Benianyu
PPanna,
köszi neked is,most már minden tiszta!már,ami a tejpépet illeti!
Fanni nem eszik keksz és társait,csak főzit és gyümölcsöt,úgyhogy szerintem a HAat próbálja majd ki
én szerintem 8hónaposan már kínáltam Kisnyuszimat sima Milupa tejpéppel és após doki se mondott rá semmit
hát én nagyon 5elött semmit,max.vizet!de csak,ha nagyon krákogna,amúgy nem is sír már kaja után,ha 4kor ébred és játszani van kedve vagy hagyom az ágyáben vagy áthozom a mienkbe és akkor ott visszaalszik!de 5től kezdve bármikor,ha ébred azért már reklamál(bár ez egyre tolódik kifele és olyan f6nál tertunk,de főleg azért ,mert ő nem reklamál)
ha csak 9után alszik vissza,akkor kap elötte egy kis gyyümit,kölest,kiflit vagy valamit,de nem nagyon sokat és úgy nagyon kellemesen visszaalszik,ha elöbb,akkor inkább utána adok neki valamit,hiszen délben ebéd(főzi)
ha éjszaka felsír én azt vettem észer,hogy az a legrosszabb,ha kiveszem és elkezdem babusgatni,mett akkor egyre jobban felébred!inkább simogatom,betakarom,ilyesmi és vissza alszik.persze van,hogy jobban sír,mert gondolom fáj a hasa,rosszat álmodik vagy valami,olyankor felveszem,picit ringatom,de visszateszem!és általában ez így működik is és nem bömből tovább,hanem visszaalszik!
Mazsi képek nagyon szépek!
olyan szép kis szőke család vagytok Annamami!és tetszik,hogy mindig ilyen világos szinekbe öltöztök!
Danigombóc jöhetne hozzánk szerelni,mert valami nem stimmel a gépünkkel!
Roki,de ari vagy

!
Ayse!
csak óvatosan!
Totka
na ez rád is vonatkozik!te jó ég!
lányok tessék vigyázni magatokra.....mondom én,akinek még mindig sárga a nyelve
Bodza
de jó lehetett!és még jobb,hogy újra itt és figyelsz minket!a képeket meg villámgyorsan kérjük,mert már nagyon rég láttuk Saci lányt,a pocakodról nem is beszélve!
na még jövök és visszább is nézek...