A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Megann
Léna baba tündéri abban a barna cuccban.
Allergiások
:?: :?: :?:
Minden betegnek jobbulást :( :) :D
Thomasanne
Brigi még alszik, de mint látod a vasalás még várat magára.

Kép
Kép
maresz

ott van alul megadva :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok! :)

Talis képek szuperek!
Nagyon édesek a gyerkőcök!!!

Kuha! :)

Köszi megvagyunk, csak Lívinek 3 foga jött ki most a héten + picit köhögött én meg beteg voltam.
De ahogy tudunk megyünk!
Nagyon szupik Gergő új cuccai!
Pusziljuk!

Prüntyi! :)

Köszi, már elolvastam a lány üzijét priviben, mert oda is írt :) (Verőce topic)

Angelani! :)
Remélem ok adolog velem kapcsolatban már :)
Csak félreértés volt ám!

Megann! :)
léna nagyon csini a barna felsőben :)
Ja és én sem leszek soha olyan bátor, mint Rokica :D
Mi csak sütis délutánra hívjuk 20 fős családot :D :D :D

Benianyu! :)
Sikerült eladni a járókát? :)

Rokica! :)
Nekünk van sok szép cuccunk 74/80.
Nem érdekelnének esetleg?
Mert sajnos nyáron kinőttük és sok benne a hosszú body, naci stb. Mi már 86-ot hordjuk

Mea
mea

Megann! :)
Bocsánat :( : Léna csak siettem, mint mindig! :)

Mea
mea

Ayse! :)

Ne beszélj hülyeséget, hogy vetnénk meg azért mert nem csinálsz nagy felhajtást Andris szülinapjából, hisz ők még tényleg nem fogják úgy fel és különben is nem az számít mekkora a buli!!!!!!!!

Mea
mea

Csajok! :)

Kérdésem hozzátok:

Van olyan nektek is, hogy besokaltok???
Imádom Lívit meg minden, de valahogy most picit úgy érzem be vagyok nagyon szűkülve!
Pedig járunk el, de azt hiszem kismama depim van :D
Nálatok vannak ilyen napok????????????????????????????

Mea
mea

Remélem tudjátok, hogy miről beszélek és nem néztek hülyének!?!?!?

Mea
mea

Sziasztok!
Annyira hideg van, és szakad az eső, Pannám meg nyűgös, hogy nincs levegőn, nem mászkálhat anyuméknál a fűben!! :( Most néztem, 13 fok van!Brrr..
Sokat gondolkozom ám én is , hogy milyen legyen Panni szülinapja(Apa mindíg rám bízza az ilyeneket, szervezésből *6-os szoktam nálla kapni :D :D :D :D ) De nem tudom.Én is úgy vagyok vele egyrészt, mint Ayse, picurka még, majd akkor lesz Neki tök jó, ha nagyobbacska lesz.Másrészt, vagyunk annyian, mint az oroszok, és mindíg valami buli kell hogy legyen.Októberben már lehet nem is lesz annyira klassz idő.
Most meg ezen a szlovák lagzin vacillál a banda.ÁÁÁÁÁÁÁ!!!

Ayse
Örülök, hogy hatott a lötty, orrfolyásra meg csak a Sterimárt tudom, a sprayk szétroncsolják a nyálkahártyát, a Sterimárban sós víz van csak, az orrsprayk meg tele vannak mindenféle érösszehúzó cuccal

KépKép

Hajni&Panna
totka

Mea :)!
Lilivel nagyon sok ilyen napom volt (több, mint jó :()
Már lenyugodtam, Lili megnőtt, Andris meg nem olyan macerás.

ayse

Mea
Most olvasom, hogy besokalltál!Nem beszélhetek csak a magam nevében, de szerintem sok anyukánál van ilyen.Nállam akkor volt, mikor Pannit hazahoztuk, de akkor a család kirángatott.Mondjuk, nem volt gáz, csak furi volt a helyzet, de nagyon.Én barom, úgy gondoltam, hogy nem érhetnek meglepik, hiszen én jól megtanultam a csecsemőápolás-gondozás minden csínját, bínját, utánna meg rájöttem, hogy Panna nem tankönyvből működik.
Most meg hiányzik néha a város, a csavargás, néha úgy érzem, be vagyunk zárva.Pedig nincs is még tél.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Mea,
Kisnyuszim elég izgága és hangos,úgyhogy bizony én is vágyom néha egy kis nyugira,persze,ahogy messzebb kerül és vagy egy fél napig nem látom,utána nagyon szorongatom és puszilgatom!ráadásul én nem nagyon tudtam vele üzletekben flangálni,mert utált egyhelyben ülni és nem négykézláb teperni!és mindezt nagyon nagyon visító hangon adta a tudtomra(és mindenki máséra)!szóval én tudom miről beszélsz!én is meber vagyok,vannak jobb és rosszabb napjaim,a rosszabb napokon picit türelmetlenebb és hisztisebb vagyok(persze így aztán ő is) és olyankor aztán igazán fejfájdító órák telnek el! :?
na,de ez van!lesz ez még így se!
kéne valami elfoglaltságot keresned,mondjuk heti egyszer -kétszer pár órára !megoldható?mert akkor gyorsan találj ki valamit!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Helló Csajok!

Mea!

Én aztán tudom, miről beszélsz! Én is ilyen bevagyoksózva típus vagyok/voltam. Voltam. Mert most hiába vagyok besózva, nem tudok menni.
Anyum 1000 km-rel arrébb, nem tudom csak úgy rápasszolni Gergőt 1-2 órára. Itt a madár se jár, nemhogy bármi érdekes legyen.
Épp ma beszéltem a kolléganőmmel, akinél Gergővel voltunk (másfél éves a kislányuk), hogy néha annyira jól esik, amikor anyumnál van Gergő, és egyedül mehetek akár vásárolni, vagy bárhová.
De hát ez van.

Szóval, meg tudlak érteni. De az vígasztaljon, hogy vannak nálad sokkal rosszabb helyzetben lévők is , pl én. (NEM ANYAGI HELYZETRE GONDOLOK, NEHOLGY FÉLREÉRTS!, HANEM PL. NEM TUDOK KIMOZDULNI, NINCS ITT SENKI ÉS SEMMI STB.).
De hiszen Te ismersz a legjobban, te tudod a legjobban milyen "problémáim vannak". Úgyhogy nyugi!

Totka!

A télnek a gondolatától is már előre depressziós vagyok, épp a minap rámjött megint a bőghetnék, és mondtam is a páromnak, hogy nem tudom mi lesz itt velem télen, amikor még csak ki sem tudok mozdulni!

Kép
kuha

Holnap végre megint megyünk anyumékhoz, vasárnap ott tartjuk Gergő szülinapját.
Úgyhogy holnaptól megint nem vagyok, majd lesz mit megint visszaolvasni.

Ja, akiknek már megy a babájuk:

Mondhatom azt, hogy Gergő elindult, ha nagy ujjongva, kapaszkodás nélkül feláll, majd 4-5 lépéssel odajönn hozzám, és szinte az ölembe ugrik? (Vagy inkább vetődik)

Kép
kuha

Kuha,
mondhatod!!!!!!!! :P :P :P
nagy gratula Gergőnek!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és akor boldog szülinapot Gergőnek,mert hogy nem lesztek!
pusszantás a nagyfiúnak!és ne felejtsetek képeket csinálni! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Köszönöm Csajok a vigasztaló szavaitokat!
Mindig jólesnek :)
Jó, hogy megértitek bajomat és nem csak nekem vannak ilyen napjaim :( :)

Kuha! :)

Mikor leszek skyepon megint????? :D

Csajok!

Tali nálunk jövő héten????(vagy lesz most valakinél?)
Vagy akkor ha jövő héten lesz valakinék, akkor jövő hét utáni csüti?????????????????

Jönnétek?????

Mea
mea

Kuha-leszel :D

Mea
mea

Mea!

:( :( :( :cry: :cry: :cry: Sajnos én ezekben az időpontokban nem leszek. Ill. jövő péntektől csak.
Ugyanis jövő pénteken el kell vinnem Gergőt anyumhoz, mert szombaton esküvőre megyünk. Aztán vasárnap megyünk érte, és onnan már utazunk is Sárvárra, és csak valamikor 20-án jövünk haza.
De egyébként a hét többi napján leszünk ám, mert most veszem észre, hogy nem írtál konkrét dátumot. :) :) :)

Skype foggggalmam sincs, mikor lesz, vissza kéne tenni a gépre, de halál lusták vagyunk hozzá! De igyekszünk, megígérem!
:) :) :)

Kép
kuha

Ja, és Nyúlné!,,

Köszönjük szépen Gergő nevében a szülinapi jókívánságot.

A járásról meg csak annyit, hogy azért közel sem olyan bátor (vagy inkább vakmerő??? :) :) :), mint Kisnyúl volt a legelején.
De nagyon tetszik neki, és gyakorolja.
Nagyon bírom, hogy mászva közelít velém, de kb. fél-1 méterrrel előttem megáll, majd feláll, és odalépeget. Meg tudnám zabálni!

Kép
kuha

taliban benne vagyok jövő héten Andéknél és utána Meánál is!!!!!!! :P :P :P
Kuha,
képzeld,ráadásul nyulammal voltunk ma az Ikeába és nagy bakancsban volt(de olyan jó puhább fajtából)és tolta kicsi tologatós bevásárló kocsit és aztán fogta magát és ide-oda bandukolt egyes-egydül és mindent jól megnézett és megtapogatott!most már itthon mendegél aztán megáll iszik egyet vagányan,megy tovább!napról-napra ügyesebb és ráadásul ma fergetegesen jó kedve volt és egész nap nagyokat hancurozott,főleg a du.alvás után!apjával eszméletlen nagyokat kergetőznek és annyira nevet közben izgalmában,hogy zabálnivaló!kész vagyok,hogy megint egy új fejezet jön az életünkben!egészen mások már a napjaink is,ilyenkor én is nagyon felpörgök,amikor új dolgok vannak és Kisnyuszim új dolgokat fedezhet föl!
:P
azért nyulamra nem igen jellemző,hogy bátran(pláne nem vakmerően )kezdene bele a dolgokba!nem is tudom már mikor,de pár héttel ezelött már írtam,hogy megtette az első,bátortalan lépéseit,de aztán nagy szünet volt és most kezdett bele igazán!de így volt mindennel,még a fogával is!emlékeztek? :lol: Téves Nyúlfog-riadó volt!tiszta hülyén éreztem magam,aztán rá nemtudom már mikor egyszercsak tényleg kibújt az afog! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok! :) :) :)

Nyúlné,
Megkaptam a képeket! Mindjárt fel is teszem. :)

Kuha,
Gratula Gergőnek az elinduláshoz! Mi is boldog szülinapot kívánunk Gergőnek előre is! :)

Megann,
Nem különben Lénácskának! Hol a videó???? :)

Mea,
Mi is szívesen talizunk újra nálatok! :)
A járókát még nem adtam el, de elég sok az érdeklődő. Szerintem el fog menni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

kimegyünk az erkélyre srácok?

Kép

mire pislantok egyet legyen itt valaki!

Kép

csá Julcsikám!

Kép

hú,mekkora tapicskolni való felület!

Kép

alul már kivégeztem az ablakot!

Kép

már egy tenyérnyi hely sincs szabadon!

Kép

upsz,valaki figyel minket bentről!

Kép

csá nyuszi,vedd el a lasztit,ha tudod!!
Kép

én úgy megve....Ááá,hello Benianyu!

Kép

hé Eszti,te feltudod emelni a rácsokat?

Kép

most meglátjuk milyen erős a kiscsaj!

Kép

Abrakadabra...rács,tünj el!

Kép

benianyu

Ez a sorozat olyan kedves! Nyúlné szövege szenzációs, mint mindig. :)

egy szépséges kismama!

Kép

szia kistesó, hogy vagy?

Kép

lehet, hogy egy szépséges hugica van ott?

Kép

vagy egy olyan fütyis, mint ezek?

Kép

te anya, én a lányra szavazok!

Kép

de mi van, ha az kényeskedő lesz?

Kép

ááá, az én mamim olyat nem tud!

Kép

mert, ha igen, akkor ezt belenyomom a szemedbe!

Kép

azt hiszi viccelek!

Kép

ne röhögj, komolyan belenyomom!

Kép

te nem is félsz?

Kép

lehet lázas vagy!

Kép

hát nem aranyos, hogy hogy bújik és simogat?!

Kép

benianyu

Sziasztok!

Képek nagyon szupik, minden baba tündéri!

Beteg babáknak és mamáknak jobbulást (na meg az allergiásoknak is) !

Íme Peti, segítségem a pakolásban: :D
Kép Kép Kép Kép Kép

Jó éjszakát Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Megann,

Szerintem nem bátorság, hanem muszáj... ha már bevállaltam ilyen közel egymáshoz két gyerkőcöt. Tuti, hogy lesz olyan, hogy kiborulok, mert már most is van olyan, mikor Zsuzsa nem alszik (eleget) és én napok/hetek óta csak szédelgek mellette, mert úgy jön ki a lépés, hogy nem tudom másnak átadni, hogy egy kicsit pihenjek, mikor pl ilyen kétóránként-kelős periódusa van. Én őszintén ettől félek a legjobban, a kialvatlanságtól, mert tudom, hogy akkor bekattanok.

Mea:

Abszolút megértem, amiről beszélsz... csak egy hónapja van, hogy nem dolgozom, és mégis én úgy érzem, nagyon-nagyon hiányzik az, hogy Zsuzsamentesen felnőtt társaságban legyek rendszeresen. Már alig várom, hogy kezdődjön a suli, mert akkor az tuti kéthetente egy nap "kimenő" a gyerek mellől. Én nem vagyok az az ősanya, ezt érzem. Valószínű a kistesó egy éves korában ő is megy bölcsibe, legalább félnapokra, én meg vissza dolgozni. Nekem az a kikapcsolódás. Az is fontos, hogy anyuka kiegyensúlyozott legyen.

Barbi:

Azt hiszem, veled beszélgettünk arról, hogy miért nem pl anyukámra bízom Zsuzsát, miért bölcsibe adom inkább. A mai nap kiváló példa rá. Odavittem Anyunak reggel, kb 10-kor jöttem el, akkor aludt valamennyit. Ez idáig oké. Csak lelki szemeim előtt lebeg, hogy anyu mikor ébren van, gyakran rakja járókába, és a ma délutáni program pl az volt, hogy autóba a gyerekkel, és vitte a nagymamámat bevásárolni az Auchanba. Valamikor 4 óra tájban indult el a nagymamámért, Budaligetről le Budagyöngyéhez, aki ismeri a mostani viszonyokat, tudja milyen horror lassú az út. Akkor vissza Budaligeten keresztül a solymári Auchanba, én balga módon azt mondtam, oda megyek Zsuzsáért, gondolván, hogy akkor 5-re hazaérünk és még mehetünk játszóterezni. Hát 6-ra értem oda, 11 km-t több mint 1 óra alatt sikerült megtennem!!!Háromnegyed 7-re értünk haza, épp hogy vacsoráztunk, fürödtünk és ment Zsuzsa aludni. Tehát a mai napja abból állt, hogy reggel odaautókáztunk anyukámhoz, ott járókában volt egy kicsit, aztán délután 4-től 7-ig ült vagy autóban vagy bevásárlókocsiban. Úgy sajnáltam. :( Ennél nem ezerszer jobb a bölcsi, ahol gyerekek vannak, játékok vannak, lehet mozogni??? Ma nagyon megfogadtam, hogy ilyet még egyszer nem csinálok vele.

Az is a baj, hogy anyukám messze van innen, és különösen most nagyon szar a közlekedés, az is a baj, hogy őneki is van egy csomó más kötelezettsége, meg az is, hogy más elgondolás szerint kezeljük Zsuzsát. Persze ajándék lónak ne nézd a fogát, ugye.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Mea!

És köszi az ajánlatot, szívesen üzletelek a lányruhákért! Főleg ha ősziek/melegebbek is vannak a kupacban. Mikor is lesz a tali? Sajnos szeptember első hete nekem nagyon sűrű, már minden napra jutott valami program, ezért nem biztos hogy a csütörtöki talira el tudunk menni ha jövő héten van. :( De az azután következő hét szabad, csak ez az első hét ilyen, hogy minden napra van már program.

Szülinap:

Zsuzsának is jövő héten lesz! :) Nálunk tuti anyukámnál lesz (azért nagyon jó hogy van ő), és ő fog rá főzni. Mi úri módon csak megjelenünk és kajálunk. :)

Viszont ajándék még mindig nincsen. :-/

Megann:

Hol van Léna járós képe?

Prüntyi:

Tüncsinek jobbulást! Zsuzsa is kezd tüsszögni. Elkapta a kórságot tőlem meg az apjától. Remélem egy kis tüsszögéssel megússzuk.

Majola:

Szerintem se aggódj még Julcsi súlya miatt. Amúgy úgy látod, hogy eszik rendesen?

Benianyu:

Én is ezt remélem... azt mondják, a ketteske már ebbe születik, neki az a természetes, hogy nemcsak ő van. A nagyobbnak nehezebb megszokni. Nomeg anyukának. Én is félek attól, hogy nem fogok aludni. :( A vetítés jó ötlet, már akartam venni diavetítőt meg meséket, bár asszem Zsuzsa még egy kicsit kicsi hozzá. De nemsokára! :) És én is emlékszem hogy szerettem a diafilmeket. Meg jó lesz betanulni egy csomó mondókát meg éneket. Már most is ezeket vagyok kénytelen elővenni ha pl (mint ma) nyűgizik az autóban. Nagyobb repertoár kell.

Kuha!

Ha időd engedi, átnézhetnél a 2007 tavaszi babásokhoz... van ott egy lány, aki most tervezi kis faluba költözni és elkezdeni építkezni (terhesen). Mindig te jutsz róla eszembe, mikor áradozik hogy milyen édes a kis falu, csak éppen mondjuk bolt nincs benne. :roll: Ő maga nem tud vezetni, stb. Megoszthatnád vele a tapasztalataidat! :)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

sziasztok!

Megann: Lénának tényleg jól áll a barna! mi már vettünk olyan gatyót, csak sötétpirosban, nekem az ilyen bordós-piros jön be nagyon. ma az volt rajta (bár még kicsit nagy rá, de rájöttem, hogy semmi meleg cucca nincs!), szóval sztem baromi klasszul nézett ki :)
viszont az örsnél a zenebölcsi ugrott :( egyébként rémes volt. 4-től volt beiratkozás. 3/4 4-kor már akkora sor volt... fél 5-kor végeztem, de előttem már pont elfogyott a hely, úgyhogy egyébként sem sikerált volna (egyébként azt mondta a csaj, hogy még kicsi). úgyhogy én tuti megyek a másik helyre, ha érdekel mondom a többi infot, ott már voltunk egyszer, és mind a ketten nagyon élveztük.
heti egy napi programunk megvan :) és mivel az örsön keresztül megyünk lehet utána árkádozni vagy ikeázni :wink:

Mea!
jövő héten nálam lesz tali stip-stop :) amire természetesen benneteket is várunk! utána meglátjuk, talán elmerészkedünk mi is felétek :wink: az a múltkori kemencei kiruccanás azért elég húzós volt nekünk :(
hidd el, sztem itt nincs olyan anyuka, akinek ne lennének ennyire szar napjai. nekem is szükségem van Eszti nélküli időre, ugyanakkor, amikor pár óra múlva találkozunk, alig bírom ki, hogy ne egyem meg a sok puszilgatás közben...

úgy mennék már a párommal megint moziba (még csak 2x voltunk, mióta meg van az Eszti - vagy 3x?), de a húgomra most nem tudjuk rábízni a csajt :(

Lénának és Gergőnek is nagy gratula az elinduláshoz!!!

remélem Tüncsi hamar átvészeli ezt a megpróbáltatást! napközben milyen a helyzet?

ESzti most kb tizedszerre ébred fel, nem bír büfizni :( a GW meg elfogyott :(

Majola!
Julcsi mennyivel is született? (nem mentettem el a táblát) sztem is nagyon jól néz ki, nagyon formás baba! az, hogy egy hónap alatt semmit sem hízik, az nem jelent semmit. az sem, higy 10 percentilis környékén van. de ha hónapról-hónapra ez a helyzet, magyarul egyértelműen stagnál, a percentilis görbén meg romlik a helyzet, akkor azért oda kell figyelni sztem. csak többször kakil vagy hasmenéses is? bocs, nem akarlak hergelni, pláne egy kismamit :wink: , látszik, hogy tök szépen fejlődik Julcsi :)

Meli 8. fogacskájához gratulálunk, hogy végre előbújt :)

na remélem ennyi idő elég volt, és itt vannak azok a híres Nyúlné képek :wink:

KépKép
KépKép
and

Csajok!

A 2006 őszieknél olyan cukorfalat babákat lehet látni!

Én sem vagyok olyan bátor, mint Rokica, meg a többiek, de úúúgy irígykedem!

ayse

JAJJ DE HANGOSAN NEVETTEM, SZENZÁCIÓSAK A KÉPEK A KOMMENTÁROKKAL!!!!!

KépKép
KépKép
and

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nyúlné!

Nekem is jöhetnek képek, csak nem tudom, mikor tudom felrakni őket! De minél előbb próbálkozom. Viszont most asszem elmegyek aludni. Jó éjt mindenkinek!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

lányok két adag szöveg nélkül lesz
nem bírtam ennyit itt ülni,de a harmadikhoz már írom
illetve Megannál ár nem is tudom milyenek vannak
szegénykém lehet jobban jár szöve nélkül
vagy ír ő hozzá! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu,
de mit segítsek?
küldjem újra a lmemaradt adagot?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

De türelmetlenek vagytok... :twisted: :twisted:
Dolgozom rajta...de nem egyszerűűűű tudjátok már 1 éve kismama vagyok és pusztulnak az agysejtjeim...

Türelem...

M.

Kép

Kép
megann

ja igen Megann,a járós kép legyen az első!!!!!! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Képek megint nagyon jók..
Hogy hogy csinálja Nyúlné, hogy neki semmi sem homályos..????? :roll: :roll:
Kommentárok édik, főleg a kismamás teszik nagyon...

M.

Kép

Kép
megann

Emese!
Hú de tutik lettek e képek!
És milyen sok van a fiúkról! :wink: :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nyúlné!!!!

Írtam mailt..hogy a képek rendben átjöttek de a kommentárok nem....illetve értelmezhetetlenül :( :( :(

Nézd meg..tudsz vele valamit csinálni, vagy menjenek fel így a képek????kommentár nélkül??? :cry: :cry: :cry:

Én nem értem hogy mi (Te és én), miért nem vagyunk kompatibilisek???????? :evil: :evil:
Mármint a gépeink :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

válaszoltam
szerintem az lehetett a gond,hogy már el voltak mentve a képek külön adagokban és utána szerkeszetttem bele a szövegeket és aztán küldtem,na ez sok lett neki
ez van
tényleg majd holnap barinőmmel összehozzuk valahogy
azért köszi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Csajok!

Segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hogy tudok mozgóképet föltölteni???

Most próbálom egy fotógalériába föltenni a nagy produkciót, de már vagy negyed órája csak tölti..szerintem semmi nem lesz belőle...

Segítsetek netguruk!!!!

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné!

Igen épp az előbb kaptam...

Itt is sajnálom :( :( :(

M.

Kép

Kép
megann

én a www.photobucket.com -ra tettem fel
és küldtem megint kérdést!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

közben azt hiszem lefárdtam a mi naptól
jó éjt mindenkinek!
Lénával kezdek holnap remélem!
:wink: :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

írtam,írtam,írtaaaaam!megann!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

:wink:

M.

Kép

Kép
megann

huhh

Emese és MarciKépKép
nyúlné

akkor még ne aludjak?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Áhhhhhhhhhhhhhhh tök béna vagyok...

Még regisztrálni sem tudok...

Mi a fenét akar ezzel:

Enter the code shown:
This helps verify your account

Kép

Kép
megann

Na próba cseresznye...

Sajnos sötét is...mert szemből jön a fény...
Meg elforgatni sem tudtam...

De ez a lányomra vall..
Fő az óvatosság...nehogy egy taposóaknára lépjünk...vagy egy verembe essünk.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://s96.photobucket.com/albums/l183/ ... h=imgAnch1

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: