A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok! :D

Akkor legyen kedden a tali és akkor 9-4-ig ha jó nektek úgy megint, ok????? :)

Barbi! :)
Gyertek mindenféleképpen!!!!

Brigi! :)
Dehogy baj!!!!!!!!hogy gondolhatsz ilyet Te!!!! :D , ha ő ellesz ennyi pici gyerkőccel :D

Ma voltunk shoppingolni Lívivel meg egy barinővel és így tök jól sikerült mert tudtam próbálgatni nyugodtan, mindenben segített :D
Vettem Lívinek egy annyira édes Bama cipőt(járót).
Meg vettem egy jó nagy méretű hálózsákot a Kenguruban, nagyon szép rózsaszín sárga mintájú és puha bélelt, de nem túl vastag fajta és nem volt vészes az ára sem.

Tényleg Ti használtok hálózsákot este alváshoz??????

Nekünk nagyon bevált ám!!!!a takarót lerugná két perc alatt :D

Na megyek fürcsizni, puszka nektek.

Jaj majdnem elfelejtettem megdicsérni a képeket!!!!!!

Nagyon helyesek a babák! :)

Mea
mea

Sziasztok!

Csajok!
Tudom, hogy ez a topik a gyerkőceinkről, és nem rólunk szól, de remélem, nem fogtok megútálni, a következőkért! :oops: :oops: :oops:
Ma véget ért a kétnapos műszerkiállítás, és kongresszus, ahol előadtam (a tumoros betegek jobb életminőségéért harcolok).Mit gondoltok, ki kapta meg az első díjjat???? :oops: El is bőgtem magam, és elcsukló hangon mondtam köszönetet.A díj: 10e.Ft-os Alexandra könyvásárlási utalvány, és egy Samsonite kézitáska!Ezek mellé tegnap este voltunk Apával az állófogadáson, ma meg Pannit is vittük Gyopira, az élményfürdőbe!Ezek még jártak az előadások mellé!Panna imádta a nagy pancsikat, buzgárokat, különböző kütyüket a vízben, olyan, de olyan édes volt!Nagyon sajnáljuk, hogy nem vittük a fényképezőgépet!
Tehát, most "úszok"a sikerben, az sem érdekel, hogy kövér vagyok! :D :D

Nagyon jók a képek!!!!
Prüntyi
Panni bicaja is hasonló!! :D :D Kb.másfél hónapja Apa dobott is fel képeket, bár mostanában hanyagolva van szegény járgány!
Rokica
A mákos gubát én is úgy csinálom, mint a Nagyid, kb.kéthetente kell Apának készíteni, úgy imádja!!Zsuzsának adtál már?Én még nem mertem Panninak, félek, megfogja a hasát.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hajni!

Nagyon nagyon gratulálok Neked!!!! Ügyes csaj vagy, le a kalappal!!! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Még valami: tudjátok, milyen béna vagyok a géphez, csak írni tudok Nektek :oops: , a többit Apa rakja ide-oda, fel-le..Ti látjátok a vonalzónkat???Apa akármit csinál, semmit nem enged a gép.Van jó tanácsotok számára???Bár, Ő úgy gondolja, hogy nem ő a béna....Én meg nem dumálhatok, hisz tényleg sík gyagya vagyok hozzá! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
puszi.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Viki
Kedves vagy, KÖSZÖNÖM!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Én is nosztalgiáztam egy kicsit :oops: :oops: :oops:

[quote] írta:2005 Szeptember 16 Péntek - 22:12

--------------------------------------------------------------------------------

Petike megszületett 16-án 05.57 órakor 3850 grammal és 53 centivel. Jól van. képet nem tudok küldeni, mert igen rossz ez a rendszer, normál képet nem enged küldeni. Én az apuka vagyok és egy kicsit ideges, mert már vagy hatodszor próbálom elküldeni ezt az üzenetet! A Viki pusszant mindenkit.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Megann!
Léna írtó édes a virágok között, de a tejszínhabos torta a nyerő!!!!! :lol: :lol:
Jó a vonat is, ma Cleoéknál voltunk, Maja is ilyet kapott, a fiúk össze is vesztek rajta...... :wink:

Prüntyi!
Nagyon menő Tüncsi az új járgányaival! :lol:
És nagyon szép a füleses képen :oops:

Hajni!
Nagy-nagy gratula neked és dehogy vagy Te kövér!!!!!! Nézz meg engem :lol: :lol: Mégse szomorkodok!!!!

Róki!
Nálunk nagyi csinálja a mákos gubát......
GYED-et én a maximumot kapom most is, úgy mint Noellal, de nem tudom, hogy mi alapján számolták ki :? :oops:
Ezek a könyvek nekünk is megvannak, Nolcsi is nagyon szereti őket, rengeteg van belőlük, a bookline.hu-n is lehet rendelni, ingyen ki is hozzák, meg olcsóbb is.

Na megyek vacsizni apával, pusztok!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Totka! :)

Gratula a díjhoz! :))) Én már adtam Zsuzsának egy falat mákosgubát étteremben, de többet nem mertem. A mák is fog? A szőlőről is utólag tudtam meg, mikor Manka mondta, hogy a szőlőhéj fog, miután Zsuzsa pár napja már hihetetlenül szenvedett a kakikkal. :( Addig is gyanús volt, hogy a nagy szőlőzés óta volt csak probléma, azelőtt soha, és azóta sem hálistennek. Igaz, akkor éppen olyanja volt hogy csak szőlőt evett tonnaszámra és szopizott. Most már nem adok neki szőlőt csak egyszer egy héten max.

Most a legnagyobb kedvenc az a paradicsom. Ott piroslik egy tálban az étkezőasztalon, és majd kiesik a székéből úgy mutogat rá. Eszi mint a gyümölcsöt.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica

Barbapapa említette(köszi :)),hogy a Bookline.hu-n megvannak a könyvek,gyorsan utánakerestem :).
Egyenlőre úgy néztem,csak az Évszakok c. kapható,itt a borítója :)
http://www.bookline.hu/bimg/2000006581510.JPG
A többi is hasonlóan néz ki,egyébként itt tényleg jóval olcsóbb :)!

Jó olvasást :)!

Üdv

anyapoc

Anyapoc, Barbapapa!

Köszi szépen!!! :) Tuti megkeresem őket! Pont ilyesmire gondoltam.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok! :) :) :)

Ma egész nap az Anyuéknál voltunk. :) Nagyon élveztük. Benit sem vittem oviba, még olyan kicsi, lóghat néha. Majd a suliból nem fog. Ettünk finom ebédet, vásároltunk a piacon, játszóztunk. :)

Mea,
Mi sajnos nem érünk rá kedden, pedig szívesen mentünk volna. :( Nem baj, majd legközelebb. :)
Dani is hálózsákban alszik, amiatt, hogy ne fázzon meg, ha esetleg lerúgja a takarót. Így én sem keltem fel magam, hogy állandóan nézegessem, be van-e takarva. Alatta meg egy pizsama van neki.

Totka,
Gratula! :) Biztos nagyon jó érzés lehet, hogy megbecsülik az embert!
Pancsizás :)

Ayse,
Andris szenzációs a tegnapi képeken, nem kicsit maszatolt össze mindent! :) De legalább jó étvággyal és kedvvel megette az ebédet! Ez a fontos. Főleg, hogy Lili nem igazán jó evő, így az a lényeg, hogy Andris egyen. Max takaríthasz állandóan.

Megann,
ÖrdögLéna csodaszép, főleg a virágoknál! A habos tortázós képen is nagyon aranyos! :) Apa sörözés :(

Brigi,
Nagyon helyesek a fiúk a kádban! A képen nagy a nyugalom, de gondolom ez nincs mindig így, igaz? :)

Barbi,
De jó, hogy meggyógyultak a fiúk! Ez a hasfájás dolog olyan nehéz kérdés. Mert hinni kell nekik, de ha mégsem... Jaj, de bonyolult. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Mea!

A kedd nekünk is jónak tűnik! :P

Totka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez óriási! :) :) :) :) :) :)
Szivből gratulálok, te egy olyan jó ember vagy, tele jóindulattal, jóérzéssel, hogy ezt maximálisan megérdemelted.
Lesüt az irásaidról.....
Olyan kevés az ilyen ember manapság....
Ez olyan szuper.... :) :) :) :) :) :) :)
(És csak zárójelben jegyzem meg, hogy olyan irigy vagyok hogy majd meg gebedek...úgy hiányzik egy kis elismerés, egy kis ünneplés, egy kis odafigyelés :cry: Ö)

Barbi!
Köszi!

Anyapoc, Róki!
Ez a könyv nekem is tetszik, lehet hogy bepróbálkozom én is vele...
Talán ez bejön...mert, ma teljesen tacsra vágott a lányom.. :( :(

Egész álló nap "unatkozott" járt kelt mint zsidóban a fájdalom...nyűglődött, visitott ha kiszedtem a klotyóból vagy leszedtem a lépcsőről, mindenért és mindenért, ami nem az ő szája ize szerint történt..
Megpróbáltam megint az itatópoharat...útálja..a 3 órási tápiját is abban kapta 6 ig birtam cérnával...feladtam :cry: :cry: :cry:
Játszani se nagyon volt hajlandó semmivel, még a fogócska ami bejön..de hát azt meg hogy csináljam főzés, mosogatás, mosás stb közben.. :( :(
A járókában is vonyit..
Kész vagyok, mint a házifeladat..
Meddig lehet ezt birni???

Ancsi!

Isten éltesse Melikét :) :) :)

M:

Kép

Kép
megann

Prüntyi!

Tüncsinek tök jól áll a ciklámen :P :P :P

Brigi!
De igenis ördög :lol: :lol: Legalábbis fióka :wink: De én igy is imádom :wink:

Benianyu!
De kááááááááááááááááááááááááááár hogy nem jöttök...akkor mikor látjuk a mi kis Don Juan unkat(ez lenne Danigombi)?????

Apa :( Most mondjam hol van???A szomszédban a másik szomszéddal, kész a hármasfogat...lehet mulatozni...
Mert ez nekik jár :evil: :( :(

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Most komolyan???
Hogy csinálod????
Én is kimerészkedtem a piacra...de mióta Léna megy 5 percnél többet nem hajlandó ülni még a babakocsiban sem..
Kész gyötrelem a vásárlás... :(

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Dani elnézelődik a babakocsiban a piacon, egy fél kiflivel, vigyorog mindenkire, bezsebeli az elismeréseket, hogy milyan aranyos baba. Persze igyekszem figyelembe venni az igényeit, előtte és utána mászkálhat szabadon a lakásban. :)
Ma ment 3-4 lépést egyedül :!: :!: . Olyan édes volt! :D :D Eddig egy, max. másfél lépés után fenékre huppant, de most nagy lendületet vett és elindult. Persze ez még messze van a járástól, de a pont mához egy hónapra lévő szülinapján már biztosan odamegy a tortához. :)
Én is sajnálom, hogy nem találkozunk, de már a múlt hét keddre megígértem az egyik barátnőmnek és az utolsó percben le kellett mondanom, most is meg van beszélve a kedd és nem szeretnék neki csalódást okozni, készül ránk. :)
Néhány kép a kis Donhuán-gombócról! :) Meg egy a bátyusról. :)
Kép Kép
Kép Kép

benianyu

Ezt a Don Juant igen fonetikusan sikerült leírnom. :( :? :oops:

benianyu

Benianyu!
Dani nagy átéléssel homokozik, azt látom! :lol:
Beni meg milyen nagyfiú már, olyan büszkén áll a mászókán :D
Legközelebb ha jöttök, csörögj rám, hátha mi is épp itthon vagyunk és akkor mehetünk együtt a játszóra.
pü-ben elküldtem a számomat.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Viki :) Pedig már Neked is kikerestem az egy évvel ezelőtti értesítőt :) Ha holnap nem jönnék, akkor most kívánok Petidnek nagyon boldog első szülinapot!!!

Benianyu :) Daninak gratula az első lépésekhez! Nagyon ügyes! Szerintem Gergővel az esős őszi napokat is négykézláb fogjuk átvászelni...

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Benianyu :) Írtam Neked a másik topicon még tegnap. Arra már nem is jársz? :(

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

sziasztok!
jelentem, ESztinek ma csak 1.2x kellett kiszívni az orrát. azért lekopogom. keddig remélem meggyógyulunk.

Megann,
még szerencse, hogy enyém férj utálja a sört, meg egyáltalán nem szereti az alkoholt, mert ha sörözve nézné a meccseket, azt nagyon utálnám. nálunk én vagyok az iszákos :D
vasárnap volt itt egy barátja, aki szintén nem egy nagy ivó, és megígértem nekik, hogy ha majd nem szoptatok, jól leisszuk magunkat, kíváncsi vagyok hogyan viselkednek becsiccsentve :) sztem jól fogok szórakozni :)
a margit sziogeten meg biztos a tudatalattimat láttad, mert nekem is annyira jól esett volna kimenni, de apa nem ért rá :(
egyébként ma meg mire hazaért már squash-olt is (na ezt sem tudom hogyan kell írni, az tuti, hogy nem így :)) volt is lekiismeretfurdalása
most már tuti, hogy el fogok járni tornázni, erőt veszek magamon...
...gondolkodtam, rájöttem, hogy mi zavar. az zavar, hogy ő elmehet úgy, hogy nem beszéli meg velem, én meg bármit úgy tudok csak tenni, hogy egyeztetni kell, és ha neki jó, akkor talán. de azért aranyosan hozzá szokta tenni, hogy siessek

holnap megxünk esküvőre, úgyhogy nem leszek. még nem tudom mit adjak az Esztire, pirosat vagy rózsaszínt :roll: olyan jól áll a csajoknak a piros, de csak rózsaszín cipője van... micsoda problémák, mi ? :wink:

Totka!! nagy-nagy gratula!!!! nagyon ügyes vagy, így kell ezt csinálni! :D

nem is mesétem nektek, hogy pár napja bennt voltam a munkahelyemen (villogtam a lányommal :)) még csak a lépcsőig jutottam, de már megkérdezte a főnököm, hogy mikor jövök vissza dolgozni....
fura, de heti pár órában benne lennék. apa nem rajongana érte, de majd felvetem a témát.

Rokica!
igazad van! következetesen kell velük beszélni, magyarázni, és egyszerűen. eszembe jutott, hogy még terhesen olvastam a suttogót, abban olvastam, hogy mindig gondoljuk bele magunkat a pici helyébe, hogy vajon neki milyen lehet. ezt hajlamos vagyok néha elfelejteni, ha már fáradt vagyok :( szóval odafigyelek, és csinálom!
az általam készített képeskönyvről meg annyit hogy ESzti imádja, sokat el tudja nézegetni még a járókában is :!: , de rájött, hogy hogyan lehet szétszedni, és sajnos könnyen el lehet tépni a lapjait, úgyhogy kezd rongyolódni.
viszont nagyon jó az a könyv, amit belinket Anyapoc, majd én is ilyet fogok keresni.

szerintetek a cukkinitől fájhat az Eszti hasa? kaptunk ismerőstől bio, tök zsenge cukkinit. kis méretűek, én magostól adtam az ESztinek. tegnap este is és ma is fájt a hasa. remélem ma jobban tolerálja, mert tegnap a jó kis dvd-m (Bizsergés, akinek tetszett a 4 esküvő 1 temetés, annak ajánlom), szóval a film első fél óráját vagy 20x szakítottam meg miatta :( aztán jött apa, és egy szó nélkül tudta mi a dolga :wink:

és támadnak a húsos fekete pókok, utálom őket! de mindig én találok rájuk :(

ja, Totka, én sem értek túlságosan a géphez, de nem lehet, hogy html-ben mentette el? BBcode vagy miaszöszben kell elmenteni a csíkot, hátha ez a bibi. :twisted:

na úgy látszik ma sem írok túl sok pozitívat, inkább lelépek.
azért muszáj megdícsérnem a kétlapátos DonDanit :) és a pancsoló Brigi fiúkat :) és a tejszínhabosszájú Lénakisördögöt :) és a nagyon csinos szuperjárgányos Tüncsikét :) és Beni, ahhoz képest, hogy nem szereti a fotózást, nagyon jó kis sztárfotó készült róla! :)

KépKép
KépKép
and

ezt mindenki nézze meg, hihetetlen aranyos!!!!!! én már vagy 15x megnztem :D
http://www.youtube.com/watch?v=sx8e5Io6 ... ed&search=

KépKép
KépKép
and

And,
jajjj ez nagyon ééééédi! :D
Esztinek jobbulást-gyógypuszikat küldünk,gyertek ám kedden! :wink:

Ayse,Duda, Majola,
AKKOR MIVEL KEDDEN LESZ MEA TALIJA MENJÜNK TÜCSÖKZENÉRE CSÜTÖRTÖK 11-KOR.
JÓ? :D
Ha nem írjatok.
Én hétfőn hívom fel a csajt.

Rokica,
gubát én is úgy csinálom,mint Anyapoc. :D
A tyúk "vénebb" mint a csirke ergo rágósabb=tovább főzendő. :D
annamami

Viki!
Petinek mi is boldog 1. szülinapot kívánunk!

Köszönjük a bókokat mindenkitől! :)

Jucc
Olvasom azt is, de már nem mindig van erőm oda is írni. Akartam neked reagálni, fogok is. :)

Barbi,
Gondoltam rá, hogy hátha együtt játszóznánk, de nem tudtam, hogy mikor érünk. Ráadásul Beni kiment előre az Anyuval, amíg Dani aludt a babakocsiban elmentem vele még egy pár dolgot intézni és mi csak fél órát maradtunk, mert jöttek vendégek az Anyuékhoz. De elmentem a számodat mindenképp, hátha lesz még ilyen alkalom!! :)

And,
Nálunk is hasonlóan viselkedik Apa. Nekem őrületes szervezés kell, hogy el tudjak menni valahova, de akkor is siessek haza, neki meg természetes, hogy én vagyok a fiúkkal. :? Nagyon együtt érzek veled, mikor erről írsz. Gondolom, nagyon nem nyugtat meg....

benianyu

Én is imádom a mákos gubát!!!! Holnap készítek is! :) :) :)

benianyu

Viki
Petikét ISTEN ÉLTESSE ELSŐ SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!

Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm a gratulációkat!
Megann
Nagyon jól fogalmaztad meg, azért is örülök ennek az egésznek, de nagyon, mert jólesett az ünneplés, az odafigyelés, a kollégák részéről az elismerés!Valahogy kizökkentett a megszokottságból!
Lénád gyönyörű, mint mindíg, azok a szemek......!!!!

Benianyu
Danibaba nagyon édes a homokozóban, no és CSÍKOSBAN!! :wink:
Gratula a lépésekhez!Pannám lehet, hogy a szülinapján sem indul el, olyan kis kényelmes. :D Csak úgy megy, ha fogjuk a kezecskéit, de ha elengedjük, rögtön mászni kezd.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Róki, :) nem :) az utolsó hajnyírás ota növesztjük...az kb 3-4 hónapja...

Köszönjük a bókokat! :)

Kép

Kép
prüntyi

csak egy gyors bejelentkezés,hogy elmeséljek valamit!

tegnap este volt az első olyan éjszaka az életünkben,hogy Kisnyuszi nem otthon aludt velünk,hanem anyumnál!mi elmentünk 1év óta előszőr együtt bulizni nagyNyúllal!ami egyébként nagyon jó volt,én nem ittam,mert ugrásra készen álltam,de csevegtünk az emberekkel és élveztük a nyüzsit a Margitszigeti Holdudvarban!Kisnyuszimat már tegnap 4kor odavittem,hogy anyuékkal azért játszon is,mi meg otthon pihiztünk,készülődtünk,főleg én,gondolhatjátok! :roll:
viszont anyukám egyszer sem üzent vagy telefonált,hogy mi van,mi meg annyira örültünk volna,ha egy jót szól hozzánk,ma reggel is smseztem,telefonáltam,de semmi,már itt is vagyok náluk,apukám már valahol máshol jár,anyum és kisnyuszi meg alszanak :shock: ,a kis lábán lévő zokniból itélve,már visszaalvás van,de ki trudja,meg se moccannak! :shock: :lol:
szóval itt dekkolok,nagynyúl már dolgozik :? ,gondolom ő is várja már a híreket,de megy a nagy szunya!
anyummal meg lett beszélve,hogy ha Kisnyuszim nagyon nyafizna,akkor szól,mert inkább ne rossz élménnyel induljon az ittalvása,de nem jelentkeztek,remélem tényleg azért,mert nem volt baj!
na megyek is,csak ezt megosztottam veletekés nagyon izgi itt ülni a gép elött a nagy csöndben és várni az ébredést!

Mea,nekünk mindegy mikor!!!!!!

mindenképpen jövök ,de addig is BOLDOG SZÜLINAPOT MINDEN SZÜLINAPOSNAK!!!!!!!!!és legyen szép napja a névnaposoknak ,hófordulósoknak(ha van még ilyen :P )és mindenki másnak!!!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

juuuuuujjj,és naná,hogy GRATULÁLOK A KIS DANIGOMBÓCNAK AZ ELSŐ LÉPÉSEKHEZ!!!!!!!!!!! :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!
Köszi! Édes vagy, mint mindig! :)
De jó, hogy tegnap buliztatok és Kisnyuszi édesen aludt a Nagyijával! :)
Ha Dani már nem fog szopizni, ő is fog az Anyuéknál aludni Benóval együtt! Mi meg megyünk bulizni Apával! :)

Ma megyünk futóversenyre! Van ovis futás is, Beni is indul, majd fényképezem sokat!

benianyu

Helló!

Nyúlné!

De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :)
Most irigybirigy vagyok :) :)

Benianyu!

Tök cukik a képek..látom szigetesek :wink:

Na megyek pörgök tovább....már megjártam az Auchant is...és APA ETETTE MEG LÉNÁT :shock: :shock: :shock: :shock: .
Mondjuk mostmár könnyebb, mert sajt, sonka,párizsidarabok jöhetnek kenyérkével...hogyha nem kell a tejpép.

M.

Kép

Kép
megann

Analfabéta háziasszony kérdés:

A mosógép adagolótartálya és a dob gumigyűrűje rendszeresen bepenészedik, pedig azért hetente többször mosok, tehát nem csak ott áll üresen hetekig. Ez normális? Lehet ellene valami szert használni, vagy egyszerűen ki kell pucoválni?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!!!

Még élünk ám, bár látom senkinek nem hiányzunk :cry:
Gondolom babatalik is voltak, de utoljára Nyúlné hívott minket, csak akkor pont Zalakaroson voltunk 3 napig. Pedig úgy szeretnénk ám találkozni veletek, úgyhogy azért ha lehet, szóljatok már, ha van tali. Bár tudom, aki ilyen ritkán jön, az meg sem érdemli a társaságotokat, de szegény Lili nem tehet róla, hogy az anyja ilyen béna!! :lol:

Nem vagyok képben, úgyhogy akinek már volt szülinapja,(gondolok itt pl. Zsuzsa babára), annak utólag is Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!!!

Nekem továbbra sincs időm semmire, most már tuti, hogy valamit nagyon rosszul csinálok, de akárhogy variálok, nem megy máshogy. Csak akkor van egy kis szabadidőm, mikor alszik, de az is olyan kevésnek tűnik, hogy csak kapkodok össze-vissza, hogy valamit megcsináljak a sok elmaradt melóból itthon. Este meg már hulla vagyok.

Lili már járkál, vagy inkább totyorog, nagyon édes, ő már szaladna, de így mindig esés a vége. Teszek fel 1-2 képet, ami Zalakaroson készült, csak hogy emlékezzetek ránk :lol:

Most még kicsit maradok a gép előtt, úgyhogy ha valaki van, akkor mondja azt, hogy hiányzunk jó??? Csak hogy megnyugodjon a lelkem :D

Meg addig megpróbálok kicsit visszaolvasni, bár elég reménytelen vállalkozásnak tűnik. Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
hari

Rokica, most egyelőre a te hozzászólásodig jutottam :lol: Én nem tudok csodaszert, általában minden mosás után kitörlöm a gumi részt, és így nem penészedik. De lehet, hogy másnak lesz valami jó ötlete.

Kép
Kép
hari

Hari
Mi még nemigen beszélgettünk, írogattunk, de előttem sokszor ott van ám szépszemű Lilid! :D :D Ha tudsz, gyere ám!!

Megann
Hogy állsz a kecsketejjel????Ízlik??? :roll: :roll: :wink:
Illetve, még valami, amit már kb.110éve meg akartam kérdezni!Végül Tesódnak kellet fizetni azért, hogy bennt aludjon a kórházban a csemetéje mellett?

Nyúlné
Látod milyen ügyi Marcid??Hagyta anyáékat bulizni!!éljen, éljen!! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Köszi Hajni!! :lol: Már azt hittem senki nem fog nekem reagálni.
Igyekszem jönni majd gyakrabban, bár ezt már annyiszor megigértem, hogy nincs túl nagy súlya a szavaimnak sajna. :(
Most is megyek, mert felébredt és akkor ő akar gépezni, annak meg mindig sírás a vége, mert nem hagyom.
Addig jutottam, hogy Meánál lesz tali, de ha jól láttam kedden, akkor meg pont mennünk kell a dokihoz, úgyhogy erről is lemaradunk. De azért ne felejtsetek el minket, ha lehet. Szóljatok ha van valami tali.
Rókica, ha jól láttam ti meg valami zenebölcsibe mentek/mentetek? Ha mész megint írsz? Kipróbálnánk azt is, de egyedül nem mernék ilyen helyre menni.
Sziasztok

Kép
Kép
hari

visszaafelé,ahogy sikerül...
Harikám!azóta nem maradtál le semmiről,mert 2tali is elmaradt,biztos te vuduztál :twisted: ,kedd Meánál,majd felszedlek,ha m is tudunk menni!
képek nagyon jók,jó kis pancsolást rendezett huligánlányod!
Totka:)
nagyon gratulálok én is,ez aztán a sikertörténet!így teljes az élet!de meg is érdemled,még hogy a jó emberekkel semmi jó nem történik.... :wink:
Benianyu,
hajóskapitány nagyfiú nagyon feszít! 8)
és köszi neketek(neked is Megann)tényleg jó volt és nagyon ránkfért és mikor végre felébredtek Kisnyuszim nagyon megörült nekem,először azért nézett,hogy most mivan,aztán egymás után többször is rámhajtotta a fejét,mintha azt mondaná,de jó,hogy itt vagy mami!olyan jó érzés volt!és anyum mondta,hogy tényleg minden okés volt,sőt Kisnyuszi altatta a nagyit :lol: !úgyhogy legközelebb már iszogatok is esetleg! :roll: :wink:
Roki,
én is analfabéta háziasszony vagyok :roll:
Annamami
kérlek,ha tudod tedd fel a képeket a tortáról,mert követelik a többiek!!!! :P
And,
pókok nálunk is hemzsegnek,és nekem ők a mumusok! :evil: :oops:
az ikreket már láttam,nagyon édesek! :lol:
MÁKOS GUBA!!!!!!!valszeg így aztán hamarosan,maholnap nálunk is terítéken lesz! :wink: nyami

Petinek is Boldog szülinapot!!!!!!!! :P :P :P
na még nézegetek,ha tudok,hogy ki mit írt
jól lemaradtam most :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

HARI!!!!!!!!!!

IGEN, IGEN, IGEN!!!!!!!
NEKEM ŐRÜLTEN HIÁNYZOL INNEN...
TUDOD, MENNYIRE CSIPLEK ÉS EZ MIÓTA TALÁLKOZTUNK NEM VÁLTOTOTT SEMMIT :wink:

De jó lenne ha jönnétek a talira :) :)

Lili édes aranybogár, zabálnivaló, cukorfalat. :D :D :D
Látom bejött neki a pancsi :) :)

Na megyek pörgök tovább, kész van minden, már csak Lénát kell rávennem, hogy ugyan aludjon már, mégmielőtt beállit az első vendégcsapat... :)

Ja férj elvitte magával Lénát a cukiba a tortáért, és hazafelé jól megtömte pogival :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Nem ebédelt.. :evil: :evil:
Nem érti meg, hogy ne tömje folyton kenyérfélékkel, ezt fogja megszokni... :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Jó bulizást mára! Kevés idegeskedéssel neked! Lénának sok sok szép ajándékot! :) :) :)

Hari.
Jó, hogy újra itt vagy! A képek szuperek, Lili nagyon oda van a pancsizásért! :) :) :)

Nagyon jó délelőttünk volt, klassz volt a futóverseny, egy nagy füves réten voltunk, Dani szabadon kószálhatott, Beninek meg volt ugrálóvár. Apának is jól ment a futás, szóval minden klappolt. Bár én hűvösebbre számítottam és kicsit folyt rólunk a víz, de inkább, mint fordítva. Hülye meteorológia, mára nem mondott ilyen szép időt!

benianyu

Sziasztok!

Kicsit írok, amíg a fiúk alszanak.....mind a három..... :lol: :lol:

Viki!
Petinek Boldog Szülinapot kívánunk mi is!!!!! :D

Emese!
Jó, hogy Marci így bírta a gyűrődést anyudéknál. Lehet menni mostmár bulizni! :D

Megann!
Jó partizást, ne idegeskedj, a lényeg, hogy Léna jól érezze magát, végül is a mai nap róla szól. :D

Hari!
Rég írtál, szerintem nem is volt tali Nyúlné óta, legalábbis mi nem voltunk sehol. Szóval nem maradtatok le semmiről! :lol:
Lili láthatóan nagyon jól érezte magát Zalakaroson, remélem Ti is! :wink: :D

Benianyu!
Jaj, nem is gratuléltam Dani első lépéseihez :oops: :oops:
Most pótolom: Nagy-nagy gratula!!!!! :D

Ma délután vendégségbe megyünk, délelőtt ajándékot voltam vadászni. Van egy 9 éves kislány és egy 7 éves kisfiú. Hát nem volt egyszerű, de megvan. A kisfiú legót kap, a kislány meg karkötő készítőt, meg egy harisnyát a calzedoniából, remélem tetszeni fog nekik.
Közben persze Leonnak és Nolcsinak is találtam valamit, hiába annyi ajándékot kaptak mostanában :oops: :?
Leonnak nagyon megtetszett tegnap Maja vízilova,, ami tul. képpen egy nagy gömb, amibe 4 külömböző formát lehet bedobni, utána a tetejét megnyomni és a víziló kiköpi a száján a formákat. Sikerült is neki egyet-kettőt bedobálnia. nekünk is van hasonló, de azzal nem igazán játszik.
Nolcsika meg kapott egy kis vetítőt, ami olyan, mint egy elemlámpa, de lehet bele korongokat rakni és a falra különböző ábrákat vetíteni. Kapott már egyszer ilyet, de tönkrement és azóta is ha meglátja, kéri, hogy javítsam meg. :( Most végre találtam, mert persze sehol nem láttam, hiába keressük már 1/2 éve........
Szóval ma mindenkinek jó napja volt, Gabi legózott a fiúkkal egész délelőtt, legóvárost felépítették, én bevásároltam, most szálltam ki egy kád relaxáló vízből. Várom, hogy felkeljenek és menjünk a barátainkhoz. :D

Majd este jövök, pusztok: Barbi

Benianyu!
Pü-t megkaptam :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi
Majd ha ráérsz, megtennéd, hogy felrakod Leon új játékát???Ahogy leírtad, nagyon tetszik ez a viziló, de nem igazán tudjuk elképzelni.Lassan nekünk is aktuális lesz Panni szülinapi ajándékát keresni!!Pusza előre is érte!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket! Peti nagyon jól érezte magát, és a torta is ízlett neki! Meg a játékokat is élvezte, amit kapott! Majd ha apa letölti a képeket teszek fel róluk.

Benianyu!
Daninak gratula az első lépésekhez!

Hari!
Jó, hogy írtál egy kicsit, Lili csodaszép kislány! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki
Váárjuk!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Húú, mi aztán jól lemaradtunk....

Totka!
Gratulálok! Tényleg jólesik az ember lányának az efféle elismerés! :D

Megann! Lénának utólag is boldog szülinapot kívánunk! :D
Remélem jól sikerül a mai buli és nem kapsz agyérgörcsöt! :?

Viki!
Petinek is nagyon boldog szülinapot kívánunk! :lol:

Annamami!
Nekünk sajnos a csütörtök nem jó, Apa szabin lesz, ügyeket intézünk. Talán a következő alkalommal már mi is tudunk menni! :)
Köszönöm, hogy szóltál! :) Ugye nem kell megvenni egy egész bérletet, lehet fizetni alkalmanként is? :roll:

Nyúlné!
Éljen a buli és belevaló Kisnyuszid! :lol:

Hari!
Lili jó nagyot nőtt! És olyan szép kiscsaj! :D

Barbi!
Ez a viziló engem is érdekelne! Lefényképezed majd? :)
Jó bulit mára! :D

Benianyu!
Gratulálunk Dani első lépéseihez! Innentől már biztos bátrabb lesz! :D

Mi jól vagyunk, csak az éjszakáink iszonyú gázosak. Natinak jönnek a rágófogai, nappal még elvan, de éjjel nagyon nyüglődik szegénykém. Gyakran felsír, nyugtalanul alszik, forgolódik, nyöszörög. Nagyon sajnálom szegényt! :(

Andi&Nati

KépKép
duda

Benianyu/And!
Én is nagyon igazságtalannak érzem ezeket a dolgokat. Az én drága jó uram azt találta ki tavaly, hogy basszusgitáros lesz. Összeállatk a többi tanarakkal és már volt is két koncertjük. Persze, megértem én, hogy jó és kell, de egyrészt sosem egyeztet velem, hogy most később jön, másrészt talán nem pont akkor kellett volna, amikor az újszülött baba mellől (+ nagyobbik) úgy várom haza, mint a felmentő sereget. Harmadrészt én is nagyon szívesen fordítanék magamra némi időt (szeritem a kismamák által nyújtott teljesítmény, úgymint terhesség, szülés, szoptatás, lelkisegély, ápolónő, szakácsnő, mosó-vasaló-takarítónő, gyerekprogramszervező, igazán megérdemelnénk). Nekem akkor tuti "szabad" a délutánom, ha tanítvány jön. Hát végül is elégedjek meg vele, ez a hobbim, nem???
És még azt nagyon szeretem, amikor hazaérve éltem párja számonkéri, hogy ezt, meg azt meg amazt vajon mért nem tettem meg.
Szerintem nem valami szép dolog viszaélni az anyai szeretettel és felelősségtudattal. Mert mi nyílván nem kalandoznánk a gyerek nélkül órákat, úgy hogy tűkön ülve várnak minket.
Bocsánat, hogy kifakadtam, de ez már kikívánkozott.

Totka!
Gratulálok az első díjadhoz, ügyes vagy!

Petinek nagyon boldog első szülinapot kívánunk!

ayse

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a Petiköszöntést! :lol:

Íme a képek:
Kép Kép ...........................................jön még, csak visít az ünnepelt :(

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

próba, hogy kidobott-e vagy sem

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Na, akkor folyt.köv:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Szóval, ne haragudjatok, hogy ilyen sok lett, de ennél kevesebbet nem tudtam válogatni :oops: :)

A torta egyébként tejérzékenyek által is fogysztható cuccokból lett készítve. Az öcsém barátnőjének anyukája cukrász, ő készítette :D

Jó éjszakát Mindnekinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok,

Mint mindig, csak nagyjából tudtam átfutni amit írtatok. :oops: Most fürdés van - ez apa reszortja - és ilyenkor szoktam gyorsan ideülni.

Roki, Mosógép detto. Én is fogkefével szoktam kisúrolni, viszont mióta megvan a két fiú nem mindig jut rá idő úgyhogy idegesít engem is. :( Nálunk egyébként Cillit bang mindenre az adu ász, de ez az ecetes is jól hangzik. Lehet hogy kipróbálom hátha tovább tart a hatása.

Ha lemaradtunk szülinapi köszöntőkről, akkor utólag is mindenkinek gratula. És gratula Danika első lépéseihez is. :)

A Barnus is kb 1 hete kezdte a totyogást és most már mindig gyalog próbál eljutni valahova, csak ha már nagyon elfátradt akkor jön újra a négykézlábazás.

Hú, nyúlné! Nagyon irigy vagyok ám. Nekünk már lassan 3 éve nem jutott egy kettesben töltött este sem. Persze ebben félig én is ludas vagyok, de olyan nehéz megtenni az első lépést.

Mi ma a vasúttörténeti parkban voltunk. Gőzmozdony verseny volt. Még mi is nagyon élveztük hát még a fiúk. Mondjuk a Barnust legjobban a földön lévő kavicsok bűvölték el, de a mozdonyokra is felmászott ő is. Most nagy sikatolás megy a fürdőben, mert mindkettő tiszta olaj :D

Holnap mi is szülinapi buliba megyünk egy 7 éves kisfiúhoz. Én holnap megyek lego vadászatra, mert kiderítettem, hogy most az a menő nála.

Kész a fürdés, mennem kell.

Brigi
b_brigi

Sziasztok!
Lévén, hogy nálunk a digigép, elárasztalak Titeket.... :oops:

Ez történt ma:

Fruzsi nagynéni karjában úgy nézem az elektromos fogkefét, mint ősember a villámlást:

Kép

Sütögetés a teraszon (a nagy szél miatt nem a tábortűznél)

Kép

Lili várja az ebédet:

Kép

Anyu! Kérsz egy kávét?

Kép

Csinálom!

Kép

Na, finom volt a kávé?

Kép

Hát persze kisfiam!

Kép

Haggyá! Megyek a dógomra!

Kép

Jól esik a fürcsi!

Kép

Egy kicsit még elmélázom...

Kép

Aztán a fárasztó nap végén oldalt fordulok és elalszom...

Kép

ayse

Ayse!

Nagyon jók a képek, Nekem az első és a "Lili várja az ebédet" fotó tetszik legjobban! És úgy irigykedek, hogy Andris elalszik az ágyában :roll:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: