Hát lányok tök rendesek vagytok!
Gabó:
22 lettem most augusztusban, de nem tartozok a tipikus 22-esek közé.

Picit megkomolyodtam az elmúlt években,de szerencsére,mert most nem lennék ilyen boldog. A férjecském ugyanis
14 évvel idősebb nálam, de egyáltalán nem látszik rajtunk mások szerint. Ő nagyon fiatalos. És úgy vagyok vele kell is az a 14 év.
Nercsi:
Bocsi, hogy nem árultam el egyszerre magam.
A kocsit sikerült összecsukni és befért az autónkba. Ez jó hír, de azért megnéztem volnam ahogy a párom hazatologatja az üres kocsit és meg hazagurulok tütüvel.

Hát ez gonosz volt mi?
Befért a kapun, még a keréken a védőkupakot se kellett levenni. fél centin múlott az egész. Nekünk méretezték.
Imádom, már büszkén mutogattam a családnak. Remélem Zoé is imádni fogja.
Viol, Rik:
Hát Apumat tényleg imádom, ő egy angyal. Jobb férjet és apát nem kívánok senkinek, csak olyant mint ő.
Anyuval nem volt felhőtlen a kapcsolatunk, de erről én is tehetek, nem csak ő. VIszont amióta külön élünk egyre közelebb kerültünk egymáshoz, és az elmúlt évben szinte barátnők lettünk.
Inkább az a helyzet, hogy oroszlán a horoszkópom, skorpió aszcendensel. Ha valaki ért ehhez akkor úgyis tudja milyen iszonyat egy nőszemély lehetek. Csökönyös, akaratos, mindenre van válaszom...szóval idegesítő vagyok.
De emellett független, önnálló és ez az amit a szülői házban senki nem ér el, az egyéniség.
Rik: én is laktam az ágfalvi lakótelepen, de csak pár hónapot. Te nekem sem vagy ismerős, de most már megismerlek az utcán is:)
Eszti:
Hát igen, evvel szerintem minden kislány így van. Egyébként érdekes, de a tesódra nem emlékeztem annyira kiskoromból, csak rémlett valami. De inkább a motor ugrott be róla mikor találkoztunk.
Anyukádra emlékszem, őt gyakran láttam szegény Ronival, meg sokszor beszélgetett a szüleimmel a bolt előtt.
Szép napot mindenkinek!