A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ezek szerint mégis ma? Akkor az már nem lesz 35 napos ciklus...Kép

Bea
Bea

Sziasztok LányokKép

Hát eléggé borongós itt a hangulat, mint kint az idõjárás. Látom mindenki szabadulni akar a munkahelyétõl, és egy pici babusra cserélné. Nem lehet, hogy ez a baj, hogy ilyen görcsösen akarjuk ?

LauraKép
Szerintem válts orvost ! Az én orvosom sem tökély, de amint belépek a magánrendelésére azért elolvassa a számítógépében a kórismét, és képben lesz 1 perc múlva. Egyébként nagyon hasonlít az én dokimra a leírtak alapján. Az enyém is a 12,7-es progira azt mondta, hogy teljesen jó, és tuti van peteérésem. Csak Clostilbegytet írt fel. Majd a következõ alkalommal elmondtam neki, hogy szerintem kevés ez a progi, és erre írt fel Utrogestant. A szájába kell rágnom mindent, hogy mit szeretnék, hogy csináljon. Még a lapart megvárom, és utánna megyek a Kaáliba.

MamacsKép
Szerintem ne szugerálj magadba ilyen érzéseket. Inkább próbálj lazítani, és nem számítani rá, és nagy-nagy meglepetés lesz ha összejön. Egyébként 14. nap után kár nézni a tüneteket, mert még korai.

EgcsiKép,NelliKép és többiek a hullámvölgyben
Ne szomorkodjatok, lehet, hogy fent nekünk ez van megírva, de annál jobban fogunk örülni, ha összejön a dolog.

RitaKép
Ebbõl még bármi lehet !!!!!KépKépKép

DorisKépKépKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ennyi bátorságot és pozitív energiát Neked !!!!!

Ha nem tudok már jönni akkor jó pihenést Mindenkinek !!!

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

NatiKép
Mindent beleKép Itt a nagy alkalomKép A kérdésedre nem tudok válaszolni mert nem tapasztaltam ilyesmitKép
CatEyeKép
Köszi, nagy drukk Neked isKép Ha mész tüdõszûrésre (nekem az alatatás miatt kellett, de már voltam két hete) akkor feltétlenül szólj azonnal, hogy írásos leletre is szükséged lesz...így talán megúszod a felesleges várakozástKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok Lánykák,
csak beugrottam, mert látom Zsuzsu van ma.Kép

Zsuzsu!
Írtam Nekd e-mailt a profilodban levõ cimre, megkaptad???
Bnemeth-el kapcsolatban lenne kérdésem, ha jól tudom Te leveleztél vele. Meg tudod adni az e-mail cimét, nagyon fontos lenne.Kép
Köszi elõre is.

Jovika,
OK, kedden benézek, hogy milyen eredmények vannak.Kép

Pussza,
Timici
fules7@freemail.hu

U.i.: Mindenkinek nagyon jó és erdményes hétvégét.
A félidõsöknek hajrá, a ciklus vége felé járóknak meg hatalmas drukk!!!
Ja, és mennek a pozitív energiák is :+++++++++++++++++++++++++++++++++++KépKépKépKépKép
timici

Bea!
e-mail ment!
Timici
timici

MarcsiKép
Jövõ héten hétfõn szabin leszek, kedd és szerda szintén kilõve (igen, Pozsony miatt, bár tudom, már nem hiszed Kép) csütörtök és péntek marad. Amint közelebbit tudok a fõnök programjáról, jelentkezem.
Te hogy vagy?

BogárKép
Szerintem külön jó, hogy a harmadik lánykát nem álmodtam meg, mert így mindenki lehet.Kép Én most ebben a hónapban inkább nem indulnék a jelentkezõk között, szóval eggyel több az esély.Kép

DorisKép
Köszi szépen.Kép Gondolok majd Rád jövõ héten, remélem a mûtét után jó hírekkel térsz majd vissza.Kép Remélem az új helyrõl is tudok majd jönni, bár kicsit nehézkes lesz, mert a cég kinõtte az irodaházát és amíg nem költözünk el, elég nagy zsúfoltság van, én például azt hiszem 3 fiúval leszek egy irodában. Jó kilátások, mi? Azt hiszem, jobb ha õk nem látják meg, hogy nagy babanetes vagyok.Kép Bár szerintem azt a sok idegen szót, amit használunk, úgyse értenék.Kép

LányokKép
Úgy látom, nem történt nagy elõrelépés minitali ügyben.Kép Akkor én most teszek egy javaslatot:
2002.szeptember 30. hétfõ, Azték kávéház, 5-tõl.
(Kicsit önzi vagyok, mert én ezen a napon szabin leszek és ezért ajánlgatom, meg hát azért is, mert az utána követekzõ napon kezdek az új helyen és nem tudom mikor "látlak" legközelebb Benneteket. Szóval én örülnék, ha összejönne.)
Ha nem jó, az se nagy baj, csak akkor javasoljatok más idõpontot.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok Lányok!

Laura Kép

A progeszteron nagyobb legyen 21 ng/ml ill. 64 nmol/l-nél!

Doris nagyon jó mondja, hogy válts dokit azonnal, még nem késõ. Ne ess pl. az én hibámba. Most mintha tavalyi önmagam látnám benned. (Tavaly nekem pont így volt, elhittem amit az "orvosom" mondott errõl. Ráadásul a terhesség elõtt volt. Kép ) Hogy van peteérésed, az egy dolog, ami kell: tüszõrepedés és megfelelõ hormonszint, és nemcsak a progi lényeges, hanem az összes többi is, éppúgy. Pl.prolaktint néztek? Ja, és azt mondta, hogy "valószínûleg azon az oldalon érik a pete?" UH-n nem nézte meg? Mi az, hogy valószínûleg?
Bocs, de engem az ilyen orvosi hozzáállás egy kicsit kiakaszt. Ráadásul neked kell megmondani, hogy mi legyen? Eléggé elkeserítõ.

Hurki Kép A szurkálás az jó, de UH-n nem nézi meg a doki havonta?

Karmen Kép Milyen az a genetikai vérvétel?

Ja, lányok Kép Elég az Elevit, vagy kell a folsav is? Folsav nincs az Elevitben?

Bogár Kép Sajnos telcsin nem tudtam elmondani neked, hogy miért nem jó a Betadine, de szerintem keress rá itt a neten, és sok mindent kihoz errõl. Az biztos, hogy a tejsav-bacikat elpusztítja. Rádgondolok mindenféleképp a jövõ héten a HSG miatt! Nem lesz gáz!

Marcsi : Jaj, megcsináltad a tiramisut, és sikerült is? Az jó, remélem nekem is fog, lehet hétvégén megcsinálom én is. Küldtem mailt.

Nati Kép Sajnos nem találkoztam ilyen tünetekkel, beszéld meg a dokiddal.

Doris Kép Szorítok én is nagyon.

Lányok Kép Akinek már volt gombás folyása, megírhatná a tapasztaltakat, melyik kúp, vagy gyógyi volt jó tökéletesen, ami után már nem jött vissza? Nekem csak a Diflucan vált be eddig, de aztán mindig mást írtak fel, így huzamosabb ideig nem nagyon szedtem ezt. Állítólag a mensi után 1-et beveszel és az a hónap JÓ lesz.
/Amúgy szorgosan mérem a hõt és reménykedünk../

Zsuzsu Kép Jó ötlet, de hol van az Azték? Mondjuk én nem leszek a fõvárosban, de majd meséltek. Vagy lehetne már a jövõ héten?

Nikie
nikie

Sziasztok!
Tegnap írtam Nektek, de sajnálatomra senki nem válaszolt. Pár biztató szó jól esett volna. Vagy közétek nem lehet már beférkõzni?A teát iszom, egy kockacukrot azért rakok a bögrémbe, remélem, ezt szabad?
A munkahelyemen most olyan változások vannak, hogy az egyedüli megoldás a GYES lenne, de persze tudom, hogy ezt így betervezetten nem lehet. A remény marad, meg a tea.
Üdv mindenkinek!
bogu

Bogu Kép

Ne édesítsd a teát!

Infó: cickafark-tea

pusz: Nikie
nikie

Rita
Na látod. Elõhoztalak én a kis barlangodból. Örülök, hogy itt vagy.Kép

Doris
Jó kérdés. Ez a jövõheti vérvételem eredménye után kiderül. Ha minden rendben találtatik, akkor rögtön utána. Már félek egy picit… Annyi szép történetet hallottam már errõl, hogy nem csoda, ha ordítani fogok. Csukjátok be az ablakokat, ha túl hangos leszek.
Gondolok ám Rád és drukkolok ezerrel Neked is.

Lányok
Ne a jövõ héten, mert én is nagyon szeretnék menni és nekem a jövõhét nem jó. Én sem tudom, hogy hol van az Azték, de majd letelcsizzük Zsuzsu. okés?

Nikie
Alul lehet, hogy nem tesz jót. Nem tudom, de már úgy vagyok vele, hogy legyek már túl rajta. Marcsi és Zsuzsu emiatt ajánlotta az élõflórás joghurtokat, úgyhogy naponta egy fél litykó biztos lemegy belõle. Úgy tudom az meg segít felépíteni a kis virágaimat odalent.
(Zsuzsu azt a kefírt nem bírtam meginni. Az nagyon sz*r…..brrr. Még a szagától is rosszul vagyok.)

puszika
Bogár
bogár

Nikie

Köszönöm a segítséged! Én még eléggé éretlen vagyok a témában. Azért gondoltam a tea ivására, mert a múlt hónapban voltam orvosnál, aki sok petét látott bennem, de azt mondta, hogy az elmúlt hónapokban valószínû nem volt peteérésem, mert mindig késik a mensim.
Remélem, ez segít.

Puszi: Móni
bogu

Jaj drága BOGU. Mi figyelünk Rád. Ne haragudj. Üdv itt nálunk. Ahogy bejelentkeztél úgy már a csapatba tartozol.

puszika
bogár
bogár

Zsuzsu!

Akkor kérlek vedd kézbe a minitali ügyét. Nekem a 30-a az Aztékban megfelel.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok!Kép

Köszi az együttérzést és a tanácsokat. Én is gondolkodom az orvosváltáson, csak nem tudom, hogy ki lenne a megfelelõ. Ez a doki akihez most járok elég közel van, ráadásul anyukámat is õ kezelte régen és õ nagyon elégedett volt vele. Eddig én is kivéve a vetélés óta. Akkor egy kicsit megrendült a bizalmam. Pedig sok jót hallottam már róla pl. másik topicban is volt aki nála szült és dicsérte. Meg én azt is figyelembe veszem, hogyha terhes leszek, ne a világ végére kelljen járnom, meg ha kórhába kell rohanni az is közel legyen. Mondjuk lehet, hogyha nála maradok nem lesz soha babám! Esetleg tud valaki egy jó orvost ajánlani a IV.,XV. kerület környékén?

LeoneKép
Emlékszem a problémádra, végül is együtt jöttünk át ebbe a topicba. Abban maradtunk az orvossal, hogy beszedem a Norcolutot. Közben elhatároztam, hogy én is kibróbálom a gyógyteát, hátha rendbe teszi a ciklusomat.

NikieKép
Az orvosom már nézte egyszer a peteérésemet Uh-val és akkor is rendben talált mindent. Utána a köv. ciklusban lettem terhes, csak sajnos elvetéltem. Szerintem biztos a progeszteronnal van a baj!

Arra gondoltam, hogy feliratom magamnak az Utrogestánt egy ismerõsömmel. Szerintetek baj lehet belõle, ha csak úgy beszedem magamtól?

LányokKép
A teát, hogy szoktátok elkészíteni?
Két decibe mennyi gyógynövényt tesztek? Lehet ízesíteni valamivel? Hidegen vagy melegen isszátok?

Laura
Laura (laura2)

Látom a teainfó megjött amíg írtam a levelet.
Köszi

Laura
Laura (laura2)

BogárKép
Szeptember 30. nem a jövõ hét, hanem az azutáni. De az meg Nikie-nek nem jó. Szerintem úgy kéne, hogy több idõpontot is javaslunk és amelyik a legtöbb leányzónak jó, azt választjuk. A szeptember 30-ra eddig ketten vagyunk Marcsival.Kép
Bogár, nem ízlett a kaukázusi kefír??????
Pedig az olyan finom.Kép Hát, mint tudjuk, ízlések és pofonok ... Azért mindenképpen valamilyen élõflórás cuccot igyál.Kép Ez a gyomrodnak tesz majd jót, alul csak akkor segít, ha érintkezik a bõrrel. Tudom, igen hülyén hangzik, de egyszer nekem egy gyógynövényárus nõ mondta, hogy ha antibiotikumot szedünk és tönkremegy a hüvelyflóra, akkor egy tamponra élõflórás joghurtot kell tenni és úgy felhelyezni. Nekem elég bizarr ötletnek tünt, ezért én még nem próbáltam. Bár egy totál más forrásból már a barátnõmnek is javasolták ezt. Hát nem tudom ... ártani, gondolom nem árt.

NikieKép
Virág javasolta a múltkor ezt a kávézót és akkor megadta a címet is, de most nem jut eszembe. Az biztos, hogy a belvárosban van. Majd utánanézek. Idõpontról pedig még jövõ héten tárgyalunk, jó?

Zsuzsu
zsuzsu

Móni(bogu)
Ne légy így felpaprikázva kérlekKép Én igenis válaszoltam Neked mégpedig tegnap 14.40-kor csak szerintem a sok-sok levél közt elsiklottál felette. Ne szomizz ha nem reagálunk azonnal. Tudod mostanában nagyon sokan jöttetek (bár ne lett volna rá szükség...) és hidd el mi itt mindenkit szeretettel látunk és igyekszünk segíteni is egymásnak így Neked isKép A munkahelyi gondjaidat átérzem mert pont azonos cipõben járunk... A teát bátran idd de ha bírod, akkor ízesítés nélkül és csak 2-3 csészével egy napon ill. kizárólag a ciklus 14. napjáigKép Ugye nincs harag? RemélemKép Kérdezz bátran. Én hétfõtõl pár napig hiányozni fogok ezért már csak ma tudok válaszolni ha kérdezel viszont a Többiek is szívesen válaszolnak majdKép
ZsuzsuKép
Majd kiderül, hogy hogy érzem magam 30.-ánKép Köszi a drukkotKép
BogárKép
Ne félj, én rosszúl tûröm a fájdalmat és így is túléltemKép
LauraKép
Orvosi javaslat nélkül semmit se szedj be!!!Kép

doris

Sziasztok Lányok!!!

Nagyon restellem, hogy mostanában nem írtam még egy sort se, de elkezdõdött a suli és azóta alig van idõm valamire is... a gépet itthon be se kapcsoltam már 2 heteKépKép
Képtelenség ennyi mindent visszaolvasni...Kép( Történt valami említésre méltó???

Üdvözlöm az újjakat! És ne maradjanak sokáig!!!!

Nikie
A gombáról annyit, hogy én is csak szenvedek vele. Állítólag a Diflucant se 1 hónapig kell szedni, hanem legalább 3(?) hónapban 1-1 szemet. Már mindenféle kúpot kaptam, de nem akar elmúlni... Rendszeresen használom a Lactacyd irrigálót, az segít. De ha 1 hétig nem használom, akkor ugyanúgy visszajön. Még szerencse, hogy a fogamzást nem befolyásolja... Most megyek citológiai vizsgálatra és rákérdezek, hogy most mi legyen ezzel... bár érdekes módon a laborban még soha nem mutatták ki a gombát...

Ma tartok a 14. napon. Nagyon reménykedekKépKép Kíváncsi vagyok most mikor lesz pé. Elõzõ hónapban a 20. napon volt, elõtte a 28. napon...

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!!

Hermi
Hermi

Bogár Kép
Most olvasom, a kaukázusi kefír, hmm, az nagyon fini, kicsit savanykás, de nagyon jó...Tényleg nem szereted?

Laura Kép
Nem értettél. Nézd meg a laborleleten, hogy a proginak mennyi az értéke, és ha alacsonyabb, mint a fennt írt érték, akkor maga a "dokid" sem tudja mennyi az elfogadható!
És még ezek után megbízol benne? Persze neked kell eldönteni, de ne az legyen a mérvadó, hogy másnak bevált!!!
Számít a doki közelsége is, de még ez sem a lényeg.
Mondjuk, terhesgondozásnál azért számítani fog majd, de egy kicsit azért lehet utazni.

Doris Kép Sokat gondolok majd Rád!
Te biztos tudod, hogy van az, hogy egyszer ekkor van pé, máskor meg akkor, mint Herminek? Akkor a görbével mi van?

Hermi Kép Igen, én is úgy tudtam, hogy minden hónapban 1 diflucan. Tényleg kérdezz már rá a dokidnál. Engem is idegesít néha. Most talán nincs, de ha már egy kicsit csíp, akkor már tudom megint visszajöttKép
Mostmár rátérek a candida-diétára: csak zöldség(kivéve gomba, ugye), hal, csirke, gyümölcs, ohne cukor, plussz sok-sok folyadék, még le is fogyokKép

Lányok! Minitali: Nekem 29.-tõl okt.3-ig nem jó. De a többség dönt.

p.
Nikie
nikie

NikieKép
Persze, hogy van ilyen. A ciklus elsõ fele tul.képpen lehet hosszabb. A lényeg, hogy a második fele a pé-tõl kb. 15 napos legyen. Persze ettõl is lehet egy kicsit hosszabb, vagy rövidebb de átlagban 15 nap a ciklus második felének hossza. A görb ilyenkor sem tér el különösebben a 28 napos ciklusok görbéjétõl. Az elsõ fele ingadozó majd pé. elött zuhanás és egy gyors emelkedés 37.környékéreKép
ZsuzsuKép
Üzenjetek Nekem is, hogy milyen idõpontban egyeztek megKép

doris

Nikie

Én 1 hónapja diétázok... Gyümölcsöt se szabad enni!!!!! Csak néha olyat, ami savanykás, pl. narancs, citrom, alma, grapefruit, ami most is kapható. És ne használj normál fehérlisztet.

Hermi
Hermi

A pém valószínû a mûtét miatt hûzodott el... De a görbém azért szabályos volt, mint ahogy Doris írja. Szépen felment, amikor pé volt és 13 illetve 14 napig marad fent és utána jött meg.

Hermi
Hermi

Sziasztok, én is itt vagyok ám csak sajnos rengeteg a melóm!
LAURA:elég gáz a dokid, próbálj ki egy másikat! Az én dokim fejbõl tudja, hogy 2 éve milyen antibiotikumot írt fel nekem. Persze néha neki is meg kell mondanom mit akarok, de azért képben van.
EGCSI:átérzem a helyzeted, tegnap tudtam meg, hogy megint terhes egy barátnõm, akinek a férje sterilizáltatta magát! Azóta már a 2.-nál tartanak.
ZSUZSU:bárcsak beteljesedne az álmod!Kép Nekem jó a 30.-a, az Azték a József Nádor téren van, a Vörösmarty tértõl 1 percre, de majd mondok pontos címet, ha kell!
MARCSI:úúgy örülök, hogy sikeres volta tiramisu-project!Kép
NIKIE:neked is biztosan sikerül!Kép
BOGÁR:jó, hogy elõkerültél! Ne félj, lehet hogy pont te leszel az, akinek egyáltalán nem fáj!!
MAMACS:drukk-drukk!
BOGU:úgy emlékszem én is reagáltam a kérdésedre, csak azt hiszem Móninak szólítottalak.
Szóval a teának a peteéréshez nincs köze, csak a ciklushosszhoz. Hormonvizsgálatra lenne szükséged illetve elõtte még érdemes volna UH-n figyelni a tüszõidet!
DORIS:sokat és sokan fogunk gondolni rád!
Képzeljétek tegnap beolvasott hozzánk a férjecském. Szerintem a felét sem értette, de persze nem vallaná be. Remélem most nem jár erre!
OFF: a 105 millió kismatyi, amibõl 60% gyors mozgású az jó vagy közepes eredmény?
Virág
Virág

Ja, HermiKép Remélem még jössz.
Mit csinálsz, ha van gomba, és pont akkor kellene akciózni?
Nekem ilyenkor elég rossz a sex, neked nem? És nem is szabadna a pingpongozás miatt, vagy igen? (A gumit meg utáljuk, és úgy nincs is semmi értelmeKépKép )
Most szerencsére nincs gomba, de már megint érzem, hogy leszKép
Hétfõn megyek Bogár dokijához, azt hiszem, és feliratok Diflucant, vagy mi legyen, kitudja? Az édességrõl próbálok lemondani, de akkor mi lesz Virág tiramisujával? Pedig a hétvégén meg kellene csinálni...

szomi Nikie
nikie

Nem tudom, hol olvastam(állandóan olvasokKép), de utánanézek, hogy a grapefruit magja gombaölõ!!!
Mindjárt meg is nézem...

Virág Kép A 105 millió, hú az nagyon jó! Hiszen 18-20 millió a minimum!

Nikie
nikie

Sziasztok, Lányok!

BOGÁRKép
igen, itt vagyok, de csak olvasó üzemmódban. Jöhetne most már egy kicsit lazább idõszak is... A HSG tényleg nem kellemes, de túl lehet élni, az már más tészta, hogy nálam egy kis komplikáció is közbejött. Mikor lesz pontosan, mikor kell gondolni Rád nagyon?

DORISKép
jövõ hétre szoritok érted, és remélem, csupa jó hirt fogsz kapni a mûtét után.

HERMIKép
a grapefruit-tal vigyázz, mert nagyon sok kinint tartalmaz, ami káros lehet a baba megtartása szempontjából, én legalábbis ezt hallottam. Ha esetleg valaki nálam okosabb, az javitson ki.

MÓNI(BOGU)Kép
ha már izesited a teát, akkor szerintem mézet tegyél bele, én is igy iszom, mert magában szörnyû az ize (bár én cickafark-palástfû-pásztortáska keveréket iszom).

Lányok, én lassan elmegyek haza, párom már nagyon vár. Ma van az 5. házassági évfordulónk! Úristen, hogy rohan az idõ! Már éppen itt az ideje egy babónak!

Mindenkinek kellemes 7végét, jó pihenést!

Puszi,

Rita
knérita

VIRÁGKép
ez nagyon szupi eredmény, gratula! Fõleg a 60%-os motilitás! Hú, de irigy lettemKépKép, de remélem, hogy a párom mostani injekció-kúrája után az övé is ilyen lesz (azok után, hogy majd 70.000,- Ft volt az injekcióKép)

Most már tényleg elmentem hazaKép

Puszi,

Rita
knérita

Ritus Kép
Gratula nektek, és mindjárt itt lesz az a babuci, már találkoztam a golyával, ami hozza, mondott nevet, címet, mindent...
Nikie
nikie

RITA:gratulálok az évfordulótokhoz!Mivel ünnepeltek?KépKép!Jó hétvégét!Kép
NIKIE:tegnap valamelyik lány írta, hogy az õ férjének a Macától 175 meg 180 millió lett. Ezért kérdeztem.
Virág
Virág

VirágKép

105 millió kismatyi nagyon jó eredmény!!!
A minimum 20 millió / ml. Ezt még elfogadják, de ez alatt már valami gyógyit kell szedni a férjnek.
A többi értékrõl a következõt kell tudni:
Mennyiség: 1,5 - 5 ml
Mozgásképesség (motilitás): min. 30% (tehát a férjedé nagyon jó)
Alak: min 60% normál alakú legyen.

Köszi, hogy megírtad a kávéház címét. Eddig már 3-an vagyunk az általam javaasolt idõpontra.Kép

DorisKép
Majd üzenek.

HermiKép
Szia.Kép Az említésre méltó leginkább a tali volt, ami nagyon jól sikerült. Lesz minitali, tudsz jönni?

NikieKép
Szerintem elõször csináld meg a tiramisut és csak utána kezd el a diétát.Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

NIKIE:most néztem meg:150 milliót írt.
Virág
Virág

Bocsi Virág Kép Én csak a 18-20-hoz tudtam viszonyítani, tényleg a Macától felmegy olyan magasra? Az nagyon jóKép Mi is kipróbáljuk.
Nikie
nikie

VirágKép
Gratula Neked meg a Párocskádnak a szuper matyikaeredményértKép Az jó eredményKépKépKép Köszi a drukkotKép
RitaKép
Jó pihit és köszi a drukkot Neked isKép Remélem a Párocskád következõ lelete tényleg jó leszKép
HermiKép
A mûtét bizony bekavar. Nekem a hsg is bekavart és megnyújtotta a ciklusomat és a pé.-em is a 17. napra tolódott abban a hónapbanKép Kell egy kis idõ mire talpra áll a szervezetünkKép

doris

ZSUZSU:köszi!Kép
Virág
Virág

RitusKép (az elõzõ üzim elszállt...)
Bocsika, hogy ilyen figyelmetlen voltam... Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek, és azt, hogy a következõt már hármasban vagy többesben ünnepeljétekKép

doris

Hermi Kép
Infó: grapefruit-mag kontra gomba

Aztán:
"Egy másik csodálatos dolog a grapefruitmag-kivonat.
Hatóanyagai elpusztítják a kórokozók citoplazmájának membránját, és szabályosan kiéheztetik õket anélkül, hogy károsítanák az emberi szervezetet. Több száz baktérium és vírustörzs, száznál több gombatörzs, nagyszámú parazita ellen lehet segítségével támadást indítani.
A természetgyógyászok gyakran használják a magkivonatot a gyógyításban, hiszen a fertõzések, gyomor bélhurutok, a torok-, fül-, orrfertõzések, bõrgombás betegségek, hüvelyfertõzések, az antibiotikumok káros mellékhatása nélkül vállnak gyógyíthatóvá."

Hermi: Megadhatnád a mail címed, vagy írj kérlek az enyémre.

Mindenkinek kellemes pihenést, eredményes akciókat.

DorisKép neked mégegyszer kitartást, és szorítunk.

Nikie
nikie

Szia NikieKép
Olvastam amit a progiszintrõl írtál, és lenne egy kérdésem. Nem számít szerinted, hogy a ciklus melyik napján mérték az adott értéket? Vhol úgy láttam, a ciklus elején pont hogy az alacsony szint a jó, de lehet, hogy félreértettem vmit.
Kriszti
krisztinap

Lányok!Kép

Indulok haza. Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok, a félidõsöknek sok akciót a ciklus végén járóknak pedig kitartást!Kép
Hétfõn szabin leszek, kedden meg nagy ülés lesz, de remélem, be tudok ugrani egy kicsit, ha nem, akkor sajna csak csütörtökön jövök megint, mert szerdán meg elutazunk.
Addig is puszi mindenkinek:

Zsuzsu

U.I: Virág, a tiramisut lehet, hogy kipróbálom hétvégén. Remélem, sikerülni fog.Kép
zsuzsu

V.Mónika(bogu)Kép
Itt vagy még, vagy már nem is olvasgatsz Minket?
NikieKép
KösziKép
ZsuzsuKép
Köszönöm az üzenetet elõre isKép

doris

ZSUZSU:sok sikert!Kép
DORIS:kösziKép!
Virág
Virág

ZsuzsuKép
Küldtem Neked mailt
KrisztiKép
krisztinap

Sziasztok!

Ma nem volt idõm még bejelentkezni sem. Tegnap voltam a klinikán és 1/2 12-re sikerült végeznem. Vettek reggel vért és mondta az asszisztensnõ hogy 11 órára meg is van. Kicsit meglepõdtem mert régebben kb. 2 hét volt hogy meg lett az eredmény. Az UH-án mondta a doki hogy van egy 23 mm-es tüszöm a bal oldalon. Sajnos pont az elzáródott oldalam, szóval ennek a ciklusnak is annyi.Kép Utána megkerestem a saját dokimat aki lecseszett rendesen, hogy miért nem jelentkeztem be hozzá és neki már rég egy megbeszélésen kellene lennie, csak az a valaki se jött még. Na szóval én rajtam töltötte ki a mérgét. Annyira rosszul esett, hogy majdnem sírva fakadtam. Azt kellett volna mondanom neki, hogy bocsi én meg munkaidõben vagyok.Azért nagy kegyesen megnézte az UH eredményemet és mondta, hogy van spontán peteérésem, de várjuk meg a véredményemet. Úgy volt hogy kapok tüszõrepesztõ szurit, de még se kaptam mert alacsony a hormonszintem. Jövõ héten megint vesznek majd vért, hogy megnézze hogy alakul a hormonszintem. Amíg meg nem jön nem is akarok a dokimmal találkozni sem. Én nem tudom a magánrendelésen meg tök kedves.

Sajnos még nem tudtam visszaolvasni az üziket, de ígérem pótolom.

Rita!
Sikó volt az UH-ás doki és nagyon kedves volt az én dokimmal ellentétben.

Mindenkinek jó hétvégét!

Puszi

Andy
Andy

Mindjárt én is indulok, szia Zsuzsu!

Kriszti Kép A hormonszint-mérés elég zûrös. Ugyanis hol így mérik, hol úgy. 7-8 nappal kell mérni a köv.mensi elõtt, ekkor adja a legmagasabbat.
Nézdd itt meg: hormonok Keress rá, mit ír a doktornõ!
A klinikákon szoktak terheléses hormonvizsgálatot is csinálni és az már a ciklus különbözõ napjain van. Az igen, az biztos, hogy korrekt.
De viszont a prolaktin hormon esetében másképp van, most olvastam egy könyvben, idézem: "A fokozott prolaktintermelést egyszerû vérvétellel nem könnyû tettenérni. A prolaktin bomlási ideje igen gyors.."
Szóval nehéz dolog, csak terheléses h.vizsgálat esetében ismerem a ciklus eleji mérést. Ha nem terheléses, akkor a ciklus végén kell mérni!
És nemcsak a progeszteron, hanem mindegyik hormon lényeges!

Nikie
nikie

Szia AndyKép
EGyüttérzek Veled Kép és ne keseredj el (bár tudom, mondani könnyû..)
A dokidnak valószínû rossz napja volt, meg egyébként is a kórházba mindíg elfoglaltabbak, mint a magánrendelésen, ahol csak Veled törõdik adott idõpontban. Ha most nem is,a következõ ciklusban biztos a jó oldalon lesz a tüszõ!
Pihenj egy nagyot a hétvégén!

Nikie, köszi a választ, sokat segített.Kép
Kriszti
krisztinap

AndyKép
Nagyon sajnálom...ez tényleg egy "dilis" nap lehetett a dokidnál... Ne keseredj, a következõ ciklus már bíztató leszKép
LányokKép Mindenkinek kellemes hétvégét és sikeres heteket kívánokKép Remélem mire visszajövök a korházból sok-sok babás hírrel vártok majdKép

doris

ANDY:sajnálom, hogy ilyen bántó volt a dokid, remélhetõleg legközelebb kedvesebb lesz!
NIKIE:ugye már nem szomizol? Nem is biztos, hogy jön a "mérges gomba"!
Virág
Virág

DorisKép
Neked is kellemes hétvégét, és ne izgulj, minden OK lesz a jövõ héten, és hamar túl leszel rajta, meglátod!
Kriszti
krisztinap

KrisztiKép
Köszönöm szépen a drukkolást Neked isKép Én is minden jót kívánok Mindannyiotoknak és sok-sok babás hírt mire visszajövökKép

doris

JÓ HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!
Virág
Virág

Sziasztok, végre itt, eddig rohangáztam mint mérgezettegérke, riasztós, meg konyhabútorstúdió, aztán minden erõmmel lerajzoltam a konyhabútort amibõl a pasi semmit sem fog kivenni, rettenetes lett de tényleg! KépPedig nagyon igyekeztem! KépIsmét mutogattam a lakást, már olyan vagyok mint egy marhakedves magnó csak mondom mondom milyen szupi a lkaásunk Kép
Zsuzsu imádlak, bátran álmodj még ilyeneket, sõt ha boszi lennél még belém is varázsolhatnád, bár azt hiszem másnak átajándékozom az álmod, a hõm nem jó : 36,8 volt, leesett 36,6-re szúrt az oldalam minden oké mintha pé lenne, este fürjecske kitett ám magáért Kép, na de reggel 36,7 volt..ez nem valami nagy ugrás. Kép
Én a teát citrommal és édesítõvel ittam, lehet hogy nálam pszihésen hatott?
Nikie, nem kaptam meg a mailt a munkahelyedrõl! Ja nem akarlak elkeseríteni, én 4 hónapig tartottam szigorúsan a kandida diétát, mások 10-15 kg-t fogytak, én 2-t, a hormonok piszkosul elbánnak velem Kép
Virág ez szupimatyi Kép
Jovi, szupi a matyi?
Legyetek jók, sok sok sikeres akciót a hétévégre, kitartás! Kép
Puszi Hurki-aki már semmire sem ér rá, ellenben mindent elhanyagol! Kép Ja persze hogy megyek a minitalira az az elsõ, a munka meg várhat! Puszika Hurki Kép
hurki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: