A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Totka!

Jaj Te szegény!
Mielőbbi felgyógyulást!

Kuha!

Bableves...., csülökkel, mi???
Meg Norbi...csipetkével, mi?????
Na ez ám a fogyi...
Készülj, megyek ebédre..nekem is összefutott a nyálam... :wink:

Ayse!

Fájdítsd csak a szívem nyugodtan :cry:
Én már 6 hónappal is kibékültem volna...
Félek ez kistesónál sem lesz másképp...igazságtalan a sors....valaki meg direkt nem is akar szoptatni..pedig tudna..én meg erőnek erejével akartam...mégsem tudtam.. :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Na addig ügyeskedtem, amig eltüntettem a hozzászólásomat. :(

Totka!

Jobbulást a szemednek! Ezt most közelről is láthattam, milyen borzasztó, ha az ember nem lát és nem használhatja a szemét! Remélem nemsokára minden rendbejön!

Nyúlné!

Nem láttam, hogy válaszolt-e más a kérdésedre, de én úgy tudom, a HA-s tejpépet receptre lehet kapni... gondolom vény nélkül is lehet, csak akkor drága. De szerintem ha Kisnyúl bolti tápit iszik, akkor ehet bolti tejpépet is. És mivel azt írod, a bolti tejpépeket utálja, szerintem a HA-sat is utálni fogja, mert ízre nem jobb mint a boltiak.

Majola!

Kerestem a cikket de nem találtam. :(

Ancsi:

Ha Juci tanácsát megfogadod, rögtön fel tudok ajánlani egy alig bontot doboz Mildibé banános tápszert. ;) Nem kéred? :)))

Bodza:

Welcome back! :) Várkjuk a képeket!

Ayse:

De jó neked. :( Zsuzsának sikerült a nappali félóránkénti szopijával feltornázni a tejmennyiséget minimálisról kevéskére... :-/ Mert hiába tápi ide vagy oda, azért még odajön hozzám napközben, megböködi a mellemet és hatalmas vihogással nyugtázza, ha veszem a lapot és kérdem, kér-e cicit. Bár most ezzel kapcsolatban muszáj volt elkezdeni megtanítani neki a zt, hogy "nem most, majd később." Nem tudom, mit ért belőle, nem akarom egy durva nemmel elutasítani, de pl a játszótéren már nem akarom megszoptatni.

Képzeljétek, ma életében először Zsuzsa vacsora után és cicizés mellett megivott 200 ml tápszert (a porból, eleinte nem nagyon kellett neki, aztán megadta magát). Most azon aggódom, nehogy sok legyen neki, visszahányja éjjel és megfulladjon rajta. És még azt hittem magamról, nem vagyok paramama... mellesleg nagyon nagyon remélem, hogy ez hozzásegíti ahhoz, hogy végigaludja az éjszakát. Majd reggel jelentek...

Ma voltunk Cleóval abban a bizonyos angol turiban, nagyon csinos kis cuccokat turkáltam Zsuzsának. Sokkal jobban megéri mint a hétvégi börze, ahova szintén elmentem. A hátulütője a dolognak, hogy mindkét helyen rosszul lettem a levegőtlenségtől. :( Majd visszamegyek máskor, mikor nincs tömegnyomor, mert ilyet még nem láttam hogy 700 forint alatt kimenő minőségű ruhát lehet kapni. Szóval ez itt a reklám helye. :)

Viszont a napom többi része pocsékul alakult. Reggel megbüntettek a metrón, akkor sirva fakadtam. Mikor elmentem bérletet venni, akkor is. Szóval totál zizi vagyok. Zsuzsával is elég érzelmes voltam, de nem ennyire...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Most sikerült feltenni a táblát! :) :) :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Köszönöm a sok dicséretet Dani nevében, a széktologatós sorozatról. Ma csináltam még egy-két sorozatot, mert jó nyugis napunk volt. :)
Dani és a mosógép. :) Amíg teregettem megszerezte a kis zöld csipeszes vödröt és bepakolta a mosógépbe, nagy nagy élvezettel. :)

Kép Kép
Kép Kép

benianyu

Ilyen jókedvűek voltunk végig :D
Kép A Bazilika:
Kép
Látjátok milyen ügyesen fogom?
Kép
Mamival azonnal kipróbáltuk a lovacskámat :D
Kép
A keresztmamám a keresztpapám és a családom:
Kép
A szépséges pótkeresztmamámmal:
Kép
annamami

Bocsi,csak most jutottam ide,pedig annyi mindent szerettem volna írni,annyi mindenkinek,de mostmár nem megy,mert nagyon fáradt vagyok.... :(
Csak még ezt a pár képet szerettem volna megmutatni......

Mazsi ma extra nyűgös volt és senki nem volt neki jó rajtam kívül :lol: :?

Csajoknak papírbolt-vásárlás-könyvek-füzetek bekötése :shock: Rémálom,de kész vagyok.most.
Majd Ti is megtudjátok mi az pár év múlva!!! :lol: :lol: :lol:
Virágot ma beírattam vívásra,holnap már megyünk is az első edzésre.
Én meg most jobbra el az ágyamba. :wink:
annamami

Annamami,
Gratula a keresztelőhöz! Nagyon szép az egész családotok! :) Marci nagyon helyes a hintalovon! :)

Totka,
Jobbulást a szemednek! Én is utálnám, ha nem hordhatnám a lencséimet, de most az a lényeg, hogy helyrejöjjön a szemed!

Prüntyi,
Nagyon édes lehet Tündike, ahogy simogat! :) Jobbulást neki! Remélhetőleg csak a foga kínozza és nem a füle fáj.

Ayse,
De szörnyű lehetett, hogy pont megint a fájós térdedre estél. Nem csodálom, hogy Lili megijedt!
Neked tényleg még nagyon sok tejed van, ha eláztatja a ruhádat, ha csúszik a cicizés. A legközelebbi talira hoznék neked egy doboz melltartóbetétet, megmaradt bontatlanul, nekem már (sajnos) nem kell.

benianyu

Roki,
köszi,tényleg nem reagált most senki :lol: ,de még mindig nem lettem sokkal okosabb!nem Kisnyuszimnak szeretném,hanem Fanni mamája próbálná ki,mert egyre kevesebb a teje és gondolta ezzel is pótolná,már eszik a picilány(7hónapos)gyümit és főzit,nem is keveset,mert imádja!igazából csak nem tudom mit tanácsoljak neki!fontos,hogy a HA-t vegye vagy jó a sima is?legfeljebb,ha érzékeny kiderül?és a HA-s az az,amire az van írva,hogy gluténmentes és babatejes?vagy az nem az?
azt hiszem Benianyu ajánlotta Mazsinak a Milupa vaniliásat,amiben van ilyen gluténmentes,babatejes...
szóval?

na még jüvük,csak szétszedte valaki a papírdobozt....és most megeswzi :twisted: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné,
Igen, én ajánlottam Annamaminak a Milupa HA vaniliás tejpépet, ezt receptre lehet kapni. Nekünk felírja a doktor néni, Dani szereti simán is gyümölccsel is kanalazva és tejnek álcázva hígan is pohárból. Szerintem, 7 hónaposan kezdhet ezzel Fannibaba. :) Kisnyuszid meg megkaphatja reggelire a dobozát. :)

benianyu

de akkor a HA-s nem az,amire az van írva,hogy gluténmentes,babatejes,mert azt CSAK patikában lehet kapni??????

Emese és MarciKépKép
nyúlné

így néz ki. a gyógyszertárban szoktuk venni.
Kép

benianyu

Köszi,köszi,kösyzi
akkor nem jót vettünk
édes vagy,hogy képet is tettél fel a gyengébbek kedvéért :oops: :lol: :lol: :lol:
mégegyszer köszike

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyulne :)

a HA-s az hippoallergen es a tej miatt HA, mert valahogy modositva van ez az osszetevo, hogy tejallergiasok is ehessek, a glutenmentes az mas. a glutenmentes dolgokat siman is elhet kapni boltban, a Ha-s meg mindig receptkoteles. de szerintem ha Fanni eszik kekszet meg ilyesmit akkor ehet simat is. mert pl a kekszben is van tejpor..
Te mar hajnalban sem adsz tapszert Kisnyulnak? Nalunk most az van, hogy ha ejjel felebred David akkor apukaja altatja vissza, de kb negyed ot utantol maar megszoptatom mert tenyleg ehes. CSak azon gondolkoztam, hogy igy tudni fogja-e, hogy EJJEL nincs kaja, csak hajnalban. Tehat hogy kulonbseget tud-e tenni, nem zavarom.e ossze. hmm?

Nyuszi ul a fuben kepek szuperek :)

PPanna + David
ppanna

Jó reggelt!

Tegnap délután úgy megfájdult a fejem ,hogy még 23:00kor is fájt!
Alig bírtam elaludni is! Meg még apával is összevesztünk... :evil:

Annamami

Nagyon szép volt a keresztelő! :D Tök jó ,hogy Marci ilyen vidáman tűrte!
A kis család is nagyon aranyos! És a szőke királyfi a lovon...! :P :wink:

Megann

Szegény Léna! hülye szúnyogok!
Nálunk az udvarban szárnyashangya invázió van! Hogy honnan jönnek ? Rajokban repkednek a ronda dögök! :roll:

Mea!

Menj el orvoshoz! Reméljük nincs nagy baj!
Torta: nekem is a teteje!!!! :wink:

Prüntyi

Tudom milyen jó érzés mikor símogat a gyerek! Dávid is csinálja ,meg odabújik,puszit ad! Meg belémharap!
Mindent megbocsájtok neki olyankor(nemalvás,hiszti...) :P

Szegény Tüncsi! Jól megkínozza a fogacska! :evil:

Ancsi

Szerintem is próbálj ki másik tápszert is! Lehet ,hogy ez nem ízlik neki!

Bodza

Horvátország:) :D

Várjuk a képeket! :!:

Ayse

Sajnálom ,hogy elestél! Vigyázz magadra!
A szopik alatt nekem is csöpög spriccel a másikból!
A ruhaátázást is ismerem.még mindíg!

Totka

Hát nem írígyellek a szemed miatt! Szegény ,gyógyulj meg gyorsan!

Juci6

Bizos ami biztos! Én most kívánok boldog szülinapot 6.-ára!Ki tudja ,hogy tudok -e jönni akkor!

Kuha

Nekem apósom hozott szombaton babgulyást -füstölt csülökkel!nyami-nyami :lol:
Én még sosem főztem... nemtudom miért, pedig szeretjük!

Rókica

Fura téged elképzelni sírni! De totálisan megértelek ,mert én is állandóan elbőgtem magam ,mikor még Dávid a pocakombam volt! :cry: (meg utána is)Én elég bőgőmasina vagyok..sajnos.. :?

Benianyu

Ha egyszer javítod a táblát- én már nem 27éves vagyok (sajnos) :? hanem 29 :roll:
Mosógépes Dani cuki! :lol:
Nekem a szárítógépet nyitogatja Dávidka! Menet közben is állandóan kikapcsolja!

:shock:
csillam

Nyúlné
:) :) Én vizuális típus vagyok.

benianyu

Halihó!

Annamami!
Annyira édi Mazsi ebben a csini ruhában! :D
És a családod is nagyon szép! Te is nagyon csini vagy! :D

Kuha!
Gergőnek utólag is boldog szülinapot kívánunk! :D :D
Babgulyás :lol:

Csillám!
Te évente két évet öregszel?? :wink:
fejfájás huss!

Rokica!
Sajnálom, hogy ilyen vacak napod volt! :(

Totka!
Húú, de rosszul hangzik ez a macera a szemddel! :( Remélem jobban vagy már! Átérzem a helyzeted, én is sokáig lencsés voltam! :)

Benianyu!
Dani milyen szöszke lett! Nagyon édes! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó reggelt!

Benianyu!
Vödrös-mosógépes Dani imádnivaló. Nagyon kiszívta a haját a nap, olyan szőke! :D

Annamami!
Keresztelő nagyon szép lehetett, Mazsi nagyon csinos nagyfiú ebben a ruhában. Szépek vagytok! :D

Ayse!
Esés :( :(
Hú, elhiszem, hogy megijedtél. Én is elestem a telken a teraszon egy-két hónapja. Elkezdett esni az eső, én meg rohantam ki a cuccokat összeszedni. Csak a terasz már vizes volt. :( Tök sokáig fájt nekem is a csipőm.
Jobbulást Neked!

Róki!
Örülök, hogy sikerült jól vásárolni Zsuzsának. :D
Legközelebb, ha van kedved, egyik csütörtökön elmehetünk együtt is, akkor nekem nincsenek gyerekek, tudok segíteni.
Én is nagy turis vagyok! :wink:

Csillám!
Fejfájás :(

Nolcsi ma 1/2 9-kor kelt, de Leon nem volt hajlandó felkelni. Remélem nincs semmi baja, azért ez még tőle sem megszokott.
Még mindig alszik, pedig tegnap időben feküdt le.

Megyek, mert Noel reggelit kér. :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Duda :D

Hát tényleg úgy érzem! :cry:

De mikor a tábla készült legelőször tényleg 27 voltam! Júniusban van( volt)a szülinapom... :wink: És azóta már két júniuson is túl vagyunk :shock:
csillam

Ja, még annyit akartam írni, hogy

Hajni!
Jobbulást a szemednek, örülj szerintem, hogy nem lett komoly a baj. A kontaktlencsét bánd a legkevésbé. :wink:
Szemüveggel is csini vagy, nekem is van, tudom, mit beszélek!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu :wink: :P
PPanna,
köszi neked is,most már minden tiszta!már,ami a tejpépet illeti!
Fanni nem eszik keksz és társait,csak főzit és gyümölcsöt,úgyhogy szerintem a HAat próbálja majd ki
én szerintem 8hónaposan már kínáltam Kisnyuszimat sima Milupa tejpéppel és após doki se mondott rá semmit :shock:
hát én nagyon 5elött semmit,max.vizet!de csak,ha nagyon krákogna,amúgy nem is sír már kaja után,ha 4kor ébred és játszani van kedve vagy hagyom az ágyáben vagy áthozom a mienkbe és akkor ott visszaalszik!de 5től kezdve bármikor,ha ébred azért már reklamál(bár ez egyre tolódik kifele és olyan f6nál tertunk,de főleg azért ,mert ő nem reklamál)
ha csak 9után alszik vissza,akkor kap elötte egy kis gyyümit,kölest,kiflit vagy valamit,de nem nagyon sokat és úgy nagyon kellemesen visszaalszik,ha elöbb,akkor inkább utána adok neki valamit,hiszen délben ebéd(főzi)
ha éjszaka felsír én azt vettem észer,hogy az a legrosszabb,ha kiveszem és elkezdem babusgatni,mett akkor egyre jobban felébred!inkább simogatom,betakarom,ilyesmi és vissza alszik.persze van,hogy jobban sír,mert gondolom fáj a hasa,rosszat álmodik vagy valami,olyankor felveszem,picit ringatom,de visszateszem!és általában ez így működik is és nem bömből tovább,hanem visszaalszik!
Mazsi képek nagyon szépek!
olyan szép kis szőke család vagytok Annamami!és tetszik,hogy mindig ilyen világos szinekbe öltöztök!
Danigombóc jöhetne hozzánk szerelni,mert valami nem stimmel a gépünkkel! :? :lol:
Roki,de ari vagy :P :P :P ! :cry:
Ayse! :shock: :shock: :shock:
csak óvatosan!
Totka :shock: :shock: :shock:
na ez rád is vonatkozik!te jó ég!
lányok tessék vigyázni magatokra.....mondom én,akinek még mindig sárga a nyelve :?
Bodza :P
de jó lehetett!és még jobb,hogy újra itt és figyelsz minket!a képeket meg villámgyorsan kérjük,mert már nagyon rég láttuk Saci lányt,a pocakodról nem is beszélve! :P
na még jövök és visszább is nézek...

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Léna csípések! :twisted: :twisted: :twisted: szemét szunyogok!
engem imádtak a szunyogok,de mióta van Kisnyuszi kikerülnek és őt csípik agyon! :? olyan szemétség!
Mea,
tessék dokihoz menni!
viszont,ha ez ilyen régóta van,akkor azért elég valószínű,hogy ez is közrejátszik a depidben!eleve a nő tisztaérzetét zavarja nagyon,másrészt egyszerűen kihat a lélekre is,úgy tudom!
Csillam,fejfájás :? ,de hát ki máson csapódna le! :wink:
Prüntyi,
de ari lehetett Tüncsike!gondolom milyen boldog voltál!
te még mindig hintőporozod Tüncsit?nem lehet,hogy az szárítja a bőrét?amúgy még csúnya a bőre?csak a patikai fürdetőt használjátok?nem lehet,hogy melege van és picit izzad és az csípi vagy irritálja a bőrét?és mikor látja doki????????
Ancsi,
Meli sír is,a tápi után,már a tápinemivás után?mert ,ha nem majd megjön újra az étvaágy,ha igen,akkortejpép vagy valami más?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu :)!

Nagyon aranyos Dani, ahogy megelégedett mosollyal beteszi a kisvödröt a mosógépbe! Most ő is segít Anyunak!
A melltartóbetétet köszönöm, remélem nemsokára összejön egy olyan tali, ahova mindketten el tudunk menni!
(most ANdris ért a köhögős fázisba. :evil: Ez egy elég ronda virnya!)

Annamami :)!
Nagyon szépek a keresztelői képek. Nagy öröm lehetett, hogy Mazsi is ennyire élvezte a dolgot! Bár barnaságával keresztmami kilóg a sorból, de ő is nagyon csinos!

Csillám :)!
Te szegény! Még mindig fáj?
Az időjárásjelentésben mindenféle randa kék és vörös frontokat mutogattak, sőt volt lila is, biztos ez az oka. Ilyenkor nekem is szokott fájni (eddig még megúsztam).
Szárnyashangya invázió nálunk is van! Még a tányérunkba is belevetették magukat a teraszon! :shock:

Duda :)!
És megjavult a szemed, hogy már nem kell lencsét hordani?

ayse

nekem ma is görcsöl a hasam,aminek nem örülök! :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné :)!

Nálunk is ez a helyzet, amióta megszületett Lili, őt csípik :evil:
Így már ANdris sincs veszélyben. Pedig Lili allergiás is rá :evil: :evil: :evil: (én is az voltam)

Megann :)!
Nekünk a gyógyszertári rázókeverék vált be legjobban a csípésekre. Pedig ugye nem egyszerű eset.

Mea :)!
Igaza lehet Nyúlnénak. AMikor azt hittem hólyaghurutom van, de kiderült, hogy valami sarjszövet keletkezett a szülés után, és az tartotta gyulladásban az egész területet, na szóval amikor kis helyi műtéttel megoldották, én úgy éreztem, hogy visszakaptam a régi életemet. Pedig nem volt súlyos a helyzet, de mégis ennyit számít.

ayse

Csajok!

Nem látok a pipától!

Felcuccoltam a gyereket, cuccot mindent, hogy megyek anyámhoz....hát nem indul a kocsi...a riasztó távirányítója lemerült, nuku pótlem...gyújtás+1 gombbal tudom csak indítani a motort :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Léna most alszik a kocsi ülésében...hogy meg fog lepődni hogy nem a mama háza előtt ébred, hanem a sajátunk előtt... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nem tudom elmondani milyen dühös vagyok!!!!!

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné :)!
Hasgörcsleállító vudu indul!
Lehet, hogy a Cataflam erős gyógyszer, de nekem nagyon bevált a menzis hasfájásra és fejfájásra (menzi idején vagy máskor).
Úgy tudom, hogy fejfájásra fejlesztették ki egyébként, de rájöttek, hogy mennyire jó a menstruációs görcsökre is.
Persze én se szedem nyakra-főre, csak ha komoly a helyzet.
Após doki felírhatná.

ayse

Ja és tombol az allergiám............. :evil: :evil:

Vörösök viszont nálam visszavonultak..csak hogy legyen valami jó is...
:?
M.

Kép

Kép
megann

Ayse!
6 éve megműtötték a szemem, azóta látok éjjel-nappal! :lol: :lol:

Bodza!
Üdv. újra itthon! :) Milyen ügyes Saci, hogy ilyen jól viselte az utat! :D

Megann!
Huhhh, de bosszantó az ilyen! :twisted: :twisted:

Csilla!
ááá, már értem! :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Hú, Te aztán bátor vagy!
Mesélsz róla?
Nekem 4.25-ös az egyik szemem, a másik meg majdnem jó. És még kancsal is vagyok. (nem látszik, 24 éves koromban jött rá a 25. szemész). De kicsit félnék a műtéttől.

ayse

Ayse,köszi!
és azt hiszem fel is iratom legközelebbre!pedig amúgy szinte semmire nem szedek gyógyszert,de ez annyira kihat a közérzetemre és olyan elviselhetetlen,hogy erre inkább beveszem!most megint volt egy olyan görcsöm,hogy moccani sem bírtam!és már megint eláztam!ez tök gáz!de tényleg nehogymár így maradjon! :shock: :?

Megann,most nekem is tombol,vége mindennek! :cry:

mi jöhet még? :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Taknyom nyálam egybe folyik...amúgy is sík ideg vagyok...ma még csak a homobogyókat szedtem nyakra-főre...de semmi javulás...

Mikor jön már a fagy??? :x :x :x :x

Tiszta ideg vagyok..amúgy is...

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

Lili hogy van??

M.

Kép

Kép
megann

Azt hiszem akkor megyek inkább rakott karfiolt csinálni...
Attól legalább hízok :evil: :x :shock:

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
nyugi :lol: :lol: :lol: :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ayse!
6 éve történt, excimer lézerkezeléssel. Maga a műtét kb. 2 perc, egyáltalán nem lehet érezni, szemcseppel érzéstelenítenek.
Az utána következő 2-3 nap a kellemetlenebb, én végig napszemüvegben ücsörögtem és olyan érzésem volt, mintha valami a szemembe ment volna.
Ez az érzés addig tart, amíg a hámréteg ismét ép nem lesz a szemen.
Kb. 1 hónap után érezhető a végleges eredmény.
Én rövidlátó voltam, mindkét szemem -3,5 körül volt. A műtét után
ott tartok, hogy az utolsó előtti sort is simán olvasom a táblán.
6 év alatt semmit nem romlott vissza a szemem, remélem ez így is marad! Bár azt mondják, az öregkori szemromlást nem lehet így sem kikerülni.
De én annyit szenvedtem a lencsékkel, hiába pucováltam, sokszor volt kötőhártyagyulladásom, így nagyon örülök, hogy megcsináltattam!

Tényleg nem látszik, hogy kancsal vagy? Hogy jöttek rá?

Andi&Nati

KépKép
duda

Megann :)!
Köszi, az érdeklődést!
Egyelőre nem lehet megmondani, hogy ez még a náthavírus, vagy az allergia?
Köhög, taknyol, de nem vészes. Az aeriust szedi, úh, ajánlom is, hogy hasson :evil: :evil: :evil:

Ez jól hangzik, márha lehet műtétre ilyet írni.
Úgy vették észre, hogy elmentem a fejfájásközpontba, amikor már többet féjt a fejem, mint nem és a férjem azt hitte, hogy agytumorom van. Ott elküldtek mindenféle vizsgálatra, persze. Egy erőszakos doktornő azt kérdezgette, hogy nade mégis mért nem hordom a szemüveget (8 éves koromban romlott el egy agyhártyagyulladás következtében). Éreztem, hogy válaszolnom kell, és mondtam (amit addig még magamnak sem fogalmaztam meg), hogy azért mert úgy érzem, kancsakítok benne. IIIIIgen? - kérdezte a doktornő és belekukkantatott egy kancsalságmegállapító készülékbe, és persze, hogy kancsal vagyok!
Azóta elterjedt a számítógépes szemvizsgálat, ami secperc alatt kimutatja.

ayse

Köszönjük szépen a dicsérő szavakat,nagyon jólestek ám! :D :oops:

Marcinak sztem újabb foga lesz hamarosan,mert két napja nem bíííííírok vele,lóg rajtam mint egy kis maki és visít és semmi és senki nem jó neki Rajtam kívül! :shock: :D :shock: :D
Úgyhogy levegőt sem tudok venni csak ha(mint most is)épp alszik.
Úgyhogy csak picit idelopództam,már futok is vasalni felmosni porszívózni,de előbb agyonütöm a kutyát,mert már 5 perce ordít és felriasztja itt nekem a mazsolámat. :evil:
Hülyekutya. :evil: :evil: :evil:

Du.meg megyünk a mamához,mert kinn az udvaron haggyományos üstben szilvalekvárt főőőőőz!!!! :D :D :D
Nyammmnyammnyammmm..... :lol: :lol: :lol:
Megyünk lekvárt nyalni!
Nektek is hozzak? :D
annamami

Sziasztok!
Nagyon arik vagytok, szemügyem egyre jobb!

Benianyu
Danit megzabbantom a göndi-böndi hajával!!!! :D Olyan szép gyermek!!
Annamami
Szépek vagytok a keresztelkedős fotókon, csini vagy a fehér ruciban!Imádom a fehér dolgokat, bár, hogy így meghíztam, egyre kevésbé hordok ilyet.Dédike hétfőn főzi a szilvalekvárt, megvár bennünket, míg kilagzizzuk magunkat! Apukám meg jövő hétvégén főzi a szilvapáleszt!Brr, a szagát sem bírom, bár nagy kuriózum szokott lenni.
Duda
Nagyon vágyom én is egy ilyen szemműtétre, csak baromi drága, és akkor inkább Apának kéne, mivel Ő -4.5és 4-es lencsét hord, én "csak" -2.75 és 1.75.

Pannit annyira szokták csípni a szúnyogok, hogy kb.tízforintos nagyságú hólyagok keletkeznek szegénykém bőrkéjén, s ettől iszony szenved, így kénytelenek vagyunk a Raid folyékony cuccát bedugni neki a szobácskájába éjszakára.Ez tuti, egy rohadt szunyi sem jön be!Ha bekenem valami cuccal(gysz.tári rázó, v. Fenistil még rosszabb)

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Saci alszik, gyorsan írok… Bár még nem mostam ki mindent a nyaralás után, és pakolni is kellene nagyon!

Totka! Jobbulást a szemednek!

Majola! Én is kerestem a cikket, de én se találtam!

Róki! A snugli ügy megoldódni látszik, hoznak nekem, bár még nem akarom elkiabálni. Mindenesetre nagyon köszönöm a segítőkészségedet!

Én tegnap egy újságcikken bőgtem el magam, amiben egy 3gyerekes anyuka mesélt arról, hogy majdnem egyedül maradt a 3 gyerekkel, mert a férje tüdőembóliát kapott. Én úgy sírtam, szegény Saci csak nézett rám, hogy mi történik. Életem legnagyobb félelme, hogy a párom korán fog meghalni. Na, nem is gondolok ilyesmire. Én Sacival egyébként nem voltam ilyen sírós.

Hol van ez az angol turi, ahol bevásároltál?

Benianyu! Köszönjük a táblát!

Annamami! Gyönyörű a családod! Nagyon jól áll neked a fehér!

Juci! Boldog szülinapot Marcinak!

Megann! Nyugodj meg, Léna szerintem nem lesz dühös, ha nem a nagymaminál találja magát, ha van egy nyugodt anyukája kéznél. :) A fagyot szerintem ne várjuk, jöjjön csak szép langyos ősz!

Az ígért horvátországi képek:

Dubrovnikban
Kép

Imádok minden kötelet és láncot, amit cibálni lehet
Kép

Napközben mindig ilyen kis vidám voltam
Kép

Splitből majdnem én vezettem haza
Kép

Anyával Korcula szigetén
Kép

Apával a hajón
Kép

És Nyúlné kedvéért egy kép, ahol már pocak is látszik :)
Kép

Szép napot mindenkinek!

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Sütőben az öntött karfi! :evil:
És még a szomszéd csaj is ki van kapcsolva :evil:
Pedig mondta, hogy menjek nyugodtan kávézni. :evil:

Ez egy ilyen nap... :evil: :evil: Lenne már vége! :evil: :evil:

Ja Léna kiborított egy üveg 1l fehérítő Vanish-t... :evil: :evil:
Mondjuk hülye anyja a hibás...miért a földön tárolja..és miért nem csavarja rá a kupakot... :evil: :evil:
Még szerencse hogy a garázsban volt...és oda csak szülői felügyelettel mehet Léna.. :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Bodza

Nagyon jó képek! Írígykedek ! És nemcsak a nyaralásra ,hanem a szép pocakra is :wink:
Nekem is vannak hasonló félelmeim :roll: :roll:

Megann

Nyugi! Gyere hozzám kávézni! Én is szívesen látlak! :wink:

Itt egy pár kép: ha megengeditek a házról :oops: :oops:
Úgy örülök ,hogy már így elkészült...

Kép Így néz ki az utca felől...

Kép A kerítés közelről (csak a színe végett)

Kép

Kép Az új füvünk! ahol ritkább az későbbi vetés

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
csillam

Bodza

Nagyon jó képek! Írígykedek ! És nemcsak a nyaralásra ,hanem a szép pocakra is :wink:
Nekem is vannak hasonló félelmeim :roll: :roll:

Megann

Nyugi! Gyere hozzám kávézni! Én is szívesen látlak! :wink:

Itt egy pár kép: ha megengeditek a házról :oops: :oops:
Úgy örülök ,hogy már így elkészült...

Kép Így néz ki az utca felől...

Kép A kerítés közelről (csak a színe végett)

Kép

Kép Az új füvünk! ahol ritkább az későbbi vetés

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
csillam

Bocsánat ,hogy 2x ment! De hülye ez a babanet :oops: :shock:
csillam

Bosszúból ittam egy ilyet:
Kép

Csillám!

Ez állat jól néz ki!

Kv..lásd feljebb!
Majd legközelebb!
Milyen messze is kell mennem egy baráti KV-ért????? :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Fúúúúúúúú! Ilyet én is innék! :lol: :!:

Én kb 60 km-re lakom Pest-től! Kecskemét irányába! Számold ki.. :evil:
csillam

Totka, te szegény, remélem, hamar rendbejön a szemed. Én is kontaktlencsés vagyok és gondolkodtam a műtéten, de nem mertem belefogni.

Annamami, nagyon szépek vagytok a fotókon! És Mazsi milyen vidám!!!
Mikor megyünk könyvesboltba? Csütörtök délutánhoz mit szólsz?

Róki, Bodza, a Vélemény rovatban van Adják el a kórházakat! cimmel. Emlékeztek ti is a nénire?

Bodza, szerencsés vagy, hogy ilyen kicsi lesz ugyan a korkülönbség, de Saci már vezet is :D

KépKép

KépKép
majola

Róki, Bodza!

Én megtaláltam:
http://index.hu/velemeny/eheti/eheti060904/

Mondjuk nekem fel sem tűnt hogy van ott valamiféle recepció :? :? :?

Kép

Kép
megann

lányok,én ma kifekszem teljesen
lassan többet tüsszögök és vakarózok,mint nem és ez már tényleg rémes!
Bodza,
nagyon jók képek,pocak istenien néz ki,kis család is!Saci nagyon vagány és ha jól veszem ki,ő is a zsiványok táborát növeli!
Megann,olyat én is kérek ám!ilyen női bajokra igazi orvosság lenne! :lol:
Annamami,én kérek!
Totka,szegény Panni!ezekszerint őt se kímélik! :twisted:
Csillam,nagyon nagyon szép a ház és ,amit még látni! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok.

Köszönöm mindenkinek a tápis hozászólást!!

Rókica.
Köszi,nagyon aranyos vagy,de a mostani is banános és nem izlik neki. :(

Nyúlné.
Nem sir Meli,sőt!!Mióta nem cicil,átalussza az éjszakát!!Ezt csak halkan mondom,nehogy elkiabáljam!!
Az este úgy néz ki,hogy bemegyünk a szobába és megpróbálom megitatni a csőrös pohárból,aztán szivószállal,aztán simán pohárból.De hát sajnos mindig ugyanaz folyik belőle! :?
Aztán fogom szépen,megpuszilom,odaadom a párniját,beteszem a helyére és ő szépen elcsucsukál.
Ma megint beszéltem a védőnővel,azt mondta,hogy még próbáljak meg másfélét és ha az sem kell neki,akkor majd beszélünk a tejes témáról.

Más:
A hétvégénk az nagyon sűrű lesz.
Itt Emődön,ahol anyukámék laknak Guiness-rekordra készül a város,mégpedig szalonnasütésből!!Nyam-nyam! :P
A lényege az hogy egy időben 1500 embernek kell egyszerre sütnie a fincsi szalcsit.Lesz egy csomó féle műsor.Már alig várom,hogy egy kicsit ropjam a táncot!Imádok táncolni,de már elég régen volt benne részem. :cry:
Ja ez szombaton lesz.Vasárnap pedig ugye Melinek a szüli-névnapja lesz.Hát nem fogunk unatkozni,az biztos.

Jaj az összes fénykép nagyon jó.Baba,mama,lakás,keresztelő minden-minden nagyon édi.
Már alig várom,hogy hazamenjünk és én is rakjak fel Meliről képeket,mert még a végén elfelejtitek!! :wink:

Megann.
Melinek vettem egy nagyon tuti,trendi kis barna felsőt.Rögtön te jutottál az eszembe! :D Majd lefényképezem és megmutatom.
És magamat is megleptem egy barna nadrág-zakó kollekcióval!! :lol:

Na jó befogtam,csak hiányzik a trécselés!! :D

Puszi.

ancsi26

Sziasztok!

Csillám!

Nagyon szép a házatok! :D

Megann!
Én is kérek ilyen kávét, olyan jól néz ki! :lol:

Bodza!
Nagyon szupik a képek! Látszik, hogy jól éreztétek magatokat! :D

Annamami!
Nagyon szépek vagytok a képeken! :D

Totka!
Jobbulást a szemednek!
Meg kicsi lánynak szúnyogmentes övezetet! :lol: (Megann, ez Lénára is vonatkozik :lol: )

További szép napot Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: