valami, hiszen annyi finises kismai van az elsõ 10-benKép
sasha
39+1

Kép
sasha

Hello, jó reggelt! Kép

Franyo Kép
egyél sok szölöt, rendbeteszi a megrekedt emészést is, ha nem rágod szét a magokat.
Hétvégén szüretelünk, majd nyakalom a mustot Kép

Sasha Kép
te szerintem még két tolófájás között is benézel majd Kép
Hogy van a párod?
Úgy tudom, a zsurlófü tea jól fertötlenit, meg kihajtja ezt a homokot, meg nyugtatja is a felkarmolódott nyálkahártyát.
Bocs az OFF-ért, csak úgy sajnáltam a kispapádat Kép

Megyek ma UH-ra! Megyek ma UH-ra! Hurrá! Hurrá!
Tegnap megint elfogott az aggodalom, hogy ugye minden rendben van, és hogy egészséges lesz a Gumimacika ...

Hajnalban felébredtem én is pipilni, és mikor visszafeküdtem, megint gondoltam rá, hogy vajon micsinál, és rúgott kettöt egymás után, ugyanazon a helyen. Az lehet, hogy tök ugyanoda rúgott??? Vagy az valami más lehetett???

Na jó. Megnézem a "munka" nevü mai rémdrámát, aztán majd jövök KépKépKép

Pussz
Kangi
18+6
kangi

Jó reggelt!
Kangi, ennék én, de elfogyott, és a néni ma nem árul ott a Skála elôtt, akinél vettem, a boltban meg nem adnak ilyen fincsi édeset KépKép
Sasha!
Képzeld, veled álmodtam! Azt, hogy megszültél, ott volt a babád a kezedben, mi meg mind ott ültünk körülötted, az ágyon, meg a melletted levô ágyon, sok kis és nagypocis lány, és ott kérdezgettünk, hogy milyen volt... te meg azon csodálkoztál, hogy ha már megszületett Gabi, a hasad miért ugyanolyan, mintha még mindig ott lenne KépKépKép
Puszi
Franyo
18
franyo

Tegnap elmentem a Maria nagykerbeKép Az itteni figyelmezteteseknek koszonhetoen argus szemekkel neztem a kosarat, hogy el ne felejtsek venniKép Hat nem sikerult megoldanom a problemat, ugyanis termeszetesen utanam is utanamszolt a nagyon "kedves" penztaros, hogy vegyek kosarat. Megyek vissza, nem latom. Kerdezem, hogy hol van? Valasz: a szekreny tetejen. Nahat nem birtam megallni a megjegyzest, hogy jobb helyet kismamaknak ki se tudtak volna talalni. Erre mar inkab nem valaszolt semmitKép

Egyebkent a hely telleg jo, olcsok a rugik pl, es az ajtonallo kivetelevel az eladok is normalisakKép

orsoly 25+5
orsoly

Jó reggelt mindenkinek!

Köszi Sasha az érdeklõdést, mindenki nevében.Kép A helyzet nálunk: Baba továbbra se mutatja semmi jelét hogy ki szeretne jönni, úgy gondolja, hogy van õneki még 2,5 hete. De komolyan, még jósló fájásaim sincsenek. Holnap megyek CTG-re. Pedig az utóbbi napokban egy csomót mozogtam, hétvégén berendeztük a gyerekszobát, még fotelt is emelgettem, bepakoltam a bõröndöm, tegnap egy takarítónõ segítségével nagytakarítás volt a lakásban, így azért én is egész nap talpon voltam, hajlongtam, pakoltam, közben babaholmit mostam. Mindeközben áruljuk a lakásunkat, mert keretes házba szeretnénk költözni, már hetek óta ezzel is idegeskedek, ráadásul úgy néz ki most tényleg megveszik a lakást, miért ne épp most, és a jövõ héten ha minden sikerül lehet szerzõdést kötni.Kép nem akarok senkit untatni, lényeg hogy egyáltalán nem telnek nyugisan a napjaink, a baba mégis tök nyugis, és jól érzi magát!!! Ez valami csoda! No sebaj, hétvégén még beiktatok egy kis Hungaroringet, nyílt nap lesz, autóverseny,hogy a kispapával lehessünk, de szerintem a kisasszony ezt is jól fogja viselni, mert már hozzá van szokva.Kép Még a végén túlhordomKép

Zita!

Gratulálok a babához, várjuk a születéstörténetet!

Orsoly!

Úgy örülök, hogy visszaszóltál a kosár miatt az eladónak, én olyan hülye vagyok ilyen helyzetekben, én csak magamban forrongva tornáztam le a kosarat a halom tetejérõl.Kép

Szõlõ: Én is épp most eszegettem meg egy fürtöt. Nagyon finom volt!!! Pedig én régen nem voltam egy gyümölcsevõ, most meg úgy kívánom.

Manó 37+5

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok,
Lanyok vegre sut a nap!!!Ezt a napot szeretem, ami csak sut de nem olyan forron!!!

Brokkoli,
Hasznalsz valamilyen kremet a csikokra?Ha igen akkor tenyleg hajlam kerdese.

Sasha,
Helyzetjelentes:Tegnap osszeraktam a korhazi cuccomat ,nem mintha mar mennek de inkabb legyen meg : )))Az ejszakak hol jobbak hol rosszabak.De csak 1* kell mennem a bizonyos helyre.A baba mar olyan forge inkabbcsak feszeet odabent meg neha csuklik : ))))))))))
Holnap megyek ctg-re.

Franyo,
En is voltam igy,foleg amikor a film alatt belerakta a labat a ket fordam koze es szurt ezerrel.Megjegyzem nem is volt jo a film.De az izgis krimiket eleg jol birta a baba.
En neha szoltam az embereknek hogy ne beszeljenek olyan hangosan mert zavar,vagyis szerintem a babat zavarta : )

Kangi,
Ez termeszetes hogy aggodsz,vannak ilyen pillanatok aztan meg jon a felhotelen orom : )))))))))Sajnos ez mar vegig igy lesz.

Pocok,
A holnap megsem jo de a hetfo igen es elmehetunk valahova ha neked is jo.

Kataa
36+2

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Mano
Oda se neki! Kép Orulj,hogy ilyen strapabiro babad van!!! Aztan elobb-utobb csak kijon...Kép

Sasha
TE olyan kis aktiv voltal itt este,reggel! Szerintem egyszer nem koncentralsz majd a szulesre 1000el es tuti akkor fog megindulni!! Kép

Lanyok

Mar legalabb 1 hete szeretnem megkerdezni, de persze mindig elfelejtem....Kép SZoval. Nincs meg veletlenul valakinek a Raffai konyv (Megfogantam,tehat vagyok), olyan nagyon szeretnem megszerezni a vegerol azt a kis tablazatot!! Hatha be tudna valaki scannelni?!

Kangi!!!!
Mi ujsag volt UHn?? Ugy is tudom,hogy minden ok... Kép

Sut a nap! Kép Kép

Norkini
18+5
norkini

Dontottunk: hetfon megyunk a Mammut 2-beKép Vegul azert esett a Mammutra a valasztasunk, mert ott hosszabb a video es meg kepet is adnak (nekem 4-5 kepet mondtak). MIvel csak egyszer akarunk 3d-re menni, nekunk talan ez a legjobb. remelem telleg jo leszKép

orsoly 25+5
orsoly

Tényleg mocorog... itt bugyorog a hasamban... naggggyon jóóóóóóóóóóó KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Kispapa meg itt elégedetlenkedik, hogy ô miért nem érzi... Kép

Franyo
18
Franyo

Sziasztok Lányok!
Szerencsésen hazaérkeztünk, és most anyukám munkahelyén próbálom szokni a magyar billentyûzetet! Természetesen azért nem ment minden teljesen simán: a repülõtéren beesett elénk a magyar junior boxválogatott, akik Kubából hazafelé lemaradtak az elõzõ géprõl. De azért némi izgalom utan megkaptuk hárman az utolsó két helyet...marha kényelmes volt, amikor Gyurika ott feszített az ölemben és még az elõttünk ülõ is empatikusan hátradöntötte a háttámláját!
Azóta ennél csak nagyobb attrocitások értek, pl: BKV, bank...de elõbb kimérgelõdöm magam, most még nagyon nyers lenne a beszámolóm...

Ma 2-re megyek a Praxisba ultrahangra, drukkoljatok, hogy lássunk "valamit" es a baba is mocorogjon jó sokat! Annyira régen voltam UH-on, hogy tiszta lámpalázas vagyok!

Zsuzsi
21+3
zsuzsi74

Franyo,
Kispapi nalunk meg mindig sokszor ertetlenkedik, hogy o miert nem???? Tenyleg csak azokat erzi meg kivulrol, amikor nagyon eroset rug a baba. Ez az anyukak kivaltsaga. KépKép
Ugye, milyen jo erzes? KépKép

Kataa,
LAtom, mar nagyon keszulsz. Kép De furi, amikor ide bejelentkeztem, Te akkor voltal 22. hetes. Most meg mar...KépKépKép

Gombóc
(most nem felejtettem el) 22+5 Kép
Gombóc

Sziasztok Kismamik,

Képzeljétek, tegnap szokásomhoz híven bekapcsolva felejtettem a kocsimban a lámpát, míg a fõiskolán voltam. (Itt a munkahelyemen mindig feljön valaki szólni.) Na persze az aksi jól le is merült. Úgyhogy BKV-val kellet hazamennem. Tudom, nem olyan nagy tragédia, de este fél kilenckor nem nagyon volt hozzá kedvem...meghát nem is voltam ráhangolódva. Viszont valamit ki kell találnom, hogy ne hagyjam rendszeresen bekapcsolva.
Szerencsére reggel vettünk egy bikakábelt, és bebikáztuk. Úgy döntöttem, hogy ezentúl ez is része lesz a kocsim tartozékainak...merthát még vsz szükségem lesz rá, amilyen feledékeny vagyok...meg beszereltetek valami kis csipogót, ha égve hagyom, jelezzen...

gömb
27+6
gombolyu

Zsuzsi,

Én nagyon fogok koncentrálni 2-kor, hogy lássátok a lényeget, és minden OK legyen. Holnap én is megyek a Mammutba, és nagyon kíváncsi vagyok pocakbabára...meg az apája is.
Lányok, a 3D-s UH-n ha lehet látni a baba nemét, akkor a laikus is felismeri? Ugyanis kispapa nem szeretné megtudni...vagy szóljak a dokinak, hogy ha arra a részre téved, akkor szóljon, és kispapa addig becsukja a szemét?

gömb
27+6
gombolyu

Norkini Kép

majd ebéd után fogad csak a doki, mert délelött mütétje van (mármit ö müt Kép), de utána visszajövök és MINDENT elmesélek Kép Remélem, lesz is mit Kép

Kataa Kép
nagyon helyes, hogy szépen össze vagy készülve Kép

Lányok, mikor kezdjek cuccokat vásárolni? A kispapám váltig mondja, hogy ráérünk még, de én meg úgy sejtem, hogy nem nagyon lesz kedvem télen nagy pocakkal sorban állni bárhol is ... Kép különös tekintettel pocsék pénztárakkal rendelkezö TESCO-ra Kép

Na pussz, majd jelentkezem a hirekkel
Kangi
18+6
kangi

Kangi! En tok korainak ereztem, mikor ugy a 22. heten elkezdtem a vasarlast....de oszinten szolva, mikor tegnap egy ora maszkalas utan kidoltem, meg az is felmerult, hogy mar most is kesoKép Es meg itt a karacsonyi bevasarlas is, hat nem tudom mi lesz velemKép

orsoly 25+5
orsoly

Franyo Kép

De jooo! Tuti jo erzes, en is imadom... Kép Orulok,hogy most mar TE is erzed!!!!

Zsuzsi
Nem semmi, miket ki nem fogtok! Kép DE jo,hogy szerencsesen hazaertetek!

Lanyok
Ajanlottak egy hasznalt kisagyat 18E ft.ert. (Szerintem lehet alkudni). Sima matracos, nagy meretu, 3 ponton allithato, es kesobb heveronek is hasznalhato a gyerkocnek. (A leanyzo akie volt 6 eves koraig hasznalta,szoval nem lehet nagyon kicsi!) Szerintetek sok erte?

Norkini
18+5
norkini

Sasha!!

Vigasztalásképpen: én a 39+1 utáni reggel szültem,
tehát a 40. hét 2.napján.
Elõzõ este végigcsináltam egy Kállai-féle kismamatornát,
pedig már nyillalgatott a derekam és a hasam, mintha a mensi akarna megjönni...

este jót chat-eltünk Veled és Katával, erre bizti emlékszelKép!!

szóval...próbáld ki ezeket, hátha bejön!

most is csak miattad ülök itt a gép elõtt!!KépKépKép

Brokkoli!

Elfelejtettem tegnap írni: én a pocakomat, mellemet fenekemet a Milupa terheskrémmel kentem reggel és este,
(rengeteg fogyott belõle ) de MEGÉRTE, mert egyetlen csíkom sem lett!!!

A hasamon volt egy barna csík pont középen, ez az elõzõ babásságok alatt nem volt, de akkor nem is volt ekkora hasam.
Emiatt aggódtam kicsit, de mostanra teljesen elmúlt, a hasam is olyan lapos, mint elõtte.

Nekem az elsõ terhességnél keletkeztek csíkok, de akkor még nem voltak ilyen szupi krémek.

ja, és biztos ami biztos, még babaolajjal is kentem a pocimat!

Puszi Nektek:

Sheila és Melissa
Sheila

Sasha!Kép

Most olvastam az elsõ napokban..., hogy írtál nekem oda is...

igen, voltak jóslófájásaim, és már én is alig aludtam az utolsó napokban!!Kép

és pont ilyen nyûgös voltam mint TE, és én is tutira vettem, hogy Melissa sose bújik ki!!!Kép

ha van egykis idõd, olvasd el az arhívumban az ápr. 29-i
hozzászólásokat!!!Kép

/ Melissa ápr 30-án reggel 7:20-kor született /

Puszi: Sheila
Sheila

Norkini: hat, szerintem eleg sok. 6 eves korig hasznalta, azert csak elnotte picit. Es ujonnan kb 23-25 korul lehet ilyen agyakat kapni. MOndjuk abban nincs benne a matrac, de az meg szerintem telleg jo ha uj (hanyszor belepisilhetett az elozo kislany , bocsiKép)

orsoly 25+5
orsoly

Sziasztok!

Sheila és Sasha!

Ha a chatelés miatt Gabibaba is kibújik, én itt vagyok! KépKépKép
Tõlem megismételhetjük a Melissa születése elõtti estét... KépKépKép

Kata és Dóribaba

KépKép

KépKép
kata007

Kata, Sasha!!

Én is bennevagyok!!!KépKépKép

Sheila& melissa
Sheila

édes kicsi Melissámat kis betûvel írtam.......Kép

Sheila és Melissa így akartam.

Kata, Dóribaba is alszik??

Puszi Nektek!
Sheila

Sziasztok Kismamákok!

Jelentem vagyunk mi is, csak tegnap nagyon sz**ul voltam, ugyhogy egész du+este+éjjel feküdtem. Most jó. Kipp-kopp.
Sajnos be kellett vetnem a "pia" gyógyszert, kicsit lelkiismeretfurdalásom volt, de megérte. Ugyanis a gyógyiktól tegnap csak nem múlt el a keményedés, megittam egy ici-pici(kb.1ml) vodkát naranccsal, na mindjárt elmúlt.KépKépKép

Ja és úgy látszik a tegnap az egy szõlõs nap volt, mert én is benyomtam 1 kg-ot. Állítólag idén kevés szõlõ termett, de annál édesebb. Tény, hogy amit párom hozott az nagyon nyami volt.Kép Csak a végére jártam már tegnap.Kép

Csíkok: egyenlõre nincsen csíkom, amit nem bánok. Viszont a linea nigrát, ami a köldökig húzódik lentrõl, azt úgy vártam a terhesség elejétõl, de még mindig nincs. Most már beletörõdtem, hogy nem is lesz. Pedig vessetek meg érte, de nekem nagyon tetszik.Kép

Mária nagyker: az októberi Kismama szerint a tetra pelenka 150,-/db. Szerintem nagyon jó ár, ennyiért sehol sem láttam. Épp itt lenne már az ideje, hogy jobban legyek, úgy szeretnék kicsit vásárolgatni.

Gombóc, Hóvirág:
leírom az utolsó UH adatait, ekkor volt a pici fiú 21hét+4napos
BPD: 54mm AD1: 62mm Fl:40mm
OFD: 74mm AD2: 57mm
HC :201mm AC :187mm
Magzati súly: 550gr(+/-10%)
A fenti biometriai adatok szerinti kor:22hét+4nap

Ilyenkor már nem nézik õket fejtõl-popsiig, csak azt bánom, hogy a teljes hosszát sem tudom. Egyébként mikor az adatokra gondoltam, hogy adjuk meg egymásnak én csak a súlyra értettem, de nem bánom ha teljes adatsort írtok.
Várom nagyon!!!KépKépKép

Úgy néz ki, hogy a gyermek neve lassan eldõlni látszik, kb.1hete mindketten Bencézzük. Tudom, hogy ez most divat név lett, de nekem nagyon tetszik, ráadásul mindeképpen magas hangrendû nevet szerettem volna és a páromnak se a Levente se a Gergely nem jött be. Most úgy látszik a Bence az maradhat.
Tényleg Nálatok lesz 2.neve a babának. Nekem ugyanis van és nagyon szeretem, így szerettem volna, ha a picurnak is lenne, de a párom szerint nem kell, ill. eddig egyik 2.névként választott sem tetszett neki.KépKép

Sasha,Kép
Veled vagyok lélekben, már csak egy hét a kiírásig, most már tényleg nagyon izgi.DRUKK!DRUKK!
Sajnálom, hogy tegnap hiába mentél CTG-re, fõleg, hogy még siettél is, és gondolom jól megviselt. Lehet, hogy legközelebb oda kéne csörögni, hogy vannak-e.

Manó,Kép
hát amit így leírtál a napjaidról, abba én most biztos belehalnék. Nem semmi, hogy ilyen jól bírod. A baba pedig ezek szerint nagyon nyugis bennt, csak remélheted, hogy ha megszületik is az marad.Kép
Szabad kérdeznem, hogy most mielõtt jön a baba még költözködni fogtok, vagy csak a házat adjátok el szerzõdés szerint, és majd csak késõbb költöztök. Mert az nagy vállalkozókedvre vall, ha közben még összedobozoltok is.Kép

Pótszabi kispapának:
szerintem csak azokat érinti, akik alkalmazottként dolgoznak, hiszen vállalkozóként, annyit számlázól amennyit dolgozol, ha nem dolgozol nem fizetnek, szabi ide-oda. Persze mondjátok, ha nem így van. Ha a szerzõdésben megállapodtak a felek szabiban akkor lehet, hogy van ilyen, de a páromról úgy tudom, hogy õ annyi napot számláz, amennyit bennt van, ha beteg vagy szabin van, akkor NO pénz.
Szóval nálunk hiába jön késõbb a baby, a szabi nem érinti a kispapámat.Kép

Fizet közülünk valaki magának TB-t, ugyanis okt.12-tõl megszünik a biztosításom és mivel szülni elvileg januárban fogok, addig biztosított kell legyek. Dolgozni nyilván már nem fogok, nincs is értelme, marad tehát a saját befizetés a TB-nek. Csak azt nem tudom, hogy kell elintézni és a héten nem igen akarok menni sehova, mert félek, hogy romlana az állapotunk tõle, így majd a jövõ héten megyek, csak jó lenne tudni, hogy mennyi idõt vesz igénybe a bürokrácia???

Kangi,mi volt UH-n. GYere mesélj!!!:o

Mozi: én úgy gondolom már kihagyom ezt a szórakozást, mert nem igen esik jól hosszan ülni, a suliban pedig úgyis kénytelen leszek. Amellett idegesít a hangos zene és hát szinte minden mozi Dolby S. ami ugye nem túl halk. Meg aztán olyan nagyon jó film sincs, amit nem tudnék kihagyni.

Zene:Megvettem a BabaMama CD-t, aminek a linkjét beírtam egyszer, nagyon jó! Szép klasszikus zene, nyugtató és andalító. Már sokszor sikerült rá elaludnom és felüdülés a rádió után. Rádiót is szoktunk halgatni, de 2-3nap után csömöröm lesz, mert mindig ugyan azok a számok mennek.

Pussza, most megyek heverni, de még benézek, hogy mik a hírek.
Timici
22+6

U.i.: védõnõt tegnap lemondtam, majd jövõ héten megyek. Tök rendes volt, nem kérdezett semmit csak átírt a jövõ hétre a naptárba.Kép
timici

Sziasztok!

Találtam néhány hasznos linket. Aki még nem ismeri, annak ajánlom, mert én nagyon megörültem neki. Kép

[url=https://www.babanet.hu/hol-mi/kelengye.php" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/hol-mi/kelengye.php[/url]
[url=http://www.konyhamester.hu/tablak/vitabomba.htm" TARGET="_top]http://www.konyhamester.hu/tablak/vitabomba.htm[/url]

myssnia 20 Kép
myssnia
Budapest XI. kerület

Sheila!

Igen. Most szopizott és ilyenkor általában bealszik rendesen. Kép

Sasha!
Merre vagy????

Kata & Dóribaba

KépKép

KépKép
kata007

Kangi!

Biztos benéznék két tolófájás között, ha lenne 'laptop' a tulajdonombanKép Akkor már remélem a kórházban leszek, úgyhogy ne reménykedjKépKép
Zsurló? Majd mindjárt megnézem, hogy hogy smint van ez a teákkal, mert én láttam kifejezetten veseproblémákra teakeveréket.

FranyóKépKépKép
Ez jó!Kép TetszettKép

Manó!

Én is úgy érzem, hogy még a végén túlhordom Gabit. Elmúlt héten és is minden nap takaritottam, jó nem nagytakaritás volt és a magam tempójában, de azért egész nap alig álltam meg. Aztán volt a nagy ijedtség a kóbor kutyával, tegnap az erõltetett menet az SZTK-ig és semmi! Az égvilágon semmi. Csak jóslófájások, de ezekkel meg az a baj, hogy hitegetnek, és mindig azt hiszem, hogy na most akkor jön a következõ 10 perc múlva, de nem. Akkor inkább ne is jönnének, mert igy csak kellemetlen.

KataaKép

Remélem legalább Neked nem lesznek rosszabbak az éjszakáid.Kép

Norkini!
Remélem igazad lesz és megindul már végre a gyerkõc, de akkor ha lehet csak holnap utánKépKépKép Jó mi? Itt várom már de aztán mégse jöjjönKép A kispapinak nagyon sürü a heteKép Ma is megy munka után még tárgyalásra, holnap meg megint munka után házhoz szervizelniKép Jójó kell a pénz meg minden, csak ház izéKép Sajna nincs meg az a könyv...

Franyóóóóóóóó!
Gratula a bugy-bugyhoz!Kép Jön majd ám a házdöngetés isKépKépKép

Zsuzsi!
Örülök, hogy épségben hazaértetek!Kép Hát tudod néha az emberek itthon elfelejtik hogy õk is emberek és úgy vettem észre, hogy Mo-n ez sokkal sürübben elõfordul, mint más országokbanKép Pl most jött haza olaszból a párom nõvére és hát izé. Na mindegy nem szeretnék a kismamás topikból mást varázsolniKépKépKép

Sheila!Kép
Már emlékszem! Nem kellett visszaolvasni az archivba, hiszen hogyan is felejthetném el azt a chat-eléstKépKépKép
Viszont akkor holnap este nálam is jöhetne a GabiKép De jó lenne. Csak szegény kispapi lenne teljesen kimerülve, szerintem elaludna szülés közbenKép
Torna kazim nincsen, viszont helyette talán lépcsõzöm egyetKépKépKép Hátha!Kép Viszont a derekam csak akkor nyilal ha sokat állok, vagy ülök egyhuzamban. A hsim meg sokszor görcsöl úgy mintha meg akarna jönni és meg mindig rápillantok az órára, de feleslegesenKép

Kata007Kép
Ó ha tudnád milyen jó kedvem lett Tõletek!Kép Teljesen felvidultam és itt nevetek a gép elõtt. Olyan jó emlékek törtek fel! Csak szerintem az már megismételhetetlenKép De jó is lenne pedig! Mindenkinek ajánlanám a Veletek való chatelést aki szülni akarKép

Na! ez a levél már 10:12 óta iródik, csak mindig közbejött valamiKépKépKép
sasha
39+1

Kép
sasha

Sasha!

Akkor is nevettünk a gép elõtt. Csak akkor azon, hogy én azzal vígasztaltam Sheilát, hogy nem õ lesz az elsõ nõ aki örökre kismama marad. Amit persze õ rögtön ki is forgatott. KépKépKép

Most neked is ezt mondom! Kép

Kata & Dóribaba

KépKép

KépKép
kata007

Kata007! Sheila!

Vagyok, csak itthon voltak a szüleim, de csak egy kávéra maradtak, mert apám az mindig sietKép De komolyan! Ha itt kell lennie 20 percnél tovább már be van sózva a vala.. akarom mondani a popójaKép Én is ittam egy kávét és végre el tudtam menni rendesen vécére is.Kép
Egyébként Gabi most olyat bulizik hogy olyan érzésem van a hasamon át fog kijönniKép

puszi a babócáknak is!Kép
sasha

Kép
sasha

Kata007!
Na most már csakazért is visszakeresem azt a napot az archivban!!! Ilyen részletekre már nem emlékszem nagyonKép

sasha

Kép
sasha

Sasha!

Puszit átadtam. Kép
Te is add át Gabibabának holnapig, jó? Kép
Remélem Gabibaba nem lesz másnapos a bulizástól. Nézem élõben a Való Világ Villát. Hát valami borzalmas másnapos mindenki. Kép

Kata & Dóribaba

KépKép

KépKép
kata007

Orsoly!
Matracot mindenkepp ujat veszunk bele! Kép Meg nem lattam, szoval nem tudom mennyire nyuzott az agy. De kollega ajanlotta, csak nem lehet annyira gaz?!?.....

Sasha
En is utalom a melo utani loveert futast! Marmint kispapa reszrol...Kép Szinte minden nap akad valami. Oks,hogy penzt hoz a hazhoz (maskepp ezt a honapot nem is tudom, hogy huztuk volna ki), de akkor is!!!! Kép
norkini

Sasha!

Ekkor kezdõdött: 2002 Április 29 hétfõ - 20h 59 KépKépKép

Kata & Dóribaba

KépKép

KépKép
kata007

Kata007!
Ha! Április 29-ei táblázatban még az 51. voltamKép és 18 hetesKépKépKép De régen voltKép
Megtaláltam a választ is amit Sheila irt! Hát megmondom eszembe sem jutott volna a fekete nylonKépKépKép

sasha
39+1

Kép
sasha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: