sziasztok!
jelentem, ESztinek ma csak 1.2x kellett kiszívni az orrát. azért lekopogom. keddig remélem meggyógyulunk.
Megann,
még szerencse, hogy enyém férj utálja a sört, meg egyáltalán nem szereti az alkoholt, mert ha sörözve nézné a meccseket, azt nagyon utálnám. nálunk én vagyok az iszákos
vasárnap volt itt egy barátja, aki szintén nem egy nagy ivó, és megígértem nekik, hogy ha majd nem szoptatok, jól leisszuk magunkat, kíváncsi vagyok hogyan viselkednek becsiccsentve

sztem jól fogok szórakozni
a margit sziogeten meg biztos a tudatalattimat láttad, mert nekem is annyira jól esett volna kimenni, de apa nem ért rá
egyébként ma meg mire hazaért már squash-olt is (na ezt sem tudom hogyan kell írni, az tuti, hogy nem így

) volt is lekiismeretfurdalása
most már tuti, hogy el fogok járni tornázni, erőt veszek magamon...
...gondolkodtam, rájöttem, hogy mi zavar. az zavar, hogy ő elmehet úgy, hogy nem beszéli meg velem, én meg bármit úgy tudok csak tenni, hogy egyeztetni kell, és ha neki jó, akkor talán. de azért aranyosan hozzá szokta tenni, hogy siessek
holnap megxünk esküvőre, úgyhogy nem leszek. még nem tudom mit adjak az Esztire, pirosat vagy rózsaszínt

olyan jól áll a csajoknak a piros, de csak rózsaszín cipője van... micsoda problémák, mi ?
Totka!! nagy-nagy gratula!!!! nagyon ügyes vagy, így kell ezt csinálni!
nem is mesétem nektek, hogy pár napja bennt voltam a munkahelyemen (villogtam a lányommal

) még csak a lépcsőig jutottam, de már megkérdezte a főnököm, hogy mikor jövök vissza dolgozni....
fura, de heti pár órában benne lennék. apa nem rajongana érte, de majd felvetem a témát.
Rokica!
igazad van! következetesen kell velük beszélni, magyarázni, és egyszerűen. eszembe jutott, hogy még terhesen olvastam a suttogót, abban olvastam, hogy mindig gondoljuk bele magunkat a pici helyébe, hogy vajon neki milyen lehet. ezt hajlamos vagyok néha elfelejteni, ha már fáradt vagyok

szóval odafigyelek, és csinálom!
az általam készített képeskönyvről meg annyit hogy ESzti imádja, sokat el tudja nézegetni még a járókában is

, de rájött, hogy hogyan lehet szétszedni, és sajnos könnyen el lehet tépni a lapjait, úgyhogy kezd rongyolódni.
viszont nagyon jó az a könyv, amit belinket Anyapoc, majd én is ilyet fogok keresni.
szerintetek a cukkinitől fájhat az Eszti hasa? kaptunk ismerőstől bio, tök zsenge cukkinit. kis méretűek, én magostól adtam az ESztinek. tegnap este is és ma is fájt a hasa. remélem ma jobban tolerálja, mert tegnap a jó kis dvd-m (Bizsergés, akinek tetszett a 4 esküvő 1 temetés, annak ajánlom), szóval a film első fél óráját vagy 20x szakítottam meg miatta

aztán jött apa, és egy szó nélkül tudta mi a dolga
és támadnak a húsos fekete pókok, utálom őket! de mindig én találok rájuk
ja, Totka, én sem értek túlságosan a géphez, de nem lehet, hogy html-ben mentette el? BBcode vagy miaszöszben kell elmenteni a csíkot, hátha ez a bibi.
na úgy látszik ma sem írok túl sok pozitívat, inkább lelépek.
azért muszáj megdícsérnem a kétlapátos DonDanit

és a pancsoló Brigi fiúkat

és a tejszínhabosszájú Lénakisördögöt

és a nagyon csinos szuperjárgányos Tüncsikét

és Beni, ahhoz képest, hogy nem szereti a fotózást, nagyon jó kis sztárfotó készült róla!