A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

és hol lehet megnézni ezt a DVD-t? :oops:
fibi

Gabi,
nekem meg a Te szombat reggeli hsz-od tetszett a témában :) és klassz lesz a házatok, de ezzel nem mondok ujat :D

Zuzi,
jobbulást Bazsonak!!+++

mennem kell fözni+teregetni, amig B olvas :lol:

KépKép
fibi

Sziijjasztok :) Zuzikám! Ez nagyon olyannak hangzik, mint ami Domicseknek volt egy hétig :( Csak csatlakozni tudok Votivhoz: Podohyllum (itt csak 9-es volt, de az is használt) , Normaflore, és sok-sok innivaló.
Szerencsére Dé imádja a pelenkázást, akkorákat visong közben, de ha nem szereti a kisfiad, akkor tényleg nehéz lehet óránként tisztába tenni :( Ja, én közben nyomtam a Chamomillát is, mert az a fogra és az ilyen kakinyavalyákra is használatos.

És én kölcsönbe kérném a dvd-t, én is tudok írni, ha szükséges, aztán továbbadom a következő kérőnek, jó?

Én is szeretném Bogárkát meghallgatni, királyiban volt és hány óra körül?

Na, ennyi volt a szabadidő, megyek őszibarackot passzírozni :)

Puszecs!!!

indianyo

DVD: minket is érdekelne.

Indi: én is megyek őszibarackot készíteni Fanninak... :wink:
johanna1975

Indi!
Óránként pelenkázni??? 2 óra alatt kb 8x kellett tisztába tennem,ebből egyszer fürdés volt, mert apjuk elment dolgozni, és nem bírtam egyedül megoldani a dolgot :oops: Mindenképpen kipróbálom, amit lehet!!!
Te hány ampullával adtál a Normaflorból? Én csak egyet mertem.
Az egyik DVD akkor a Tiéd :D

Fibi!
Tőlem kell kérni a dvd-t, ha gondolod, akkor neked is adok egyet :D Bálint nagyon édesen mondja rajta, hogy anyu :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

jaj még valami: hogy kell egy ilyen kicsi manót megtanítani orrfújásra? mert olyan jó lenne, ha rá lehetne venni. Vagy ez még nagyon korai? porszívósat gyűűűűűűűlöli, de valahogy le kell szedni a sok váladékot... help meeeee plíííííííz.
johanna1975

Votiv, hogyhogy "be"? :? valtozott a terv??? :wink:

Johi, nalunk meg mindig lakik egy kolcsonozheto hatihordozo! :) hm?

mas: nem ker vki jo kis bio sargarepat? termett nehany(?) kilo...
recca

jaj es HELP meg SOS:
dragalatos(???) windowsunk az egyik winchesterrol letorolt egy csomo mindent (pl Benkerol fenykepek... bruhuhu :cry: :cry: :cry:), mondvan, h hibas fajlok, v mi. es mintha regebben vki irta volna, h a parja foglalkozik adatmentessel (v legalabbis ert hozza). v ha tudtok vkit, aki...
igazan nagyon rettentoen halas lennek!!!
recca

Votívom,
espumisan és tök jó!!!!

Johiii!!!!,
nálad lehet venni rizspelyhet? ha igen akkor mélek!

Fibi, Ancsi,
welcome home :D

Recca,
én kéééreeek! :D

Zuzi,
én is szeretnék videót nézni! :) :) :) küldjek dvd-t?
macskanyu

Ancsi, itt az osszfoglalo: megint beszoltam es most mindenki utal. aztan Neet is csatlakozott :roll:

Rec, soksok repat hogy tarolod? fagyaszto?
moose

Moose!
Miért gondolod, hogy utálunk??? :?: Szerintem ez nam igaz. Legalábbis én nem! :wink: :D

Macs!
megbeszélem a nővéremmel, hogy jó neki. Akkor neked iskészül 1! :D

Kép
Kép
zuzmo1

Rec, nekem is van nehany kepem Brol, amiket mar ugyis regen at kellett volna kuldenem :oops: felkutatom oket... es en csak kurt.hu-rol hallottam, mint adatmentok...
moose

Macs :) Fülikéd csudaédes!! :D És sztem nemsokára majd űzheted kedvenc hobbijaid, tánc, rajzolás, kirándulás, mert Füli nagyszerű partner lesz hozzá (na persze apa is)! :wink: Én múltkor már táncoltam Bálinttal, persze ez csak nagggyon nagy jóindulattal volt táncnak mondható :lol:

Moose :) katéter :( Barátnődnek bulást!

Katus :) Jól csinálod, hogy nem hagyod magad és nyelsz le mindent! Észrevettem, hogy amióta Bálint megvan, azóta én is sokkal jobban kiállok magamért ill. a családomért, és még nem dőlt össze a világ. És csomó mindenben meg kell alkudni, pl. rendszeres anyós-vizit, de ez nem jelenti automatikusan azt, hogy mindent el kell tűrni. Úgyhogy jól csinálod! (ja ezt már írtam, de akkor tuti így van :wink: )

Fibi :) De jó, hogy szuper volt a karnevál! Egyébként láttam a tv-ben is egy kis ízelítőt belőle, mondtam is apának, hogy most Ti is ott vagytok vhol! :D És miket vettetek, vásárfiát Bálintnak, vagy...?

Ancsi :) Mesélj egy kicsit, ha már ilyen klassz volt a buli! Még sose voltam 3napos lagziban...

Johi :) Sajna nincs hátihordozónk, pedig szívesen odaadnám :( Oszt.tali rulez! :D Ezekszerint meggyógyultatok már, ugye?

Zuz :) Szegény Bazsó :( Sok gyógypuszi és ++++++++neki!! Ez a hasmenés nagyon durva, ha óránként kell cserélned a pelust! :shock: És inni hajlandó, ugye? Amikor Bálinttal nem bírok pelenkázásnál, akkor csak a figyelemelterelés jön be: grimaszolás, hülye hangok, bohóckodás, stb. így még eltűri a dolgot, ha közben tiszta idiótát csinálok magamból :lol:
Ez az ízelítő a videóból nem ér!!! Most nagggyon kíváncsi lettem, én is, én is látni akarom!!

Neet :) Ma lehet, hogy megint öregszem pár évet, mert ma adják a múltkor emlegetett "A szerelem H.D.-n érkezik"-et és lehet, hogy belenézek :lol:
denizsa

Rec :) Képek :( :( Most nem okoskodni akarok, de mi rendszeresen kimentjük cd-re a "termést", ismervén a számítógépet :evil:

Moose :) Senki sem utál!! Hogy Te miket gondolsz... :roll: :roll:

Lassan a topik járhatna Bogárka-tanácsadásra, mert olyan kényszerképzeteink vannak néha, hogy csak nézek :shock:
denizsa

Recca,
ha apa hazajön, megkérdezem adatügyileg..de az csak este leszen...

Zuzi,
nagyon köszönöm :) és jobbulást Bazsónak!

Denizsa,
reméljük..amilyen mozgékony sajtkukac Füli... :)
macskanyu

INDI ÉS BKRISZ!!
Utólag is nagyon boldog szülinapot!!

Johanna,
orrfújás: nekünk az vált be, hogy jól megfáztam, és naponta elfújtam egy százas pzst, és Eszter látta és mint minden kismajom, utánozni akart. :) Még asszem nem volt egy éves, de ezt most nem tom pontosan. Fanninak meg jobbulást és ne is kelljen tudnia, mire való a pzs!

Zuz,
vezetéssel várj, amíg mifelénk is megépül a metró. :lol: :lol: Egyébként drukk! :)

Den,
jó tévézést! :) És ha még meg akarsz lepni valakit szülinappal, okt 11én gondolj rám. :) 30 leszek, vazzeg! :lol:

Macska,
kétfogú, kétfülű babád egy tündér! :)

Édes Mose,
ne haragudj, de nehogy azt hidd, h te büntetlenül beszólhatsz, neked meg senki se szólhat be. Viseld a következményeket ugyanolyan lazán, mint ahogy az emberekhez hozzávágod, hogy hogy kéne viselkedniük, stb. Nagyon ritkán utálok meg embereket, te (még) nem vagy köztük. :wink: És ezzel részemről téma lezárva.
neet
neet

Macs, "rendeles" felveve :)

Moose, hat ez az. tavaly probalkoztunk homokban tarolassal, nem tul sok sikerrel. melyhutobol kiolvasztva meg nem annyira jo a repa. meg oda csak limitalt mennyiseg fer. es sajnalnam megrohasztani az osszeset, ugyhogy varom a tovabbi jelentkezoket :wink:
en ma kiprobalom, h repatorta rulez-e? :D

es Moose, koszi. megnezem kurt-eket. ok ugyis itt vannak egy kopesre :) aaa tejoeg ez ingunkgatyank arkategoria :cry: :cry: :cry:
recca

most látom csak:(

Músz:

én NEM utállak, én KEDVELLEK!
macskanyu

Den, igazad van. es egy resze szerencsere ki is van mentve. de nem mind :( igy jar az, aki halogat... :evil:

Macs, koszi!!!
recca

Rec :) Répatorta nagyon rulez! :D Hajrá!

Neet :) Köszi :) És majd októberben eltávolítjuk Rólad a tojáshéjat is, jó? :lol:
denizsa

Recca,
írtam PÜ-t windows-témában..
macskanyu

Rec,
biorépa jöhet, hogyan juttatod el, lesz a héten tali?? :D

Moose,
dehogy utálunk, csak mi is leirtuk Neked a véleményünk, ahogy Te is :) :) :)

Deni,
Bálint kapott fakardot (tökjo játék apával kardozni), meg pici fakést, és igy ö is kenheti a vajaskiflijét :D Zsolo kapott tönkölypehely párnát, én meg egy nagyon szép nyakláncot fülbevaloval :D

KépKép
fibi

Sziasztok!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánok én is így utólag INDI és BKRISZTA!!!

Meséljetek, hogy telt a nagy nap? :)

Mennyi szűz van itt, te jó ég, én is az vagyok és nekem is kerek lesz az évszám az idén. :D vagy inkább :cry: mert már öreg vagyok... férjem mondta is, hogy szülinapomra most már egy gurulós szatyrot fogok kapni, ilyen véneknek már ez dukál... mondtam neki, hogy van gurulós szatyrom, úgy hívják, hogy babakocsi, hehe

Macs

Füli baba nagyon édes, és szép és helyes, jó, hogy feltetted, az utolsó kép, meg különösen jó, mert nagyon vidám. :)

Zuz szegény kis Bazsó. :( jobbulást neki!!!

És biztos nagy élmény vezetni, nekem is az. Bár én most béna voltam és nem kértem időben időpontos és erre a hétre már nincs, úgyhogy majd csak jövő héten megyek vezetni. :( és utána meg az oktató nem lesz egy pár hétig, szóval lehet, hogy előbb lesz jogsid, mint nekem...

Szia Recca

Répatorta nagyon rulez! Kész van már a felújítás?

Fibi, Ancsi

Üdv újra itthon!

Votiv, Katus

Eszembe jut egy ősrégi vicc, a legjobb anyós a porhanyós. :lol: :lol: kicsit morbid, de olyan jót lehet nevetni rajta :lol:

Mást meg nem merek írni, remélem most már befejezitek ezt a sértődősdit, nem kell mindent annyira komolyan venni!! :wink: :wink:

ruz
ruzicsky

Zuzi,
köszi, akkor viszek cserébe üres dvd-t megint :D
legyen már a héten tali, mert utána elutazunk, és nem biiirom ki addig :P

KépKép
fibi

Réka!
van egy programom, ami a köv. képpen műxik: mivel a windows valójában nem töröl ki semmit, hanem csak úgy csinál, mintha nem lenne ott, és csak akkor tűnik el véglegesen, ha a winchester allokációs táblájának azon részét éppen használja (pont oda akar írni), így a program vissza tudja varázsolni a véletlen letörölt file-okat, amennyiben még nem írt arra a részre, vagy amennyiben a file-ok még törlés előtt használhatók voltak. ha sok a hely a vinyón, akkor nagy az esélyed, hogy minden meglegyen, de most lehetőleg ne töltsél rá nagy filmeket, meg törölgess meg ilyesmi. a program nálam megvan, felinstallálás után elég könnyű kezelni, úgyhogy tenmagad is meg tudod csinálni a képek visszahozatalát. a Kürt Kft-t nem ilyen esetekben szokták felkérni, hanem mikor mondjuk sérül a HDD mechanikája, de az elektronikája ép és ők pormentes környezetben szétszedve a HDD-t szedik vissza az adatokat. ezért ilyen drága.
ha kell a program, akkor mélben is el tudom küldeni, mert 3-4 mega az egész! csak jelezd a mélcímemen!
ancsipancsi

MEGAOFF:

Ancsi,
te mit haználsz? get data back? vagy active@partition recovery? vagy mit? mertmivel érdekel a téma...

Megaoff vége
macskanyu

BKriszta,
Indi!
Boldog szülinapot nektek!

Recca!
elküldtem rögvest a progit :)

Moose!
majd visszaolvasok. amúgy amíg nem voltál, én voltam az ügyeletes paramama! :lol:
ancsipancsi

Ancsi,
hogy Te mikhez nem értesz, csucs vagy! :)

Ruzi,
gurulos szatyor, hehe :lol:

Macs,
ismerös, amit irsz, de hiszen ugyis tudod :wink:

KépKép
fibi

Neet,
akkor nemsokára belépsz Te is a 30-asok táborába, hihi :lol:

Johi,
gyogyuljatok már meg!
és ma lefoglaltam végre a hévizi kiruccanást, köszi mégegyszer a tippet!! :D :) :D

KépKép
fibi

Macs!
Onetrack Easy Recovery a neve, ez vált be a legjobban, de máskor szerintem mást is használtam. elég hasonló ám az érdeklődési körünk! :)

Fibi!
ez a hobbim, úgyhogy jóhogy! :)

Taliban benne lennék a héten, de derékfájós lettem, nem tudom, hogy a tali napján tudom-e majd cepelni a kocsit.
ancsipancsi

Fibi,
tudom hát! :lol: :wink:

Ruzi,
nekem már van gurulós szatyrom!!!! :lol:
és én meg mérleg vagyok :arrow: szija neet :lol:
macskanyu

Macs,
nembaj, csak gyertek Fotligetre, hátha tudunk majd egymásnak segiteni :) addigra B is rájön, hogy a csajokat puszilgatni kell, és nem csapdosni :P

Ancsi,
derékfájás :(

KépKép
fibi

Ruz :) Ez az apa! Gurulós kocsi :lol:

Fibi :) Fakard rulez, nagy harcos lesz Bálintod :D És tök jó, hogy sikerüld rávenned apát egy kis pihenésre!! Én benne vagyok a heti taliban, remélem ezt most nem mossa el az eső!

Ancsi :) Jó kis hobbi! Le a kalappal, hogy a számítógéphez kapcsolódik, de mégsem playstation meg egyéb játék! Hátadnak/derekadnak bulást!!!
denizsa

Hűűű de pörgönk :)

Moose :) Én se utállak, sőőőt! És jó volt a beszólés, mert erre azonnal jönnek jobbnál jobb reakciók, és különben is néha kell egy kis irgum-burgum, hgoy a régi sérelmek feljöjjenek és ezzel el is tűnjenek a kibeszélés után az életünkből. Én szeretem, ha beszólnak, mert időnként figyelmetlenül, otrombán fogalmazok, és így legalább lészbekapok. És ja, hát persze a beszólónak is be lehet szólni, úgy a jó :lol:

Recca :) éngömet is érdekel a répa :) És akkor most gyorsan rendezzünk egy talit, hogy a répatortá(da)t megkóstohassuk :wink: Hogy áll a fűrdőszoba?

Szia Ancsi :)

Zuz :) igen, itt is ez a horror volt, de aztán a textilpelus m,egoldotta az ügyet :) Normaflore-l 2x1-et lehet babáknak, én abba tettem a homeobogyókat és szépen megiszogatta az antibigyós adagoló kispohárkából.

Fibi :) Má megin hová mész???

Ruz :) gurulós szatyor teccik :) nálunk is van, belefér 12 liter ásványvíz és még egy csomó máés is :)

Tessék dátumot is mondani, az nem ér, hogy szűz meg mérleg!

indianyo

Szép hetet mindenkinek!

Mertmivel ma szabadnapom volna, megyünk is autót vásárolni, merthogy kinőttük :wink: az előzőt. Jajjjjj de félek, hogy becsapnak, átvágnak, és egy roncsot veszünk felöltöztetve, hozzáértők nem lévén. Új autóra meg nem és nem telik.

Viszont hajnaltájt borzasztó álmom volt: meghalt a nagymamám (az egyiket tavasszal vesztettem el). Biztos a tegnapi nosztalgás váltotta ki, és a félelem, hogy nem lesz ő sem. Zokogva, és "nincs már nagymamám"-ot zsolozmázva ébredtem, és alig vártam hogy felhívhassam, hogy ugye jól van. (igen) És ismét elgondolkodtam. Miért csak akkor érezzük valakinekaz igazi fontosságát, ha félünk, hogy elveszítjük? Bizony gyakrabban kéne felhívnom, csak hogy halljam az édes manóhangját. És másokat is. Tavasszal, amikor a másik nagyim elment, előző nap egy buta félreértés (férjem és én közöttem) miatt nem mentem be hozzá a kórházba, és már másnap nem mehettem. SOSE fogom már azt az alkalmat visszakapni. És pont nemrégiben kaptam egy érdekes jegyzetet ezzel kapcsolatban, aminek nagyjából a lényege, hogy ne majd, egyszer, valamikor éljük át az életünket, hanem ebben a percben. Nem hedonizmusra gondolok, gondolni kell a jövőre is, csak a gyerekeinkkel, családunkkal, barátokkal MOST kell lennünk, mert olyan gyorsan múlnak a percek.

És Jucus: a videód könnyeket csalt a szívembe. Tudjátok, az én szüleim ilyen emberek. 5 és 10 éves koromban gerincdaganat miatt műtöttek, és a második műtét után újra kellett tanulnom járni. Anno még nem volt minden sarkon homeopátia, és efféle nyalánkságok. Ők mégis bejárták velem az országot, és közben rengeteget nevettünk. Bár borzasztó időszaka volt az életemnek, és ma sem járok szépen, de teljes életet élek. Van egy csodás férjem, három tündérkém, egyetemet végeztem, autót vezetek, bizony ezt 24 éve nem gondoltam volna, és mások sem.
Ez mind a szüleim érdeme. Róluk nem készült videó, csak a lelkemben, és tudom/hiszem, hogy köztünk is sok ilyen "nem is annyira hétköznapi hős" él. Csak a szürkékben ez nem látszik annyira, a tragédiák, megpróbáltatások felerősítik bennünk.

Ez is hajnaltájt fogalmazódott meg bennem, bár lehet, hogy túl naív vagyok.

Na, elég is belőlem, még szeretnék sokat írni, de besokalltok, és mennem is kell.

Még a karrier-sztoryhoz: sokan kérdezik, hogy ugye főállású szeretnék lenni. Igen szívesen lennék, viszont mérlegelni kell a következőt: amikor a picurkánk 8 éve lesz, a nagyok szinte felnőttek, és amikor ő lesz felnőtt, én kb 50 éves leszek. Kinek is lesz szüksége egy gyakorlat nélküli valamikor volt diplomásra? És amikor már a gyerekeim kiröppentek, akkor ha csk ők töltötték ki az életemet, micsoda űrt hagynak maguk után. Én ezért zeretnék valami szerény, nem világhírű saját kis vállalkozást, ami az enyém, amiért én vagyok felelős, és nem csak a gyerekekről szól, ugyanakkor a MAGAM URA vagyok, és bármikor számíthat rám a családom. Hát ez szép leírva, kérdezzetek meg 2-3 év múlva, hogy állok. Remélem sikerül.

Jót álmodoztam :oops:

Zsuzsi
zsugyu

Hello Csajok!
Nem voltunk itthon a hétvégén, úgyhogy visszaolvasnom képtelenség...na meg látom, hogy volt valami vita is, azt meg aztán látni sem akarom :)... a múltkoriból tanultam én is :)

Jó hírem van viszont, mert a Lakos azt mondta, hogy az a folt Petrán, nem olyan folt, úgyhogy nyugi!!! :)...egyébként épp azután jött ki a nyakán, hogy kicsit levágtam hátul a haját, lehet, hogy a kis szúrós hajszálak irritálták neki, attól lett piros, mert olyan kis érzékeny a bőre, hogy ha valaki erősebben ránéz már piros lesz :)

Indi!
Danubiuson voltam a Napi Leltár c. műsorban, ez volt a 3. része egy sorozatinterjúnak, ma vesszük fel a következőt, az nem tudom még mikor lesz leadva...és természetesen öf-ról :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, Indi 13-án születtem. Jó szerencsét! :wink:

És még válszolni is szeretnék sokatoknak, talán este, éjjel lesz rá időm.

Legyetek vidámak, JÓT NE HALLJAK RÓLATOK :wink: !

Puszedlis palacsinta (Így köszöntünk régen a barátnőmékkel, amikor még csitrik voltunk. HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚSZ éve!!!!!!!!) :shock:

Zsu
zsugyu

Főállású anyára gondoltam, most pedig hív a picilányom.
zsugyu

Moose!
derekamat nem kímélve visszaolvastam, de nagyot csalódtam! :lol: semmi botrányt nem találtam, nekem nem tűnt úgy, hogy bármi durva történt volna.
én hivatalból mindenkivel egyet értek :lol: . én is folyton ezt a marhaságot hangoztatom, hogy mindenkinek arra van ideje, amire szán. csak kérdés, hogy ennek ki szenvedi kárát. sajnos én elég önző vagyok ahhoz, hogy Lencsit bekerítsem a földön, hagyjam játszani, hogy közben szabadon adózhassak kompjúterbuziságomnak. vagy mivel imádok mászkálni, sokszor elviszem a C&A-ba is, pedig biztos nem örül neki. ha nem lennék ilyen önző, akkor besavanyodnék, vagy depresszióba esnék, mint a legelején, amikor úgy éreztem, hogy kényszermunkás elítélt vagyok egy 37 m2-es luxuscellában. önzőségemet annyira tökélyre fejlesztettem, hogy anyósomra is rábízom(bíznám :) ), csak néha elszabaduljak fél-fél napra. lehet, hogy neked is csak egy-kétszer kell megpróbálnod a mamafelügyeletet. különben hova lettél? olyan sokáig nem írtál, hogy aszittem gáz van!

Jucus!
azért a szolgálati közleményeidet a jövőben is beírod, ugye? :D meg ilyen Pannás csizmás és Somás papírvagdosós fotókat is szívesen veszünk.
:wink:

egy másik fórumon egy topicban azt csináltuk, ha valami nem tetszett/tetszett valakinek, betett egy képet, ami kifejezte érzelmeit. így aztán senki nem utálkozhatott, hogy milyen csúnyát írt be, vagy milyen személyeset, mert hol egy kismajom, hol egy darab rágott sajt képét láttuk.
ancsipancsi

Bogárka! Ez nagyon jó hír!! Gratulálok!! Nagyon örülök neki! Fellélegezhettek már? Vagy még kicsit odébb van?
mkatus

Macs,
Füli tüneményes kis csibész, de ezt úgyis tudod :D

Moose,
katéter :shock: remélem barátnéd teljesen rendbejön!!! :) És én kifejezetten bírlak a hozzászólásaiddal együtt, de neetnek igaza van, aki ad, annak kapni is tudni kell :mrgreen:

Ruz,
Bendi édes kisfiú! Mindig eszembe jut, amikor először láttam bogárkáéknál, ő máig az egyik legszebb kisbaba, akivel valaha találkoztam :D Kreszvizsgához gratulálok!

Zuz,
Bazsónak jobbulást, elég rosszul hangzik, amin keresztülmentek :( Szerintem az a néhány csepp anyatej is rengeteget számít, főleg, mivel te már átestél ezen a fertőzésen!

Zsugyu,
nagyon egyetértek, szépen leírtad! :) Nálam az az érdekes, hogy két babával szinte kevésbé érzem leterheltnek magam, lehet, hogy fizikailag duplázódott a gyerekeim száma, viszont elmaradt egy csomó szorongás, ami Dócinál még megvolt, és van egy megszerzett rutin is, ami sokat könnyít a helyzeten :) Viszont én most is csinálok - még ha minimiális is - időt magamnak, hogy olvassak vagy dolgozzak, mert tudom, hogy ennek hiányában jönne a feszültség, a bezártság-érzés, és ez a gyerekekre is rosszul hatna :)

Ancsi,
szija! :)

Áh, hív ketteske, kaja-tájm van... majd teszek fel képet a testvérekről :D

vera
kisün

Zsugyu,
a reakcióm még a tegnapira vonatkozik :D
kisün

Katus!
Azért még nem egészen, sajna...3 hónap múlva kontroll, abból kiderül, hogy csökkent-e a bacik száma vagy nőtt...még bármi lehet. Holnap beszélek a dokival, hogy kicsit világosabban lássam a helyzetet...mert az orvos barátaink nem értik miért kell várni, ha egyszer ott van a dög baci miért nem csinál újabb kezelést. De én most bízom benne nagyon...csak tudja mit csinál, elvileg több ezer lymeos fordult meg a kezei között, és 20 éve ezt kutatja...

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok,

Bogárka: micsoda jó hír. Örülök, hogy Petra most már végleg kilábal ebből a hülyeségből.... Szívesen meghallgatnám én is az interjút veled. Meg régebben valami filmnézésről is vóóóóót szó...

Ancsi: üdv. újra itthon. Te önző? Vettem ma déemes csodapépet, kiváncsi fáncsi leszek, hogy milyen....

Moose: én sem utállak, csak hát néha vannak nézeteltérések, de hol nincsenek... :lol: ettől izgi az élet.

Zsugyu: amit a karrieről irtál tök igy gondolom én is, ezért kezdtem bele a megabizniszembe. heheh... :lol:

Macs: igen van rizspép... mélelj vagy kügyééééééé püt. bármelyik jó.

Recca: hátihordozónak örülnék, még egyezkedünk. Nékem egy hétvégére kéne csak... répa jöhet, de ha van más vállalkozó akkor mi legyünk az utolsók, mert nekünk is vannak zöcségek... szal, csak ha tényleg nem tucccc vele mit csinálni. Fürdőszobátok jól néz ki, remélem már mérséklődtek a romok.

Tényleg tali mikor lesz és hun?
johanna1975

Indi,
jövö héten Baján leszünk, mert a zuram vidéken kiállit. Aztán pár nap itthon (anyu jön segiteni kerti+házimunkában), utána Gárdony, majd remélhetöleg Héviz :D
és én meg Halak vagyok, Vizöntö aszcendenssel :)

Deni, Johi, és a többiek akik jönnének:
tali Nektek mikor jo? lehetne kedd vagy csütörtök? :oops:

KépKép
fibi

tali lehetne csütörtökön? hátha addigra meggyógyulunk! Reggel 9 óta nem volt kaki, hátha!!!! :D

Kép
Kép
zuzmo1

"Viszont én most is csinálok - még ha minimiális is - időt magamnak, hogy olvassak vagy dolgozzak, mert tudom, hogy ennek hiányában jönne a feszültség, a bezártság-érzés, és ez a gyerekekre is rosszul hatna"
:arrow:
Kisün,
egyetértek :D

Johi,
irjál már nekem is valamit :lol:

Ancsi,
nem vagy önzö, ne mondd ezt! szerintem ez tök természetes!!!

KépKép
fibi

Ancsi, huuu koszikoszikoszi!!!
igen, az elvet en is tudom, ezert is merek meg remenykedni kicsit, meg nem is piszkaljuk az erintett vinyot. "csak" program-ugyileg vagyok (voltam) elmaradva. de akkor mindjart bele is vagok a dologba! (huha, ez eleg izgi!!!)
derekaddal mi a baj? :( tigris balzsamot ismered?

Macs, valoban. ez is egy megoldas lehet :) koszi

Fibi, asszem az lenne a legjobb! mert mire mindenkit vegigjarnek... :lol: jegyzetelem am a jelentkezoket :wink:

Den, Ruz, tenyleg rulez? na majd kiderul :) de ha tenyleg az, akkor mar holnapra se igen fog maradni belole. ismerve az itteni viszonyokat :lol:

Johi, apa szerint termett vagy 200 kg :shock:, ugyhogy sztem jutni fog belole neked is :roll:. hordozot meg megbeszeljuk.

ja, es a felujitas haladgat, bar meg messze nincs kesz. de egy fokkal mar kevesbe nomad... :wink:
recca

Zuzi :D
akkor csütörtök többieknek is jo? és HOL? :)

KépKép
fibi

Rec,
pedig egyszer eljöhetnétek Szadára :D azt mondtad, szereted a nagy kerteket :wink:

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: