Üdv!
Ideértem. Már beszéltem a férjemmel is, szóval most teljesen ide koncentrálok. Aztán fogmosás és alvás, úgyis régen feküdtem le 10 előtt (igaz, lehet, hogy most se fogok, 21:39 van

). Peti már vagy 1,5 órája alszik, apa kezében aludt el tv-nézés közben, nagyon édi volt, majd ha lesz időm, felteszem a képtárába ahogy tentizett.
Reni, én a körmömmel kipiszkálom a fülzsírt, na meg néha bekenem babaolajos fültisztítóval, akkor is kijön egy rakattal. De csak a külső részeket tisztítom, a többit nem lehet. A piszkálással nálunk nincs gond, persze csak akkor tisztogatom, amikor nyugiban van, nem sír, stb.
Spórolás: hidd el, nem fog megváltozni a párod, legalábbis kicsi az esélye. Most lehet, hogy nagyképű leszek, de mindentől függetlenül, mióta megvan Peti, mi sokkal több mindent vettünk, mint előtte...nem tudom, hogy hogyan.

A legutóbbi a kocsiba a tempomat volt, ami 30 ezer körül mozog...
Satuk, akkor asszem, jó méretű rucijaink vannak télire Petire, jól eltalátuk.

Analízis, valszám, fúj!

Én nem szerettem a fősulin, de muszáj volt...mármint vizsgázni belőle.
Zsu, édes a kislányod ezeken a képeken, különösen az utolsó előttin, hogy csináltátok? Neki is milyen nagy haja van! Tényleg, csak Petinek van ilyen törpehaja...habár állítólag nekem is mini volt 1 éves koromig.
Kata, Misi nagyon korán kezdi az autómániát!

Nem tudom, a mi Petinkkel mi lesz, ha olyan lesz, mint az apja, akkor a férjem meg fog őszülni... Mert ő anno, mikor az apukájá szerelte a Trabantjukat (a férjem kb. 1,5 éves lehetett), eldugott egy nagyon fontos csavart, a szülei égre-földre keresték...és hova dugta??? Na hova? A kipufogóba, ahol senki se keresné...
Pil, tali miatt ne aggódj, leszünk Amelire 10-en, hogy lenyugtassuk! Mindez csak anyukából, akkor még apukákról nem is szóltam.
Ma voltam a bnőmnél, megkért, hogy menjek már át, mert porszívózna, és egyedül van a kislányával, és nem tudja, hogyan fog reagálni, és nem rohangálna át hozzá percenkét, hogy sír-e, mert akkor nem jutna előrébb. Szóval délelőtt átmentem Petistől, Bogi épp szopizott. Petit leraktam, visított, Bogi meg se rezzent. Aztán elaltattam, ki volt terülve a barátnőmék franciágyán. Aztán Bogi is bealudt, kb. 2 órát aludt, pedig feltakarított a barátnőm, meg se nyekkent.
Ráadásul a barátnőm teljesen meg volt lepődve, mert a hasára tettem le a kislányt, és mondta a barátnőm, hogy úgy nem fog aludni...hát ehhez képest jól bírta.
Lreta, hátad miatt

. Az enyém rendeződik, mostmár nem érzek tipikus fájdalmat, de két hete meg akartam zakkanni, annyira rossz volt, a kengurutól, pedig nem hirtelen terheltem meg magam, mivel Peti már kb. 1 hós kora óta abban van cipelve szinte minden nap.
A technika látom megtréfált, érdekes...néztem én, hogy vmi nem stimmel...
Peti újabban egész jól elvan az ágyában, ma is meglepődtem, hogy a kajaideje előtt 5 perccel még tök csöndben volt, pedig épp lejárt a forgója, és meg se nyekkent, pedig olyankor már majd kiesik a száján a bömböléstől. És ma kivételesen alig sírt, igaz, mikor rázendített, akkor két pillanat alatt leszakadt róla az összes víz.
Nálunk ölben van tv nézés, vagy önállóan.
Kari, én pl. mániákus esti fórumozó lettem.

Ilyenkor Peti már alszik, én visszaolvasom a napi termést, és egy txt fájlba beleírom a "reakcióimat". Ezt aztán bemásolom, elküldöm, és kész is.
Na, asszem ennyi voltam (és elmúlt tíz óra...).
Ági