MARCSIM! Nagyon csinos kismama vagy! A lenti feszítés már közeli dolgot sejtet
SUTTOGÓ-könyv:Nekem sokat segített eligazodni a kezdeti káoszban! Én nem éreztem nagyon pragmatikusnak, sőt inkább liberálisnak és reálisnak. Feltárja mindkét szélsőség előnyét-hátrányát és hagy választani. Ráadásul rávezet arra, h figyelni kell tudatosan a baba jelzéseit. Persze az ÉN véleményem valahol a középúton van az igényszerinti szoptatás és a "napirend" között, de pl. valamiféle rendszereség," úgyis csak 5-6 hónapos kortól vihetö ténylegesen a napokba, addig túl picik. Ergo :volt, h amikor nagyon sírt és fájt a pocak, ott aludt a cicimen egész éjszaka, volt, h 3-4 x szoptattam éjszaka mert felsírt, de ha csak nyüszizett valamiért fél órával szopi után azért, nem az volt az első dolgom ( mint pl. a kolleganőmnek, aki 1 évig nem mozdult ki otthonról, mert 1-1,5 óránként evett a baba), h mellre tegyem. Dehát mindenki habitusának, alkatának és a babának ! megfelelően csinálja úgyis. Én azért ajánlom, mindenki csemegézze ki belőle magának, amit hasznosnak talál és olvasson máshol még az igényszerinti szoptatásról, azt' úgyis érzi, h mi a jó Neki.
Bölcsi-téma:
Barnus 1 éves volt, mikor visszamentem dolgozni - főleg anyagi okok miatt+ az én szakmámban elég nehéz a kihagyás. Nálunk a férjem jött GYED-re ( nagyon lelkesen) , mivel Ő tud egyéb munkát csinálni emellett. Így is nagyon sokan megszóltak, h nem voltam otthon, pedig mégis az Apjával volt
JAj!!!!! Amit akartam még!
2 napja érzem a kispockot, kis buborék-rugások formájában!!!!!
Nem hittem volna, h ilyen korán érzem majd!!! Olyan jó érzés!
Millió pusz Mindenkinek!
Judit
p.s.: nem lakik valamelyiktek a XVII.kerületben ? , kellene nekem egy jó gyerekorvos, mert jövő hónapban költözünk! Juhéééé!

[/url]