Sziasztok lányok!
BENÉNEK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!
Nagyon édi minden kisbaba,én még nem tudtam képet felrakni édes kis Mandulkámról,de ez már nem szokatlan tőlem.
Árva vagyok,amióta oviba jár a lányom!
Olyan kis édi,imád járni oviba,már ott is alszik,de mikor érte megyek,olyan kis picinek látom,olyan kis magára hagyottnak,pedig tudom,hogy nem így van,meg hogy neki is jó,hogy közösségbe járhat. Meg az is jó,hogy még jóval a kistesó születése előtt ovis lett,így nem lesz külön gond a beszoktatással,mikor a ketteske megérkezik,ugyanis Mandula akkor tölti a 3.életévét..Akkor biztos nem szoktatnám be,nem tudnám, jövő szeptemberig pedig csak állandóan háttérbe szorulna a kicsi miatt..jaj,szóval szomorú vagyok egy kicsit lányok,nem magamat sajnálom,hanem őt.EZ EGY NAGY BAROMSÁG,tudom,hisz pár nappal előbb fejtettem ki a véleményemet erről az egészről..
Lehet,hogy azért is van,mert képzeljétek szerdán este megcsípte egy szúnyog a szeme alatt és reggelre semmit nem látott a gyerek.fel van dagadva,és egy csíkon kandikál kifelé..olyan kis szomorúan néz ki,mintha megvertük volna.. és anniyra sajnálom..
No, meg biztos a terhesség is nagoyn érzékennyé tesz,meg úgy minden bajom van..
bocsánat lányok,hogy így kiborultam,de jelen pillanatban épp nem látok a könnyeimtől,úgy érzem ki kell bőgjem magam, mert muszáj.
Szóval szarul érzem magam lelkileg,amiben sok minden közrejátszik,valahogy bizonytalanná váltam a férjemet, a terhességemet illetően..egy merő káosz az egész,és rettegek attól,hogy a lányom issza meg a levét,amit meg nem bírnék elviselni..
Gondoltam már pszichológusra,hátha segít..
na,megyek,mielőtt szétsírom az agyamat,egy kis házimunka feledtet..
üdv,durca