Cukker,
Nem, nem kértem nagyokat, mármint nekünk nem nagy.

Sőt! Attól félek mire 2-3 hét múlva kellene már a 74-es is kicsi lesz.

Nagyon sok 74-es ruha már most kicsi és 80-asat hord ill. a 6-9 hónaposokra valót.
Po body rövidu. 74 pont most jó, hát ha a hosszú is akkora akkor gáz lesz.
Kb. 1 órája sétáltam felétek, még gondoltam is rá ma lehet hogy megjönnek a bodyk. és tudom ám melyik lépcsőház, egyszer láttam bemenni a férjedet.
Ok, akkor majd hivlak, bár sajnos nem biztos hogy ma 4-ig belefér, pedig én is nagyon kiváncsi!!!
Már kérdezni akartam Bence? mármint hogy megkezdődött a suli?
És Adri nem hiányolja?
Nálunk Boti nagyon!!! Amikor 5-kor hazajön Danus annyira örülnek egymásnak! Hihetetlenül ÉDESEK!
KISTESÓ:
Hát örülök hogy már tervezitek. Én pont ugy gondoltam Danusnál mint Lina, én is önző módon minden percét ki akartam élvezni és hogy csak vele kelljen foglalkoznom stb. És szerintem neki is jobb volt így, bár ez csak az én magánvéleményem.
Minden elismerésem azoknak akiki kicsi max. 2 év korkülönbséggel vállalnak gyereket és tudom legtöbb esetben a gyerekeknek is jobb ha kicsi a korkülönbség.
Én szülés közben végig azt "kiabáltam" (csendben) a szülőszobán, hogy "apa, nem lesz 3. gyerekünk!!!!!!!!!"
Aztán az első héten még + 3ra vágytam, aztán az elmult 3 hónapban 100ezerszer elmondtam kész vége a babaprojektnek, nem lesz több!
De a férjem min. 3-at szeretne. Annyira szereti a fiúkat is, hogy én még ilyet előtte nem is láttam. Mindennél jobban és mindenről lemond, csak ők a fontosak. Legkedvesebb hobbyja a horgászat is teljesen mellőzve, mert ha van egy félórája inkább a gyerekekkel van.
Szóval ő nagyon megérdemelné azt a harmadik kisbékát!

És persze én is (megint) el fogom felejteni az összes rosszat és szerintem 4-5 év múlva (remélhetőleg) egy kislánnyal bővül a család!