Tök jó, hogy Vicáékkal minden rendben!

Éljen a sok tejcsi és a jól szopizó Máté baba!
Indi

Te egy képfeltevő-bajnok vagy!! Tök jók a képek és a videó is, megmutattam a páromnak is, nagyon tetszett neki is (ez persze főleg édesen rötyögő Dominó érdeme

)
Katus

Nézeteltérések mindig vannak, de ez nem azt jelenti, hogy vki nem szeret, hanem, hogy más a véleménye. Anyós-téma egyébként is nagyon tarka, a lényeg, hogy párod melletted áll és támogat.

Szóval csak nyugodtan oszd meg velünk anyóspajtás dolgait is! (Látod, a konkrét esetre már nem is emlékszem...

Most mi a legújabb?) És néha én is érzek olyat, hogy ami engem foglalkoztat, az másnak nem fontos, de van ilyen, mindenki mással küzd. De erre a legjobb ellenszer, ha jössz és írsz!

És sajnos azt is észrevettem, hogy sokan elmaradoznak (inkább nem írok neveket, nehogy vki a szívére vegye), és ez elszomorít

mert többen hiányoznak. És persze hangulat kérdése is, mert van, amikor szószátyár az ember (pl. már én is feltehetném a szájkosarat néha), van amikor meg csak "beköszönni" van idő...
Neet

Köszi

Mi is próbálunk Bálint napirendjéhez igazodni, ennek ellenére volt ma zizi, de előfordul az ilyen...
Dora

Nagyon szép ajándékot kaptál Pocaktól!
Pocak

Képzeld, Bálint is többször "tiszta pasi" volt: szopi után hátat fordít nekem és úgy húzza a lóbőrt...meg kell zabálni... mindig Te és Balu juttok eszembe ilyenkor
Votiv

Ne haragudj, bizti félreértettem amit írtál, mert úgy vettem ki a szavaidból, hogy nincs értelme magyarázni, pedig szerintem van, csak a "hatás" még várat magára

És tetszik a "sosem bírtam vele", végülis ez is módszer

Bútorok... nehéz ügy

Bulást Neked és Istinek is!! Jó, hogy anyukád most tud segíteni! Ez már a "jó-széria"!!
Ruz

A kreszvizsgádhoz Te is megérdemled a gratulát, lényeg, hogy sikerült!!

És tökre igaz, amit a fehér-feketéről mondasz, én már csak úgy emlegetem ezt az igazságot, hogy "minden szürke, csak más árnyalatú"

Nagyon érdekes ez a játék, amiről írtál, sztem is fejleszteni kellene az emberekben a vitakészséget! Egyáltalán, hogy meghallgassa a másikat és ne csak a magáét "nyomja", de nem akarok azzal jönni, hogy elég bekapcsolni a tv-t és láthatjuk a rossz mintát...