Sasha
nem azt mondtam, hogy ellentéteset, hanem csak azt, hogy nem ugyan azt. És én igenis téged tartalak dr-nõnek, mert sokkal többet tapasztaltál már +az elején mikor 12hetesen jöttem, rengeted tanácsot, ötletet, jó szót kaptam Tõled.
Azóta persze én is okosodtam(remélem

).
Szóval nekem az óránként 1 keményedést a doki mondta.

Szerencsére nálam sem ilyen rossza a helyzet, inkább este a gázabb, meg ha sokat kell állni. De (kipp/kopp) mostanában egész jól vagyok. Most csak ez a hülye gomba zavar, de már kiváltottam a kuppot, ami elég drága volt 6db 1056,-, de sebaj csak használjon.
Most kebeleztem be a pihi ebédemet(paradicsom leves+mákos guba) nyammm. Persze nem vagyok 2fogáshoz szokva, így most itt pihegek és olvaslak titeket.
Manó2,de jó, hogy mentek vásárolni

, én is, én is szeretnék.

De nálunk ez nem fog menni, mert a párom jól tudja, hogy sok mindent meg tudok varrni, így ágynemût bizti nem veszünk.Pelenkázónk még nincs, így addig nem veszek rá pelenkázólapot se, pedig az most jó áron van a Corába(2590,-).
A komód amit irsz, méretre jónak tûnik, de milyen magas??? Mert ugye ez a fõ szempont, hogy ne kelljen nagyon mélyet hajolni tisztába tevéskor. Kiskád a mosogépen tõkéletes, az a baj, hogy az nálunk a gardróbban van beépítve, így nekünk kell majd olyan X lábú kádtartó állvány, amit lehet, hogy kapunk.
szerintem a sima szivacs matraccal semmi gond. Ha mobil vagy ill. a párod, akkor figyelmedbe ajánlom az alábbi boltot :
\blue
{Szimütex Kft.
1081 Bp. Népszínház u. 25.
Tel:333-4322
nyitva: h-p 9.00-17.00
szombat 9.00-13.00}
Itt szinte csak habszivacsot árulnak, mindenféle méretben, a barátnõm itt vette az ikreknek és állítólag a méretre vágás után kérheted, hogy húzzák is be vászonnal.
Én bizti ide megyek, de sajna még nincs nálunk a kiságy és addig nem akarok venni ilyesmit. Esetleg, hívd elõtte fel õket telefonon, hogy mennyibe kerül, mikorra készül el, meg ami ilyenkor még fontos lehet. Ha segíthettem, örülök.
Mindenki! Azt szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy az ágynemûgarnitúrák, amiket babáknak árulnak, mind tartalmaznak párnát, holott(ha jól tudom) 2éves korig nem ajánlott párnát tenni a baba feje alá, csak pelenkát. Help me, nem értem.
Ugyanis nagyon megtetszett a Corában egy ágynemûgarnitûra 2 darabos(párna+takaró), helyes macis mintája volt, halvány sárga alapon, DE minek a párna??? hiába volt 1790,-/cs. nem vettem meg, fõleg, hogy láttam, hogy a töltõanyaga mûszálas.
Kérdem én, csak mûszálas töltõanyagú takaró létezik vagy van másmilyen is??? Most nem a plédre gondolok.
Mert akkor minden további nélkül jó bele a flíz, másnéven vatelin töltésnek, nem??? Valaki segítsen!
Panka, muffin recept megy.
Pussza,
Timici
21+3