A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Nitta! A határnál lévö Mol-on dolgoztam. De azért sokat jártam be a Shellre is tankolni. Igen, a babatali nálunk volt. Jó lenne már megismételni. :wink:

Csilla! Hihetelen milyen jól megy Mirának az ovi! Azt hittem megküzdünk majd vele de nem! Szereti! Csak az elsö két nap sírt elválláskor, azóta soha! Szívesen megy reggel és a héten már minden nap ott is aludt. 3 körül mentem érte. Mindig aludt is. Bár ennek meg az a hátránya, hogy most itt viribül mellettem. Nem álmos.
Mirának és Noelnek is folyik kicsit az orra. :cry:

KépKép
KépKép
mirama

De jó Reni! Biztos szép karitok lesz itthon!

Ejnye Reni, 2,5 év alatt elfelejtettél magyarul? :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Különben szerintem nem töröd a magyart! Dehogyis! A hanglejtéseden érezni kicsit. Én is észrevettem, de ez teljesen normális. Biztos erre gondolt Gabó is! Úgyhogy no pánik, semmi baj nincs a beszédeddel. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Reni!

Mint látod keverem a dolgokat, túl sok volt egyszerre amit olvastam, de arra tisztán emlékszem, hogy Lara az a kislány aki tiszta apukája.
Mióta éltek kinnt? Erre nem emlékszem.
Az én apám éppen kinnt van nálatok, már két hete ott dolgozik. De csak egyszeri alkalom. Remélem.

Szemizo:

Az hogy kicsit komolynak tűnök talán annak is köszönhető, hogy 17 évesen elköltöztem a szüleimtől és elmentem dolgozni. Félbehagytam a sulit, 3 munkahely mellett nem ment. Korán kaptam a jóból! :)
Visszamentem estire, tavaly elvégeztem a 3. évet munka mellett, de most megint kihagyok. Csak a babával akarok törődni tavasszal és nem akarok az érettségi miatt idegbeteg lenni. :lol:
Jobbulást Zórának!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Csilla! :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Most olvastam, Zoli mondta is rögtön, hogy kifigyeltek, hogy keveset mozogsz és...
Jó lesz találkozni!
Janka két napja nem hisztizik az oviban, csak most meg nem játszott :oops:
de már rendesen eszik :wink:

Rik, amica néven van albumom, bár már rég frissítettem :roll:

Kriszta,
már el is olvastam nekik a könyvet, Mártonnak nagyon bejött, de Janka is szívesen hallgatja :wink:
Jutalom volt, mert egész tisztességesek voltak az oviban mindketten :D

Reni,
Janka fülét sajnos ott szúrták el, mi voltunk a kivétel akinek nem sikerül :cry:

Jó éjt mindenkinek!
Nagyon köszönöm a kedves köszöntéseket :wink: :D

Kép
Kép
Kép
amica

Eszti!

A 20-asba laktunk, majdnem a kisbolttal szemben. A nővérem most lesz 25 és mind a ketten a fenyőre jártunk. Semmi gond, gondoltam,hogy nem fogsz emlékezni rám. Talán a korkülönbség miatt is. Tudod ez úgy szokott lenni, hogy a kicsik felnéznek a nagylányokra az udvaron, homokozás közben azon jár az eszük vajon egyszer én is ilyen csini leszek? És végignézi ahogy nagyfiúk társaságában jókat nevetnek a nagylányok. :lol:
Mivel téged bárhol és bármikor megismerlek, ha összefutottunk valahol, akár csak messziről, de mindig megkuksoltam Szonját. Csak nem tudtam hogy hívják.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

CSilla! Nemmondod hogy a parasztjai ellopták a kerekeiteket!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Ez nagyon durva!!!

Nitta!
Sajnos nekem sem vagy ismerős (lehet h a kép a ludas?), de majd megpróbálom megkérdezni a Lackót ő biztos emlékszik!! Pedig tuti hogy találkoztunk ha a Shell-en dolgoztál!! Na jó éjt mindenkinek, megyek mert csodálatos Ivi-bébi nem akar aludni, hallom hogy az ujját szopja, mellébújok kicsit! :P
Vendég

Csodálatos Ivcsimanó :P :

Kép

húú, kicsit sötét lett...
Vendég

Vero!
De kár,hogy nem tud Ivánka lemászni a képről ide az ölembe!Annyira imádom a kis krapekot.Remélem ő is engem. :roll:

Nitta!
Hát igen.Talán tényleg a korkülönbség miatt nem jövök rá hirtelenjében ki is lehetsz.Ha jól számolom köztünk 8 év a korkülönbség ami azt is jelenti,hogy amikor én végeztem a Fenyő téren te akkor kezdted.
Szüleidet biztosan ismerem és a nővéred is közelebb áll korban hozzám.
Biztosan láttalak kislányként is csak azóta változtál.
Igen én már fiúztam(persze csak a beszélgetés szintjén maradva)amikor te elsőbe mentél.
Emlékszem a házunkban volt egy csaj aki 5-6 évvel idősebb nálam és a barátnőmmel mindíg leskelődtünk utána mit és kivel csinál.
:D :D :D :D Akkor ezek szerint én is szemmel voltam tartva. :D :D :D :D

KépKép
eszti76

Jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
eszti76

Jó reggelt! :)

Beus,
Dorkát sosem hagyon kint egyedül. :) Ilyenr anyu ott van vele. Tudod nekik a konyhából ki lehet menni a teraszra, anyu előfordulási arányaa konyhában napi 80%, a teraszajtó pedig állandóannyitva, szal csak arra fordítja a szemét és kész. :) Mire nem jók a nagyik, jajj! :)

Csilla,
baszki! :evil: :evil: Ez iszonyat durva, a mocskok! Ez is olyan dolog, amire az ember úgy gondol, hogy velem nem történhet meg... :( Basszus... :(
Milyen volt az éjszakátok?

Nitta,
nekem nem vagy annyira ismerős, de hát ez lehet, mert azért Sopron sem olyan kicsi. :)
És sztem egyáltalán nem untatsz minket, írj nyugodtan bármikor bármiről bármennyit. (Különben ez olyan aranyos, aki új, és egyszer többet ír, mint máskor, mindjárt mentegetőzik, hogy ne haragudjunk, hogy sokat írt... :)) Nem baj, ez a óó!! :) :) :)
És akkor ezek szerint Erika ebből a leleplezésből tudta meg, hogy te vagy az, akinek eladták a babakocsit? :) Ez olyan érdekes, izgííí! :)
És azt szabad megkérdezni, hogy miért jöttél el otthonról olyan fiatalon? :oops:

Reni,
jajajajajajajjjj, ez nagyon jó hííííír!! :) :) Jöttök karácsonyozni!! :) De jó, gondolom milyen nagyon boldog vagy, tök jó lehet! :) Az első karácsonyotok Laraval, itthon! :)

Vero,
húúú, köszi, mindjárt megpróbálom, hogyan tudok idézni... :) :) :)
Iván megint gyönyörűűű! :) És azok a szemöldökök! :) :)
[/quote]

nadine81

Nem megy... :(

nadine81

Ez az idézés nekem se megy...hogy csináltok szögletes zárojelet???

Mirama

most már emlékszem arra is,hogy anno miről beszéltünk itt...Harkárol...hol laksz meg ilyenek.Még irtam is,hogy ott lakik a bátyusom!!!(Kereszturi u.)
Ej-ej!(megsugom én a neveteket még mindig keverem itt!!!A multkor Erikát hittem terhesnek!!! :oops: :oops: )

Nitta

nem vagy nekem ismerős!Biztos én se neked.Haénrám kiváncsi vagy a rik név alatt találsz meg.Én az Ágfalvi ltp.-en lakom,és a lányom most jár a Fenyőtéribe,3.-os!! :lol:
Azt én is szeretném kérdezni,amit a Viol,hogy miért jöttél el ilyen hamar otthonrol,ha apudat ennyire szereted,hogy reméled csak alkalmi a német melo :?: :?:

Vero

nagyon aranyos Iván ezen a felvételen(én is mellé bujtam volna babusgatni :lol: !!!
Ilyenkor irigyellek benneteket,hogy van digitális fényképezőtök,aztán elcsipitek ezeket a pill.-at!!!
Vendég

basszus, nem megy.
vero melyik idézet gombra gondolsz? amelyik itt van mindjárt fent vagy amelyik annak az embernek a hsz-e felett van, akitől idézni akarok? mert ha azt nyomom, beteszi az egészet..

doka bakakilt, megyek, kiveszem belőle... :roll: :D :shock: :D

nadine81

Gabo
még a multkor kérdezted,hogy a Rékára is ennyit vártunk???Hát ha ennyit vártunk volna most már kicsit idősebb lennék.. :D :D
Az első gumi nélküli eggyüttlétnél 19 évesen megfogant!!!Ő nagyon akart élni!!!!
Vendég

[quote]e írta:szti76
[quote]< írta:/div>
Vendég

nekem ez nem megy,nem teszi be amit akartam!!
Vendég

Nitta!!!

Milyen pici a világ!!!! Végül is befért a babakocsi a kapun? Sikerült összecsukni?? Nálunk mindig a Peti feladata volt, én sose csináltam. Ha nem sikerül szólj ám!!!!
Remélem tényleg jó lesz. :lol: :lol: :lol:
Alíz azóta is hálás neked!!!! :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, Alíz tegnap mászott!!! Tényleg igazatok lett, innentől kezdve villámgyorsan fejlődik!! Még csak olyan óvatosan, lassan, de 3 métert simán megtett. Persze azért még inkább kúszik. De olyan édi..... :lol: :lol:

Csilla!! Ez durva. Micsoda szemetek!!!

Veró, Ivcsimanó gyönyörűűűűű... Olyan értelmesen néz! Édi :lol: :lol: :lol:

Reni, el tudom képzelni milyen boldog vagy!!!! Lara első karácsonya, itthon!!! Szupi!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Rik!Ja bocsi,de matekból egyszer majdnem meghúztak nem tudok számolni!!

Vero!Nagyon cuki a Iván baba tiszta Lackó apu!! :lol: :lol: :lol:

Reni!De jó lesz neked/nektek/!Itthon lesz a leggyönyörűbb karácsonyotok!!!! :lol: :D :D A suliról lemondtam,mert nem szeretném ha Balázs hétvégi apuka lenne,mert akkor ő nem költözött volna fel velünk csak én a Husival.És most megint úgy érzem,hogy kész vagyok egy másik poronty fogadására is!!

Szeszike!!Buli!!!Hogyne lenne!!Tépek majd haza ezerrel azt lesz erezd el a hajam!!

Eszti!Nagyon szívesen máskor is!! :lol: :lol: Igen jó,hogy apa ennyire akar másik babót is majd az Attila is beadja a derekát idővel.Még nem vagy lecsúszva semmiről!! :lol: :lol: :lol:

Szemizo!Anyám!!!!!!!!!!!!!!!Mik vannak!!!!!!!!Látod ez Sopba nem fordult volna elő!!!!!!!!!!!!!!!Vagy igen?!!!!!!!!!
Jobbulást Zórának!!!!!!
Husi is tiszta takony mára meg már köhög is!!!!!!!!Ez van!!!!!!

Katus!Bár már otthon vagytok azért jó utat és érezzétek jól magatokat!!

Amica!Nagyon boldog szülinpot kívánunk neked!!!!!!

Nitta!Nagyon helyes csajszi vagy!Mennyi idős is vagy?Én erről lemaradtam!! :lol: :lol: :lol: Az alakkal talán szerencsés vagyok anyutól örökölhettem ő 3-gyerek után is karcsú maradt!!
Örülök,hogy már nem aggódsz annyira köztünk csak jó dolgod lehet.

Ha kihagytam valakit bocsika,de húznokm kell gulyást csinálni!!!
Vendég

GABO
Remélem poén volt,nem sértődtél meg,én sajna néha megbántok embereket.elég meggondoletlan vagyok(bak vagyok)!!!Bocs!!!!!!!

Eszti

Egy fogas kérdés...
Két honapja kivették egyik fogembol az idegeket,most gyogyszeres tömés van bent.Azt vettem észre hogy érzékeny a fogam(gondolom fájna ha lenne bent ideg)szerinted rohanjak a dokimhoz,vagy várjam meg az időpontomat amire előjegyzett(szept.26.)????? :?: :?: :idea: :idea:
Vendég

Hát lányok tök rendesek vagytok!

Gabó:
22 lettem most augusztusban, de nem tartozok a tipikus 22-esek közé. :lol: Picit megkomolyodtam az elmúlt években,de szerencsére,mert most nem lennék ilyen boldog. A férjecském ugyanis
14 évvel idősebb nálam, de egyáltalán nem látszik rajtunk mások szerint. Ő nagyon fiatalos. És úgy vagyok vele kell is az a 14 év. :D

Nercsi:
Bocsi, hogy nem árultam el egyszerre magam. :oops:
A kocsit sikerült összecsukni és befért az autónkba. Ez jó hír, de azért megnéztem volnam ahogy a párom hazatologatja az üres kocsit és meg hazagurulok tütüvel. :lol: Hát ez gonosz volt mi?
Befért a kapun, még a keréken a védőkupakot se kellett levenni. fél centin múlott az egész. Nekünk méretezték. :lol:
Imádom, már büszkén mutogattam a családnak. Remélem Zoé is imádni fogja.

Viol, Rik:
Hát Apumat tényleg imádom, ő egy angyal. Jobb férjet és apát nem kívánok senkinek, csak olyant mint ő.
Anyuval nem volt felhőtlen a kapcsolatunk, de erről én is tehetek, nem csak ő. VIszont amióta külön élünk egyre közelebb kerültünk egymáshoz, és az elmúlt évben szinte barátnők lettünk.
Inkább az a helyzet, hogy oroszlán a horoszkópom, skorpió aszcendensel. Ha valaki ért ehhez akkor úgyis tudja milyen iszonyat egy nőszemély lehetek. Csökönyös, akaratos, mindenre van válaszom...szóval idegesítő vagyok. :lol:
De emellett független, önnálló és ez az amit a szülői házban senki nem ér el, az egyéniség.
Rik: én is laktam az ágfalvi lakótelepen, de csak pár hónapot. Te nekem sem vagy ismerős, de most már megismerlek az utcán is:)

Eszti:
Hát igen, evvel szerintem minden kislány így van. Egyébként érdekes, de a tesódra nem emlékeztem annyira kiskoromból, csak rémlett valami. De inkább a motor ugrott be róla mikor találkoztunk. :)
Anyukádra emlékszem, őt gyakran láttam szegény Ronival, meg sokszor beszélgetett a szüleimmel a bolt előtt.

Szép napot mindenkinek!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Jó reggelt!

Csajok! Kinek, hogy jött meg szülés után a mensi? Nekem 2 hete jött meg elöször, kb. 5 napig. Erre most az elöbb kicsit véreztem megint. Mi a fene?

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti, nekem 8 hónapra jött meg, iszonyatos mennyiséggel. Most a jövő hét végére várom, ha pontos. Remélem az lesz, nem hozza rám a frászt.
Ja, és én aki előtte majd meghaltam a görcsöktől, most meg se kottyant. :lol:

Netti, akkor jó. :lol:
14 évvel idősebb a párod??? :shock: :shock: Miután én láttalak titeket élőben is, max egy-két évre saccoltam volna. És nem téged öregítettelek ám!! Rólad egyből látszik, hogy fiatal vagy. :wink: Na azért én se vagyok öreg. 28 múltam márciusban. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Bocsi nem Netti, hanem Nitta. :oops:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Alít így használta a kocsit. Persze azért le volt csatolva, ki ne lökje magát.

Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok.
Már megint marha sokat írtatok,most vissza se tudok olvasni.

Erika,Bence is sokáig hason utazott a babakocsiban :lol: ,de ha már mászik(nagyon ügyi)akkor nemsokára ülni is fog!

Kriszti,nekem még nem jött meg.Te még szoptatsz?Nem emlékszem :oops:

Én még mindíg elég vacakul vagyok,nem tudok kikeveredni a náthából :? Tegnap találkoztam a régi védőnőnkkel,azt mondta Bencének valószínű a fogzástól folyik az orra,a popója is piros.Szerintetek mivel kenjem?Azt ajánlotta este adjak neki panadolt.Adtam,segített.Egész jól aludt.Előző éjjel viszont 2 órát aludt egybe,utána csak úgy,hogy a babakocsiban ráztam.Állandóan felsírt :cry: :cry:

megyek,takarítanom kell meg főzni.Holnap nem tudok,fél 11re megyünk misére :?

Kép

Kép
hajnus

egykezes vagyok, gyorsan: nyomd meg azt hogy Idézet. Ezt írja ki: [quote]. javítsd ki így: [quote="Nyuszika"].
másold be az idézetet és mégegyszer Idézet gomb. Kész.

kockazárójel: Alt Gr+ f vagy g
Vendég

Ja,majd' elfelejtettem:Bence 3 lépést tett egyedül!Már 2-3 napja próbálkozik.

Kép

Kép
hajnus

rik!Engem nagyon nehéz megbántani/megsérteni/.Eddig nem sok mindenkinek sikerült!!Te nem vagy köztük!! :D :D

Nitta!Nem is sok az a 14-év!Hú nekem volt még ennél több is!! :D :D :D Az meg sosem baj ha a korodnál érettebb vagy.Van akit az élet tesz komollyá.a fő,hogy most teljes az életed és boldog vagy!! :lol: :lol:

Mirama!Nekem közel 3-hó után jött meg,de úgy,hogy 1-hónapból kb.1-hetet nem volt meg az is össze-vissza!!

Hajnus!Jobbulást nektek!Én sima gyógyszertári kenőccsel kenem Levit születése óta!
Gratula a kis kukisnak az első lépéseihez!!!

Nercsi!Hogy kukucskál.Tök ari!!
Vendég

Hajnus,
popó: Nekünk a Sudocrem jött be.
Van egy homeos kup a fogzás alatti nyugtalanságra, Viburcol a neve. Meg még itt van info
Vendég

Én mondjuk a Panadolt meg egyéb lázcsillapítókat nem adnám ha nem muszáj. Dentinox meg szar, Áronnak legalábbis nem jött be anno.
Vendég

Fenistilt sem adnék. "Jó" a link :roll: :oops: :oops: :oops: , bocs!
Vendég

Nercsi!

Hát te se nézel ki 28-nak!! Tök jó ez a kép Alízról, olyan komolyan figyel. Még senkitől nem hallottam, hogy így utaztatta a babáját, de ki fogom próbálni, ha neki bejött nem lehet rossz.

Hajnus:

Igaz még tapasztalatom nincsen, de a védőnőm azt tanácsolta gyógyszeres készítményt mindig csak a legvégső esetben. És egyetértek avval, hogy Gabó a gyógyszertári kenőcsöt használja, álítólag az a legjobb. Olvastam, hogy fogzáskor mennyit segít ha hideg vizes gézzel dörzsölöd neki a felületet. Hamarabb átszakad meg csillapítja pár órára a fájdalmat. Csak ha muszáj ajánlják a kencit, mert hát azért abból lenyel valamennyit. És kenőcsből is csak a homeopátiásat említik, hogy érdemes. Ez csak egy vélemény a sok közül.
Te meg igyál pár korty mézespálinkát, biztos kimegy a náthád!! :lol:
Nővérem kislány is kb ennyi idősen kezdett egyedül totyogni, kicsit később már szaladt is. Ugy birom mikor még kicsit vacak az egyensúlyuk és futás közben megpróbálnak kanyarodni!! Hát az valami zabálnivaló!! :)

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Alíz: :lol: :lol: Tök édi!!!
Bence elindult: :shock: :shock:

Kriszti,
Nekem megjött, a héten. :? Pedig szoptatok, nem tom mi van...Kiváncsi leszek egy hónap múlva is megjön-e (nem hiszem...)
Vendég

Egy csomót írtam,a Bence egy gombnyomással kitörölte :evil:

Mi is gyógyszertári popsikenőcsöt használunk,most mégis piros.
Vero,köszi kipróbálom a Sudocrem-et és a kúpot is.Gyógyszertárban keressem?
Dentinoxra a védőnő is mondta,hogy nem jó.Panadolt azért adtam,mert elég melegnek éreztem.Ez amúgy sem hosszú távú megoldás.

Nitta,mézespálinka?Ez jól hangzik! :lol: Iszom este,akkor a Bence is jól alszik :lol: :lol: Nem ám!

Az előbb vettem észre,hogy rossz születési dátumot írtam Bence vonalzójához.2 hónappal öregbítettem :lol:

Kép

Kép
hajnus

Hajnus, Bence nagyon ügyi!!!
Ő mikor kezdett mászni, meg ülni??
Mikor jártok erre mifelénk???
Gyógyulj meg hamar!!!!

Veró, neked az Áronnál mikor jött meg? Akkor is hamar, nem? Vagy rosszul emlékszem???

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi, én szerencsére sosem voltam görcsös. Most mikor 2 hete megjött észre sem vettem. Elötte egy hónappal viszont görcsölgettem, azt hittem akkor fog megjönni. Lehet köv. hónapban ismét görcsölni fogsz. Persze nem kívánom! :D

Hajnus! Igen, még szopizik Noel de már csak este meg mikor éjjelente ébred, egyszer-kétszer. Miránál pont 1 évesen jött meg, úgy látszik most elöbb.
Most már nem vérzek, csak pici volt. Remélem nem vagyok terhes! :?
Nekem piros popóra a Neugronormon vált be, vagy az Aloe Verás krémek. Érdekes, Noelnek még nem is volt piros a popója. Mondjuk nem is szoktam krémezni pelenkázáskor. Néha este bekenem, de nappal nem. Biztos ennyit számít a második gyerek! Miránál mindig krémeztem, este meg olajoztam. :lol:

Gabó, akkor Nálad is hasonlóan össze-vissza volt a mensi.

Vero! Jó hamar megjött! Nem semmi! Gondolom nem hiányzott.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!Alig bírlak követni titeket! :P Amica!Boldog szülinapot!!!!!Én is örülök ,hogy találkoztunk :P Biztos összefutunk még.
Nitta!Üdv itt.Engem Zsanettnak hívnak és van egy 3-éves kislányom.A Táncsics utcába lakunk.A terhességem alatt én is fájlaltam a köldökömet.Nagyon szar volt.Akkor fájt ha a baba mozgott.De semmi baj nem volt.
Nekem annakidején szülés után 8 hétre megjött :( Azóta nagyon erős ,pedig soha nem volt az.
Hajni!Bence nagyon de nagyon ügyi :P Neked jobbulást kívánok!
kola2

Nercsi!Nagyon édes Alíz!!!!!!!!!!
kola2

Zsani! Virág, hogy van? Hangja már a régi?
Oviba mikortól mehet?

KépKép
KépKép
mirama

sziasztok
köszi az együttérzéseket.
zórának már csak kicsit folyik az orra,porszívózom,meg homeos orrspayzek az orrába(szegénynek olyan kicsi az orrlyuka,alig tudok rendesen belefújni).de szerencsére láza nincs(még az ügyeletre sem tudnánk egyszerűen eljutni :cry: :twisted: ).és az éjszaka tényleg vacak volt.

hajnus
az orra folyhat a foga miatt is?én ezt még nem hallottam.akkor lehet,hoyg zórának is amiatt van?mert a rágói nagyon meg vannak dagadva,ömlik a nyála és állandóan tövig rágja a kezét.mondjuk fogzásilag jól le is van maradva azzal a kibújt 8 fogacskával.
én is gyógyszertári popsikenőcsöt használok,de ha kipirosodik akkor nekem is a sudocrem vált be,mint verónak.és a viburcol kúp még az oltás utáni nyugtalanságra is jó!!!nekünk a gyerekorvosunk ott sopronban homeoval is foglalkozott,sokmindenre javasolt olyan készítményeket.és nagyon szerettük is a doki bácsit!panadol helyett én viszont inkább a nurofent favorizálom(és épp mostanában hallottam,hogy a panadolban van egy olyan összetevő,ami nem hogy "elkábítja",hanem felélénkíti a gyereket).valamelyik éjjel zórának adtam(1/4 12-kor nem akart visszaaludni,1/2 1-kor meguntam és adtam panadolt,hogy aludjon végre,de csak 3/4 2-kor aludt be,aztán hallottam ezt a panadolról.szerencsére az volt az üvegben az utolsó korty)

kriszta
akkor neked is szerncséd van mírával(ezek a míralányok már csak ilyenek :wink: ,ügyesek)!és milyen könyvről van szó?együtt vettetek andival valamilyen meséskönyvet?vagy...?nekem még nem volt igazi mesim.múlt hó végén pár napig volt nagggyyyyon kevés(épp hogy koszolt),de azóta sem semmi.nekem szecső már 13 hós volt,míra 15 hós volt,mikor megjött először.de zóra most is még sokszor szopizik,éjjel ahányszor csak felébred bedugom a száját :P ,meg reggel,meg ebéd után,meg délutáni ébredés után(bár az már nem mindig kell neki),meg este alváskor-ezek általában napi minimum 6 alkalom.míra is ilyen volt,biztos azért nem jött meg korábban az ő esetükben nekem.(húúú,de bután fogalmaztam)

na,mindjárt ébrednek.bár nem megyünk sehova a zóra orra miatt,úgyhogy még jövök,meg az autót is fotózom majd

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Köszönöm Virág nagyon jól van!Elkezdett rendes kaját is enni.A hangja még nem a régi de már javult azért.Oviba azt mondta a doki,hogy mostanába ne menjen mert egy légúti fertőzés nem tenne jót a torkának.Majd tavasszal vagy jövőre.Igényeltem az ápolási díjat utána ami 40000ft.A műtét napjától jár ez.Nem olyan rossz összeg ez.Mármint a gyeshez viszonyítva.
kola2

Kola!akkor már lassan,de biztosan újra a régi kis csörfös hangú lesz virág!Ez nagyon jó!!!

Hát mindíg irigyeltem azokat akiknek szoptatás alatt nem jött meg én nem így jártam pedig 10-hóig szopizott a Husika!Ismételten így jártam!

Levi most aludt 3/4-órát felébredt,mert kurvára tele volt a nózija és porszívózn kellett.Ez van.Most megyek eszünk egy kis gulást!!!!!!!!!
Vendég

Ha nem baj teszek fel pár tegnap esti pizsis képet meg mait! Kép Épp az Áll az Alkut néztük és azoknak tapsikolt! Kép Itt bujócskáztunk! Kép Ja elis felejtettem mondani,hogy ezt a lógó szart 249ft-ért vettem a Tescoba.2db volt,de azóta sincs olyan kár!! Kép Kép Kép És végül így játszott az előbb!!

Azt a lógó szart mennyire kell fellógatni?Úgy,hogy a gyerek elérje?Még nem volt ilyenem!
Vendég

gabó
attól függ,mit szeretnél?ha azt akarod,hogy később abban tárolja a játékait és tudjon pakolni,akkor majd valahogy fúrjátok lejjebb,nekünk is van ilyen,csak sokkal drágább(ikea-s) de hossszabb is.a plafonról leér annyira,hogy már míra is eléri az alsó tartót.nagyon szuper képek!szecsőnek is volt ilyen pizszje :lol: .no és a vödrös fiú!haláli.miért szeretik ezeket a vacakokat a fejükre húzni?!az enyéim is ezt csinálják(még a nagy ló szecső is :roll: ).zóra meg mindig lop valahol egy ruhát és azt teszi a fejére és úgy járkál"vakon".és közben esik-kel,de a ruhát nem veszi le a fejéről :P :shock:

zsani
akkor virág már tényleg gyógyul!de ez azért kicsit gáz,hogy nem mehet oviba.bár az is igaz,biztos nem tenne neki jóta sok betegség(merthogy az ovit amíg nem szokják meg sokat betegek lesznek-már én is félek,hányszor fog míra bacikat hazahozni)

na,itt vannak a gyönyörű budapesti életképek: Kép Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Gabó,ez az utolsó kép haláli!Levi is olyan nagy fiú lett.Annak a "lógó szar"-nak csak a játéktárolás a funkciója szerintem.Ha akarod úgy teszed,hogy ő is elérje,ha nem,nem.Na ezt jól megmondtam.

Csilla,én úgy tudom(olvastam valahol),hogy lehet az orrfolyás a fogzás "mellékhatása :lol: ".A védőnő is ezt mondta.

Erika,elég korán.Úgy 5 hósan négykézláb előre-hátra hintázott,aztán ebből felült.Fél évesen már mászott és kapaszkodva felállt a járókában.Most már kapaszkodás nélkül akármeddig elálldogál.De Isti pl. 1 éves korában csak kapaszkodva állt.Nem egyformák a gyerekek,nem lehet összehasonlítani.

Kép

Kép
hajnus

Csilla,hú ez nagyon durva.Bocsi,de nem olvastam vissza.A házatok előtt volt az autó?Éjjel csinálták?
A barátnőmék biciklijét(kettőt) a 2.emeleten az ajtó elől lopták el.

Erika,akkora megyünk felétek,ha megbeszéljük :wink:

Kép

Kép
hajnus

Rik!
Akkor fájhat gyök.kezelés után a fog ha volt rajta(gyökéren) granuloma(gennyzacskó,gennyel)és nem ürült ki rendesen hanem le lett zárva(mondjuk gyógyszerrel)és ezáltal nem ürül és feszít,fáj.
Volt egy darabig nyitva a fogad kezelés után?
Ha lüktet,feszít,fáj feltétlenül menj el az időpontod előtt.

Gabóca!
Nagyon édi Levi vödörrel a fején. :D :D :D Mit ki nem találnak ezek a gyerekek. :D
Milyen lett a Gulyás leves?Lécci küldj nekem is egy pár száz kanállal.... :D :D

Hajnus!
Láttalak pénteken a Jocó cipőbolt előtt.Toltad Bencédet a tulikocsiban.Én a munkahelyem ablakából kukkoltam éppen amikor feltüntetek.
Gratula Bence első pár lépéséhez!
Én még a Bepanthent javasolnám piros popóra.Szonjánál nagyon bevált.

Nitta!
Ha anyu ismeri a szüleidet akkor én is.
Szerintem nem durva a 14 év korkülönbség.Én is az érettebb férfiakat szeretem.Ennek ellenére a férjem 1 és fél hónappal fiatalabb nálam. :D :D :D
Nem titok,hogy hogy hívják a nővéredet?

Nercsi!
Olyan tündéri a kis Alíz!
Szonja is így nézegetett a babakocsiból és szerintem Iván baba is így fog mert Szonja kocsija van náluk és annak is fel lehet hajtani a hátulját. :D

Csilla!
Jaj szegényem,te már sose fogod kialudni magadat?Miért nem vettél be te is Panadolt aztán együtt pörögtetek volna Zórával. :D :D :D
Vettem mágneses karkötőt.Egy ügynök adta de csupán 2000 ft volt.2,500gauss.
Igen,lehet orrfolyás,hasmenés és ebből kialakuló piros popó,hőemelkedés fogzás alatt.

Kriszti!
Nem felejtettem el a CD-t.Még idén odaérek vele! :oops: :oops: :oops:

KépKép
eszti76

Zsani!
Örülök,hogy már ilyen ügyes a Virág! :D
Szonja az ovi elején sokat volt beteg és főleg az általad említett légúti fertőzések voltak túlnyomóan rajta.
Inkább óvjátok még egy darabig ezektől. :wink:
Naná,hogy igényeld és mindent amit az állambácsiról eme szomorú de szerencsés kimenetelű dolog miatt lehet igényelni.

Csilla!
Basszus,ez durva!
Én már láttam ilyent Sopronban is.Akkor is elszörnyedtem de most,hogy veletek történt még szörnyűbb!
El is mentettem a képeket. :cry:

KépKép
eszti76

BEUS!
NE FELDD?HOGY MA VIASAT3-on LESZ A KEDVENC MŰSORUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

KépKép
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: