Bea
2002.09.20 09:58
,Nelli
és többiek a hullámvölgyben

2002.09.20 10:13
Itt a nagy alkalom
A kérdésedre nem tudok válaszolni mert nem tapasztaltam ilyesmit
Ha mész tüdõszûrésre (nekem az alatatás miatt kellett, de már voltam két hete) akkor feltétlenül szólj azonnal, hogy írásos leletre is szükséged lesz...így talán megúszod a felesleges várakozást
2002.09.20 10:28

2002.09.20 11:07
) csütörtök és péntek marad. Amint közelebbit tudok a fõnök programjáról, jelentkezem.
Én most ebben a hónapban inkább nem indulnék a jelentkezõk között, szóval eggyel több az esély.
Gondolok majd Rád jövõ héten, remélem a mûtét után jó hírekkel térsz majd vissza.
Remélem az új helyrõl is tudok majd jönni, bár kicsit nehézkes lesz, mert a cég kinõtte az irodaházát és amíg nem költözünk el, elég nagy zsúfoltság van, én például azt hiszem 3 fiúval leszek egy irodában. Jó kilátások, mi? Azt hiszem, jobb ha õk nem látják meg, hogy nagy babanetes vagyok.
Bár szerintem azt a sok idegen szót, amit használunk, úgyse értenék.
Akkor én most teszek egy javaslatot: 2002.09.20 11:17
) Hogy van peteérésed, az egy dolog, ami kell: tüszõrepedés és megfelelõ hormonszint, és nemcsak a progi lényeges, hanem az összes többi is, éppúgy. Pl.prolaktint néztek? Ja, és azt mondta, hogy "valószínûleg azon az oldalon érik a pete?" UH-n nem nézte meg? Mi az, hogy valószínûleg?
A szurkálás az jó, de UH-n nem nézi meg a doki havonta?
Milyen az a genetikai vérvétel?
Elég az Elevit, vagy kell a folsav is? Folsav nincs az Elevitben?
Sajnos telcsin nem tudtam elmondani neked, hogy miért nem jó a Betadine, de szerintem keress rá itt a neten, és sok mindent kihoz errõl. Az biztos, hogy a tejsav-bacikat elpusztítja. Rádgondolok mindenféleképp a jövõ héten a HSG miatt! Nem lesz gáz!
Sajnos nem találkoztam ilyen tünetekkel, beszéld meg a dokiddal.
Szorítok én is nagyon.
Akinek már volt gombás folyása, megírhatná a tapasztaltakat, melyik kúp, vagy gyógyi volt jó tökéletesen, ami után már nem jött vissza? Nekem csak a Diflucan vált be eddig, de aztán mindig mást írtak fel, így huzamosabb ideig nem nagyon szedtem ezt. Állítólag a mensi után 1-et beveszel és az a hónap JÓ lesz.
Jó ötlet, de hol van az Azték? Mondjuk én nem leszek a fõvárosban, de majd meséltek. Vagy lehetne már a jövõ héten? 2002.09.20 11:32
2002.09.20 11:40
2002.09.20 11:42
2002.09.20 11:58
2002.09.20 12:22
Hát, mint tudjuk, ízlések és pofonok ... Azért mindenképpen valamilyen élõflórás cuccot igyál.
Ez a gyomrodnak tesz majd jót, alul csak akkor segít, ha érintkezik a bõrrel. Tudom, igen hülyén hangzik, de egyszer nekem egy gyógynövényárus nõ mondta, hogy ha antibiotikumot szedünk és tönkremegy a hüvelyflóra, akkor egy tamponra élõflórás joghurtot kell tenni és úgy felhelyezni. Nekem elég bizarr ötletnek tünt, ezért én még nem próbáltam. Bár egy totál más forrásból már a barátnõmnek is javasolták ezt. Hát nem tudom ... ártani, gondolom nem árt.
2002.09.20 12:26
Én igenis válaszoltam Neked mégpedig tegnap 14.40-kor csak szerintem a sok-sok levél közt elsiklottál felette. Ne szomizz ha nem reagálunk azonnal. Tudod mostanában nagyon sokan jöttetek (bár ne lett volna rá szükség...) és hidd el mi itt mindenkit szeretettel látunk és igyekszünk segíteni is egymásnak így Neked is
A munkahelyi gondjaidat átérzem mert pont azonos cipõben járunk... A teát bátran idd de ha bírod, akkor ízesítés nélkül és csak 2-3 csészével egy napon ill. kizárólag a ciklus 14. napjáig
Ugye nincs harag? Remélem
Kérdezz bátran. Én hétfõtõl pár napig hiányozni fogok ezért már csak ma tudok válaszolni ha kérdezel viszont a Többiek is szívesen válaszolnak majd
Köszi a drukkot
2002.09.20 12:43

( Történt valami említésre méltó??? 
Kíváncsi vagyok most mikor lesz pé. Elõzõ hónapban a 20. napon volt, elõtte a 28. napon... 2002.09.20 12:57
Sokat gondolok majd Rád!
Igen, én is úgy tudtam, hogy minden hónapban 1 diflucan. Tényleg kérdezz már rá a dokidnál. Engem is idegesít néha. Most talán nincs, de ha már egy kicsit csíp, akkor már tudom megint visszajött
2002.09.20 13:01
2002.09.20 13:08
Nekem jó a 30.-a, az Azték a József Nádor téren van, a Vörösmarty tértõl 1 percre, de majd mondok pontos címet, ha kell!
2002.09.20 13:09
Remélem még jössz. 
)
2002.09.20 13:14
2002.09.20 13:23
Az említésre méltó leginkább a tali volt, ami nagyon jól sikerült. Lesz minitali, tudsz jönni?
2002.09.20 13:26
Az jó eredmény

Köszi a drukkot
Remélem a Párocskád következõ lelete tényleg jó lesz
Kell egy kis idõ mire talpra áll a szervezetünk
2002.09.20 13:49
neked mégegyszer kitartást, és szorítunk. 2002.09.20 13:58

2002.09.20 14:23
Utána megkerestem a saját dokimat aki lecseszett rendesen, hogy miért nem jelentkeztem be hozzá és neki már rég egy megbeszélésen kellene lennie, csak az a valaki se jött még. Na szóval én rajtam töltötte ki a mérgét. Annyira rosszul esett, hogy majdnem sírva fakadtam. Azt kellett volna mondanom neki, hogy bocsi én meg munkaidõben vagyok.Azért nagy kegyesen megnézte az UH eredményemet és mondta, hogy van spontán peteérésem, de várjuk meg a véredményemet. Úgy volt hogy kapok tüszõrepesztõ szurit, de még se kaptam mert alacsony a hormonszintem. Jövõ héten megint vesznek majd vért, hogy megnézze hogy alakul a hormonszintem. Amíg meg nem jön nem is akarok a dokimmal találkozni sem. Én nem tudom a magánrendelésen meg tök kedves. 2002.09.20 14:24
A hormonszint-mérés elég zûrös. Ugyanis hol így mérik, hol úgy. 7-8 nappal kell mérni a köv.mensi elõtt, ekkor adja a legmagasabbat. 2002.09.20 14:35
és ne keseredj el (bár tudom, mondani könnyû..)
2002.09.20 16:25
Pedig nagyon igyekeztem!
Ismét mutogattam a lakást, már olyan vagyok mint egy marhakedves magnó csak mondom mondom milyen szupi a lkaásunk
, na de reggel 36,7 volt..ez nem valami nagy ugrás.
Ja persze hogy megyek a minitalira az az elsõ, a munka meg várhat! Puszika Hurki