Nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek
gömb
27+5
2002.09.25 15:31
2002.09.25 15:36

2002.09.25 15:54
Nem is értem hogy hogyan, de kicsit le kéne hajolnom, de akkor meg a tatarozandó felület megy hátra és iszonyat
Inkább hanyagolom azóta ezt a dolgot, mert legutóbb is 40 perc szenvedés után (látatlanba persze) "sikerült" minden sebesülés nélkül megúszni
Kispapámat füzöm, de soha nem úgy jön ki a lépés. Azóta meg ha rágondolok arra a kb. 40 percre mikor azon gombolkodom hogy hát le kéne khmm. akkor mindig meggondolom magam
2002.09.25 16:01

, igen, most a legutobbi UH-n mar ugy tunt, hogy a mehlepeny sincs a mehszajon teljesen, es talan terhestornara is elenged majd a dokim.
Ugyhogy lassan azert megnyugszom en is, es remenykedem, hogy az utolso 3-4 honap mar tenyleg csak a felhotlen oromrol szol majd...

A hosszu ruha nagyon edin all, bar meg abba noveszthetek nagyobb pocit, hogy latvanyosabb legyen. Viszont egyik nylon-harisnyam se jon mar ram...
Gombocka fej atmeroje 51 mm volt hetfon, kb. 1 hettel van lemaradva a hivatalos kortol.
HA megtudsz valamit beirod? Koszi.
2002.09.25 16:13
2002.09.25 18:03
és sok tejcit és boldogságot 

2002.09.25 20:46

2002.09.25 20:47
Kivel mi van??? Az hogy nem mindig irok mindenkinek személy szerint, vagy csak "helyzetjeletést" teszek az nem jelenti azt hogy nem érdekel kivel mi van! 

Most nem tudom mérges legyek vagy megértõ mert nem ismerem a háttértörténetet. Fogalmam sincs kinek a hibája!? Na mindegy szóval ma elmaradt a CTG, pedig jó lett volna tudni hogy mit csinál a méhem
Meg a baba szive is rendben van-e meg iylenek, de most tuti produkáltam volna pár fájást a vizsgálat alatt!
2002.09.25 21:00
Azért lehet, mert még nem tudom, pontosan mit kéne éreznem, és nem vagyok biztos benne, hogy ez már õ volt, vagy valami más has-bugyorgás 

És még egy helyzet: délután moziban voltunk barátokkal, és kicsit kiborultam, pedig nem is volt rossz film (Különvélemény), de annyira érzékeny voltam, nagyon idegesítettek a hangok, a durva zajok, ijesztgetõs részek...
Kispapi eltiltott a mozitól, azt mondta, akkor mostantól csak a garantáltan békés filmeket nézhetem meg, mint pl. az Amelie, amit ugyan már háromszor láttam, de újra megnézném... 

2002.09.25 22:05
Már gondoltam arra is hogy a babának "kezd kialakulni a zenei izlése"
Persze nem biztos hogy igy van, de amit régebben szerettem számokat azok most durva zajnak tünnek és vannak olyanok amik meg kifejezetten tánci-táncira csábitanak
Jobban mondva pocakringatásra
A babáért mindent
Amig volt itthon szõlõ addig én sem birtam abbahagyni, de tapasztalt vagyok már a "zabálás" terén. Mert úgy csinálom, hogy bepakolok magamnak sokféle gyümit ami van itthon igy amig megeszem a gyümiket jól ellakok és igy nem fogy el pillanatok alatt a szöllö
2002.09.26 05:56
Utolsókból lesznek majdan az elsõk
Csak wc-re... semmi komoly. Miért van az hogy már 1 hete szülni akarok?
Pedig a kiirásig még van! Mondjuk biztos sokak vannak/voltak igy
2002.09.26 07:00

2002.09.26 07:19

2002.09.26 08:25
Az itteni figyelmezteteseknek koszonhetoen argus szemekkel neztem a kosarat, hogy el ne felejtsek venni
Hat nem sikerult megoldanom a problemat, ugyanis termeszetesen utanam is utanamszolt a nagyon "kedves" penztaros, hogy vegyek kosarat. Megyek vissza, nem latom. Kerdezem, hogy hol van? Valasz: a szekreny tetejen. Nahat nem birtam megallni a megjegyzest, hogy jobb helyet kismamaknak ki se tudtak volna talalni. Erre mar inkab nem valaszolt semmit
2002.09.26 08:48
A helyzet nálunk: Baba továbbra se mutatja semmi jelét hogy ki szeretne jönni, úgy gondolja, hogy van õneki még 2,5 hete. De komolyan, még jósló fájásaim sincsenek. Holnap megyek CTG-re. Pedig az utóbbi napokban egy csomót mozogtam, hétvégén berendeztük a gyerekszobát, még fotelt is emelgettem, bepakoltam a bõröndöm, tegnap egy takarítónõ segítségével nagytakarítás volt a lakásban, így azért én is egész nap talpon voltam, hajlongtam, pakoltam, közben babaholmit mostam. Mindeközben áruljuk a lakásunkat, mert keretes házba szeretnénk költözni, már hetek óta ezzel is idegeskedek, ráadásul úgy néz ki most tényleg megveszik a lakást, miért ne épp most, és a jövõ héten ha minden sikerül lehet szerzõdést kötni.
nem akarok senkit untatni, lényeg hogy egyáltalán nem telnek nyugisan a napjaink, a baba mégis tök nyugis, és jól érzi magát!!! Ez valami csoda! No sebaj, hétvégén még beiktatok egy kis Hungaroringet, nyílt nap lesz, autóverseny,hogy a kispapával lehessünk, de szerintem a kisasszony ezt is jól fogja viselni, mert már hozzá van szokva.
Még a végén túlhordom
2002.09.26 09:04
2002.09.26 09:21
Orulj,hogy ilyen strapabiro babad van!!! Aztan elobb-utobb csak kijon...
SZoval. Nincs meg veletlenul valakinek a Raffai konyv (Megfogantam,tehat vagyok), olyan nagyon szeretnem megszerezni a vegerol azt a kis tablazatot!! Hatha be tudna valaki scannelni?!
2002.09.26 09:32
2002.09.26 09:34

De furi, amikor ide bejelentkeztem, Te akkor voltal 22. hetes. Most meg mar...

2002.09.26 09:35
2002.09.26 09:42
2002.09.26 09:44
), de utána visszajövök és MINDENT elmesélek
Remélem, lesz is mit
különös tekintettel pocsék pénztárakkal rendelkezö TESCO-ra
2002.09.26 09:48
Orulok,hogy most mar TE is erzed!!!!
DE jo,hogy szerencsesen hazaertetek! 2002.09.26 09:54
!! 

2002.09.26 10:02
2002.09.26 10:21

Csak a végére jártam már tegnap.

2002.09.26 10:21

2002.09.26 10:26
Akkor már remélem a kórházban leszek, úgyhogy ne reménykedj

Tetszett

Jó mi? Itt várom már de aztán mégse jöjjön
A kispapinak nagyon sürü a hete
Ma is megy munka után még tárgyalásra, holnap meg megint munka után házhoz szervizelni
Jójó kell a pénz meg minden, csak ház izé
Sajna nincs meg az a könyv...
Jön majd ám a házdöngetés is

Hát tudod néha az emberek itthon elfelejtik hogy õk is emberek és úgy vettem észre, hogy Mo-n ez sokkal sürübben elõfordul, mint más országokban
Pl most jött haza olaszból a párom nõvére és hát izé. Na mindegy nem szeretnék a kismamás topikból mást varázsolni

De jó lenne. Csak szegény kispapi lenne teljesen kimerülve, szerintem elaludna szülés közben

Hátha!
Viszont a derekam csak akkor nyilal ha sokat állok, vagy ülök egyhuzamban. A hsim meg sokszor görcsöl úgy mintha meg akarna jönni és meg mindig rápillantok az órára, de feleslegesen
Teljesen felvidultam és itt nevetek a gép elõtt. Olyan jó emlékek törtek fel! Csak szerintem az már megismételhetetlen
De jó is lenne pedig! Mindenkinek ajánlanám a Veletek való chatelést aki szülni akar

2002.09.26 10:32
De komolyan! Ha itt kell lennie 20 percnél tovább már be van sózva a vala.. akarom mondani a popója
Én is ittam egy kávét és végre el tudtam menni rendesen vécére is.
2002.09.26 10:41
Meg nem lattam, szoval nem tudom mennyire nyuzott az agy. De kollega ajanlotta, csak nem lehet annyira gaz?!?.....
Szinte minden nap akad valami. Oks,hogy penzt hoz a hazhoz (maskepp ezt a honapot nem is tudom, hogy huztuk volna ki), de akkor is!!!! 
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint