A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. nyári kisbabák

Így vót

Szép csendes éjszaka után virrad a hajnal
Imi fiú bajlódik a kócos, hosszú hajjal.
Megszólal a kakas, három-négyszer rikkan,
Imi mondja: lelövöm úgy, hogy meg se nyikkan.
Elő a berettát, be a teli tárat,
Kilő az ablakon egyet, kettőt, hármat.
De a kakast nem öli a bánat.
Imre király dühös, kilő még vagy kettőt,
Eltalál most izibe egy rozzant bádogteknőt.
Felesége mondja: mit csinálsz Te állat?
S felveszi a földről a ledobott tárat.
Mérgem oka a kakas volt, de elbújt, mert ravasz volt.
Édes uram - mondja Edit -, hát ez téged heccel?
Ez a szomszédunkban lakó tollas ingyen vekker?
Anyukám, hadd lőjek csak egyet még egyszer,
Mondja habzó szájjal és remegő testtel.
Ne lőj többet Király, mára már elég volt!
De a felség makacs, s emelkedik a Colt .
Agyon lövöm magam ha nem lőhetek egyet,
Mire így az asszony: Ha hülye vagy hát tedd meg!
Ránéz a nejére nem várt ilyen választ,
Elhűlt képpel így szól: Ezt mondtad ? Ez bágyaszt.
Remegő ujjával meghúzza a ravaszt,
Így kellett volna meglőnöm a kakast.
S mivel a mi Imrénk nem volt fejszámoló,
Nem sejthette, hogy a csőbe maradt még egy golyó.
Megindult az agya, de már késő, késő
Fúródik az ólom, mint szarba a véső.
Felrikolt az asszony, mint az éhes sirály,
Magasságos isten, mit csináltál Király?
Agya arcára hull mint egy véres lepel,
Mintha azt mondaná, Isten veled Csepel.
A kakas kérdőn rikkant: máma már nem lőnek?
Csak nem mentem agyára a koronás főnek?
Felvijjog a mentő, felbolydul az utca,
Még van egy kis remény, tán van még benne szufla.
Megszólal a mentős: A kórház még távol,
Mire odaérünk ez már nem oktávol.
Itt a mese vége, és ez igaz történet,
Még jó, hogy az eset nem velem történt meg!
A tanulság egyforma királynak, főpapnak
Sose nézd a fejed részegen lőlapnak!!!

Kép
szgoron

Bocsi,az elöző olyan Kínais lett!nem tom miért!!! :lol:

Írjátok le a Skype menetét akkor szívesen felrakom!!!

Kép
szgoron

Pilchard!
Nem PG52? Én olyat ismerek, de lehet, hogy van 54 is. Ez egyébként rosszabb mint az enyém, mert kisebb a kukucskáló része. Tényleg sokaknak nem jön be. Nekem bejött.

Katus!
Amit Szilvinek írtam Mirénát érdemes kipróbálni. Ha már úgysem akartok tesót akkor érdemes. Amúgy ez a 35-40eFt megéri, mert a fogigátló kb 3eFt/hó

kyllah!
Üdv. itt. Itt a hülyeség max az, ha nem jössz írni :)

Kép

KépKép
nyanya67

jaj elfelejtettem írni, hogy most délelőtt megkaptuk a 2 hós oltást. Volt egy kis sírás, de most édesdeden alszik. Megyek is símogatom egy kicsit

Kép

KépKép
nyanya67

Szilvi!
ez jó volt :)

Kép

KépKép
nyanya67

nyanya:de csak elirtam a számot.

Zsu:dobj egy mail cimet

KépKép

KépKép
pilchard

Szilvi:NAGYON JÓ!!! :lol: :lol: :lol:

Legközelebb ha talizunk hallgatunk egy kis Jimmiyt!Peti ki is szalad a házból.Sanyi birja?
Pogit megkérjük irja le Neked!!!Pogi LÉCCI !!!!! :lol: :lol:

KépKép

KépKép
pilchard

Kép
zsu11

Sziaszotk Lányok,

2 napig nem voltam :( , kedden a fősuli miatt, tegnap pedig be akartam hozni a kisfiamnál az elmulasztott órákat :) :) :) . Megvettük neki a járókát, majd dobok fel képet :) . Még játszószőnyeg kell, de azt lehet, hogy anyukám fogja megcsinálni, mert 10.000 Ft-ért lehetne venni, de szerintem elég bénák :? .

Tegnap voltam "6 hetes" kontrollon a dokinál, minden rendben, úgyhogy feloldotta a tilalmat... bár ugye mi már egyszer megszegtük...

Néhány napja téma volt, hogy ki mennyi különbséget szeretne a 2 baba között. Először azt gondoltam, hogy 2 év lesz, de aztán, hogy jött a suli + szerintem Marci is olyan picike lesz még 2 évesen, ráadásul, ha 2 évet szeretnénk közöttük, akkor már ugye alig másfél évesen fel sem emelhetném Marcit. Szóval nem tudom, lehet, hogy nálunk 3 év lesz. Igazából most már több hete beszélgetünk erről a férjemmel és nem tudom mi lenne a jó. Attól félek, hogy túl sok lenne a suli, egy újszülött és egy kis tipegő, akire folyamatosan figyelni kell. Ráadásul ugye az a tapasztalat, hogy amikor megszületik a második baba, akkor jön a dackorszak az idősebbnél.
De még sok víz lefolyik addig a Dunán... :) :) :) .

Súlynövekedés: én is azt tapasztaltam, hogy az elején hihetetlen tempóban fejlődött, de az utóbbi 2 hétben mintha már nem lenne annyira drasztikus. Én nem bánom, mert szerintem a hirtelen súlynövekedés sem annyira jó. Most 2 hónaposan 6 kg a drágám. Tehát 2 kg-ot hízott :) :) :) .

Képzeljétek, tegnap fürdés után volt ugye a szoptatás, és a kisszobában mindig tök jó meleg van a hősugárzó miatt, de a lakás többi részében ahhoz képest hűvös. Ezért pelenkát tettem a kis fejére (hajára), hogy meg ne fázzon. A kezemben aludt el, úgyhogy nem akartam kivenni a feje alól a pelenkát. Hajnali fél 3-kor sírásra ébredtem. Furcsa volt, mert nem szokott felkelni. Hát az egész arcán ott volt a pelenka, de nem csak úgy, hogy éppen ráesett, hanem tiszta szorosan, ahogy mozgott, magára szorította. A frász jött rám. Többet ilyet nem csinálok :cry: .

Már csak kettőt kell aludnotok és tali lesz :) :) :) . Jó nektek!!!

Mennem kell, mert Marcika jelzi, hogy szüksége van rám :) !

Üdv.:
Eni

Kép
marcy

sziasztok!

Na megtartottam reggel az előadásom, nem volt rémesen vészes.... alig pár dolgot számoltam el a táblánál...

Ex, tök ügyi Peti, h már ül!!! Mi még olyan messze vagyunk attól mint Makó Jeruzsálemtől... Ákosom nevén is volt lakás (örökölte az apja után, Anyós lakik benne) de inkább átirattuk az anyja nevére, mert még így is sokkal többet kaptunk mint amennyibe került.

Szilvi, akkor próbáld ezt: http://www.skype.com/intl/hu/ itt magyarul van! Ha nem megy, hívj fel v. írj emailt/privit hogy hol akadtál el és segítek!

pogacsa

Sziasztok!

Fogigátlás: Azt hittem lepadlózok, amikor a gyógyitárban kimondták, hogy a Cerazette 5800 pénz, de nem volt pofám visszaadni. 3 havi adag, de akkor is soknak találom. És lehet, hogy nem is fogom szedni, még gondolkodom rajta. Mondtam apjuknak, hogy ha beszedem, akkor kénytelen lesz minden este megtámadnia, mert ennyit pénzt csak úgy nem dobunk ki! :oops:

Nálunk az ülés, forgolódás nem megy még. Sőt utál hason lenni, én pedig nem erőltetem. Nagy gáz? Bár a fejét nagyon ügyesen tartja egyébként.

Ma lekaptam alvás közben. Kép

Reni
Kép
prenata

Pogi!
Észrevették a diákok, hogy elszámoltad?

Reni!
Kata is utált hason lenni így nem is nagyon eröltettük :oops: ennek ellenére egészséges kislány lett belőle.
Nagyon édes mosolygósan alszik Peti baba.

Azok megnyugtatására akinél még nem forog nem ül a baba előszedtem Kata babanaplóját.
Íme a száraz tények:
7 hetesen mosolyogott vissza először

3 hónaposan nézegette a kézfejét

4 és 1/2 hónaposan hangosan sikongatott

4 hónaposan nyúlt a játékaiért

17 hetesen kezébe fogta a csörgőt és rázta

oldalra fordult: 1 hónaposan

hasról hátra:18 hetesen

hátáról hasra:20 hetesen

megfogta a lábfejét: 26 hetesen

négykézláb mászott: 8 és 1/2 hónaposan

egyedül segítség nélkül ült fel: 9 hónaposan :shock:

egyedül kapaszkodva állt fel: 9 és 1/2 hónaposan

oldalazva kapaszkodva lépkedett: 10 hónaposan

egyedül elindult: 1 évesen

támasz nélkül egyedül ül: 7 és 1/2 hónaposan

25 és 28 hetes volt amikor a 2 alsó foga kibújt

Kép

Kép
katus73

Preni:de cuki!Hogy mosolyog álmában!!

Én is hoztam képeket

Ameli és a bödön
Kép

Megkóstoljuk előbb az edényt
Kép

Eléggé üresnek tünik
Kép

tényleg nem kapok többet?

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 943.27.jpg[/img]

KépKép

KépKép
pilchard

Kép

KépKép

KépKép
pilchard

Prenata!
Nagyon édesen mosolyog.

Kép

KépKép
nyanya67

Pilchard!
Az az edény nagyobb mint Ameli :) Nagyon cuki, ahogy játszik vele

Kép

KépKép
nyanya67

Katus, persze hogy észrevették, negyed- és ötödéves matematikusok.

Pil: hehe :D

pogacsa

Pil!

Jó nagy falatot választot Ameli! :lol:

Katus!
Elhatároztam, hogy mától max. napi egy túró rudi belsőt eszek, ha édességet kívánok! Hajrá! ( A csoki bevonatot amúgy sem szeretem)

Reni
Kép
prenata

Sziasztok!

Colett
Nekünk nem volt egyházi esküvőnk, mert nekem az első férjemmel az volt így a másodikkal nem lehetett. Viszont az első férjem már meghalt ( de előbb elváltunk), így most már lehetne. A pap bepróbálkozott, hogy most a keresztelővel együtt ( vasárnap lesz) kössünk egyházi esküvőt is utólag, de aztán nem eröltette, anélkül is megkereszteli a gyerkőcöt.

Hízás
És aki 3 hónapos korára megduplázza a születési súlyát...??? Ha így haladunk... 2800-ról most 4600 gr. Pedig csak szopik. Remélem nem fog nagyon elhízni a kis drágám.

NyanyaKriszta
Blanka hasonló súllyal született mint Anna. Most mennyi a súlya?

Szgoron
A Jimmys vers naggggyon KIRÁLY... :lol: :lol: :lol:

Pil
A bödönös kép nagyon tuti!

Ma sikerült lefosizni a falat. :shock: A sarokban van a pelenkázó, kicsit ferdén volt rajta a lány, és rézsút jól eltalálta... gyorsan lemostam a tapétát, talán nem fog meglátszani.

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Köszi a bókokat!

CSAJOK!!Már csak kettőt kell aludni és TALI!!!!!!!

Nálunk valszeg min.3 év lesz a két gyerek között!!

Nem válaszoltam két kérdésre Rékának és/vagy Preninek!
(keverlek amúgy is Titeket,mint MArcyit,meg Márit :oops: )
Ameli nem kap semmi gyógyit,de nem lett jobban taknyos hálistennek.
A másik hogy van reszelő.Üveg.

Szilvi:mi is vettünk reszelőt,900 pézért.
Kurva nehéz rajta almát reszelni szerény véleményem szerint. :roll: :roll: :shock: Vagy én vagyok béna!!!

Ex:még időben irtad ,akkor nem veszek,köszi.

KépKép

KépKép
pilchard

hát akár égő akár nem,nekem nem megy ez a Skype letöldösdi!:(
Majd Sanyi megcsinálja,addig keressétek a tenát!!! :lol:

Reni,Pil:Édesek a manók nagyon!!!:)

Puszi

Kép
szgoron

Hízások:
1 hetes 2810 gramm
2 hetes 3100 gramm
3 hetes 3400 gramm
4 hetes 3710 gramm
5 hetes 3970 gramm
6 hetes 4240 gramm
7 hetes 4340 gramm
9 hetes 5100 gramm

Kép

KépKép
nyanya67

Hellóka!

Mi ez a pangás, mindenki tv-zik, etet? Ma csodák csodájára aludt a fiam, persze akkor egyből fölébredt a Noi. Szegénynek annyira folyik a nyála, és masszírozgatja az ínyét. Volt a védőnő, semmi okosat nem mondott. Ja, a papot nem értem ma el a mobilján. :D Még próbálkozom. Jaj, úgy ennék fagyit, de megpróbálom megállni. Bocsi, de most nem reagálok, viszont küldök képet, hogy medismerjétek a gyerekeket szombaton. Lehet magamról is, de azt úgy nem szeretem.

KépKép
KépKép
colett77

Sziasztok lányok!

Na, megjöttünk a szopis klubból. Letörtem, mert Eliza összesen 4 dekát hízott múlt hét óta... így 4 hónap alatt pontosan 2 kilót hízott (születési súlyhoz nézve), vagyis a minimumot. (most 5.73 kiló) Itthon rámtapadt, én pedig hagytam egy óráig is szopizni (inkább csak cumikázott). A baj az, hogy rendszerint elalszik hosszú szopikor, és így se meg úgy se eszik. Ráadásul egy csomót vissza is szokott bukni, mert annyit tornázik!!! Egyébként zseniális a kiscsaj, állandó vigyor és a lába a szájában (megnézte, abból is jön-e a tejcsi. nem jött :) )
ja, akinek tápszeres a babója, annak másik hozzátápis tábla kell!!!!!
Édesek a babók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

K.
Kép
klauszka

Üdv!

Jöttem. Előre is bocsi a helyesírási hibákért, próbálok figyelni, de nagyon fel van ingerelve az agyam. A férjem közölte, hogy jövő héten is valszeg Pesten lesz, holott megegyezett a főnökével, hogy 2 hét pesti meló után egy hetet Szegeden fog dolgozni... (hozzáteszem, az egyes számú egyezség 1-1 hétről szólt) Mondtam, hogy ez így nem lesz pálya, mert ha így halad, lassan egy éves lesz a fia, mire egyáltalán törődni fog vele, és látszik is, hogy ritkán látja Peti az apját.
Szóval marhára ki vagyok akadva!

Megvan a telcsim, na én a szőke nő, mivel leszoktam a telefon ki- bekapcsolásról teljesen elfelejtettem a PIN kódot. Még jó, hogy rendes volt a nő, és beállította, amit kértem. :)

Peti nagyon ügyi volt a dokinéninél, azt kivéve, mikor az orvos kihúzta a tűt, egy szava nem volt, és még vigyorgott is! Lett egy kis hőemelkedése, kapott egy egész kúpot, remélem, nem lesz gond vele.
Mérési eredmény: 7150 g és 65 cm. A szájpenésze is elmúlt!

A fodrászhoz nem tudtam bejelentkezni, ki van kapcsolva, lehet, hogy elutaztak a párjával, így kócosan megyek szombaton...hacsak addig még jobban össze nem veszek a férjemmel.

Noncsi, üdv a remélhetőleg aktív tagok között. Újakat bármikor fogadunk! :D

Szilvi, én ezt már olvastam még jó régen valahol, én akkor jót röhögtem rajta (bocs Jimmy).

Marcy, én odaadom Petinek a textilpelust, habár ő nem tekeri magára, ő inkább a szájába gyömöszöli a kezével együtt, de ha elalszik, eldobja. De odaadni is csak akkor adom, ha mellettem alszik.

Pogi, Peti ma az orvosnál a pelenkázóasztalon is felhúzta magát. :) És most is olyan elégedett arcot vágott...
Szocpolnál, ha vki örökölt, az nem számít tulajdonnak, de ezt a férjem vásárolta (pontosabban az anyósom, de mivel később bejött a kedvezményes hitel a férjem megvette tőle, így kevesebb lett a részlet).

Reni, Peti akkor csinál ilyeneket, amikor jót aludt, és abból ébred. Megmutatnám, de már ki van írva az a kép DVD-re, és a mi gépünkben csak CD-olvasó van.

Pil, haláliak ezek a képek! De a májjal vigyázz, azt csak később lehet adni, ha jól tudom (talán 8 hónapos kortól).
A cuccokat holnap összekészítem, mindjárt teszek is egy emlékeztetőt a monitorra, remélem 4 tekercs WC-papír elég lesz (vagy vigyek többet?).
A kézmosó literes üvegben van, esetleg egy pumpás adagoló jól jönne (én kb. 3 hete dobtam ki)...vagy majd megoldjuk valahogy.
Nekem nincs üvegreszelőm, nem is veszek. Az almát a mi robotgépünk reszelő része tökéletesen lereszeli.

Szücsi, Peti már megduplázta a súlyát, de egyáltalán nincs elhízva, mert nagyon hosszú. És egyébként is, egy anyatejes babát nem lehet fogyóztatni (szerintem tápszereset sem), mit csinálnál vele, ha sírna a kajcsiért, kitennéd az egyik sarokra egy táblával, hogy "Tudom, hogy éhes, de épp fogyózik."? :D
Peti ma a ruháját kakizta össze, de azt aztán rendesen, a háta csupa olyan volt, én már csak bezacsizva láttam a ruháját, az alkotáskor nem voltam jelen. De én voltam a hibás, mert a dokinéni után nem cseréltem ki a pelenkát, pedig már akkor is érdekesen áll rajta.

Na megyek.

Vigyázzatok magatokra.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Kép
colett77

Nyanya, Zsu!

Elküldtem a táblát.

Pogi! Rákattintottam, tetszett! Hogy csináltad? :lol: :lol:

ui: Férjem "nem enged" többet a védőnőhöz menni, mert telebeszélik a fejemet. Szerinte ne egy diagramm mondja meg, hogy a kislányunk egészséges-e. Oké. :D

K.
Kép
klauszka

klauszka!
köszi, megkaptam és nagyon jó tábla

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok,

Nem ismerek a fiamra! Delelott aludt egy oracskat, azutan elmentunk a piacra, akkor vegig eber volt. Hazaertunk, ebedelt, egy kicsit fent volt, es utana majd' 3 orat aludt!!! :shock: Persze az 5 orai kaja fel 7-kor volt, igy nem is evett szinte semmit, ugy tettuk le aludni, mert teljesen bekomazott, pedig ketszer is kapott hidegvizes kendot, hatha felebred. Erre azert van szukseg, mert kulonben nem tudjuk bufire birni. Ilyenkor Ferjecskem a merenylo, es eleg csunyan szokott ranezni. Ezekutan kivancsi vagyok, mikor fog ejjel kelteni. Remelem nem beteg....

Megigertem, hogy a talira viszek meggyes pitet, de rajottem, hogy nekem azt holnap (penteken) meg kell sutnom, szoval nem lesz teljesen friss szombatra, elore is bocsi. Ugye nem baj???

Ex: en nem birnam ki, ha a ferjem nem lenne itthon. Szerintem csak azert usztam meg depi nelkul, mert O egesz nap itthon van, itthon dolgozik.

Mar csak 2 rovid alvas, es TALI..... :)
Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7

sziasztok! Fú sűrű napunk volt, most értünk haza nemrég, hulla vagyok, blogot is holnap fogom bepótolni asszem... (Klauszka, regisztrálsz egy blogszolgáltatónál (www.freeblog.hu , www.babaszoba.hu , www.blogspot.hu ), és írod... :))

Én viszek szalvétát, meg mondjuk 1 kekszet meg chips-et meg vmi innivalót. Sütésre most nem lesz idő sajna, csak ilyen bolti hízlaldára...

puszi!

pogacsa

Szép jó reggelt!

Reni!
Kitartást kívánok nekem egyenlőre megy az önmeegtartóztatás már 1 kg fogytam és a hasam is mitha egy kicsit laposodna( mostmár csak 4 hónapos terhes hasam van)

Pil!
Akkor te ezek szerint elkezdted a hozzátápit?
Leírnád, hogy mit adtál először mikor és mennyit vártál a következő fajta kajáig?
Tápszert is adsz?

Nyanya!
Az nevezem, igazán szép teljesítmény mind kettőtöktől.Gratulálok!!!

Klauszka!
Végülis az számít, hogy egy hónapban mennyit hízik a heti gyarapodás csak tájékoztató jellegű.
Fel a fejjel legfeljebb majd hamarabb adsz neki almát stb.

Ex!
Ezek szerint akkor van lakásotok miért nem költöztök oda vagy ott még szűkösebben lennétek?

Pogi!
Az ciki lehetett.

Kép

Kép
katus73

Ex:a májat én ettem,tesztelem a kajákat,Ő nem kap belőle.
Össze ne vesszetek nekem még jobban!!Mondjuk én megértelek,én sem birnám ha nem lenne itthon,pedig Peti is sokat dolgozik,de legalább reggel é seste velünk van.
Pumpás adagolót viszek.

Klauszka:nem tudom szoktál e másik topicot olvasni,a 2006 tavasziaknál is van egy nagyon lassan hizó baba,az anyukája két óránként szopiztatta hogy ne kelljen tápit adni,most már hozzátápiznak és azt imádja és azóta hizik jobban.Babcika a neve az anyukának,ha akarsz Vele beszélni irj Neki privát üzit,nagyon aranyos lány.

Pogi:akkor szalvétát sem veszek,azt is ma akartam.
Jó későn feküdtél le! :shock:

Macsek:jó lesz az másnaposan is,csak legyen!!!Látom Andris is viccelődik Veletek!!

Colett:na ez tök jó,igy tuti megismerünk!Vagy nem :lol:
A nagyfiad még cumizik?ejnye-bejnye :lol: :lol:

Katus:hát ez igy túlzás hogy elkezdtem,ismerkedünk a gyümivel.Barackot adtam neki 5 napig,de összesen egy nap nem evett meg egy negyedet.Most almát próbálok,az sem nyerő.Nem erőltetem,ha kéri kap,ha nem kéri megeszi anya.
Tegnap turmixolt főtt barnarizst kóstoltam barackkal.Tök finom!
Még a végén tényleg leszokok a rágásról.
:lol: Amúgy náha nehezemre esik ám olyan kajákat enni amit rágni kell.Ha olyanom van akkor inkább éhezek,de nem "birom"rágni.

Én sütök meggyes csokitortát(Szilviék már kóstolták),meg viszek sós rágcsát,meg vizet.Lehet veszünk müanyag poharakat is.Plédet hozzatok,meg akinek még van ötlete az irja meg mi kellhet,.Mikrót viszek.

na megyek mosni,mert Ameli tokától bokáig összefosta magát.

KépKép

KépKép
pilchard

Jóreggelt Vietnám!!!:)

Én mit vigyek a talira????Már elkapkodtátok az ötleteket!:)

Pil:Most összefolynak a dolgok,leírhatom neked melyik pizzát kérjük????
Leírom:14-es PIZZA TUTTI 985Ft és a közepes!(Ennyi,mert éheztetni akarjuk magunkat a lagzira!!!:) :lol:

Ma Ciprussal álmodtam!!!!! :shock: :lol:

Ti mit tudtok mennyiért cserélnek (lapradiátort)panelban???A jöv.héten le akarjuk cserélni az egészet a lakásban!!!

Bobókám durmol mint a bunda!:)
Mostanában az új divat:
fürdés után,tisztábatevés,és ágybarakás után összeszarnia magát!
+reggel 5:30fele is !
De akkora adagot,hogy 3-om törlőkendő kell!
Ha leveszem a pelust röhög mint a tejbetök! :lol:

Most ennyi voltam!
Nagyon várom a holnapi találkozást mindenkivel!!!!
VISZEK GAGYI VANILLIÁS KARIKÁT!!!!!

Mindenkinek puszi!!!!

Szilvi

Kép
szgoron

Üdv!

Pil, pizzáspapírt is hozzál! :) Pumpás adagoló OK, vigyek kéztörlőt is (két tekercses elég lesz?) - vagy Szilvi, hogy legyen mit hoznod, átadhatom :D. A WC papírból akkor elég lesz 4, vagy vigyek többet?
Akkor jó, ha nem adsz májat, habár szerintem max. annyi "baja" lenne tőle, hogy kaki nuku egy ideig. :)
Próbálok nem összeveszni a férjemmel (nem is szoktam, max. 1 nap a morciborci, aztán, a kontoll :oops: feledteti), csak marhára rosszul esik, amit csinál, vagyis, ami van. Mert tudom, hogy dolgoznia kell, valamiből meg kell élni, de látom Petin, hogy nem úgy viszonyul az apjához, ahogy szerintem kellene, hiszen hétközben egyáltalán nem látja, és hétvégén is alig.

Katus, azért nem költözünk oda, mert
- a ház egyterű, a férjem "részét" anyósométől egy könyvespolc választja el
- eleve nem költöznék oda, mert megölne az unalom, meg megunnám a varrógép zakatolását (vagy megőrülnék).
- és amit látod, ott anyósom van. :)

Colett, édi a kép, a kicsi lányod, jól belenézett a kamerába. :)

Na pusz.
(Már csak egyet kell aludni.)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Pil!
Amikor én Katánál kezdtem a hozzátáplálást akkor először az almának a levét adtam szépen apránként kiskanálból és utána következett a reszelt alma.

Szilvi!
nem tudom mennyiért cserélik le a radiátort de ha te megtudod írd már le légysz i mert engem is érdekel.

Nagyon jó lesz nektek, hogy mentek a talira mindenki érezze jól magát.

Ex!
Az nem lenne megoldás ha mindannyian Budapestre költöznétek?

Kép

Kép
katus73

Ex!
Így már értem én sem szeretnék az anyósommal együtt lakni pedig ő aztán nem szól bele semmibe.
Nem lehetne eladni és két kisebbet venni?

Kép

Kép
katus73

Csajok:inni Mindenki hozzon amit szeret,mert nem tudom hogy ki mit ihat és mit nem.

Akik tápiznak:forralt vizet csinálok reggel,de csak mikróban tudjuk ott megmelegiteni!!Erre készüljetek!!

Amikor eszembe jut valami irom még.

KépKép

KépKép
pilchard

Már eszembe jutott valami!4Hozztok Tena ladyt is!!
Igaz ott van vc,nem úgy mint a múltkor a duna parton,mikor bepisiltem

KépKép

KépKép
pilchard

Mézzel skypolok,és arról beszélünk hogy holnap mit csinálunk majd.Hogy körbeülünk é s Mindenki beszél Magáról?Mert akkor az már olyan lesz amit Katus irt,mint egy elvonóklubb :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

El vagyok havazva úgyhogy csak életjelet adok magunkról.
Már mindketten meggyógyultunk es egészségesek vagyunk.
Annyira rossz, hogy nem tudunk menni a találkozóra olyan jó lett volna, de majd legközelebb. Csináljatok sok sok képet légyszíííííí!!!!

Pil: Ameli nagyon édes a poharas képen :lol: :lol: annyit röhögtem rajta!

Klauszka: légyszi táblicskut nekem is! Amíg Eliza jókedvű és mozgékony addíg ne érdekeljen ki mit mond, ha esetleg fogyni kezdene akkor majd ráérsz aggódni, adíg ne.

Na most sajna ennyi voltam, mert jön a védőnő.

pussz mindenkinek jó talizást.

Kép
Kép
lreta

Pil!
Szerintem mindenkinek csináljatok névtáblát és tűzzétek ki a ruhátokra, hogy biztosan ne legyen kavarodás.

Kép

Kép
katus73

Hahó!

Na jó hosszú lett a tegnap esténk... még blogot sem írtam, olyan hulla voltam amikor hazaértünk... no majd lassacskán megcsinálom...
Amandi, Mári, Kari, Encus, írtam privit már vagy egy éve, miért nem nézitek meg? Mondjuk elég nehéz észrevenni, hogy nem kakukkol meg integet meg táncol a "van privid" jel....

pogacsa

Réka:köszi.Én már töltöm a pótaksikat a géphez. :lol:
És azt is tudom már hogy hogy fogom feltenni a képeket gyorsan és egyszerűen,mert itt kicsinyiteni kell,és egy év lenne mire felraknám.

Jó hogy már nem vagytok betegek,nagyon szar a takonykór!!

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Holnapra a legjobbakat, remélem, vidám lesz a talitok! A legközelebbire talán már mi is tudunk menni.

Mostanában passzív módban vagyok, Misimackó nem nagyon aluszik :-( nem jövök rá, hogy mi baja van, mert nem fáj semmije (nem fájósan sír, ha sír), eszik rendesen, kaki is van, mióta 2 kanál gyümit kap minden nap (különben neki az alma jobban bejön, mint a barack, ami nekem furi, de hát ő egy önálló ember, nem kell oylan legyen az ízlése, mint anyáé), szóval látszólag minden ok, csak nem álmos. Éjjel három órát fent voltam vele, és ez akkor indult, mikor ő már aludt 3 órát és én éppen bedőltem az ágyba... Ennyire durva nem volt előtte, de napok óta sokkal éberebb a korábbinál, napközben is alig alszik, amikor meg aludt, én melóztam, mert muszáj volt. És ha ébren van, akkor egyelőre még nem szórakoztatja el magát. Fütyül a játszószőnyegre, a forgást még nem érzi, tehát anya/apa/nagymami kell neki. Nagymami heti két nap jön, apa meg sokat dolgozik... Hulla vagyok...
Klauszka! szerintem ha a gyerek vidám, jól van, egészséges, akkor fosd le a számokat. Ismeretségi körben 4 olyan baba van, akik folyamatosan alulmúltak minden növekedési táblázatot, és ma mindannyian egészséges gyerekek/kiskamaszok koruknak megfelelő mérettel, kitűnő szellemi képességekkel, szóval nyugi!!!

Csók,
Kata

Kép
wkata

Sziasztok!

NyanyaKriszta
Köszi a hízás infót, Anna nagyon hasonlóan gyarapszik és ez megnyugtató számomra.
Küldd el légyszi azt a táblát nekem is amit Klauszka küldött, köszi.

Ex
Hogyan méritek a hosszt? Nekem minden méréskor más az eredmény, pl. mikor mennyire tudom kinyújtani a lábát, meg a fejénél épp honnan kezdem...

Jó talizást nektek!
Tegyetek fel majd jó sok képet :!:
Sajnálom hogy nem tudunk menni, de vasárnap keresztelő és addig még sok dolgom van.

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Azért nem olyan nehéz a privit észrevenni, mert emailt is küld figyelmeztetésnek. Vagy ez csak bellítás kérdése? Már nem emlékszem mit állítgattam annó.

Icus!
Táblázat ment.

Hosszt mi nem is mértünk még 1x sem. Látom a ruháin, hogy nő és nekem ennyi elég.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok,

csak gyorsan beugrottam, mert rengeteg mindent kell elintéznem, és még alszik mindkét gyerkőc. Én sajna nem alszom, pedig most rámférne, de ez van, így jártam :roll:

Preni, Peti bizti nagy cicikkel álmodik... Irtó édes a kép :lol:

Pil, Ameli bödönje! :lol: Az utolsó képen, olyan, mintha azt mondaná, hogy: mi van, csak ennyi vót?
Italt viszünk, meg vaníliás karikát, meg még mit vigyünk?

Ex, együttérzek Veled, ismerem milyen ez a helyzet. Kitartás! Lacusnál alig vártam esténként, hogy a férjem hazajöjjön, direkt kitoltam a fürcsit 9-10-re, aztán fél év múlva benyögte, hogy egy hónap India... Remélem megoldjátok :wink:

Colett, szupi a képetek! :lol:

Klauszka, bizz a férjedben! :lol: , én egyetértek vele :wink: Mint már írtam, Virág sem egy hízós típus, mégis vannak hurkái. 3 és fél hónaposan alig hagytuk el az öt kilót. Ő négy hónaposan nem fog 2kg-ot hízni.

Sikerült eljutnom fodrászhoz, levágta a hajam. Vircsivel voltam, háááát az elején még sírdogált, de aztán szerencsére bealudt. Így csak egy kicsit volt kellemetlen.
Azt hiszem én már csak holnap leszek (Kosdon), mi szerintem dél körül érkezünk.

Doren

Kép
Kép
doren

csajok,ne felejtsétek el hogy holnap fél 12-kor rendeljük a pizzát
aki akar enni időben jelezze

KépKép

KépKép
pilchard

Pil, pont mikor ezt írtad, akkor küldtem el mail-ben a rendelést... :lol:

köszi,
Doren

Kép
Kép
doren

Sziasztok,

Nagyon ki vagyok....:( Andris lassan ket napja csak uvolt, amikor mellre teszem... Megfeszul a kis teste, hatrahomorit, es alig hajlando bevenni a cicimet a szajaba... Miert van ez?????
Ugyanakkor sokkal aluszekonyabb lett, most is alszik...

Azt sem tudom, miokr alljak neki sutni, tala most, de ha nem kel fel, akkor megint kimarad egy etkezes.

Ha van valakinek valami tipp, vagy hasonlo tapasztalat, kerem irjon!

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: