sziasztok!
Megann: Lénának tényleg jól áll a barna! mi már vettünk olyan gatyót, csak sötétpirosban, nekem az ilyen bordós-piros jön be nagyon. ma az volt rajta (bár még kicsit nagy rá, de rájöttem, hogy semmi meleg cucca nincs!), szóval sztem baromi klasszul nézett ki
viszont az örsnél a zenebölcsi ugrott

egyébként rémes volt. 4-től volt beiratkozás. 3/4 4-kor már akkora sor volt... fél 5-kor végeztem, de előttem már pont elfogyott a hely, úgyhogy egyébként sem sikerált volna (egyébként azt mondta a csaj, hogy még kicsi). úgyhogy én tuti megyek a másik helyre, ha érdekel mondom a többi infot, ott már voltunk egyszer, és mind a ketten nagyon élveztük.
heti egy napi programunk megvan

és mivel az örsön keresztül megyünk lehet utána árkádozni vagy ikeázni
Mea!
jövő héten nálam lesz tali stip-stop

amire természetesen benneteket is várunk! utána meglátjuk, talán elmerészkedünk mi is felétek

az a múltkori kemencei kiruccanás azért elég húzós volt nekünk
hidd el, sztem itt nincs olyan anyuka, akinek ne lennének ennyire szar napjai. nekem is szükségem van Eszti nélküli időre, ugyanakkor, amikor pár óra múlva találkozunk, alig bírom ki, hogy ne egyem meg a sok puszilgatás közben...
úgy mennék már a párommal megint moziba (még csak 2x voltunk, mióta meg van az Eszti - vagy 3x?), de a húgomra most nem tudjuk rábízni a csajt
Lénának és Gergőnek is nagy gratula az elinduláshoz!!!
remélem Tüncsi hamar átvészeli ezt a megpróbáltatást! napközben milyen a helyzet?
ESzti most kb tizedszerre ébred fel, nem bír büfizni

a GW meg elfogyott
Majola!
Julcsi mennyivel is született? (nem mentettem el a táblát) sztem is nagyon jól néz ki, nagyon formás baba! az, hogy egy hónap alatt semmit sem hízik, az nem jelent semmit. az sem, higy 10 percentilis környékén van. de ha hónapról-hónapra ez a helyzet, magyarul egyértelműen stagnál, a percentilis görbén meg romlik a helyzet, akkor azért oda kell figyelni sztem. csak többször kakil vagy hasmenéses is? bocs, nem akarlak hergelni, pláne egy kismamit

, látszik, hogy tök szépen fejlődik Julcsi
Meli 8. fogacskájához gratulálunk, hogy végre előbújt
na remélem ennyi idő elég volt, és itt vannak azok a híres Nyúlné képek