Curse, nem kérdezted meg, hogy csak pihenni fog, vagy el is utazik? és mennyi időre megy el? (de jó neki, most volt majdnem egy hónap szabin

)
Tinu, örülök, hogy semmit sem találtak. iszonyatosan bosszant, amikor kismamákat fölöslegesen paráztatnak

de most eldöntöttem, hogy már nem hagyom magam beijeszteni
mindenkinek köszi a hszeket, szégyellem, hogy kiborultam

most kicsit jobb, bár ma is kaptam a pofámra bőven - de apa is, sőt, nagyapa is (aki a fejére kapott a porolóval)
ma egy újabb okfejtést ismerhettem meg, és sok érdekes dolgot tanultam. pl. hogy a mai gyerekek mentálisan 4-5 évvel járnak a koruk előtt

a pedagógia mai állása szerint pedig már 18 hónapos kortól ajánlott a közösségi szocializáció elkezdése.
és én azt sem hagyhatom figyelmen kívül, hogy a fiam "fele" egy 50 éves ember génállományából van
a terapeuta szerint Isti agressziója a lekötetlen energiából ered - a tesót már nem csak az antennáival érzi, hanem elvesztette a kapcsolatot az én 3-as csakrámmal (a 3. azaz köldök/Napfonat csakra határozza meg aktivitásunkat, az idegállapotunkat, és felelős a környezetünk felé irányuló viselkedésért is). szóval ez a csatorna már csak a picié, ráadásul én is legyengültem, beteg voltam, biztos ez is rátett, hogy Isti így "elszállt".
bármennyire is szomorú, egyszerűen kevés vagyok már neki, nem tudom már lekötni/szórakoztatni, és kevés az otthoni környezet és a játszótéri legeltetés is. márpedig Isti hihetetlenül eleven gyerek, nagyon közvetlen és barátkozó, szinte minden idegen után szalad, nagyon kell neki a társaság.
a megoldás: muszáj közösségbe vinni, hogy szocializálódjon, tanuljon a kortársaitól, szelídüljön, új benyomások érjék, ingergazdag környezetben fejlődhessen stbstb
különben sajnos szinte elkerülhetetlen, amit Vica írt, hogy a tesót is püfölje majd, és még kezelhetetlenebb legyen.
most azon agyalok, hová vigyem, először legalább heti 1-2 délelőttre. talán úszni is kéne vinni, azt imádta, és jól ki is fáradt
félnapos bölcsibe nem vihetem, az apja ellenzi. szerinte csak én akarom lepasszolni a gyereket, miközben semmi másra nincs szüksége Istinek, mint az anyjára
próbálna ő csak egy napot eltölteni vele...