A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Roz: nagyon Boldog Névnapot kívánunk mi is!!! :D :D

Lina: örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!!! Képeket mindenképp tegyél!! :)

Lili: olvastam a topikot és megakadt a szemem a kistesón....már azt hittem én is h babát vársz!! :D :D :D :D :D :D :D

Borsika: nagyon szépek a lányaid!! Jól látom h nagyon hasonlítanak??!! :)

Scooby: nagyon cuki Koppány!!! Látom volt egy pár gyerkőc csúszkálni! :) Emléxem az már az én gyerekkoromban is nagy sláger volta főtéren...:)

Náunk mult 7-en csatornáztak, hát alig vártuk Janikával h befejezzék, egy párszór szó szerint el kellett menekülnünk itthonról...:twisted: .. de végre kész van!!
Vasárnap meg megyünk "nyaralni" már nagyon várjuk!!
:D :D
erszényes

sziasztok :)

Mégeszer nagyon köszönöm mindnekinek a köszöntést :)NAgyon aranyossak vagytok :)

lili :(
sajnálom .. :( Egyszerűen nem tudom miért lázasodik be ennyire áki :( ez szerintem már nem normális :(

seriff
te kaptál a multkor tőlem privit ? mert akkkor lehet hoyg én rontok el valamit.Neked is irtam egyett pár napja . ...

kob
nikivel kapcsolatban nem tudom mit csináljak bár ma gond nélkül bement és tegnap még a kicsikkel is "rendes" volt biztos elmékszel voltak ilyen gondok is tavaj, hogy
"végigvert" mindenkit mikor hazajött az oviból ...

borsika
nagyon szépek a csajok :)
ettől félek én is... szeptembertől mennék vissza dolgozni ... de nekem segitségem nem igen van anyósomék nem itt laknak anyukám most van túl egy trombózison és egy nőgy. műtéten ... ugyhogy nem is tudom hoyg legyen szerintem max csak 4 órát fogok tudni vállalni .

sam
de jóó hoyg igy eltudtok menni :)
az hiszem pénteken este ha Áki is uyg akarja akkor én is elmegyek valamerre . Más nem kicsit sétálni azt hiszem most kicsit jót tenne....

scooby :)
de ádes koppány :) mit is irtál merre laktok ?

lina
fotokat várjuk :) biztos gyönyörű helyeken jártatok :)

most rohanok főzni bár fogalmam sincs hoyg mit ( ezta legnehezebb kitalálni :D )
roz23

Roz!

Ha össze tudjuk egyeztetni és van kedved hozzá talizhatunk a városban és csavargunk egy kicsit! Hmm???

Lina!
Képeket kérünk szépen.
Picit mesélnél a nyaralásról, hogy milyen volt a szállás meg a belépők? Mi is terveztünk valami hasonlót őszre és jó lnnetudni.
Lili hogy van, merre tart a fejlődés létrán?

Cukker!
Suliban mi volt?
Sajna nem tudok cipő ügyben segíteni mert ugyan van egy fehér rózsaszín szandi de nem alkalmi.
Mi a Leonardoban vettük nagyon olcsón és tök jól tartja a lábat és elég jó minőség.Asszem 1500 volt akciósan.

Borsika!
Ha a párommal voltunk szülésfelkészítőn amikor Hanna született (2005.04) akkor most is kell mennünk hogy bejöhessen?
Nagyon aranyosak a lányaid.
Gondolom elég nehéz lehet velük minden szempontból.

Scooby!
Nagyon édes a kisfiad. Hatalmas barna szemei vannak :)

Ser!
Hogy vagytok? Merre jársz?

Syg! Sbea! Mino! És aki régen írt hol vagytok?

Kép

Kép
samchee

Roz, nem kaptam, csak én is üzenetet, h van pü-m, de nem volt ott semmi, vagyis csak 2régi.

Lili, jól vagyunk, de hétvégén százfelé votlunk, tegnap d.e is vendégünk volt, du Minoék és Sygék jöttek át. Szóval van mit csinálni :wink: :lol: . Klaaszak a peitek!

megyek, mert veszélyben az egér, még egy kép: Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Erszényes, Roz, Samchee!!! Köszönöm a dícséretet!! :lol:
Roz! a Reile G. utcában lakunk.
Tényleg sokan voltak csúszkálni a téren. :-) De mindíg sokan vannak, akármikor megyünk. :lol:
scooby-doo

seriff
hanci :D :D :D
tök jóó ez a csizma :D
majd akkor emilt irok :)

sam
jó ötlet :) nem igazán számitok pénteken semmire és senkire hoyg jönne hozám ( szülinapom lesz ) ezért gondoltam hoyg jó lenne egy kis kikapcs :)
roz23

Sziasztok!

Roz,
Mi baja szegény Ákinak? Milyen magas a láza? (bocs ha irtad, néha nem tudok mindent elolvasni)

Sam,
Bár nem engem kérdeztél, de nem kell járnotok. :) Mi sem jártunk, pedig Danust nem is itt szültem. Ja és nagyon ügyi vagy horgászatilag. :D A férjemnek el sem mondom, hogy vannak ilyen nők is, mert rögtön lecserél. :lol: :wink:

Lili,
Azt a multkor elfelejtettem irni, hogy Zsófi még mindig nagyon nagyon gyönyörűséges! :)

Seriff,
Hanna is horászni megy? :lol: Ha tehetné Dani is éjjel-nappal a "bobos" gumicsizmájába lenne. :lol:
És Sygék jól vannak? Miért nem ír már nekünk? :cry: :?: :?:
nana09

seriff
mail. ment

nana
igazán nem tudom .. A multkor is ez volt egyik pillantról a másikra olyna magas láza lett hoyg nem tudtam levinni kivittem az ügyeletre akkor azt modták,hoyg a foga. De más nap elvittem háziorvoshoz és ott az modták hogy a füle akkor azt fülcseppeztem. De most mi lehet nem tudom a füle megint vagy megint afoga ?? .... nem tudom egyébként 39,3 volt a láza hajnalban arra ébredtem hoyg alszik de olyan panszosan beszél álmában. bementem hozzá és tűz forró volt akkor kapot egy kupot reggel mielőtt vittük nikit még egy hűtőfürdöt meg egy kupot . most nagyon jól van játszik viháncol ...Ma mennem kell tanácsadásra gyógyszert iratni nikinek azért rá kérdezek .
roz23

Ser, szóval ti minibabatalit rendeztek. :) :wink: :)

Roz, tényleg sajnálom, remélem hamarosan meg fog gyógyulni a nagylegény. Olyan rossz, hogy csak találgatnak hogy mi lehet a baja szegénykének....mert ugye mást nem tudnak csinálni.

Nana, köszönjük! :)
A kedvedért:

Kép
birolili

sziasztok,
köszönjük a biztató szavakat, de Eszter nincs jól :(. Mostmár ötödik napja folyamatosan lázas. Vasárnap 39,6 volt neki, teljesen kivolt szegényke. Nem eszik, nyüszít egész nap. Tegnap megint elvittem orvoshoz, de semmi: orra, torka, tüdeje, füle, hasa rendben. Ma azt mondta a doki - mivel mára sem változott a helyzet -, hogy holnap vérvétel és vizeletvizsgálat. Mi lehet ez? Annyira rossz nézni ahogy szenved, teljesen elesett, folymatosan sír... Ser, van valami ötleted esetleg? Én nem vagyok az az aggódós fajta, de most én is megijedtem...
balim

Sziasztok!

Egy kérdésem van, ami most nagyon sürgető lenne.
Tegnap amikor mostam Hanna fogát láttam, hogy a felső fogán van egy kis hiányosság.
Olyan mintha ott lepattant volna egy darabka róla.
Az egész egy gombostű fej nagyságú. Boginak amikor ennyi idős volt ugyan ilyen volt a foga, ugyan ott. És sajna akkor nem lett megfelelően kezelve és meg is lett az eredménye :(
Holvan Kecskeméten gyerekfogászat ahol ezt meg tudják csinálni???
Vagy egyáltalán mi ezzel a teendő?

Köszike

Kép

Kép
samchee

balim
nem akrok okoskodni de nem lehet hogy eszti a 3 napos láz betegségben szenved ? tudom irta hogy 5 napja lázas de ez nálunk is igy volt azt hiszem pont adrival, hogy olyan 1 hétig tartott nálla. van erről a neten cikk majd megkeresem neked .Maga betgség semmi mással nem jár csak folyamtosa lázza ? De most leht hoyg hülyeséget modtam akkor bocsi :oops:

sam
nekünk is volt ilyen adrinál. és nem csináltak vele semmit azt modta doki, hogy tejfoggal nem foglalkoznak ilyen szinten .egyébkéntmi a N.Z. voltunk a temes téren.
egyébként a csongrádi utcán irt egyszer seriff gyerekfogdokit.

seriff
esetleg arról nem tudsz valmit (szintén a neten olvastam ) hoyg eggyes országokba betiltottáka zymaflurt mert idegrendszeri káárosodást okoz/ vagy okozhat ez szerinted menyire hihető hir .. ( mi is ezt szedtük most dentocart szedi adri amióta ezt olvastam nem merem adni szerinted? )
roz23

gyogyinfo :A három napos láz jó állapotú kisdedek betegsége, egy herpeszvírus okozza, és úgy lehet felismerni, hogy 3 nap után a láz megszűnik, viszont 1-2 napig ...

a cikk folyttaása ezen a cimen : (nézd meg hátha okosodsz )

www.fitt.info/cikk2.ivy?artid=d47496ea- ... 3d9-f91b... - 65k
roz23

Sziasztok,

megkezdődött az ovi, Kamilla már nagyon várta, sőt, tegnap reggel Emesét is alig tudtam elhozni onnan :)

Lili,
nem úgy volt, hogy hamarabb lesz kistesó?

Betegek:
kitartás, remélem hamarosan mindenki jobban lesz!

Körkérdés:
használt/használ valaki Asso márkájú gyerekcipőt? Mi a vélemény?

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Sam,
a szállásunk Sopronban volt, céges 3 szobás lakás napi 1000 Ft-ért, szóval ez nem mérvadó, onnan jártunk ki minden nap Ausztriába.
A bababarát strandra 17 euró volt a felnőttbelépő, 3 Lilinek. a www.sonnentherme.at oldalon van virtuális bemutató, mindent meg lehet nézni. Ígérem kép is lesz, de apa Békésben van, és nála van a laptop, azon meg a képek.
Schönbrunnba, az állatkerbe 12 euró volt a belépő. Ez a 10-20 közötti az átlag.

Lili, Sam,
Lili halad a fejlődésben, a növésben kevésbé, de ezen meg nem aggódunk :D Július óta ül és mászik, azóta felállt, de még csak alacsony tárgyakon (na meg persze rajtam, ha fekszem) tud, ahol lefele, derékmagasságban tud támaszkodni, felkapaszkodás még nem megy. Nem tudatosan, de már mond szavakat, a baba a sláger, na meg integet. Persze azt sem akkor, mikor megyünk valahova, hanem mikor rájön. Főleg a tükörben csinálja magának. Tudatos a tapsi, az biztos, meg a pusziadás. Igaz csak tátja a száját, de így is nagyon édi. :D

Ma voltunk a doktorbácsinál, valami kis vírusfertőzést megint sikerült összeszedni. Ez olyan fura, hogy igazán nagyon sosem betegszik meg Lili, mindig ilyen kis vackokkal bajlódik. Talán a hasmenés volt komolyabb, lázas is akkor egyszer volt.

Na ennyi, apa hívott, és fel is ébredt rá Lili.... :x

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz!

N.Z megcsinálta Adri fogát? Mit csinált vele?
Mi Boginál ugyan így jártunk hogy tejfog és nem érdekes. Hiába mosta szegénykém akkor is elromlott...

Kép

Kép
samchee

Roz, szombaton találkozom a gyerekfogászcsajszival és megkérdezem.Nem tudok egyébként ilyenről, Hanna nem szed semmit.Erre is rákérdezek majd. A mail sem jött meg :( .

Sam, Csongrádi u., a Kisokosban benne van a telszám, van vagy keressem?

Lili, Zsófi édes ebben a kendőben is! Óvatosan futkossatok, sok ott a parlagfű!

Balim, passz :cry: , tényleg vizeletvizsgálat, esetleg vmi hólyaghurut lehet, a vérvételtől nem tom mit vár P. Nekünk a 3napos láz, tényleg 3napig tartott, és volt utána 2nap apró kiütéses. (A férjem tavaly ilyenkor 1.5hónapig volt lázas, mondjuk nem ilyen magas, és nem is ilyen fiatal, és az ég világon semmi sem derült ki-ahogy jött,elmúlt---de ez más tésza, hiszen Eszti még 1éves sincs)

Nana, bobos csizma,mint Spongya Bob? Nem horgászik,csak új a csizmi,és egyedül vette fel az egyik felét, este pizsiben :roll: :lol:-hát lefotóztam.

Kép
seriff

Szia Baim!

Szegény Eszter nem is tudtam hogy beteg, :( :( :( Lehet hogy vmi makacs virus.. :( .Egy hete én is nagyon magas lázzal fetrengtem (pici gyerekkorom óta nem voltam lázas) és szinte semmi más tünetem nem volt, csak egy nagyon pici hasmenés, de az gyorsan elmult, viszont étvágytalanság, hányinger. ja és az egész családomon végigment és változóak voltak a tünetek.

Seriff,
Nem Spongya Bob, hanem "épitőmester" Bob. :D
Nekünk mindenünk olyan,(még a bugyija is. bocsánat alsónadrág.. :lol: :wink: .) mert Dani is épitőmester lesz, valószinüleg markolos. :lol: :lol: :wink:

Kob,
Én többször akartam Assot venni, amikor Danus kicsi volt, de vhogy mindig Siesta lett. Most viszont van neki Assoja. Tavasszal vettem neki, alig volt rajta, ugyhogy jól bírja. :lol: :wink:

Botond ma több mint 2 órát sirt szünet nélkül... :cry: ugyhogy kicsit rongyá gyürte az idegeimet. :cry:
a végén szerencsére cicin elaludt.
nana09

Szia Samchee!
Szerintem sem fognak csinálni a tejfoggal semmit,főleg ha nem is fáj.Az én maszek fogdokim naon supi,naon gyerekbarát,nő,már ajánlottam uncsitesómnak is,naon sokat segített a kisfiának.Ha gondolod ,itt a címe,nézesd meg vele,ingyé megnézi.Girbicz Julianna, Vágó utca 1.félemelet.Hétfőn-szerdán-csütkön délután 2-től 6-ig rendel,kedden 8-től 12-ig.nem kell bejelentkezni.
A gyerkőcös képek mind naon arik,szeretem nézni a jövő generációját. :D

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Birolili,

Úgy látom ugyanaz volt a dokink....

Kép

Kép
nyhk

bir
Akkor nem tudom. lehet hogy el lett felejteve. Volt már olyan. Sajana.

sam

Igen el kell járni most is. Kihez jársz?
borsika33

Kob, nekünk nincs olyanunk, viszont Hannának eddig Siestája is csak 1volt, a másik 3,3 különböző márka....De a zárt őszi S lesz,már kinéztük.

Nana, DAniBob :lol: , Boti :cry: .

Kép
seriff

Nyhk, te is nála szültél? Meg voltál vele elégedve? :) Én nagyon.

Ser, mi már megvettük Zsófi zárt cipőjét, ugyanis a múlt héten nagyon hideg volt szandiban a lábacskája.

Nana, láttad Zsófit a te kedvedért? :)

Ser, hol sok a parlagfű? A KTE pályán? Engem nem érdekel, olyan jó futni. Még nem volt semmiféle allergiám szerencsére. Máris jobban érzem magam, pedig múlt hét csütörtök óta futok újra. :)

Kob, úgy volt, hogy előbb jön, de nem válallom előbb.....2,5-3 év kell, ahogy Te is mondatd. Egy kicsit legyen önállóbb még.

Borsika, nem baj, ha el lett felejtve Zsófi, vagyis baj, de már mindegy.....egy kicsit legalább én is pihentem.....mert utána nem volt megállás. :)
birolili

Lili,
LÁTTAM!!! Csodaszép! :D

KépKép
KépKép
nana09

Hajni, Sam
A fogorvos, akit ajánlottál, a héten még szabin van, csak 11-től lesz újra. Én is hozzá járok, már ma akartam menni, de hát így jártam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Roz!
Nagyon szuper volt, hogy találkoztunk :D
Jó volt beszélgetni egy kicsit de a legfontosabbat nem is mondtam.
NAGYON CSINI VAGY!!!!!
Tényleg rengeteget fogytál és ugye mi nem találkoztunk jó ideje így ezt az "új" hajszínt nem is láttam.
Nagyon jól áll neked .
És még apa is megjegyezte később hogy sokat változtál és csinos vagy :D

Köszönöm a fogdokis infókat, jövő héten elmegyünk a Vágó utcára.

Kép

Kép
samchee

Borsika!

Hát akkor kénytelenek leszünk megint elmenni. Most Kazacsayhoz járok és nagyon megvagyok vele elégedve.
Csak attól parázok, mi lesz velem szüléskor. December 30 annyira ünnepek idején van, mi lesz ha nem tud bejönni?

Kob!
Nálunk Boginak Volt Assoja még anno. Németből kapta és sztem nyűhetetlen :D
Persze látszik rajta hogy volt használva de kényelmes volt és mai napig megvan. Oké most már csak a padláson :D

Kép

Kép
samchee

Birolili,

Én mindkető gyerköcöt nála szültem, és meg voltam elégedve. Nem csak a szülésnél, hanem előtte is (problémás terhes voltam: terhességi cukorbeteg, plusz fehérköppeny szindróma), illetve szülés után is (mindkét esetben "megküzdöttem" a gyermekorvosnővel, és ő utánnajárt, hogy tényleg mi is a helyzet ). Egy problémám volt, hogy nehéz volt elérni illetve megtalálni a korházban, de rájöttem, hogy egyszerűbb vele SMS-ezni. :) Szóval a harmadikat is nála fogom szülni, majd ......

Sam,
Én megkérdeztem anno a dokimat, hogy kell-e újra járni tanfolyanra, de azt mondta, hogy csak ragasszam be a kiskönyvembe az előző könyvből az igazolást.

Kép

Kép
nyhk

Na megszereztem a képeket, gyorsan teszek fel néhányat:

Vásárolgatok Parndorfban: Kép

Ilyen szupi helyen pancsiztam...
Kép

...és nagyon fárasztó is volt... Kép

megint egy kis vásárlás, bár én helyben kipróbáltam mindent... Kép

Ja, ez egy előnytelen kép anyáról, inkább engem nézzetek, milyen ügyin tudom húzni a Berni haját.. Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na akkor csak sikerült kivágni magamat a képről :D :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Bocsánat, h nem írtam/olvastam, de amikor kettesben vagyok Leonával, nem tudok ideülni, aztán meg foglalt a gép. Ilyenkor meg már hulla vagyok. (Most is Seriff szólt, h kérdeztétek, miért nem írok.)
Egyébként megvagyunk, változatlanul kis rabszolgahajcsárom van, aki nem alszik, nem eszik...Ja, és álomkórban szenvedek néhány hete.

Mi semmilyen tanfolyamra nem jártunk, nem is kérdezte senki szülésnél.

Asso cipőt hol lehet kapni?

Nana,
Botond hogy halad a tornával? Megírod pü-ben, végül kihez jártok?

Kicsi betegeknek jobbulást kívánok!

Kép
sygnum

Lili, egy félig zárt nekünk is van, de fűzős,igazán őszit még nem vettünk-én még bízom az indiánnyárban :wink: . HA nem vagy allergiás, persze fuss csak, én is el kezdtem újra, de itt ahol én futottam, borzasztó sok pfű volt, és én nem bírom.Marad atorna-ha végre ma eljutok :oops: .

Lina, Lili legjobb képe a lépcső mellett babakocsiban alvós,kis tappancs hogy kilóg :lol: !

Syg, ittmaradt Leona fél pár papucsa, 3/4 11-ig azt hallgattuk, h "Lele cite, nincs Lele, cite" :D .

Kép
seriff

BAlim, mi újság? Eszti hogy van?

Roz, Áki? Megkaptad a pümet?

Kép
seriff

Sziasztok,

köszi a reagálásokat az Assoról! Nem tudom, hogy itt Kecskeméten hol lehet kapni, de hétvégén megyünk Szegedre, és ott mondtak egy jó helyet. Mivel Kamilla lába a nyáron 3!!! számot nőtt, teljes cipőcsere kell (őszi, benti, téli), meg Emesének is, mindezt Siestából, meg Dr. LEoból megvenni egy vagyon :) Így nézek más, jó minőségű márka után.
Találtam még egyet a neten, ha érdekel valakit, ez is magyar, bőr béléses, harántemelős/enhye harántemelős fajta:
http://gportal.hu/gindex.php?prt=225113

Sam,
annyi kinőtt, alig használt cipőnk van, hogy csak na! Nálunk is gondosan bedobozolva a padláson pihennek, hátha még Emesének jó lesz valamelyik :) Van olyan, amit Kamillának próba nélkül vettünk, nem is veszi fel :)

Lina,
nagyon hangulatos a fürdő, látszik, hogy bababarát!

Nana,
végre van "csíkod" :) Szépek a fiúk!

Roz,
Niki? Áki hogy van?

Megyek befőzni... lecsó, paprikakrém, és zakuszka a mai "menü" :)

Puszi Mindnekinek, szép napot!

Kép

Kép
kobudo

sziasztok!

Lenne egy körkérdésem: KISTESÓ! :) :) :)

Már régóta meg akarom kérdezni, ki hogy áll, mint gondol, szóval mikor lesz kistesó??????????????????????? :lol:

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok

Áki megint belázasodott este most persze tök jól van de egész éjszakka lázas volt és sirdogál... :( azt hiszem csak megyünk dokihoz ...

kob
szuper ez a oldal. Az árai tök jóóók

seriff
pü- ed megkaptam mail ment :)

nana
én passzol :roll:

lina
nagggyon jók a fotók :) és gyönyörű helyen voltatok :)

sam
ugyanmár :oops: :)
roz23

Nana,

én kb. 4 év múlva szeretnék. Vagy ki tudja :) Hamarabb asszem nem...

Kép

Kép
kobudo

kob .
otthon vagy du mennem kell heténybe ( bár ez még nem tuti )
elvinném a kiskonyhát mert elvileg egyedül megyek . SOk még a lehet csak kérdezem otthon vagytok e ha esetleg még is ugy alkul hoyg arra tudok menni :)
roz23

Nana,
ha minden úgy alakul, ahogy szeretném, akkor jövő nyáron fog megfoganni, és 2008 tavaszán megszületni. De néha azt érzem, hogy akkor már most is jöhetne. Csak még önző módon szeretem Lilit, és kicsit ki szeretném élvezni, hogy csak ő van. Ez az első gyerek kiváltsága, a többinél ilyen már úgysem lesz.

Úgy látszik, a külön szoba lassan meghozza az eredményét. Harmadik éjszakája alszik külön Lili, és tegnap már fél 9-től ma reggel negyed 8-ig aludt, egy hajnal fél 4-es felkeléssel. Túl is aludtam magamat, szerintem attól vagyok ilyen nyomott.

Cukker,
pontosan honnan rendelitek a bodykat? Van egy ismerősöm, aki szeretne Prince Oliverest egyet kettőt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ser,
sajnos semmi változás. Továbbra is lázas, teljesen enervált, most már állandóan aludna... Voltunk vérvételen, délután lesz eredmény.

Roz,
szegény Áki, remélem rendbe jön hamarosan.

Lina,
klassz a hely. Nálunk nem lesz több tesó.
balim

kob.
nem voltatok még a szil coop emeletén ott árulják ezeket a melania ( lehet hoyg nem jó irom )cipőket meg vannak nagyon klassz szandik cipők 4200 szokott lenni a szandi ez a 3 csatos ami itt is van azon az oldalon amit belinkeltél mi mindig ott veszün, bakancsok is tök jók szoktak lenni . Ha bemntek a szil coopba fel az emletre és jobról lávő sorban balkézfelől az első cipő bolt nézd meg hátha találsz valmami klasszat . :)

balim
sajnálom esztit :( reméljük megtalálják végre az okot :(
roz23

:lol: Linacska szia!
Örülök hogy végre van valaki aki oda jár fogorvoshoz,senki nem ismeri,nekem naon bejött. :)

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Balim!
Nagyon sajnálom Esztit. Borzasztó lehet látni, hogy beteg és nem tudod mitől. Remélem hamar meglesz az ok és meggyógyul.

Roz!
Nem "ugyanmár". Igen is ezért megdolgoztál és ilyenkor tessék bezsebelni és élvezni a dicséreteket :!: :!:
Ákiról mit mondott a doki?

Nana!
Nálunk éppen útban a kistesó. Bár engem már a nagyedikkel zaklatnak a nagyszülők. "az majd fiú lesz".
Most :!: totálisan elzárkózom a dologtól.
És nálatok mikor jön a kistesó :?: :D :lol:

Kob!
Bizti hülyének nézel most de mi az a "zakuszka"????

Lina!
Szuperek a képek. Nagyon jó helyen voltatok és tényleg látszik, hogy más arra a felfogás. Hiszen itthon mikor hagynák, hogxy a gyerek a játékboltban játszon a játékkal??? :D
Már úgy érzed, hogy néha jöhetne a kistesó akkor sztem hamarosan jönni is fog. Nálunk is hasonló képpen volt a dolog.
Elméletileg most ősszel foganna meg :P

Majd még írok most megyünk hamizni.

Dorka 23+4

Kép

Kép
samchee

Lina,
bocs, a kistesót Nana kérdezte... látszik, hogy napok óta nem alszom...
balim

Sziasztok!

Á,jó hogy pont most írtátok a fogorvost,nekem is muszáj lesz mennem,köszi :wink: !

Balim szegény Eszti,majd írj,hogy mit mondanak!

Lina jók a képek nagyon :D !Tök jó,hogy ennyit alszik Lili és egyedül.Lencike ma 5-kor gondolta úgy,hogy már reggel van és ideje felkelni :shock: .

Kob jó befőzőcskét!Mi az a zakuszka?

Nana mi is jövőre tervezzük elindítani az újabb babaprojektet :lol: .De nem mindegy mikor,mivel apa ragaszkodik egy újabb kislányhoz,úgyhogy majd számolgatunk :D.Én meg szívesen szülnék ősszel,biztos,mert én is őszi vagyok,de még majd meglátjuk.Nálatok tervben van harmadik baba?

Kép Kép

Kép
dettus

sziasztok

Nana

megjöttek a bodik, meseszépek
bár te elég nagyokat kértél, mert én is 74-80-asokat vettem
bocsi, de nem bírtam megállni, h ne nézzem meg
hogyan juttassam el neked? én ma 4-ig tuti itthon vagyok
telszámom a profilban, címem nem szívesen írnám ide

lina

majd küldöm a linket

adritól most több írásra nem futja

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker,

Nem, nem kértem nagyokat, mármint nekünk nem nagy. :wink: Sőt! Attól félek mire 2-3 hét múlva kellene már a 74-es is kicsi lesz. :( Nagyon sok 74-es ruha már most kicsi és 80-asat hord ill. a 6-9 hónaposokra valót. :shock:

Po body rövidu. 74 pont most jó, hát ha a hosszú is akkora akkor gáz lesz. :?

Kb. 1 órája sétáltam felétek, még gondoltam is rá ma lehet hogy megjönnek a bodyk. és tudom ám melyik lépcsőház, egyszer láttam bemenni a férjedet. :lol:

Ok, akkor majd hivlak, bár sajnos nem biztos hogy ma 4-ig belefér, pedig én is nagyon kiváncsi!!! :D

Már kérdezni akartam Bence? mármint hogy megkezdődött a suli?
És Adri nem hiányolja?
Nálunk Boti nagyon!!! Amikor 5-kor hazajön Danus annyira örülnek egymásnak! Hihetetlenül ÉDESEK! :) :) :) :) :)

KISTESÓ:
Hát örülök hogy már tervezitek. Én pont ugy gondoltam Danusnál mint Lina, én is önző módon minden percét ki akartam élvezni és hogy csak vele kelljen foglalkoznom stb. És szerintem neki is jobb volt így, bár ez csak az én magánvéleményem.

Minden elismerésem azoknak akiki kicsi max. 2 év korkülönbséggel vállalnak gyereket és tudom legtöbb esetben a gyerekeknek is jobb ha kicsi a korkülönbség. :) :)

Én szülés közben végig azt "kiabáltam" (csendben) a szülőszobán, hogy "apa, nem lesz 3. gyerekünk!!!!!!!!!" :x :D :D :D

Aztán az első héten még + 3ra vágytam, aztán az elmult 3 hónapban 100ezerszer elmondtam kész vége a babaprojektnek, nem lesz több!

De a férjem min. 3-at szeretne. Annyira szereti a fiúkat is, hogy én még ilyet előtte nem is láttam. Mindennél jobban és mindenről lemond, csak ők a fontosak. Legkedvesebb hobbyja a horgászat is teljesen mellőzve, mert ha van egy félórája inkább a gyerekekkel van. :D :D :D

Szóval ő nagyon megérdemelné azt a harmadik kisbékát! :D :D :D És persze én is (megint) el fogom felejteni az összes rosszat és szerintem 4-5 év múlva (remélhetőleg) egy kislánnyal bővül a család! :D

KépKép
KépKép
nana09

Kob,
nekünk a brumy, meg a maus cipoket ajanlottak anno, mint a Siesta helyetti alternativat. mi a Silcoop feletti nagy cipoboltban vettuk a cipoket, es 4-5000 ft korul vannak, nekunk bevaltak (bor, magas kereggel, kenyelmes talppal).

Roz, Lili,
Ugyik vagytok. Hanykor mentek futni? Sajnos nekem a koran keles nem megy :cry: Viszont en el akarok jarni uszni ketszer egy heten. Mondjuk az uszodaberlet nem kimondottan olcso, de nekem nagyon kellene az uszas. (A gerincem eleg ramaty egy sibaleset kovetkezteben, es radasul meg van egy enyhe asztmam is es mindkettore az uszast ajanljak, szoval muszaly :!: Ugy tevezem, hogy amikor alszanak a gyerekek ebed utan akkor kiugrok , ketszer egy heten. Pl tegnap voltam, es holnap megint megyek...

Kisteso :shock:
Hat egyelore nem :wink: Nekem mar megvan a "kisteso" :lol: Persze a ferjem szeretne, de meggyoztem, hogy varjunk nehany evet :wink:
mvirag

Nana

Itthon voltam akkor is, és most is. :( De kár, h nem csöriztél. 4 után is itthon leszek, mert lepasszolom Adrit a fiúknak, én meg itthon teszek-veszek. De én is nagyon szívesen elsétálok felétek mondjuk holnap délelőtt. Bár így előre nehéz megmondani, h mikor. A mi erkélyünkön van két fa két oldalt, erről lehet megismerni, hol lakuk.

Boti ilyen nagy??? :) A bodik biztos nem lesznek kicsik, nekem a 74-es 40 cm hosszú.

Lina
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=128028

Itt vannak az aktuális akciósok. Több topikja is van, szét kell nézni a keresőben.

http://www.kep.tar.hu/hmarti Itt pedig lehet választani, h mit szeretnél.

Nagyon aranyosak a fotók, mi is voltunk már ezen a fürdőhelyen kétszer, és ősszel is ide szeretnénk menni majd Adrival együtt. Tényleg szuper. Mi csúzdáztunk is sokat Bencével.

Ser

Hanna nagyon aranyosa csizmával. A te cipődbe is belebújik már? :)

Lili

Nagyon édes Zsófi a kendőben.

Syg

Hogy bírod még mindig, h rosszul alszik Leona? Én mindig rád gondolok, mikor (mostanában mindig) keveset alszok. Én éjfél előtt nem alszok el, aztán meg kel 1-2-3-5 körül. Néha azért átaludja az éjszakát.

Sam

Jó, h így ki tudtatok kapcsolni.

Borsika

Helyesek a lányaid.

Balim

Eszter hogy van? Javult már a helyzet?

Roz

Köszi, h bemásoltad a linket. Legalább már tudom, h nem kell feltétlen lázcsillapító mindig. És gratulálok az akaretőrödhöz a fogyásért meg úgy mindenért. Ovi megy már jól?

Kép

Kép
cukkermáz

A mi dédikénknek hétvégén volt a 79. szülinapja. :) :) :)

csatlakoznék a dédikés fotótárhoz...
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: