A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. nyári kisbabák

Pil!
Lemaradt. Minden, ami nem létfontosságú. Legalábbis szerintem, egy házi mozi, a legmodernebb számítógép stb. - nem létfontosság. Szóval tipikus FÉRFI! Na jó nem panaszkodom, mert egyébként ezermester. Márciusban vettünk egy lakást, amiben betonig (mivel panel) lebontottunk mindent, és az összes építőmunkát ( tapétázás, festés, állmennyezet, villanyszerelés, parkettázás, burkolás, sőt a konyhabútort is) ő csinálta meg 6 hét alatt. Legalább fél milliót spóroltunk, hogy ő ilyen ügyes. De! Az anyagköltség is duplája lett, mert nem tud kalkulálni.

Ja, előtte 4 hónapig anyósnál laktam én is. Király volt :twisted: !!!Ja, és amióta külön lakunk, alig van ithon a párom a szabadnapjain, mert állandóan segíteni kell valakinek valamit barkálcsolni, szerelni. Persze baráti, rokoni alapon, tök ingyért. Szép gesztus, csak ebből nem lehet megélni.
Na, lelövöm magam!!!

Zsu! Nagyon tündér Kata!

Wkata! Misi is nagyon drga babóca! Klassz a Mercis kép!

Reni
Kép
prenata

Preni:ja ,ig ymár értem,akkor ok. :D
Mondjuk szerintem ez nem tipikus férfi tulajdonság,én máshogy gondolom ill.más fogalmam van a tip.pasival kapcsolatban.

Wkata:nagyon édes Misike

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap este úgy megfájdult a hátam, hogy alíg birok mozogni. Nem tudom mi lehet az oka, tippem szerint a kengurutól kattant ki.

Holnap megyünk dokinénihez tanácsadásra ha jól sejtem megkapjuk a 3 hós oltást, bedíg még két hét hátra van. Már előre sajog a szívem, nehezen viselem ezeket az oltásokat. :( :( :(

Pil: Ha elkezdenek sírni a babák legfeljebb kórust alapítotok, vagy versenyeztetitek őket :D :D :D :lol: :lol:

Hozzátáplálás: Anyukám elővette a babanaplómat és mondta, hogy akkoriban ennyi idősen mint Noémi már főzeléket kaptam, meg feles tejet meg gyümölcsöket, és semmire sem vagyok alergiás. Én mindenesetre ha lehet 6 hós korig csak szoptatni akarok, remélem összejön :)

Prenata: Megértelek, az Én férjem is ilyen jótét lélek, mindenkinek segít és néha ezt jól ki is használjak.
A fülzsírt én csak a kagyló külső részéből szoktam kiszedni, és az ujjammal mivel az a "legbiztonságosabb".

Na lassan lelövöm magam.

Pussz Lreta

Kép
Kép
lreta

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen a válaszokat a hozzátáplálás ügyben:-)
Marcy, Pogácsa, Pilchard, Norwell, Ireta és a többieknek is köszi:-)

Kisvirág,
Úgy hallottam hogy 1-2 kiskanál gyümölcslé meghozza a kakit vagy a glicerines kúp, de bevallom nekünk még nem volt eddig ilyen gond így nem tudom, hogy valóban bejön e.

Pilchard,
Nem tudom mit írtál nagy betükkel , amit Nekem és Marcy-nak írtál, mert csak heti 1-2 alkalommal olvasok ha net közelben vagyok és nem tudok mindent visszaolvasni:-( Sajnálom ha esetleg valamire nem reagáltam:-(

Katus 73,
sajnos nekem is sokat fáj a hátam pedig még csak 5230 grammos a baba, nem tudom mi lesz késöbb. De hát a babákért mindent.

Nagyon irigyellek titeket hogy ennyit tudtok írni és eszmét cserélni, meg élvezet Titeket olvasni de nekem sajnos nem mindig van lehetőségem:-(

Pannamari, Judit 78 hogy vagytok?

Ma is voltunk a szigeten sétálni, rengeteg kismama volt, sokszor eszembe is jut, hogy lehet hogy van közületek is aki kint szokott sétálni.
Nyanya 67, te nem szoktál vagy még aki a 13. kerületbe lakik esetleg?

Mindenkinek szép napot!
Kari és a kis 16 hetes babóca:-)
kari

Satuk, köszi, hogy feltetted a képeket! annyira büszke vagyok Rá!
A dícséreteket meg bezsebeltük :):)

Ma mértünk: 5010g!!! 330g egy hét alatt

Kata: ma kipróbáltam a 2x5 golyót....meglátjuk mi lesz hajnalban...

jó éjt mindenkinek!

zsu

Kép
zsu11

Sziasztok!

Mi ez a pangás csajok? Megkezdődött az iskola és mindenki eltünt?
Teszek fel nektek képeket had teljen a topic:))))))

Kép Fürdés után kajára várva:) Kép a játék bizony fárasztó Kép már megint bepakoltak a kiságyba:))))

Kép
Kép
lreta

Hoppá a középső kép nem tudom hogyan került oda, mert nem az enyém, nem is az én gépemról származik, az eredeti kép ez:

Kép

Kép
Kép
lreta

Na mégegy, ez most készült apa és lánya atévét bámulja jó mi?

:lol: Kép apja lánya

Kép
Kép
lreta

Üdv!

Ideértem. Már beszéltem a férjemmel is, szóval most teljesen ide koncentrálok. Aztán fogmosás és alvás, úgyis régen feküdtem le 10 előtt (igaz, lehet, hogy most se fogok, 21:39 van :D). Peti már vagy 1,5 órája alszik, apa kezében aludt el tv-nézés közben, nagyon édi volt, majd ha lesz időm, felteszem a képtárába ahogy tentizett.

Reni, én a körmömmel kipiszkálom a fülzsírt, na meg néha bekenem babaolajos fültisztítóval, akkor is kijön egy rakattal. De csak a külső részeket tisztítom, a többit nem lehet. A piszkálással nálunk nincs gond, persze csak akkor tisztogatom, amikor nyugiban van, nem sír, stb.
Spórolás: hidd el, nem fog megváltozni a párod, legalábbis kicsi az esélye. Most lehet, hogy nagyképű leszek, de mindentől függetlenül, mióta megvan Peti, mi sokkal több mindent vettünk, mint előtte...nem tudom, hogy hogyan. :D A legutóbbi a kocsiba a tempomat volt, ami 30 ezer körül mozog... :o

Satuk, akkor asszem, jó méretű rucijaink vannak télire Petire, jól eltalátuk. :D Analízis, valszám, fúj! :D Én nem szerettem a fősulin, de muszáj volt...mármint vizsgázni belőle.

Zsu, édes a kislányod ezeken a képeken, különösen az utolsó előttin, hogy csináltátok? Neki is milyen nagy haja van! Tényleg, csak Petinek van ilyen törpehaja...habár állítólag nekem is mini volt 1 éves koromig.

Kata, Misi nagyon korán kezdi az autómániát! :) Nem tudom, a mi Petinkkel mi lesz, ha olyan lesz, mint az apja, akkor a férjem meg fog őszülni... Mert ő anno, mikor az apukájá szerelte a Trabantjukat (a férjem kb. 1,5 éves lehetett), eldugott egy nagyon fontos csavart, a szülei égre-földre keresték...és hova dugta??? Na hova? A kipufogóba, ahol senki se keresné... :D

Pil, tali miatt ne aggódj, leszünk Amelire 10-en, hogy lenyugtassuk! Mindez csak anyukából, akkor még apukákról nem is szóltam. :)
Ma voltam a bnőmnél, megkért, hogy menjek már át, mert porszívózna, és egyedül van a kislányával, és nem tudja, hogyan fog reagálni, és nem rohangálna át hozzá percenkét, hogy sír-e, mert akkor nem jutna előrébb. Szóval délelőtt átmentem Petistől, Bogi épp szopizott. Petit leraktam, visított, Bogi meg se rezzent. Aztán elaltattam, ki volt terülve a barátnőmék franciágyán. Aztán Bogi is bealudt, kb. 2 órát aludt, pedig feltakarított a barátnőm, meg se nyekkent.
Ráadásul a barátnőm teljesen meg volt lepődve, mert a hasára tettem le a kislányt, és mondta a barátnőm, hogy úgy nem fog aludni...hát ehhez képest jól bírta. :D

Lreta, hátad miatt :(. Az enyém rendeződik, mostmár nem érzek tipikus fájdalmat, de két hete meg akartam zakkanni, annyira rossz volt, a kengurutól, pedig nem hirtelen terheltem meg magam, mivel Peti már kb. 1 hós kora óta abban van cipelve szinte minden nap.
A technika látom megtréfált, érdekes...néztem én, hogy vmi nem stimmel... :)
Peti újabban egész jól elvan az ágyában, ma is meglepődtem, hogy a kajaideje előtt 5 perccel még tök csöndben volt, pedig épp lejárt a forgója, és meg se nyekkent, pedig olyankor már majd kiesik a száján a bömböléstől. És ma kivételesen alig sírt, igaz, mikor rázendített, akkor két pillanat alatt leszakadt róla az összes víz.
Nálunk ölben van tv nézés, vagy önállóan. :)

Kari, én pl. mániákus esti fórumozó lettem. :) Ilyenkor Peti már alszik, én visszaolvasom a napi termést, és egy txt fájlba beleírom a "reakcióimat". Ezt aztán bemásolom, elküldöm, és kész is. :D

Na, asszem ennyi voltam (és elmúlt tíz óra...).

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zsu! Már azt hittem, hogy rám vagy büszke.. :) bár.. lehetnél.. :D :lol: :lol:
Ismét meg kellett állapítanom, hogy mindenkinek gyönyörű babója van.. :)
lreta!Miért is vagy lreta?? :lol: Vagy már mondtad, és én meg csúnyán lemaradtam róla ? :oops:
Noémi is csudaszép, és tök jó a tvzős kép!
sziasztok

satuk

satuk: lretának a barátnőm nevezett el a koleszban, mivel nekem nem volt egyedül becenevem. Az eredeti így néz ki L'reta csak ez bonyolult és ez lett egyszerüsítve. Egyébként az eredeti nevem Réka és ebből alakult ki.

Ex: Már kérdezni akartam itt végeztél a JGYTFK-n? A valszám és az analízis miatt gondoltam hátha matek szak, mert a férjem matek szakon végtett. Most egy kicsit jobb a hátam, remélem javulni fog, mert Noémi imádja a kengurut akkorákat alszik benne.

Na megyek elteszem magam holnapra, reggel megyünk dokinénihez, remélem még nem kapjuk meg az oltást.

jóéjt mindenkinek

Kép
Kép
lreta

Sziasztok!

Macsek,hová tüntél el??

Lreta:én is csak néztem hogy ez Te lnnél,de mondom ki az a nagyobb gyerek?Aztán még mielőtt olvastam amit irtál megállapitottam hogy nem Te vagy.
:lol:
Noémi nagyon aranyos!!apuka is helyes :oops: :oops:
Statisztikát fogok csinálni kinek van zebracsikos takarója! :lol:
Nekünk van.meg párna is.

Reggel ,megyünk dokihoz szurira,és beszélek a szopiról vele,mert két három szivás után sir.vagy csináljunk egy uh-ot,vagy adjon másik tápit,de valamit csináljunk mert lassan a diliházban kötök ki.
És azt sem értem hogy amikor még csak szopi volt este is akkor 8-kor elaludt és 2 körül kellt fel enni,mióta kap pótlást estére azóta mindig felekl 2,5-3 óra ,múlva,és éhen akar hallni.nem értem

Ma este meg már majdnem dührohamot kaptam,mert ott kezdődött hogy elmentük barátokhoz hogy pizzabulival zárjuk a nyarat.Mire odaértünk vendégeik lettek akik nem vették észre magukat,igy mi jöttünk haza,és itthon megettük a pizzánkat.de addigra felhúztam magam,meg éhes is voltam.Aztán az a hülye aventes cumisüveg mostanában nem zár jól,és mindig megszivat,ma már majdnem kivágtam a kukába,mert Ameli csak sirt,meg sirt,mikor rájöttünk hogy eldugult az a sz...és szegényke nem tud enni hiába szivja.Annyira el is fáradt hogy mire megette eldobta kezét-lábát úgy elaludt peti karjában,De már 2x megébredt,mondjuk nagy szélvihar is van,meg le is telt a két és fél óra és evett megint.

Este meg megyünk csipőszürésre.Szilvi!!!!elintéztem magunknak!!

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok,

Pil: Itt vagyok, csak orulok, ha olvasni tudlak benneteket. :( Szopival nalunk se stimmel valami, osszesen 90 grammot hizott az elmult heten. :( Mondjuk nalunk nincs bombizes, ugy latom, hogy jol van kajalasok utan. Kivancsi vagyok mit mond majd a dokitok.

Suru napjaink vannak, ma delelott is talalkoztunk egy baratnommel, neki 6 honapos a kislanya. Nagyot setaltunk a Millenaris parkban. Delutan meg amikor hazajottunk, ebed utan ledoltem Andrissal, persze nem akart aludni, oda bujt hozza a ferjem, hasra fektette, es par perc mulva aludt. Ki erti ezt! :shock: Helyet csereltunk ferjemmel, es 2 orat szunyaltunk, egy darabig harmasban, majd az uram visszault a gep ele dolgozni. Elvegre, valamibol elni is kell. Osszeszamoltam, meg csak nagyjabol, de nem sok marad megelhetesre. :( Bejott meg plusz kiadas is, egy evig fizethetjuk az illeteket. Havi 30 ezer. :( Ez a konnyites, az illetekhivatal elengedett 200 ezret, es reszletfizetesi lehetoseget kaptunk.

Kepzeljetek, anyosom csinalt a kisagyba korbe szivacsot, nagyon aranyos lett. En hulye, bedobtam a mososgepbe, es teljesen osszegyurodott a huzatban a szivacs, ferjecskem most probalja kibogozni, mar vagy 40 perce csinalja, es meg nincs kesz. :(
Ja, es anyosom kuldott ma rengeteg fankot. Volt valahol, es ott csinaltak, en rogot ravetettem magam, imadom, de sose csinalok, mert nem szeretek ott allni a forro olaj mellett, amig kisul. Faj is most a gyomrom, remelem Andrisnak nem lesz baja tole.

Megprobalok aludni, udv mindenkinek: Macsek

Kép

Kép
macsek7

Sziasztok!!

Gyorsba írok pár sort csak hogy élünk.
Holnap megyünk szemince dokihoz, az már más kérdés, hogy tegnap beszéltem a dokival, hogy mikor mehetünk és azóta Adus szeme csillogóan tiszta ,egy
csipa sincsen Szóval….

Ex:
Az a baj hogy szembe aranyos és nem beleszólós papolós, aztán a hátad mögött meg kibeszél, és ossza az eszet. Apósom, meg kérkedik a pénzével, de amúgy meg sóher mint az állat.(Pl. vett Tominak 100 Ft-osba egy olyan zenélő kütyüt ami 5 percig működött és behalt, persze abba az öt percbe a gyerek bele szeretett, no és magyarázd, meg egy kis gyereknek(akkor még csak egy éves sem volt) hogy a játék azért szar, mert a papa sajnálja a pénzt olyanra ami kicsit is jobb minőségű, de drágább)

Pil:
Anyós miatt :(
Az ismerős meg… bunkó. De fel a fejjel én is megkaptam amikor Tomi született, de én a saját anyámtól, hogy a szomszéd asszonynak azt beszélte, hogy olyan dagadt vagyok mint egy disznó. Most is tesz megjegyzéseket, de már nem tud lázba hozni.

Piros szem- agydaganat:
Merő okoskodás, de szerintem attól lehet hogy nem piros a vakutól, hogy normál esetben a piros szemet az okozza a hogy a vaku megvilágítja a szem feneket és ott futó erek pirosak. De agydaganat esetén meg változik a koponyába a nyomás, és így a szem fenék erek nem lesznek pirosak. (Az agynyomás fokozódást úgy is diagnosztizálják, hogy szem feneket vizsgálnak.)
Szerintem…

Mári:
Én 38 fok fölött szoktam csak kúpot (Germicid C- mert abba van nyugtató is, ami meggátolja a görcsöt, a sima Germicidbe viszont nincs) adni, de mióta betöltötte Tomi az egy évet csak homeos bogyeszt kapott ekkor is. Mert úgy tudom azután már nem görcsölnek, mert már éret annyira az agyuk.
Számla: Nekem nem kellett igazolás, csak simán kitöltöttem az igénylő lapon hogy az OTP számlámra kérem, és odaírtam a számlaszámom.

Édesség:
Jelentem én kb. egy hónapja egyszer már bírtam 5 napig, hogy nem ettem csokit, de egy deka nem ment le rólam, így annyiba maradt, :).
Most mondjuk, hogy van jó sok gyümi inkább azt tömöm a fejembe. Ja és magyarázom Adusnak, hogy miket eszek, és hogy beleteszem a cicimbe, és ő megissza tejcsi képében.

No mára ennyi!! Megyek szundizni!! Mert elmúlt éjjel nem sokat aludtam mert írtam…

És képek:

Képapaaaa szopiztam!!!

Kép szopizom!!

Kép Felébredtem

Kép elgondolkodtam

Kép elcsavarom a fejét

Kép Ilyen a szerelem

Kép If falamif érfek

Kép Anya ne fotózz már!!!

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Sziasztok!

Autómánia biztosan lesz, szerelés kevésbé, Gábor csak számítógépet szerel, mást semmit. Kézügyesség tekintetében remélem, hogy a csemete más felmenőkre üt, nem az apjára. Viszont a vezetés előre aggaszt, mert ha időben lát gokartot, Gábor autóversenyző is lehetett volna, annyira tud, az meg elég veszélyes pálya :cry:

blackrose - Adus mennyire érzi a fogzást? Misi mostanság nyűgösebb, és látok egy fehér csíkot az ínyén, de gőzöm sincs, van-e összefüggés...

Súly tekintetében sajnos rajtam is van még 10 kiló, ami engem rohadtul zavar, de szerencsére nekem nem szól be senki. Ettől azért még sz@r érzés. Az meg pláne, hogy egy darabig fogytam a szoptatás alatt, most meg mintha még vissza is jött volna egy kiló, pedig szinte nem eszem édességet, holott imádom. Nem akarok gombóc maradni!!! :cry: :cry: :cry:

Megyek, mert nagyon vacak éjszaka volt, büfi és kaki gondokkal, és újra sír Maki...

Kata

Kép
wkata

Üdv!

Peti most szundizik apája helyén, most van egy kicsi időm. Kivasaltam, elindítottam a mosógépet, nem tudom, mire lesz még időm...

Én nem sopánkodok a súlyom miatt, nem tudom, de egyszerűen nem zavar! Akinek nem tetszik, nem néz meg, vagy susmosoljon a hátam mögött, le van érdekelve...
Aki szeret, az szeressen úgy, ahogy vagyok...nem?

Blackrose, édesek a képek, főleg az "ilyen a szerelem" című. :)

Lreta, nem Szegeden végeztem, hanem Békéscsabán közgazdászként.

Pil, lesz pizzás lapocska?
Egyébként milyen tápit kaptok, ha szabad érdeklődni? Lehet, hogy már kérdeztem...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok

Evett este fél 8-kor.10-kor felébredt,fél 12-kor megint evett,2-kor megint,de ezeket az ébredéseket oltári nagy bömbi előzte meg,aztán fél 5-kor úgy döntött reggel van.Én meg kaki vagyok most.ha aludna ledőlnék én is de esze ágában sincs.
kaptunk szurit,kicsit sirt csak.meg másik tápot irattam fel,eddig humana volt,most Beba Ha start lett.A humana nem volt Ha-s.

De a dokira nagyon pipa vagyok,mert nekem kellett kérdezni hogy nem lehetne e másik táp,meg mondta hoyg van kis eltérés a két csipője között(Dr.Goron Szilvia vagy ezentúl,mert Szilvi mondta nekem hogy szerint vigyem el mert kötött)de hát a...d,semmit nem mondott hogy akkor torna,vagy vigyem szakorvoshoz,én meg direkt nem mondtam hogy este megyünk megnézetni,mert kiváncsi voltam javasol e vmit.Hát nem!Legszivesebben otthagynám,de nem ismerem a többi dokuit sem,aki meg szimpi az messze van.

Talira jövők olvassátok el figyelmesen!!!!!!!

van pizzáspapir,de azt csak emailban fogom elküldeni annak akit érdekel,mert nem tehetem fel a netre.szeretnélek kérni titeket hogy nézze át mindenki,és jelezze hogy enne e mjad és milyet hányat,mert ha sokat rendelünk azt előre kérték hogy jelezzük,hogy felkészüljenek rá.Ja és az lenne hogy amikor már nagyjából mindenki ,vagy mindenki aki akar rendelni itt lesz akkor rendeljük meg,mert kosdra nincs kiszállitás,peti fog bemenni érte,és nyilván egyszer lenne jó elhozni.mondjuk ha sokat rendelünk lehet kihozzák egyszer.
Szóval kérlek majd irjatok vissza ha átnéztétek.

Mári,Kari:email cimet kértem tőletek pont ezért,meg a számomat akarom elküldeni.

Black:nekem is az a szerelmes teszik legjobban.Nagyon Tomis a lány!

Tudom hogy valakinek nem válaszoltam valamire,de nem tudom kinek és mire. :?: :roll: :shock: :?: :oops:

elaludt a csaj megyek én is

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!!!

Elnézést,hogy ritkán jövök,de minden közbe jön!
Ma kihívtam a garanciás mosógépünkre a szerelőt,mert a fióknál két hete folyik a víz!!!:(Ma jönnek!

Reninek egyenlőre én nemlátom a fogát!De biztos az,mert már 3-om napja fosik a drágám!
Éjjel ált, 3x rakom tisztába a valagát,de úgy,hogy alszik közben! :lol:
És ez bizony a fog,tegnap voltunk a doki néninél!!!

Blackrose!!!
Nem semmi anyud!!!Mert ha csak úgy tette volna a megjegyzést,akkor azt mondom jó,de amikor az unokáját hoztad világra!Nem értem!:(
De vigasztaljon,engem Imi a mostohaapám egyszerűen DAGADT DISZNÓNAK hív!Persze csak viccből :lol: !!!
Nagyon édes a csajod!!!!:)Ülteted már a kocsiban?

lreta:Nagyon szép a picitek!Gyönyörű!Édes az apás kép!!!:)
mi is így nézzük a tv-t!

Pil:jaj de jó,má csak két nap!!!Alig várom!!!Csinálj nekem meggyszószt,úgy meg kostiznám!!!:)És az a krumpli is király volt!!!
Elő a Tenát!!!:)
Anyós miatt!:(Ennyiböl szar az egymás mellett lakás,nem?
Tapicskám?MI VOLT SZŰRÉSEN???!!!!!Jó,hogy elvitted!Mindent mondj el!!!
Ha Pesten vagytok,gyertek már fel hozzánk!!!Olyan jó lenne!!!!

Új favoritom van 4-napja!!!NESQUIK TÁBLÁS CSOKI!185FTdE AZÉRT VAN MÉG KARIKÁM ITTHON!!!:):):)

Ex!Igazad van!!Engem sem érdekel a súlyom!Le szarom,de azért néha csinálok felülést,de minek!?
A belem még mindíg egy 5-hónapos terhesé!!!!

Ja tegnap,megint itt volt Batman!Az a dög egyszer tutkó berepül,de akkor mindent le fog verni!!!:)

Puszika mindenkinek!!!

És mégegyszer bocsánat!!!:)

Szilvi

Kép
szgoron

Sziasztok!!!

Elnézést,hogy ritkán jövök,de minden közbe jön!
Ma kihívtam a garanciás mosógépünkre a szerelőt,mert a fióknál két hete folyik a víz!!!:(Ma jönnek!

Reninek egyenlőre én nemlátom a fogát!De biztos az,mert már 3-om napja fosik a drágám!
Éjjel ált, 3x rakom tisztába a valagát,de úgy,hogy alszik közben! :lol:
És ez bizony a fog,tegnap voltunk a doki néninél!!!

Blackrose!!!
Nem semmi anyud!!!Mert ha csak úgy tette volna a megjegyzést,akkor azt mondom jó,de amikor az unokáját hoztad világra!Nem értem!:(
De vigasztaljon,engem Imi a mostohaapám egyszerűen DAGADT DISZNÓNAK hív!Persze csak viccből :lol: !!!
Nagyon édes a csajod!!!!:)Ülteted már a kocsiban?

lreta:Nagyon szép a picitek!Gyönyörű!Édes az apás kép!!!:)
mi is így nézzük a tv-t!

Pil:jaj de jó,má csak két nap!!!Alig várom!!!Csinálj nekem meggyszószt,úgy meg kostiznám!!!:)És az a krumpli is király volt!!!
Elő a Tenát!!!:)
Anyós miatt!:(Ennyiböl szar az egymás mellett lakás,nem?
Tapicskám?MI VOLT SZŰRÉSEN???!!!!!Jó,hogy elvitted!Mindent mondj el!!!
Ha Pesten vagytok,gyertek már fel hozzánk!!!Olyan jó lenne!!!!

Új favoritom van 4-napja!!!NESQUIK TÁBLÁS CSOKI!185FTdE AZÉRT VAN MÉG KARIKÁM ITTHON!!!:):):)

Ex!Igazad van!!Engem sem érdekel a súlyom!Le szarom,de azért néha csinálok felülést,de minek!?
A belem még mindíg egy 5-hónapos terhesé!!!!

Ja tegnap,megint itt volt Batman!Az a dög egyszer tutkó berepül,de akkor mindent le fog verni!!!:)

Puszika mindenkinek!!!

És mégegyszer bocsánat!!!:)

Szilvi

Kép
szgoron

sziasztok!

Norwell, köszi! :D

Mári, ha szörtyög, szívod a nóziját? mert ha igen, akkor úgy kiderül, hogy mi van benne, buki vagy takony... próbáld meg és adj neki kúpot egy felet! Remélem, hogy csak egy gyors megfázás! Sőt, remélem, h már csak volt!

NYanya, nem egy nagy kunszt a babatorna, mondom, nagyrészt nem a baba tornázik, hanem csak a hasadon ül amíg te hasprésezel, vagy melletted fekszik amíg emelgeted a lábad. Ami a babát érinti, az csak a labdán való gurigatás hason, a törölközőben átfordítgatás (kezére vigyázz!) meg a lábacskáját feltol a pocihoz, kinyújt, majd feltol oldalra, kinyújt (már ha nem csípőficamos).

Szücsi: én Picasa-val csinálom a képekből a honlapját, mert csak egy gombnyomás. De lehet vele buzgerálni is képeket. Ingyenes progi, le lehet tölteni. www.picasa.com

Prenata, én is zabálom az édességet, most amit tízmarokkal szoktam, az a plusz-os Hit-keksz utánzat. Állati fincsi! (No meg a fagyi, a vaníliás karika, a pilótakeksz, a túrórudi, a ....) Ja, és hízok mint állat. Már 69 kiló vagyok :(.
Fülpucolás: sima fülpucolóval. Nagyrészt kijön.
Most hogy ott a baba és látni fogja a férjed, hogy szükség van a pénzre, biztosan megváltozik! Amúgy ingyenmunkában az én férjem is jó, mindenkinek segít mindenben... egyszerűen nem szeret pénzt kérni. Viszont nem veri el ami van.

Marcy, édesek a képek! :D

Satuk, én kb bármit tanítok, bár algebrát meg operáció kutatást azt utálom. Valszám a kedvenc. Szóval jöhet! :D
Zsu Kiskatája éééédes!!!

Kata: Misike is cuki nagyon! :D

Pil, Amelita milyen édes, minden síró babával szolidarít! :D
Pizzabuli: :(. Jaj, Aventes cumiból minimum 2-es kell a tápszerhez, mert az darabosabb, mint az anyatej!!!
Mi is Bebát ettünk a kezdetekkor, nekünk bejött! Éjszakáért: saj-saj. :(

Ireta, jobbulást a hátadnak!!! :( Nagyon jók a képek! :)

Macsek, mi után kell UTÓLAG illetéket fizetni???? juuuj!!!!
Ha sikerül a szivacsot kiegyengetni, öltsd hozzá a huzathoz itt-ott. VAgy ha vékony, menj végig x-ekben rajta varrógéppel.

Ex, nagyon édesek a képek! Főleg az ébredős meg az ilyen a szerelem! :D:D:D

pogacsa

Most hány kg Ameli???
Nan terpeszbetkóm,ne vegyetek,és azt nyugodtan ráadhatod néha!!!Ha baj van segír,ha nem akkor sem árt!!!!Annak idején nekem sem volt semmi,csak kötött voltam,és hordtam!!!!

Mi is BEBA ha.Startot eszünk!!!

Kép
szgoron

Sziasztok!

Most kezdek neki harmadszorra az írásnak, remélem ezúttal sikerül befejeznem...
Egyszer Julcsi szólt közbe, aztán meg eszembe jutott, hogy valszeg ma jön a kábeles hapi, és egy kicsit össze kellett kapnom a kecót. Ha be lehet hozzánk kötni, akkor lesz végre kábel tv-nk, amit már nagyon várok, mert eddig csak a királyi adó volt, meg Rtl Klub csíkos verzióban. Na, nem mintha oly sok időm lenne tévézésre, Julcsi mostanában egyre több foglalkozást igényel, elkezd morogni, ha nem vagyok ott vele.

A múlt heti szurit mindketten megszenvedtük, másnapra jól belázasodott, sírt egész nap, és csak kézben volt meg, végül Cataflam csepptől és vizes zsepitől ment le a láza. Remélem a következő oltásnál már nem tojja ki a megelőző kúpot, és megússzuk a lázat...
Holnap megyünk gasztróra, hát kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak majd...

Katus, hétvégén Félegyházán voltunk, anyáék szombaton elutaztak Erdélybe, mi meg kimentünk a telekre, gyönyörű idő volt. Julcsi egy csomót sétált, apa vállán trónolva, az a kedvenc pozítúrája. :)

A keresztelővel kapcsolatban kérdezte, ha jól emlékszem Szücsi, hogy vinni kell-e vmit. Nekünk nem kellett semmit, kaptunk egy ari kisinget emlékül. A víz locsolás sem volt vészes, háromszor csurgatott a pap egy picit a fejére, kaptunk ruhát megtörölni. Julcsi fel sem ébredt rá! :)

A fültisztítás nálunk is hasonlóan megy, az ujjammal, de csak kívül, nagyon túrni még nem szabad, hiszen a zsír csak védi a fülikéket. A fültisztító pálcikát inkább fikusz vadászatra használom, nem nagyon csípi, de ki kell szedni, mert sípol az orra tőle. :)

Tegnap együtt fürödtünk Julcsival, elég hamar megtalálta a cicit, így egyben vacsi is lett a fürcsiből. :)

Elolvasom, mik voltak még, mert a terhességi amnéziám még részben megmaradt.... :)

KépKép
KépKép
mézgombi

Pogi!!!
Jösztök,szombaton Kosdra????

Kép
szgoron

Szilvi, nem most szombat, hanem jövő szombat, de igen, megyünk!

pogacsa

Pil, mi is aventes üveget használunk, 1 lyukút, és még a sűrű Humana is átment rajta! Nekünk az a tapasztalatunk, hogy picit melegebb vízben kell felodani, mint amit írnak, és baromira össze kell rázni. Így jobban feloldódik, átmegy egy lyukon, és a babó is könnyebben emészti. Az se jó, ha két lyukból dől a lé, mrt elkényelmesedik, és nem fog majd szopizni. Nekem már nagy a tapsztalatom, 3 hónapja szopizunk és tápizunk egymás mellett, és eddig még nem csökkent a szopizási kedv.
Ha folyik a cucc, akkor meg úgy zárd rá, hogy picit lecsavarod( nem teljesen, épp hogy), aztán vissza rá, többször egymás után, végén meg jól megszorítod, így nekünk nem csöpög.

Nekem anyósom szokott hízelegni, hogy milyen csinos vagyok, már szülés után ezzel jött, hogy alig látszik rajtam, hogy terhes voltam. Na már most én ezt nagyon jól tudom, hogy csak duma, beetetés, így nem dőlök be, meg különben is a tükör mást mutat... A régi rucik rám jönnek, de maradt még egy-két úszógumi, na és a csíkok! Engem azok készítenek ki!!! Meg az, hogy egy csomó fölsőm kilőve, ugyanis tökre átlátszik a melltartóbetét! Utálom azokat a korongokat, és szűk, vékony anyagú ruhán nagyon látszik. Tényleg, ti hogy oldjátok meg? Én már annyi féle betétet próbáltam, de ebből a szempontból nem volt különbség.

Kisvirág, Csandy tud valami kaki lazítót, azzal könnyebben kijön, csak sajna elfelejtettem a nevét. Nekünk is ajánlotta, de közben megoldódott, így nem vettem. Ha olvassa, remélem megírja! :)

Jött a pasi, mennem kell!

KépKép
KépKép
mézgombi

Sziasztok!

Most jöttünk vissza dokinénitől. Nem úsztuk meg a szurit, megkapta a 3 hós oltást, de jelentem egy hős volt. Nem is sírt olyan kis bátor volt, annyira büszke voltam rá. De most szegénykém nagyon nyügibügi, végresikerült egy kicsit elaludnia, remélem nem kel fel 10 percen belül.

Azt mondta most a dokinéni, hogy ne adjak kúpot neki, ha nem lázasodik, egy kicsit félek, nehogy hirtelen történjen. Akik túl vagytok a 3 hós oltáson adtatok a babáknak kúpot rögtön oltás után? Vagy vártatok vele?

Black: Tündériek a képek az ilyen a szerelem tényleg marha jó!!!

A súlyomról én nem is beszélek, mert nekem 2x annyi súlyfölöslegem van mint nektek, de ha már nem szoptatok akkor majd újra szép és kívánatos leszek :lol: :lol: :lol:
Most egyenlőre én is édességfüggő vagyok, de ez nálam nem újdonsák ma már túl vagyok két kakaóscsigán, meg egy lekvárosbuktán. De ha sajna muszály akkor muszály, mert a farkascsalád a hasamban nem bír magával :lol:

Na megyek kicsit rendbedobom a kéglit, mert reggel nagyon rohantam.
Pussz mindenkinek

Kép
Kép
lreta

Réka:én sosem adtam megelőzésképpen kúpot,most sem,ha kell akkor adok csak.Ne kelljen nektek se nekünk se ma!

Szilvia doktornéni:este megyünk a csipőszűrésre,és megirok majd mindent.De nem pestre. :(
nem baj,szombaton találkozunk.

Aludtam kicsit,még kómás vagyok.

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok Lányok,

Pil: veled álmodtam + még egy csomóan ott voltak. Álmomban találkoztunk, egy kerek történet volt az álmomban, de leírni nem lehet. Tök hülyeség :lol: :lol: :lol: .

Tegnap de. végignyaltam az egész lakást, du. meglátogattak a barátnőim, nagyon szuper volt, ezért nem tudtam jelentkezni. Barátnőmnél jön a 2. kisbaba, most 10 hetes terhes. Még csak most szültünk, de már irigykedem... :P .

A mi házidokink is BEBA HA-t írt fel kiegészítésnek, ha szükséges és én is meg vagyok vele elégedve. Semmi problémát nem okoz.

Pil: eddig nem volt Amelinek csipőszűrése? Mondjuk már korábban volt róla szó, hogy vhol 6 hetesen kell elvinni a gyerekete, vhol 2-3 hónaposan. Én jobbnak tartom a 6 hetes kontrollt, mert ha vmi probléma van, akkor elöbb kiderül :( .
Egyébként amikor mi Marcit tornáztattuk imádta, szerencsére most már a nyak tornáztatása közben sem sír, hanem hagyja magát :) .

Gombi: szuri miatt :( , de milyen jó nektek, hogy már a 3 hónaposon is túlvagytok, nekünk kb. 2 hét múlva lesz e 2 hónapos oltás :( .

Szgoron: fogacska miatt :( . Nem is tudtam, hogy kapcsolat van a székletürítés és a fog növekedése között :? .

Pogi: szuper Gergőcske blogja :lol: :lol: :lol: . Férjem is olvasgatja és jókat derül rajta :lol: .
Pil: a tiédet csak azért nem írom, mert még nem láttam. Esetleg ha elküldenéd nekem is az elérhetőségét megköszönném :) .

Macsek: gondolom a lakás után fizetitek az illetéket. Mennyi idő után jött ki nektek? A kedvezményt azért kaptátok, mert kisbabátok született? Lehet erre hivatkozni?

Blackrose: ha megtörtént a könnycsatorna átmosása írd meg légyszi, hogy történt :cry: .

Preni: bár véleményem van a férjed költekezésével kapcsolatban, de rájöttem, hogy tök hülyeség most ragozni ezt :? . Reméljük, hogy rájön, vannak fontosabb dolgok is, mint a legmodernebb műszaki berendezések, legalábbis hosszú távon.

Katus: sajnálom, hogy vissza kell menned dolgozni :cry: , erre most nem is tudok mit mondani. Mai magyar valóság :evil: .

Mindenki, aki megosztja velünk a legjobb képeket: édesek, tündériek, gyönyörűek a babók és nagyon ötletesek a képek :lol: :lol: :lol: .

Mindenki, aki a kilókkal küzd: szerintem addig, amíg szoptatunk ne foglalkozzunk a kérdéssel, utána majd egy kis torna és formásabbak leszünk, mint "újkorunkban".

Üdv.:
Eni

Kép
marcy

Sziasztok!

Voltunk ma a tescoba és vettünk habtapit (állatosat) 1190 ft volt.

Pil!
Miért nem kérdezed meg a kosdi anyukákat, hogy melyik orvos a legjobb?
Azonnal hagyd ott azt a fén f@szt mert bele fogsz hülyülni.Nem azért fizetitek a sok tb.-t.

Mézgombi!
A chicco (méregdrága) betét nem látszik át annyira.
Egyébként én sem tudok szűk felsőt hordani de én a nagy hasam miatt nem.
Úgy szoktam még, hogy felveszek alulra egy vékony vállpántos trikót és az valamennyire eltakarja a korongot.
Tényleg nagyon gáz emlékszem Katánál nem volt gond mert ő októberi gyerek volt vastag ruhákba jártam és nyáron már nem szopizott.( 7hónapos koráig szopizott utána idegesen kiköpte a cicit mert nem jött belőle egyből.)

Szilvi!
A Nesquik csoki is nagyon finom!!!

Pogi!
Hány centi vagy? Mert az sem mindegy a testsúlyhoz.

Kép

Kép
katus73

proba, mert az elöbb nem jelent meg...

Kép
marcy

Én is chicco melltartóbetétet használok (mintha annyi tejem lenne...), azért néha jól jön :) . Nekem nem látszik át, nem tudom, hogy ez mitől függ. Mondjuk én nem szoptatós melltartót hordok. Azt hiszem azok sima pamut melltartók, nincs különösebb vastagságuk (nem biztos, hogy jól tudom). Szóval a régi, hagyományos melltartóimon nem látszik át :) .

Ha már a kilóknál tartunk én 172/65 kg vagyok, de 58 a versenysúlyom...

Kép
marcy

Unatkozó anyukáknak:

www.bebilap.hu
www.partedli.hu

Kép

Kép
katus73

Marcy, én sem a trampli szoptatós melltartóhoz veszem fel a testre simuló fölsőimet... Egyébként nekem a hagyományoson még jobban átüt, mert azon ugyebár van némi csipke, az még vékonyabb, mint a szoptatós pamut.
Kipróbálom majd a chiccot, az még nem volt, nagyon drágának találtam, de lehet, hogy kiruccanáshoz majd azt használom.
Nekem sincs nagyon sok tejem, de tuti akkor lövell be, mikor nem kéne, így mindig hordanom kell betétet. (A kontroll közbeni balesetekről nem is szólva, akkor ugyebár melltartó sincs rajtam, így marad a szorgalmas fejés esténként... :) )

Tényleg eltűntek a babafalvás vonalzók...

KépKép
KépKép
mézgombi

Pilchard!
Az biztos, hogy hallani fogja az egész falu, hogy ott vagyunk :)
Zebra statisztikádba Győzikét is beleveheted :)

Kari!
A Margitszigetre gondolsz? Oda nem járunk. Nekem a Városliget egyszerűbb, bár Blankával még nem voltam. Majd ha nagyobb lesz és már nézelődik. Addig neki mindegy, csak friss levegőn legyen. Inkább a fiamhoz igazodunk.

Blackrose!
Köszi a magyarázatot a vakura.

Ma reggel az ovodából visszafele, már a fiam nélkül beszaladtam a cukrászdába és vettem magamnak reggelire egy franciakrémest, egy almáspitét és egy túrósrétest. Szegény gyerek is be akart menni, de azt mondtam neki, hogy még korán van és zárva a fagyizó. Gyanús volt neki, mondta is, hogy olyan mint ha nyitva lenne. Mondtam erre, hogy olyan, de nincs nyitva. Én meg közben visszafele bementem. Hát nem vagyok egy gonosz anyuka? :)

Kép

KépKép
nyanya67

Marcy:nem volt,mert ez a doki nem küld csak indokolt esetben.én meg eddig hitem neki,de ma reggel mikor mondja hogy van eltérés és nem küld mégse,és nem javasol semmit irtó pipa lettem.amúgy sem szimpatizálok vele,csak kosdon ő volt anno a doki,még petinek is ő volt a dokija és ő itt az isten.én meg ufó vagyok amiért nekem nem jött be.

én már nem is hordok melltartóbetétet,de a szűk felsőket sem a háj miatt.mostanában sok sört ittam megint,lett is hasam,most kicsit leállok.

KépKép

KépKép
pilchard

Gombi: nem akartam semmi rosszat mondani azzal, hogy valaki szoptatós melltartót hord (meg sem fordult a fejemben), csak korábban többen is azt írtátok, hogy ezt használjátok (én azt gondoltam, hogy mindig). Mivel nekem viszonylag kicsi melleim vannak, ezért a terhességem alatt is olyan melltartót hordtam, ami egy kicsit szivacsos. Mivel a csipkés nem szivacsos nekem sosem álltak jól :( .
A szoptatós melltartót csak azért hoztam fel példának, mert azon keresztül el tudom képzelni, hogy átlátszik a melltartóbetét :) .

Kép
marcy

Marcy!
Igazad van! A szopimelltartón nagyon átlátszik a betét. Nagyon utálom!!!! De muszály hordani a betétet, mert van úgy hogy a gyerek el kezd sírni, nekem pedig el kezd folyni a tejem. De azt még jobban utálom, hogy sokszor szopi alatt úgy izzadok, mintha nem tom milyen megerőltető fízikai munkát végeznék. Még szerencse, hogy mostmár hüvősebb van.
Egyébként a rendes melltartók szerintem sokkal jobban tartanak, csak nehéz kihámozni magam belőlük szoptatás előtt. Na meg nem is mindegyik normál melltartóm jó rám, csak az ami korábban egy kicsit nagy volt.
Ti szoktátok érezni, amikor telítődik a melletek tejjel? Olyan furi szúrós érzés, különösen a mellbimbómnál.

Ami a súlyomat illeti, nekem már a terhesség előtt is megvolt vagy 15 kg felesleg ( sosem voltam sovány, elég erős csontozatú vagyok). A terhesség alatt 10 kg híztam, amikor hazajöttem a kórházból -12 kg volt. Az az érdekes, hogy a súlyfelesleg ellenére sosem volt hasam, mindig comra, csípőre híztam. Bezzeg most kevesebb kiló vagyok és mégis van úszógumim! :(

Csajok!
Használt már valaki Streimar orrspray-t a babánál?

Nagyon aranyosak a babák!!!

Blackrose! A kislányod nagyon hasonlít rád!

Reni
Kép
prenata

Sziasztok.
Sokszor olvasó üzemmódba vagyok, bocs.

Méz: Melltartó betét, ne vegyél, van egy csomó, majd odaadom, nem tudom, hogy annak idején miért vettem, na mindegy.
( Chicco )
Kakalazító: Vitacolan szirup, nekünk a vas miatt kellett, nagyon jó. Egy káváskanál naponta, vitamin is van benne, álítólag étvágy növelő, bár Gergőnél ezt nem vettem észre.
De vigyázzatok is vele, mert meg is hajt. Én nem adok mindennap, bár most már hogy pépet is eszik, olyan felnőttes a kakija, de kijön könnyen.

Pil: Doki :( Szerintem Amelinek nem a BEBA Start kéne, ujszülötteknek irják, hanem a sima BEBE H A, vagy azt kaptátok? Bocs, hogy beleszólok.

Szerintem sem ugy kell csinálni, mint ami rá van irva, ha hideg nem oldódik, ha forró a víz, habos lesz.

Nyanya: Köldöksérv?

puszi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Lányok!
Óvatosan az "abroncsos" melltartókkal mert megnyomhatja tejcsatornát és kevesebb lesz a tej vagy begyulladhat én most ezért nem hordok ilyen szivacsosat.
jelenleg van két hagyományos (nem szoptatós) vékony pamut melltartóm azokat nyűvöm.

Kriszta!
Én meg azt szoktam mondani Katának este amikor az orra előtt zabálom a jégkrémet, hogy már mostál fogat kicsim majd holnap kapsz"

Gombi!
A chicco betétet csak éjszakára szoktam használni mert reggelre mindíg folyik a tejem.Amikor itthon vagyok nappal akkor nem teszek be semmit, ha meg rövid időre megyek el( boltba, oviba) akkor az aventnek van pamut mosható melltartó betéte azt szoktam betenni.

Reni!
Katánál használtam Sterimart már akkor is amikor kicsi baba volt neki segített és soha nem kellett porszívózni az orrát.Nincs is orrporszívónk.

Pil!
"Te sörös asszony" ahogy Sz.Szilvia mondaná.

Kép

Kép
katus73

Sziasztok!

KÉRDÉS: Aki már kapott 3 hónapos oltást:

nektek is ugyanazt adták be újra a babának, mint 2 hónaposan? A kiskönyvbe ragasztott matrica szerint IPV és Hib oltóanyagot.

Mi jól vagyunk, tegnap kapott Nóri oltást, a súlya 6160 g és 61 cm. Már most megduplázta a születési súlyát :) Imádnivaló, aranyos baba! Még kajál egyszer hajnalban is, össz. 6x szopik egy nap. És semmi mást nem kap.

Nem írok, mert soha nincs időm, olvasni is csak néha tudok. A nagy fiam most kezdte a gimit, és ezen a héten még menza sincs, úgyhogy most még főznöm is kell a két pici mellett :( Kissé hulla vagyok.

Tegnap összefutottunk végre az utcán Dorenékkal, jó volt!

Mindenkinek puszi, Hello
hello

Sziasztok!

Mindenkinek köszi az infókat. Próbálkozunk minden félével.
Bár tegnap este volt egy kis kaki, aminek nagyon-nagyon örültem. Úgy látszik már ezek az apró örömök fognak minket éltetni :)

Ezt leszámítva egész jól vagyunk. Képzeljétek múlt héten egyik nap átaludtuk az éjszakát, de én azért azt a szokásos 1 órát ébren töltöttem, mert nem tudtam aludni. Na de ez csak 1-szer volt, és azóta is 2-szer kelünk hozzá. Apa azt mondta: egyszer volt Budán kutyavásár :)

Ja és azt vettem észre, ha több mint 3 órát elvagyunk itthonról akkor van esténként a nagy hiszti. Úgy látszik akkor annyi élmény éri, hogy az élménytől és a fáradságtól nem tud aludni.
Tegnap pl. a Corába voltunk, és este hiszti is volt.

Wkata: mennyi és milyen szőlőcukit tegyek a kamillateába?
A szélcsövet használtuk már, de az annyira brutál, és sír nagyon közbe. A lázmérőzés nem használt. És mi már 2-szer kúpoztuk őt, de nem akarom erre szoktatni. Most épp a gyümölcsevéssel próbálkozom. Neki még nem akarok adni, mert épp hogy csak 2 hónapos.
Ti milyen tápit adtok pótlásként? Mert mi is szoktunk és lehet, hogy az miatt sincs kaka.
Nagyon cuki Misike :)

Mári: vidd el orvoshoz az a biztos. Egyébként nálunk is nagy nyögések vannak, de kaki egy szál se. Csak jókat pukizik.
Nekem nem kellett banki igazolás.

Szücsi: ötletem nincs, de nekünk is volt eddig minden pelusba kaki, csak kb. 1-2 hete nincs. Azóta megy a szenvedés.

Reni: én néha használom a Gabi popsikrémet. (Az van az utazós táskánkban.) Nekünk nincs semmi baj vele. Igaz Kendének nagyon jó bőre van. Nem érzékeny semmire.
Apa nálunk is néha könnyelmű. 2 hete pl. vett egy telefont, mikor megmondta az árát azt hittem agyvérzést kapok. Amúgy ha nem lennénk csórók nem is érdekelne, de így…
Én a Fluimare orrsprayt használom Kendének, és nekünk tök jól bevállt.

Csandy: köszi a szirupos tippet. Veszek is a gyogyitárba.

Pil: az estéitek miatt és a pizzabuli miatt :( Mi volt a csípőszűrésen?

Black, Lreta, Zsu és Marcy: nagyon édesek a képek.

Ex.: Melyik fajta tápit eszitek?

Hajhullásra valami tipp a vason kívül, mert azt nem merek szedni, nehogy még jobban megszoruljon a csöpp hasa.

Na megyünk sétizni,
Puszika
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!!!

BEBA HA. START-ot nem csak újszülötteknek írnak,hanem pótlásra is!Én úgy tudom!

Képzeljétek,már megint hoztam a formámat!:)

Jött a szerelős fószer,tudjátok a mosógép miatt,elmondtam mi a gond stb.
Folyik a víz a fióknál,megnézi valóban erre beállítja a lábait,és NEM FOLYIK!!!! :? :shock: :oops:
Csak nem volt vízszintben,tiszta égő volt! :lol: szőkeség!:)
A palinak mondtam,ne haragudjon,hogy ilyen fa..ért iderángattam,de tényleg ez az apróság nem jutott eszembe!
Fel is hívtam Sanyit erre kiröhögött!

Na,ennem kéne valamit mert csak egy csoki van bennem!!!:)

Puszóka

Kép
szgoron

Hello!

Hello:De jó,hogy írtál!
Jó volt a személyes tali?:)

Igen,ugyan azt adják be,sőt 4-hónaposan is!!!Emlékeztető oltások diftéria+tetanus vagy mi!

Kisvirág!SZIIIIIIAAAAA!:)
Kaki miatt!:(
Szerintem a Grapefruit levet próbálhatod,és az erős kamilla tea is hajt!!!!Nekünk meg annyi a kaka,hogy győzzem cserélni!Cserélünk???:)
Puszi

Kép
szgoron

Szilvi: Lehet, hogy pótlásra is adják, sajna nekünk nem arra kellett, a beba H A-ra is az van írva, hogy születéstől adható.
Mi amikor áttértünk a kora Bebáról, akkor mondta a doki, hogy már nem startot ir, mert már voltunk vagy három hónaposak.
Nem tudom. Csak azért írtam, mert mondta a pil, hogy olyan "körültekintő " volt a dokija.

A szélcsövezés szerintem is durva, nekunk két "méret" is van, amikor műtötték a Gergőt, láttam, hogy a korházba a nővér majdnem tövig felnyomja, majdnem rosszul lettem, de azt mondta csak igy hat, ja, és forgatta közbe. :(
A grapefruit levet én is hallottam.

Hajhullás: Nekem is iszonyatosan hullott, amikor ment el a tejem főleg, a fodrászom azt monta nincs mit csinálni, elmúlik, én vágattam belőle, és jót tett, de gondolom ez nem mindenkinek jön be. :D
Ja és azt mondta, jól hígítsam a sampont.

orrtisztítás: Mi kaptunk ampullába fiziológiás sót, azt cseppentek, két perc múlva tök jól kiszívható, szerintem az orrspré is az.

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Hello:mi most kaptuk a 4 hósat és ugyanaz mind a 3.

Csandy:a doboz szerint 7 hóig lehet a beba startot enni.sokat ismereka kik ezt eszik,és nem újszülöttek.
Nem teszed fel a múltkori Mézgombis sétról a képeket?

Réka:Neked csak egy család lakik bent?nekem egy egész falka :lol:
Tegnap este ugye megettem a pizzarészem,és fél óra múlva ki akart lyukadni a gyomrom.szörnyű,ez az állandó éhség.

Szilvi:vagy olvastam vagy valaki mesélte hogy szar a mosógépük,kihivták a szerelőt és kiderült hogy egy zokni vagy valami ruha beesett a dob mögé.Tökre égtek. :lol: :lol:

Kisvirág:majd megnézed hogy mekkora a mi szélcsövünk,bár gondolom a babaáknak való ugyanolyan,nekünk az még sose használt.

Vannak jó képeim csak lemerült az elem.megint venni kell pót aksikat.ami volt az Amelinek a zenélő játékaiban van.

Szilvi:a diétás meggyszószra fáj a fogad,vagy finomabb változatra? :lol:

nemsokára megyünk,drukkoljatok,nem akarok olyan terpeszpelust vagy mi a szöszt Amelinek.

KépKép

KépKép
pilchard

Csandy:finoman,szolidan fogalmazol., a dokinkra :lol: :lol:

Nekünk nagyon vékony szélcsövet adtak,lehet azért nem ér semmit. :?: :roll:

Réka:ha nem baj igy hivnálak,mert nem egyszerű leirnom a Lrétát.
vagy 1 percbe is beletellik mire egyáltalán beugrik. :oops:

KépKép

KépKép
pilchard

Ismét én.Ex:pont akkor kattintottam Rád este msn-n amikor kiléptél.Kb ugyanabban a másodpercben :lol: :lol:

jajj de ideges vagyok,remélem nem lesz gond.

KépKép

KépKép
pilchard

Marcy, miért mondtál volna rosszat? :shock: Én több féle melltartót hordok, a "játszós" az szoptatós, ha kiöltözök, akkor hagyományos. De most látom, hogy nálad más a hagyományos, mint nekem, én nem hordok szivacsosakat, és a sima alul drót merevítősre gondoltam. Így már értem, miért írtad, a szivacson tuti nem látszik át a korong. :) Na de ez is olyan téma, hogy kinek mi jön be, csak gondoltam megkérdezem, kinél mi vált be. Lehet, hogy vmi sértőt írtam, akkor bocsi, nem akart az lenni!!!

Csandy, akkor majd átveszem a betétjeidet! :)

KépKép
KépKép
mézgombi

Prenata: igen, én már használtam, orrszívás előtt kell fújni az orrába, azzal könnyebben kijön a trutyi.

Marcy kedves, mindjárt kiutálunk a 172/65-el, nem ér vékonynak lenni! ;) :D

Hello, Doren, képek a taliról? :D

Kisvirág, nincs elég tejed? Bocs ha már írtad, rövid az agyam...

Pil: DRUKK!!!

pogacsa

Sziasztok,

Borzaszto ejszakank volt :( Ejjel 1-kor felebredt valamire, azutan meg nem tudott visszaaludni, sokaig ott ultem mellette, simogattam, nagy nehezen elszenderult, de aztan fel 3-kor kijelentette, hogy farkasehes. :( Ezutan alig evett, viszont fel 6-kor ujra jott a musor, szinten csak nyammogassal. :( Alig aludtunk valamit.
Most delutan sem evett, nagy bomboles volt, mar atpelenkaztam, mindent csinaltam, de csak kiabalt, meg akkor is, amikor mellre akartam tenni. Neki kellett esnem a mellemnek a fejovel, amivel persze sokkkal kevesebb jon le, mint amit a baba le tudna szivni. Teljesen megbolondul a mellem, mert ossze-vissza eszik, neha mint a farkas, neha meg szinte semmit. :( :( :( Nem tudom meddig fogom ezt igy birni, neha olyan boghetnekem van. Sokszor azon is elgondolkozom, hogy kell-e majd meg egy baba. Igaz az az allitas, hogy megszulni a legkonnyebb egy gyereket!

Marcy: igen, lakasvasarlas miatt kell az illeteket fizetnunk. Az illetekhivataltol kb. 5 honap mulva jott a csekk. Ezutan leirtuk, hogy jon a baba, es meg szerencse, hogy a ferjem is minimalberre van lejelentve, mint azt hiszem mindenki, aki magan cegnel dolgozik.

Pil: drukk a csipotokert, en a helyedben mar reg valtottam volna dokit, ha nem szimpatikus.

Hello, Doren: de jo nektek, hogy tudtatok talizni! En is! En is! En is!

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: